The Post: Secretele Pentagonului, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Post: Secretele Pentagonului (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Post: Secretele Pentagonului, film online NEsubtitrat în Română

În anul 1965, în Vietnam, analistul militar al Departamentului de Stat Daniel Ellsberg acompaniază soldaţii pe câmpul de luptă şi documentează progresul activităţilor militare americane în regiune pentru Secretarul Apărării Robert McNamara. În zborul de intoarcere acasa, McNamara îşi exprimă de faţă cu Elsberg şi Preşedintele Vezi filmul »

Chak De! India – Hai, India! (2007), filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Chak De! India - Hai, India! (2007), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Chak De! India – Hai, India! (2007), film online HD subtitrat în Română

Evenimentele filmului încep în Delhi în timpul minutelor de final din fictivul meci de Campionat Mondial la Hockey dintre Pakistan şi India, Pakistanul conducând cu 1-0. În momentul în care căpitanul de echipă al Indiei Kabir Khan este faultat, el obţine o lovitură de pedeapsă pe care, însă, spre furia spectatorilor şi dezamăgirea lui, o ratează şi Vezi filmul »

Den of Thieves – Frăţia hoţilor (2018), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Den of Thieves - Frăţia hoţilor (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Den of Thieves – Frăţia hoţilor (2018), film online NEsubtitrat în Română

Los Angeles, 2018 – o maşină blindată se opreşte la o cafenea. În câteva momente, o echipă de hoţi condusă de Ray Merrimen (Pablo Schreiber) atacă maşina şi încearcă să preia controlul asupra ei. Gardienii încearcă să se apere şi să se menţină pe poziţii, însă grupul de hoţi îi omoară. Poliţia îşi face apariţia la faţa locului şi intră într-un schimb Vezi filmul »

Smooth Talk (1985), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Smooth Talk 1985 (O conversație seducătoare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Smooth Talk 1985 (O conversație seducătoare), film online HD subtitrat în Română

Connie Wyatt este o fată de 15 ani foarte nerăbdătoare să exploreze lumea şi plăcerile trezirii sale sexuale. Înainte de-a intra la liceu, ea îşi petrece vara la ferma familiei sale. Connie suferă de faptul că mama ei o ceartă şi depreciază tot timpul, dar în schimb are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale mai mari, June. Tatăl ei reuşeşte cumva Vezi filmul »

Numb – Comoara din munţi 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Numb - Comoara din munţi (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Numb – Comoara din munţi 2015, film online HD subtitrat în Română

Rămas fără loc de muncă de mai multe luni şi fiind aproape de a-şi pierde casa din Vancouver, Will se îndreaptă spre un oraş nordic împreună cu soţia lui, Dawn, pentru a accepta jobul care speră ei să le asigure un viitor mai stabil. Însă greutăţile sunt la tot pasul şi când află despre faptul că liderii companiei la care trebuia să se angajeze au Vezi filmul »

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Far from Home: The Adventures of Yellow Dog 1995 (Aventura prieteniei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog 1995 (Aventura prieteniei), film online HD subtitrat în Română

Tânărul în vârstă de 15 ani, Angus McCormick (Jesse Bradford), locuieşte într-un mic oraş din British Columbia, Canada, împreună cu părinţii lui şi fratele său mai mic, în vârstă de opt ani, Silas. În zilele noastre, el îşi petrece timpul fie cu prietenii, fie învăţând tehnici de supravieţuire Vezi filmul »

Mom and Dad – Mama şi Tata, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mom and Dad - Mama şi Tata 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mom and Dad – Mama şi Tata 2017, film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu o mamă care pune muzică liniştitoare pentru copilul ei, iar apoi opreşte maşina pe calea ferată şi îşi lasă acolo copilul să moară. Familia Ryan este formată din patru membri, însă au o relaţie rece. Brent, tatăl, nu este de acord cu noul iubit al fiicei sale Carly; aceasta din urmă este supărată pe el, dar şi pe mama ei, Kendall, ce Vezi filmul »

I’ll Be Seeing You (1944), filme online HD subtitrat în Română

Ill Be Seeing You

I’ll Be Seeing You (1944), film online HD subtitrat în Română

Mary Marshall (Ginger Rogers) şi Sergentul Zachary Morgan (Joseph Cotten), doi proscrişi din punct de vedere social, se întâlnesc în timp ce aşteaptă amândoi trenul spre Pinehill. Zach, o victimă a stresului post-traumatic cauzat de război care l-a făcut, practic, un prizonier al propriei sale minţi, tocmai ce a primit zece zile de permisiune pentru Vezi filmul »

The Open House (2018), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Open House 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Open House (2018), film online HD subtitrat în Română

O familie fericită este cuprinsă de durere în momentul în care capul familiei este lovit mortal de o maşină într-o parcare de magazin. Fără loc de muncă şi instabil din punct de vedere financiar pentru a se susţine singur, fiul adolescent al victimei, Logan, şi mama văduvă (Naomi) hotărăsc să se mute la casa din munţi a surorii ei până Vezi filmul »

Sense and Sensibility (1995), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sense and Sensibility 1995 (Raţiune şi simţire), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sense and Sensibility 1995 (Raţiune şi simţire), film online HD, subtitrat în Română

Pe patul său de moarte, domnul Dashwood îi spune fiului său din prima căsătorie, John, să aibă grijă şi de cea de-a doua soţie a lui şi cele trei fiice pe care le are cu ea, Elinor, Marianne şi Margaret, deoarece, din cauza legii moştenirilor, acestea nu vor primi nimic după moartea lui. Soţia lacomă şi snoabă a lui John, Fanny, îl convinge pe Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online