Into the Storm, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Into the Storm 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Into the Storm 2014, film online NESUBTITRAT în Română

Un grup de liceeni se află pe drum într-o maşină atunci când se porneşte o furtună puternică. Atunci când furtuna se înrăutăţeşte, puştanii se uită înaintea lor şi văd cum se formează o tornadă care se apropie de ei. O fată din grup îi imploră pe ceilalţi să plece când mai departe de pericol, însă unul dintre băieţi îşi ia camera video şi începe să Vezi filmul »

Crossing Over, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Crossing Over 2009 (Imigranţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Crossing Over 2009 (Imigranţii), film online HD, subtitrat în Română

Crossing Over este un film independent din anul 2009 despre imigraţia ilegală şi strădania imigranţilor de a obţine actele necesare şederii în Los Angeles. Filmul a fost regizat de Wayne Kramer, el însuşi un imigrant din Africa de Sud, după un scenariu pe care l-a scris tot el. Distribuţia este asigurată de actori precum Harrison Ford, Ray Liotta, Vezi filmul »

Deadly Impact 2010, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Deadly Impact 2010 (Lovitură de graţie), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Deadly Impact 2010 (Lovitură de graţie), film online DVDRip, subtitrat în Română

Detectivul Tom (Sean Patrick Flanery) şi partenerul său Ryan Alba (Greg Serano) şi-au petrecut ultimii trei ani de carieră încercând fără succes să-i dea de urmă lui Lion (Joe Pantoliano), un asasin plătit internaţional care a reuşit mereu să le scape printre degete. Ei cred că i-au descoperit locaţia datorită unui informator, însă în loc să-l Vezi filmul »

Petals on the Wind, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Petals on the Wind 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Petals on the Wind 2014, film online HD, subtitrat în Română

Aceasta este continuarea filmului Flowers in the Attic. La zece ani după ce au scăpat din podul unde au fost ţinuţi captivi mai mulţi ani, copiii supravieţuitori, Cathy, Chris şi Carrie, particpă la înmormântarea tatălui lor adoptiv, Paul Sheffield, care le-a oferit o casă primitoare şi mijloacele pentru a-şi atinge ţelurile. Încă traumatizaţi de abuzurile Vezi filmul »

Biutiful 2010, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Biutiful 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Biutiful 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Biutiful este un film mexicano-spaniol de dramă ce a fost regizat de Alejandro González Iñárritu bazându-se pe un scenariu scris tot de el împreună cu Armando Bo şi Nicolás Giacobone. Filmul a primit două nominalizări la Oscar în anul 2011, una la categoria de Cel mai bun film străin şi una la categoria Cel mai bun actor în rol principal primită de Javier Bardem. De asemenea, rolul lui Bardem a fost Vezi filmul »

The Mask of Zorro, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mask of Zorro 1998 (Masca lui Zorro), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Mask of Zorro 1998 (Masca lui Zorro), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1821, Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins), un nobil spaniol, luptă împotriva Spaniei în Războiul Mexican de Independenţă dându-se drept Zorro, un justiţiar misterios care apără ţăranii mexicani de „Las Californias”, coloniştii spanioli. Don Rafael Montero (Stuart Wilson), crudul guvernator al regiunii, descoperă adevărata identi Vezi filmul »

The Two Faces of January, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Two Faces of January 2014 (Triunghiul dragostei şi al morţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Two Faces of January 2014 (Triunghiul dragostei şi al morţii), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1962, escrocul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) şi soţia lui, Colette (Kirsten Dunst), se află într-o excursie în Grecia şi vizitează Acropola din Atena. Acolo ei se întâlnesc cu Rydal (Oscar Isaac), un individ care păcăleşte turiştii în timp ce lucrează ca ghid. Soţii MacFarland îl invită pe acesta să ia cina cu ei, iar el, intri Vezi filmul »

The Wedding Date, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Wedding Date 2005 (Ceva de împrumut), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Wedding Date 2005 (Ceva de împrumut), film online DVDRip, subtitrat în Română

The Wedding Date este un film american de comedie din anul 2005 ce a fost regizat de Clare Kliner şi îi are în rolurile principale pe Debra Messing, Dermot Mulroney şi Amy Adams. Filmul se bazează pe romanul „Asking for Trouble” (Căutând probleme) şi a fost un succes comercial, reuşind să acumuleze suma de 47 de milioane de dolari în Vezi filmul »

Doubt – Îndoiala 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Doubt - Îndoiala 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Doubt – Îndoiala 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Având ca locaţie o biserică catolică din The Bronx, New York, şi desfăşurându-şi evenimentele în anul 1964, filmul începe cu jovialul părinte Flynn (Philip Seymour Hoffman) ținând o predică despre îndoială, spunând că, spre deosebire de credință, îndoiala poate fi o forță unificatoare. A doua zi, sora Aloysius Beauvier (Meryl Streep), direct Vezi filmul »

The Crow 1994, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Crow 1994 (Corbul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Crow 1994 (Corbul), film online HD, subtitrat în Română

În seara de 30 octombrie, în timpul „Nopţii Diavolului” din Detroit, Michigan, o noapte în care se comit foarte multe crime, sergentul Albrecht (Ernie Hudson) se află la scena unei crime unde Shelly Webster (Sofia Shinas) a fost bătută şi violată, iar logodnicul său, chitaristul Eric Draven (Brandon Lee), a fost ucis. Cuplul urma să se căsătorească Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi