Demonic (2015), filme online HD 720p subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Demonic 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Demonic 2015, film online HD, subtitrat în Română

Nişte crime macabre se petrec într-o casă abandonată din Louisiana acolo unde trei fete studente sunt descoperite moarte. Detectivul Mark Lewis (Frank Grillo) examinează scena crimei şi descoperă un supravieţuitor şocat, John (Dustin Milligan), iar apoi sună pentru a cere întăriri. Câteva maşini de poliţie sosesc apoi la casa respectivă, iar alături de ele vin şi o ambulanţă şi un psiholog, Dr. Vezi filmul »

Avenged – iNumber Number 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Avenged - iNumber Number 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Avenged – iNumber Number 2013, film online HD, subtitrat în Română

Chili Ncgobo, un poliţist aflat sub acoperire, se deconspiră fără să vrea şi este capturat de o gaşcă de infractori. Chili se eliberează şi îşi cheamă partenerul, Shoes, să-l ajute, nerealizând faptul că pistolul acestuia este defect. Shoes insistă să cheme întăriri, dar Chili refuza deoarece nu doreşte să împartă marea recompensa care e pusă pe Vezi filmul »

Dark Places 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dark Places 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dark Places 2015, film online HD, subtitrat în Română

Deşi nu a văzut cu exactitate petrecându-se crimele împotriva mamei sale şi cele două surori, micuţa Libby Day (Sterling Jerins) este uşor manipulată de avocaţi şi de presă pentru a depune mărturie împotriva fratelui ei mai mare, Ben (Tye Sheridan), un adolescent cu inclinaţii gothice care a fost prins în nişte chestii stranii, precum consumul de marijuana şi venerarea diavolului. Astfel, Vezi filmul »

Sex and the City 2008, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sex and the City 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sex and the City 2008 (Totul despre sex), film online HD, subtitrat în Română

Carrie se plimbă pe străzile din New York gândindu-se la evenimentele care i s-au întâmplat ei şi prietenelor sale în timpul seriei Sex and the City. Charlotte este acum căsătorită şi fericită cu Harry Goldenblatt, dar are dificultăţi în a rămâne însărcinată – motiv pentru care au adoptat o fetiţă din China pe nume Lily. Miranda s-a liniştit şi ea, Vezi filmul »

Mission: Impossible – Rogue Nation, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mission: Impossible 5 - Rogue Nation 2015 (Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mission: Impossible 5 – Rogue Nation 2015 (Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă), film online subtitrat în Română

După ce a interceptat faptul că nişte gaze periculoase sunt vândute teroriştilor, agentul Forţelor Misiunilor Imposibile Ethan Hunt (Tom Cruise) este convins că poate să demonstreze existenţa „Sindicatului”, un consorţiu criminal internaţional. Raportând unei subsidiare IMF pentru a primi Vezi filmul »

Ain’t Them Bodies Saints 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Ain't Them Bodies Saints 2013, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Ain’t Them Bodies Saints 2013, film online HD, subtitrat în Română

Ruth Guthrie (Rooney Mara) trece pe lângă un câmp şi este urmărită de Bob Muldoon (Casey Affleck). Bob încearcă să o convingă pe Ruth să-l ierte pentru o greşeală comisă. Ea îi spune că e supărată pe Bob din cauza că i-ar fi spus lui Freddy (Kentucker Audley) că vrea să reuşească pe cont propriu şi că nu a inclus-o în planurile Vezi filmul »

Entourage – Anturaj 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Entourage - Anturaj 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.

Entourage – Anturaj 2015, film online HDRip, subtitrat în Română

Vincent “Vince” Chase, care s-a despărţit de soţia lui după doar nouă zile de căsătorie, vrea să facă ceva nou în cariera sa. El îşi sună fostul agent care între timp a devenit conducător de studio, Ari Gold, iar acesta îi oferă un rol principal în prima producţie a studioului său. Vince spune că acceptă să apară în film doar cu condiţia de-a Vezi filmul »

Jennifer Eight 1992, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jennifer Eight 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jennifer Eight 1992, film online HD 720p, subtitrat în Română

Fostul poliţist din Los Angeles John Berlin (Andy Garcia) se află într-o situaţie neplăcută a vieţii sale după colapsul căsniciei sale. Fiind invitat de un vechi prieten şi coleg, Freddy Ross, Berlin se duce în nordul rural al Californiei pentru a se angaja acolo. În schimb, însă, el devine un ghimpe în coasta noilor săi colegi, cu precădere a lui Vezi filmul »

Trainwreck 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Trainwreck 2015 (O tipă... dezastru), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Trainwreck 2015 (O tipă… dezastru), film online HDRip, NESUBTITRAT în Română

Gordon Townsend (Colin Quinn) le spune celor doua fetiţe ale sale, Amy (Devin Fabry) şi Kim (Carly Oudin), că va divorţa de mama lor deoarece monogamia pur şi simplu nu este realistă. 23 de ani mai târziu, Amy (Amy Schumer) se îmbată cu regularitate, se droghează, petrece şi face sex cu oricine i se pare mai interesant, chiar dacă iese deseori Vezi filmul »

Fun with Dick and Jane 2005, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Fun with Dick and Jane 2005 (Distracţie cu Dick şi Jane), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Fun with Dick and Jane 2005 (Distracţie cu Dick şi Jane), film online DVDRip, subtitrat în Română

În ianuarie 2000, Dick Harper (Jim Carrey) tocmai fusese promovat în funcţia de Vicepreşedinte de Comunicare la marea corporaţie media, Globodyne. În ziua următoare, lui i se cere să apară în emisiunea Money Life, acolo unde prezentatorul Sam Samuels şi candidatul independent la prezidenţiale, Ralph Nader, îi fac praf compania şi angaj Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online