The Princess Diaries 2 (2004), filme online subtitrat în Română

Wild – În Sălbăticie 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Wild - În Sălbăticie 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Wild – În Sălbăticie 2014, film online HD, subtitrat în Română

„Wild” este un film american autobiografic regizat de Jean-Marc Vallée după un scenariu scris de Nick Hornby, cel care s-a bazat pe memoriile scrise ale lui Cheryl Strayed „Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail” în care aceasta îşi spune propria poveste. Filmul o are în rolul principal pe Reese Witherspoon, iar alături de ea mai Vezi filmul »

Bridge to Terabithia 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bridge to Terabithia 2007 (Podul către Terabithia), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Bridge to Terabithia 2007 (Podul către Terabithia), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jesse Aarons (Josh Hutcherson) este un elev de clasa a cincea care speră să devină un artist şi locuieşte împreună cu familia lui săracă în Lark Creek, Virginia. El merge la şcoală cu autobuzul împreună cu sora lui mai mica, May Belle (Bailee Madison), şi încearcă să se ferească de agresoarea şcolii, Janice Avery (Lauren Clinton). La şcoală Vezi filmul »

Into the Woods 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Into the Woods 2014 (În inima pădurii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Into the Woods 2014 (În inima pădurii), film online HD, subtitrat în Română

Un brutar (James Corden) şi soţia lui (Emily Blunt) îşi doresc foarte tare să aibă un copil împreună, însă nu pot face asta pentru că asupra lor a fost aruncat un blestem de infertilitate de către o vrăjitoare malefică (Meryl Streep) cu multă vreme în urmă, atunci când l-a prins pe tatăl brutarului furându-i nişte boabe de fasole, iar mama vrăji Vezi filmul »

Rebel Without a Cause 1955, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Rebel Without a Cause 1955 (Rebel fără cauză), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Rebel Without a Cause 1955 (Rebel fără cauză), film online DVDRip, subtitrat în Română

La scurtă vreme după ce se mută în Los Angeles împreună cu părinţii lui, adolescentul în vârstă de 17 ani Jim Stark (James Dean) se înscrie la Liceul Dawson. El este adus la secţia de poliţie pentru că a băut în public şi atunci când mama, tatăl şi bunica lui sosesc la secţie pentru a-l lua de acolo, încep să apară conflictele în fam Vezi filmul »

Get On Up 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Get on Up 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

James Brown: Get on Up 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul debutează cu secvenţe din anul 1993, atunci când James Brown păşeşte printr-un hol întunecat în vreme ce o mulţime de oameni îi cântă numele. După aceea, evenimentele trec cu mai multe decenii în trecut, în anii ’60, când James şi formaţia lui hotărăsc să călătorească în Vietnam pentru a-şi arăta susţinerea faţă de trupele cu Vezi filmul »

Two Lovers – Iubire la New York, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Two Lovers - Iubire la New York (2008), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Two Lovers – Iubire la New York (2008), film online DVDRip, subtitrat în Română

Leonard (Joaquin Phoenix) se plimbă pe un pod din Brooklyn şi, dintr-o dată, se aruncă în apă într-o tentativă de-a se sinucide. El se răzgândeşte ulterior şi se duce acasă la apartamentul părinţilor săi. Mama lui, văzându-l ud, îl priveşte cu o oarecare înţelegere şi nu pare deloc surprinsă, spunându-i soţului ei faptul că fiul lor „a făcut-o Vezi filmul »

Alexander şi cea mai oribilă zi, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014 (Alexander şi cea mai oribilă zi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014 (Alexander şi cea mai oribilă zi), film online HD, subtitrat în Română

Alexander Cooper (Ed Oxenbould) este un copil în vârstă de 11 ani aparent ca oricare altul, însă cumva se întâmplă ca zilele sale să fie mereu unele foarte proaste, iar atunci când se plânge părinţilor săi, Kelly (Jennifer Garner) şi Ben (Steve Carell), dar şi celor doi fraţi mai mari, Anthony Vezi filmul »

Defendor 2009, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Defendor 2009, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Defendor 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Psihiatrul Dr. Park (Sandra Oh) îl intervievează pe Arthur Poppington (Woody Harrelson), un justiţiar cunoscut sub numele de „Defendor”, care povesteşte despre atacarea unui ofiţer de poliţie ce susţinea că lucrează sub acoperire. Dooney (Elias Koteas) este un detectiv corupt despre care Defendor e convins că se află în cârdăşie cu inamicul lui, Vezi filmul »

CAKE 2014, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul CAKE 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

CAKE 2014, film online HD, subtitrat în Română

Divorţată relativ recent, Claire Simmons (Jennifer Aniston) are o atitudine aspră şi se comportă destul de urât cu cei din jurul său. Ea minte pentru a obţine de îşi doreşte şi fură pentru a obţine ce are nevoie – iar aici nevoia se traduce deseori prin diverse medicamente care să-i aline durerile cronice de care suferă. Chiar şi cei care sunt plătiţi să fie înţelegători cu ea, precum instructorul pentru terapie Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online