The Truman Show 1998, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Truman Show 1998, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Truman Show 1998, film online DVDRip, subtitrat în Română

Truman Burbank (Jim Carrey) este fără ştiinţa sa protagonistul show-ului de televiziune The Truman Show, o emisiune TV în care toată viaţa lui, încă de la momentul naşterii sale, este filmată de mii de camere ascunse, 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână şi imaginile sunt transmise în direct peste tot în lume. Creatorul emisiunii şi Vezi filmul »

What We Did on Our Holiday 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What We Did on Our Holiday 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What We Did on Our Holiday 2014, film online HD, subtitrat în Română

Doug McLeod (David Tennant) şi soţia lui, Abi (Rosamund Pike), se reunesc după o despărţire foarte tensionată pentru a călători împreună în Scoţia să-l viziteze pe tatăl lui Doug, Gordie (Billy Connolly), de ziua acestuia de naştere. Gordie suferă de cancer în fază terminală astfel că fratele bogat al lui Doug, Gavin McLeod (Ben Miller), a Vezi filmul »

The Box – Cutia 2009, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Box - Cutia 2009, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Box – Cutia 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1976, Norma (Cameron Diaz) şi Arthur Lewis (James Marsden), un cuplu ce întâmpină dificultăţi financiare, se trezesc cu un pachet la uşă. În pachet se află o cutie din lemn cu lacăt şi un bileţel pe care scrie „Domnul Steward vă va contacta la ora 5.” Fix la ora 5, Steward (Frank Langella), un bărbat de vârstă mijlocie, cu faţă desfigurată, Vezi filmul »

Almost an Angel 1990, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Almost an Angel 1990 (Aproape Înger), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Almost an Angel 1990 (Aproape Înger), film online DVDRip, subtitrat în Română

Terry Dean (Paul Hogan), un hoţ de meserie specializat în sabotarea sistemelor de supraveghere electronice, este pe cale de-a fi eliberat după o nouă perioadă petrecută în închisoare. Ca urmare a sugestiei primite din partea unui coleg de suferinţă, el hotărăşte să treacă la jaful de bănci, dar cu ceva îmbunătăţiri pe care numai el se pricepe să le Vezi filmul »

The Loft – Ispita 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Loft - Ispita 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Loft – Ispita 2014, film online HD, subtitrat în Română

Un grup de cinci bărbaţi căsătoriţi împart acelaşi apartament fără ca soţiile lor să aibă habar pentru a merge acolo când au chef de prostii cu amantele lor. Într-o zi fatidică, atunci când unul dintre ei merge la apartament, el descoperă cadavrul unei femei şi îi sună pe ceilalţi pentru a încerca să înţeleagă ce s-a petrecut şi cine este femeia Vezi filmul »

Unleashed – Dresat pentru a ucide, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Unleashed 2005 (Dresat pentru a ucide), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Unleashed 2005 (Dresat pentru a ucide), film online DVDRip, subtitrat în Română

Bart (Bob Hoskins) este un cămătar periculos ale cărui metode de a-şi face debitorii să achite datoriile îl implică şi pe Danny the Dog (Jet Li), un bărbat a cărui mentalitate este asemănătoare cu au unui copil sau câine; doar dacă Bart îi se scoate zgarda de metal pe care o poartă în jurul gâtului, Danny devine un luptător violent şi extrem de bun, Vezi filmul »

The World Made Straight 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The World Made Straight 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The World Made Straight 2015, film online HD, subtitrat în Română

Fiind o adaptare a cărţii lui Ron Rash, filmul spune povestea unui băiat în vârstă de 17 ani care ajunge în lumea traficanţilor de droguri din Carolina de Nord în anii ’70. Filmul are, însă, şi momente în care prezintă imagini din perioada celui De-al Doilea Război Mondial în care sunt prezentate brutalităţi comise asupra oamenilor nevinovaţi. Vezi filmul »

Open Graves 2009, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Open Graves 2009, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Open Graves 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

În era medievală, o vrăjitoare pe nume Mamba este torturată şi jupuită de vie drept pedeapsă pentru crimele pe care le-a comis. Pielea şi organele sale sunt folosite apoi pentru a se crea un joc blestemat. Dacă jucătorul câştigă acest joc li se îndeplineşte o dorinţă, dar dacă-l pierde, va muri într-un mod prevăzut de joc. Revenind în prezent, Vezi filmul »

My Sassy Girl – Trăiește clipa, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Sassy Girl - Trăiește clipa 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

My Sassy Girl – Trăiește clipa 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Charlie Bellow (Jesse Bradford), un băiat politicos şi cu suflet bun, speră că într-o bună zi va avea ocazia să obţină un post de manager la compania agricolă Tiller King unde lucrează tatăl lui pe postul de mecanic de întreţinere. Când începe şcoala de afaceri din New York, el aude tragica veste cum că vărul său a murit. Prietenul lui suger Vezi filmul »

The Wicker Man 2006, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Wicker Man 2006 (Omul de răchită), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Wicker Man 2006 (Omul de răchită), filme online HD, subtitrat în Română

Poliţistul Edward Malus (Nicolas Cage) este înştiinţat de către fosta lui logodnică, Willow Woodward (Kate Beahan), că fiica lor, Rowan (Erika Shaye Gair), a dispărut. El îi cere unui pilot să-l ducă pe o insulă de pe coasta Washingtonului undese află un grup de păgâni. Insula este condusă de Sora SummersIsle (Ellen Burstyn), o femeie Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online