Miss Congeniality, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Miss Congeniality 2000 (Miss Agent Secret), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Miss Congeniality 2000 (Miss Agent Secret), film online HD, subtitrat în Română

Gracie Hart (Sandra Bullock) este Agent Special FBI şi, pe când se afla în mijlocul unui flagrant, ţinta se îneacă la masă cu mâncare, astfel că ea ignoră ordinele primite de la superiori şi intervine pentru a-l ajuta să-şi revină. Drept rezultat, un membru al echipei sale este împuşcat iar ei i se interzice să mai participe la misiunile de pe teren, Vezi filmul »

The Purge: Anarchy, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Purge: Anarchy 2014 (Noaptea Judecății: Anarhia), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Purge: Anarchy 2014 (Noaptea Judecății: Anarhia).

Filmul începe cu Eva Sanchez (Carmen Ejogo) care se află într-un restaurant unde lucrează. După ce refuză să fie condusă acasă de un coleg de muncă, ea este abordată de un individ care vinde arme pe stradă ca să-i vândă şi ei una, însă refuză. Ea se grăbeşte acasă acolo unde tatăl şi fiica ei, Cali (Zoe Soul), privesc o filmare cu un grup care Vezi filmul »

Anger Management, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Anger Management 2003 (Al naibii tratament!), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Anger Management 2003 (Al naibii tratament!), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1978, puştiul Dave Buznik (Jonathan Osser) este pe cale să-şi sărute fata visurilor sale atunci când un mic agresor local, Arnie Shankman (Alan James Morgan), îi trage pantalonii şi lenjeria intimă în jos, făcându-l de râs în faţa tuturor şi lăsându-l cu traume emoţionale. În prezent, Dave (Adam Sandler) locuieşte în New York, lucrând pe Vezi filmul »

The Marine 2006, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Marine 2006 (O luptă personală), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Marine 2006 (O luptă personală), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! În Irak Puşcaşul Marin Sergent John Triton (John Cena) distruge o ascunzătoare ce aparţine grupului terorist Al-Qaeda. Fără să mai asculte ordinele primite de-a aştepta întăriri, Triton atacă extremiştii şi salvează toţi ostaticii. A doua zi dimineaţă, Triton este informat de Vezi filmul »

Absentia 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Absentia 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Absentia 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

După şapte ani, Tricia (Courtney Bell), o femeie însărcinată care locuieşte singură în Los Angeles, este în sfârşit pregătită să accepte că soţul ei dispărut, Daniel (Morgan Peter Brown), nu se va mai întoarce. Atunci când se pregăteşte să-l declare mort „prin absenţă”, sora ei, Callie (Katie Parker), o fostă dependentă de droguri, vine să Vezi filmul »

Tammy 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Tammy 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tammy 2014, film online NESUBTITRAT în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Filmul începe în oraşul Murphysboro, Illinois, cu Tammy (Melissa McCarthy) conducând spre locul de muncă. De îndată ce soseşte acolo, şeful ei, Keith (Ben Falcone), o concediază pentru repetatele întârzieri la muncă. După ce maşina îi cedează în timp ce se întoarce acasă pe Illinois Route 13, ea soseşte într-un final şi îşi Vezi filmul »

The Spy Next Door, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Spy Next Door 2010 (Spionul Din Vecini), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Spy Next Door 2010 (Spionul Din Vecini), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Bob Ho (Jackie Chan) este un agent CIA sub acoperire care hotărăşte să se retragă din activitate după ce se mută lângă frumoasa Gillian (Amber Valletta) care are trei copii dintr-o relaţie anterioară. Bob şi Gillian încep apoi să iasă în oraş la întâlniri romantice, dar Bob simte că Vezi filmul »

Bronson 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Bronson 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Bronson 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Filmul începe cu Bronson prezentându-se în faţa camerei, spunând că întotdeauna şi-a dorit să fie faimos. El n-a ştiut să cânte sau să interpreteze roluri, aşa că ne arată talentul său: filmul sare apoi şi-l prezintă pe Bronson luptându-se cu câţiva gardieni de închisoare într-o Vezi filmul »

Cloverfield 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Cloverfield 2008 (Monstruos), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Cloverfield 2008 (Monstruos), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul este prezentat ca fiind nişte imagini descoperite pe o cameră video personală recuperată de Departamentul de Apărare al Statelor Unite. Aceste imagini sunt dintr-un caz denumit drept „Cloverfield” şi a fost descoperit în zona US 447 „cunoscută anterior drept Central Park”. Imaginile video constau în special în secvenţe filmate în noaptea zilei Vezi filmul »

A Long Way Down, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Long Way Down 2014 (Adio, dar mai stau puţin), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Long Way Down 2014 (Adio, dar mai stau puţin), film online HD, NESUBTITRAT în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Martin Sharp (Pierce Brosnan) se gândeşte să se sinucidă în ajunul anului nou pe acoperişul clădirii Toppers, mult deasupra străzilor Londoneze. El este întrerupt de către o femeie pe nume Maureen (Toni Collette) care se gândeşte să facă şi ea acelaşi lucru. Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi