Good Kill 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Good Kill 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Good Kill 2014, film online HD 720p, subtitrat în Română

Eroul principal al acestui film este Thomas Egan (Ethan Hawke), un fost pilot din Forţele Aeriene care acum manevrează drone armate în zonele de război. Această experienţă seamănă pentru Egan ca un joc video şi este mult diferit faţă de ce era el obişnuit atunci când pilota aeronave de luptă şi îşi risca pielea în fiecare clipă, astfel Vezi filmul »

The Beach – Plaja 2000, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Beach - Plaja 2000, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Beach – Plaja 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Richard (Leonardo DiCaprio), un tânăr american care adoră să se plimbe prin lume, soseşte în Bangkok, Thailanda, pentru a căuta o aventură. El se întâlneşte apoi cu Daffy (Robert Carlyle), un călător scoţian cu probleme mintale care-i spune despre o insulă frumoasă din Golful Thailandez, nelocuită de nimeni şi interzisă, însă acolo se Vezi filmul »

Mad Max: Fury Road 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mad Max: Fury Road 2015 (Mad Max: Drumul Furiei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mad Max: Fury Road 2015 (Mad Max: Drumul Furiei), film online NESUBTITRAT în Română

În viitorul îndepărtat, lumea a devenit o pustietate deşertică şi civilizaţia aşa cum o cunoaştem noi este inexistentă. Max (Tom Hardy), un supravieţuitor din Australia, este capturat de către War Boys, armata liderului unui cult, cunoscut drept Regele Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne). Desemnat a fi un donator de sânge Vezi filmul »

The Clinic – Clinica 2010, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Clinic - Clinica 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Clinic – Clinica 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Tânara viitoare mamă, Beth, călătoreşte împreună cu logodnicul ei, Cameron, către casa părintească pentru a petrece Crăciunul. După ce evită în ultima clipă un accident rutier, ei se opresc la un motel din Montgomery. Cameron iese în toiul nopţii pe afară deoarece nu are Vezi filmul »

Slow West 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Slow West 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Slow West 2015, film online HD, subtitrat în Română

Jay Cavendish (Kodi Smit- McPhee) este un tânăr imigrant scoţian care s-a dus în Vestul Sălbatic nu pentru a găsi faimă sau avere ci pentru a o găsi pe iubirea vieţii sale ce a plecat din oraşul lor natal din cauza unui accident faţă de care Jay se simte responsabil. Jay, un tânăr inocent care provine dintr-o familie modestă, nu este nici pe departe pregătit pentru ce urmează să vadă în acest climat deloc Vezi filmul »

Dennis the Menace 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), film online HD, subtitrat în Română

Dennis Mitchell este un copilaş de cinci ani care locuieşte împreună cu părinţii lui, Henry şi Alice, şi îi face zile fripte vecinului George Wilson. Din cauza comportamentului său care aduce, fără să vrea, numai belele, părinţii lui întâmpină mari dificultăţi în a găsi dădacă pentru el. Ei reuşesc, totuşi, să găsească o fată pe nume Polly şi Vezi filmul »

Echoes of War 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Echoes of War 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Echoes of War 2015, film online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în zona rurală a Texasului, la puţin timp după terminarea Războiului Civil care a zbuciumat Statele Unite ale Americii, filmul este centrat asupra fostului soldat al Confederaţiei Wade (James Badge Dale), care se întoarce la casa ce-i aparţine soţului răposatei sale surorii, Seamus (Ethan Embry), în speranţa Vezi filmul »

Teeth – Dinţi 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Teeth - Dinţi 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Teeth – Dinţi 2007, film online HD, subtitrat în Română

Dawn O’Keefe (Jess Weixler) este o adolescentă purtătoare de cuvânt pentru un grup de Creştini denumit drept „The Promise” (Promisiunea). Ea participă la aceste întruniri împreună cu doi prieteni, Alisha (Julia Garro) şi Phil (Adam Wagner). Într-o noapte, după ce ţine un discurs, ea este prezentată lui Tobey (Hale Appleman), pe care-l consideră ca fiind atrăgător. Cei patru încep să iasă Vezi filmul »

McFarland, USA 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul McFarland, USA 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

McFarland, USA 2015, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1987, în Boise, Idaho, antrenorul de fotbal Jim White (Kevin Costner) îşi ceartă jucătorii pentru o repriză foarte proastă pe care au făcut-o. Jim intră într-o altercaţie cu unul dintre jucători şi aruncă după el cu un obiect spre el. Din cauza acestui incident, Jim este obligat să plece de la conducerea echipei şi se mută împreună cu soţia, Vezi filmul »

Splinter (2006), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Splinter (2006), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Splinter (2006), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Filmul începe cu o scenă la o benzinărie pustie acolo unde un bărbat este atacat de ceea ce pare un animal turbat. Între timp, un cuplu format din Seth Belzer (Paulo Costanzo) şi Polly Watt (Jill Wagner) se retrag în sălbăticie pentru o vacanţă romantică împreună în pădurile antice din Oklahoma, însă planurile lor sunt date peste cap atunci Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online