50/50 (2011), film online subtitrat în Română

50/50 (2011), film online subtitrat în Română

50/50 (2011), film online DVDRip, subtitrat în Română

Adam Lerner (Joseph Gordon-Levitt) este un jurnalist la radioul pubilc şi are o relaţie cu o artistă pe nume Rachael (Bryce Dallas Howard) despre care Kyle (Seth Rogen), cel mai bun prieten al lui şi coleg de muncă, nu are o părere foarte bună, ba din contră. Acuzând dureri de spate, Adam află de la doctorul său că suferă de o tumoră malignă pe coloană şi trebuie să urmeze şedinţe de chimioterapie. El caută pe internet informaţii despre tumoră şi află că şansele de supravieţuire sunt 50-50. După ce îi spune diagnosticul, aroganta lui mamă, Diane (Anjelica Huston), care deja îşi îngrijeşte soţul bolnav de Alzheimer, doreşte să se mute şi să aibă grijă de el.

Adam nu doreşte acest lucru, mai ales că Rachel i-a promis că va fi ea cea care va avea grijă de el. Totuşi, Rachel este stânjenită să meargă la spital în timpul şedinţelor de chimioterapie ale lui Adam. Mai târziu, Kyle o vede pe Rachel sărutându-se cu un alt bărbat la o expoziţie de artă şi îi spune lui Adam că aceasta îl înşeală, lucru care duce la despărţirea celor doi. În ciuda suferinţelor lui Adam, Kyle încearcă să-i ridice moralul ajutându-l să-şi radă capul şi sugerându-i să se folosească de boală pentru a agăţa femei.

Între timp, Adam merge ezitant la o psihologă tânără şi lipsită de experienţă pe nume Katherine McKay (Anna Kendrick). Deşi şedinţele lor au un început greoi, el începe să-şi deschidă sufletul în faţa ei în legătură cu boala de care suferă şi cum îl afectează. Între cei doi începe să se dezvolte o relaţie mai mult decât cea de doctor-pacient şi îl ajută să-i înţeleagă şi situaţia mamei lui. În timpul tratamentelor de chimioterapie, Adam se împrieteneşte cu Alan (Philip Baker Hall) şi Mitch (Matt Frewer), doi bolnavi de cancer care urmează şi ei astfel tratamente. După ce Mitch moare brusc, temerile lui Adam devin tot mai accentuate…

Urmăreşte online filmul 50/50 (2011), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “50/50 (2011), film online subtitrat în Română”

  1. tanase dorel says:

    am plans la el…pare plictisitor ..dar trebuie sa ai acorzi o sansa la inceput ….nota 8.50

  2. daniela says:

    filmul nu se vede

  3. daniela says:

    doar ca e fara subtitrare:(

Spune-ne parerea ta despre acest film