47 Meters Down (2017), filme online HD, subtitrat în Românâ

47 Meters Down (2017), filme online HD, subtitrat în Românâ

47 Meters Down / In the deep – În adâncuri (2017), film online HD subtitrat în Românâ

Lisa (Mandy Moore) şi Kate (Claire Holt) sunt două surori care îşi petrec vacanţa în Mexic. Iubitul Lisei a părăsit-o motivând faptul că a transformat relaţia în ceva plictisitor. Kate încearcă s-o înveselească pe sora ei ducând-o la dans şi la petrecut. Ele merg apoi la un loc de scufundare în cuşcă pentru a vedea rechinii îndeaproape, iar Căpitanul Taylor momeşte rechinii. Lisa este sceptică referitor la această aventură, însă Taylor o asigură că nu are ce să se întâmple rău.

Câţiva localnici se scufundă înaintea lor şi după ceva timp aceştia se întorc la suprafaţă teferi şi nevătămaţi. Căpitanul Taylor le trimite şi pe cele două surori în cuşcă, însă ghinionul lor face ca firul care susţine cuşca să se rupă şi surorile ajung la fundul mării – la 47 de metri adâncime. Acest fapt face ca şi sistemul de comunicaţie să nu mai funcţioneze, ele ieşind din raza sa de acţiune. Kate înoată până la adâncimea de 40 de metri pentru a intra în raza de acţiune a sistemului de comunicare şi Taylor le asigură că va veni Javier (Chris J. Johnson) după ele cu un cablu de rezervă.

De asemenea, el le sfătuieşte pe fete să rămână în cuscă deoarece rechinii sunt peste tot în jurul lor. Fetele încep să se panicheze în momentul în care oxigenul ajunge spre sfârşit. Ele aşteaptă în cuşcă sosirea lui Javier, însă ele observă o torţă la depărtare şi, crezând că Javier nu le poate vedea, Lisa încearcă să se ducă spre el deoarece rezerva de oxigen a lui Kate este mai scăzută.

Urmăreşte online filmul 47 Meters Down / In the deep – În adâncuri (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “47 Meters Down (2017), filme online HD, subtitrat în Românâ”

  1. covaci says:

    Aiurea film.Nota 7

  2. John says:

    Este unul din putinele filme bune horror ale anului .Il recomand sa il vedeti in cinema 3d.

Spune-ne parerea ta despre acest film