31: Celebration of Death 2016, filme online subtitrat în Română

31: Celebration of Death 2016, filme online subtitrat în Română

31: Celebration of Death 2016, film online HD, subtitrat în Română

Un bărbat care se prezintă drept „Doom-Head” pătrunde într-o cameră unde se află un pastor pe nume Victor şi îi ţine acestuia un discurs înainte de-al ucide cu brutalitate. În data de 31 octombrie, un grup de lucrători la carnaval sunt văzuţi călătorind cu o rulotă într-o zonă rurală înainte de-a se opri la o benzinărie unde Roscoe, mecanicul grupului, se întâlneşte cu o femeie ce flirtează cu el şi face remarci ambigue cu privire la următoarea destinaţie.

Odată cu lăsarea nopţii, grupul vede mai multe sperietori de ciori care par să-i aştepte în mijlocul drumului, însă acestea se dovedesc a fi nişte bărbaţi care-i atacă şi ucide mai mulţi dintre ei, lăsându-i în viaţă doar pe Charly, Roscoe, Levon, Venus şi managerul spectacolului lui Venus, Panda. El sunt duşi într-o facilitate imensă subterană cunoscută drept „Murderworld” (Lumea Crimelor), iar acolo sunt aşteptaţi de trei oameni îmbrăcaţi cu haine aristocrate ce îi obligă pe aceştia să joace un joc denumit „31”.

Ei sunt încătuşaţi şi poartă nişte brăţări numerotate, iar apoi li se explică faptul că pe parcursul a 12 ore ei trebuie să hoinărească printr-un set de camere asemănătoare cu un labirint şi să scape de nişte „vânători” ce vor să-i prindă şi să-i ucidă prin tortură. Cei cinci se trezesc în locaţii diferite ale facilităţii. Pe măsură ce orele trec şi jocul se apropie de final, cei trei aristocraţi stranii continuă să facă pariuri asupra şanselor de supravieţuire ale fiecăruia dintre oamenii rămaşi în viaţă.

Urmăreşte online filmul 31: Celebration of Death 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “31: Celebration of Death 2016, filme online subtitrat în Română”

  1. Wolf says:

    E varza filmul,mi-am irosit timpul aiurea..

  2. Vasile Dohotar says:

    Nu merge.Film șters

  3. tatiana says:

    e interesant dar nu prea se vede bine!!

Spune-ne parerea ta despre acest film