3 Days To Kill 2014, filme online subtitrat în Română

3 Days To Kill 2014, filme online subtitrat în Română

3 Days To Kill 2014 (Condamnat să ucidă), film online subtitrat în Română

Experimentatul agent CIA Ethan Renner (Kevin Costner) lucrează împreună cu o echipă la capturarea lui „The Albino” (Tómas Lemarquis), mâna dreaptă a unui traficant de arme cunoscut sub numele de „The Wolf” (Richard Sammel), în timp ce încearcă să vândă o bombă unor terorişti. Albino îşi dă seama de capcană atunci când recunoaşte unul dintre agenţii ce lucrau sub acoperire şi îl ucide. Renner reuşeşte doar să-l împuşte pe acesta în picior, dar nu să-l şi captureze. Între timp, asasinul de elită al CIA, Vivi Delay (Amber Heard), care a fost desemnată de director (Raymond J. Barry) personal să-l ucidă pe The Wolf, supervizează operaţiunea şi observă că Renner l-a văzut fără să-şi dea seama pe acesta.

O tuse puternică aproape că-l pune la pământ pe Renner, iar mai târziu primeşte un diagnostic necruţător: cancer la creier în fază terminală ce s-a întins către plămâni. Doctorii îi spun că va mai avea de trăit doar câteva luni şi nu cred că va mai apuca nici măcar Crăciunul viitor. Timp de decenii, el şi-a ţinut ascunsă adevărata meserie faţă de soţia, Christine (Connie Nielsen) şi fiica lui, Zoey (Hailee Steinfeld), chiar dacă asta a însemnat, în cele din urmă, să le piardă pe amândouă.

El hotărăşte să-şi petreacă ultimele zile încercând să repare ce se mai poate repara din relaţia cu fiica lui înstrăinată şi, dacă e posibil, cu fosta soţie, astfel că se întoarce la Paris, acolo unde locuieşte el şi familia lui, dar descoperă că o familie africană îi ocupă apartamentul. Autorităţile îl informează că nu are voie să-i dea afară pe aceştia până ce nu va trece iarna. După ce reuşeşte să se reapropie cât de cât cu soţia şi fiica sa, Vivi apare din nou şi îl recrutează pentru a-l găsi şi captura pe The Wolf, oferindu-i în schimb un tratament experimental care i-ar putea prelugi semnificativ viaţa.

Urmăreşte online filmul 3 Days To Kill 2014 (Condamnat să ucidă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

25 responses to “3 Days To Kill 2014, filme online subtitrat în Română”

 1. alex says:

  Bun film!

 2. Sile says:

  Un film anost.Daca va era dor de Kevin Costner,e OK.6.

  • mirel says:

   SILE,esti pe dinafara filmului,nu ai inteles nimic,e yn film bun,tu te asteptai la cafteala la greu,you wrong,aici e vorba de viata unui agent nu era vorbea de fapt de nici o misiune,dar stiu ca nu intelegi nimic din ce iti zic,deci esti un anost.

 3. sanda says:

  destul de bun filmul,,,,

 4. Danut says:

  Merita vazut!!!

 5. Simon says:

  Nu mai este filmul pe site!

 6. luky says:

  Bun , super, merita vazut si de invatat pentru parinti.10.

 7. sorin says:

  super filmul , chiar daca este un cam !
  bravo uploader !
  nota 9 .

 8. Remy says:

  Nu mai este filmul pe site. Nu se poate viziona

 9. gigi says:

  merita vazut,

 10. Aman says:

  Mirel in ceea ce-l priveste pe Sile ai dreptate dar si tu bati campii,cum adica nu era vb de nici o misiune? :)) tu te-ai uitat la alt film frate?…Tipa aia Vivi il punea sa ucida pentru tratament…..fi mai atent inainte sa vb aiurea…..No Ofense…………

 11. Elisabeta says:

  Pai trebuia sa ia Kevin toata crema rolurilor bune, superb.

 12. Daniel says:

  Filmul nu exista

 13. ela says:

  nu e filmul pe site

 14. emil says:

  din min 38:00 se opreste…ce se intampla oare?

 15. Silviu says:

  Nu mai este filmul pe site

 16. Emi says:

  Filmul e o antiteza de premize false cu concluzii adevărate si logice
  Morala , caută să-ți petreci cât mai mult timp cu familia

 17. Go Vegan says:

  Genial filmul! Kevin Costner niciodată nu dezamăgeşte publicul!

Spune-ne parerea ta despre acest film