16 Blocks – Mărturie Mortală, film online subtitrat în Română

16 Blocks – Mărturie Mortală, film online subtitrat în Română

16 Blocks – Mărturie Mortală 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Jack Mosley (Bruce Willis) este un detectiv alcoolic dat afară de la NYPD. În ciuda faptului că avusese o noapte grea, locotenentul său îi ordonă să escorteze un martor, Eddie Bunker (Mos Def), din custodia autorităţilor locale către tribunalul aflat la 16 străzi distanţă pentru a depune mărturie într-un caz de corupţie a poliţiei ce se va judeca la ora 10:00. Bunker, un taximetrist, încearcă să socializeze cu Mosley spunându-i că îşi doreşte să se mute în Seattle pentru a deveni un cofetar alături de sora lui pe care n-a întâlnit-o niciodată, dar Mosley este neinteresat de această conversaţie şi opreşte pentru a-şi lua ceva de băut.

Ei sunt brusc atacaţi de un bărbat înarmat, iar Mosley îl duce pe Bunker la un bar din apropiere pentru a se adăposti şi apoi cere întăriri. Fostul lui partener, Frank Nugent (David Morse), şi alţi câţiva ofiţeri ajung la faţa locului. Nugent şi oamenii lui au însă alte motive pentru care se află acolo şi îi spun lui Mosley că nu merită să-l protejeze pe Bunker deoarece mărturia lui, cel mai probabil, va afecta carierele câtorva ofiţeri, colegi de-ai lui, inclusiv pe a sa, a lui Nugent, care sunt implicaţi în acel caz de corupţie şi încearcă să-i însceneze lui Bunker o tentativă de omor asupra unui ofiţer, iar apoi să-l poată ucide. Mosley, însă, intervine şi îl salvează pe Bunker, iar apoi fug de acolo.

Mosley se opreşte pentru un moment la apartamentul surorii lui pentru a lua arme şi muniţie şi află că poliţia deja a interogat-o în legătură cu activităţile lui din ziua respectivă. El şi Bunker încearcă din nou să evite poliţia şi Mosley este rănit în această tentativă. Ei sunt încolţiţi apoi într-un bloc, iar oamenii lui Nugent scotocesc fiecare etaj.

Urmăreşte online filmul 16 Blocks – Mărturie Mortală 2006, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “16 Blocks – Mărturie Mortală, film online subtitrat în Română”

 1. H.M.D74 says:

  Super merita vizionat nota 10

 2. I4me says:

  SUPERB,SUPERB,SUPERB….ETC….

 3. manu says:

  palpitant.interesant ca subiect.f. bun

 4. vasiloi prostu says:

  Un film care vrea sa arate micimea noastra, o lume incarcata de plusuri si minusuri,o lume de minciuna chiar si atunci cand ne spovedim la biserica chiar si atunci cand credem ca banul e totul…….si totusi imbatranim pana la urma…. cu toate ca n am vrea, dar asta e sensul vietii, vrem fericire fiecare… macar un dram de fericire,fiecare moare pana la urma. Oare am vrea fiecare sa traim vesnic sa ajungem in rai? Cine a inventat “Raiul” stie cineva cum e? Sau acest cuvant e o fantasmagorie inventata de cineva,……………..sa nu credem ca mergem mai buni pe o lume care nu stim cum e.Cand murim toate pacatele se sterg……oare se sterg?

 5. catalin says:

  Chiar e foarte bun filmul!
  Multumesc.

Spune-ne parerea ta despre acest film