The Firm – Firma 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Firm - Firma 1993, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Firm – Firma 1993, film online HD, subtitrat în Română

Mitch McDeere (Tom Cruise) este un tânăr ce provine dintr-un mediu sărac, dar are un viitor promiţător în drept. Aproape de-a absolvi Şcoala de Drept din cadrul Harvard printre primii, el primeşte o ofertă generoasă din partea unei firme de avocatură mică din Memphis ce este specializată în contabilitate şi taxe. El şi soţia lui, Abby Vezi filmul »

Mississippi Grind 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mississippi Grind 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mississippi Grind 2015, film online HD, subtitrat în Română

Evenimentele filmului pornesc în Dubuque, Iowa, în mijlocul unui joc de cărţi unde un bărbat tăcut şi aparent recesiv, Gerry (Ben Mendelsohn), îl întâlneşte pentru prima oară pe nou-sositul în oraş, Curtis (Ryan Reynolds). El tot insistă să-i facă lui Gerry cinste cu un pahar de whiskey şi e foarte enervat atunci când Gerry refuză (din Vezi filmul »

Megan Is Missing 2011, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Megan Is Missing 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Megan Is Missing 2011 (Megan a Dispărut), film online HD, subtitrat în Română

Megan Stewart şi Amy Herman (14, respectiv 15 ani), sunt cele mai bune prietene în ciuda faptului că personalităţile lor sunt opuse. Megan este cea care iese în evidenţă şi atrage toate privirile, fiind cea mai populară din liceu şi o studentă de nota zece, dar toate aceste lucruri o solicită foarte tare din punct de vedere fizic şi emoţional, ea fiind Vezi filmul »

Sicario: Asasinul 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sicario: Asasinul 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sicario: Asasinul 2015, film online, NESUBTITRAT în Română

În timpul unui raid asupra unui cartel de droguri din Chandler, Arizona, agentul idealist al FBI-ului, Kate Macer (Emily Blunt), partenerul ei Reggie Wayne (Daniel Kaluuya) şi ceilalţi membri ai unităţii sale, descoperă o grămadă de cadavre în interiorul unei case în care se află plasate mai multe bombe ce explodează şi ucid doi ofiţeri, iar Kate Vezi filmul »

Twister – Tornada 1996, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Twister - Tornada 1996, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Twister – Tornada 1996, film online HD, subtitrat în Română

În iunie, 1969, micuţa Jo Thornton (Alexa Vega), în vârstă de doar cinci ani, şi părinţii ei caută să se adăpostească atunci când asupra regiunii lor se abate o tornadă de nivelul F5. Această tornadă este atât de puternică încât uşa adăpostului special amenajat este smulsă, iar tatăl lui Jo este atras afară şi ucis. Ea şi mama ei supravieţuiesc Vezi filmul »

Black Mass: Afaceri Murdare, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Black Mass: Afaceri Murdare (2015), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Black Mass: Afaceri Murdare (2015), film online HD, NESUBTITRAT în Română

James “Whitey” Bulger (Johnny Depp), liderul găştii irlandezo-americană Winter Hill, controlează aproape tot ce se poate în materie de crimă organizată în sudul Bostonului, alături de mâna lui dreaptă Stephen Flemmi (Rory Cochrane), nou-venitul Kevin Weeks (Jesse Plemons) şi asasinul cu sânge rece şi foarte calculat, Vezi filmul »

Class Action 1991, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Class Action 1991 (Proces de conştiinţă), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Class Action 1991 (Proces de conştiinţă), film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului este centrată în jurul unui proces intentat în urma daunelor cauzate de maşinile defecte. Procesul ia o dimensiune personală atunci când avocatul acuzării, Jedediah Tucker Ward (Gene Hackman), descoperă că avocatul apărării este Maggie Ward (Mary Elizabeth Mastrantonio) – nimeni alta decât propria lui fiică. Jedediah Vezi filmul »

I Spit On Your Grave: Vengeance is Mine, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015, film online HD, subtitrat în Română

I Spit on Your Grave 3 vine să completeze o trilogie de succes în materie de filme horror, însă în mod oarecum surprinzător nu continuă evenimentele din partea a doua, cea din 2013, ci pe alea din prima parte, din 2010, având-o în prim-plan pe aceeaşi Jennifer Hills (Sarah Butler) care încearcă să treacă peste traumele suferite atunci şi să Vezi filmul »

Short Term 12 (2013), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Short Term 12 (2013), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Short Term 12 (2013), filme online HD, subtitrat în Română

Grace (Brie Larson) este o tânără supervizoare de la Short Term 12, un centru de îngrijire pentru adolescenţii cu probleme. Ea locuieşte împreună cu iubitul şi colegul de serviciu, Mason, dar nu prea reuşeşte să se deschidă emoţional complet faţă de el. În momentul în care Grace primeşte o veste cu implicaţii majore pentru viitorul ei, atât Vezi filmul »

Dope – Aventura 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Dope

Dope – Aventura 2015, film online HD, subtitrat în Română

Malcolm Adekanbi este un licean în ultimul an obsedat de vechiul hip hop şi alături de prietenii lui, Jib şi Diggy, el este un tocilar hărţuit frecvent de puştii mai mari de la liceu. Ei locuiesc toţi într-un cartier din Inglewood, California, denumit „The Bottoms.” Visul suprem al lui Malcolm este acela de-a merge la Harverd, dar într-o Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online