The Lucky Ones – Norocoşii 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Lucky Ones - Norocoşii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Lucky Ones – Norocoşii 2008, film online HD subtitrat în Română

După ce şi-a încheiat ultimul tur de război, veteranul Fred Cheaver (Tim Robbins) se întoarce acasă la soţia şi copilul său din St. Louis. Colee Dunn (Rachel McAdams) şi T.K. Poole (Michael Peña), la rândul lor soldaţi care mai au doar 30 de zile până se vor libera, doresc să se îndrepte către Las Vegas. Dunn plănuieşte să viziteze familia unui prieten Vezi filmul »

Befikre (2016), filme indiene online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Befikre (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Befikre (2016), film online HD, subtitrat în Română

Aflaţi în Paris, Dharam (Ranveer Singh) şi Shyra (Vaani Kapoor) se ceartă puternic şi din cauza acestei cerţi cei doi hotărăsc să se despartă. Shyra pleacă de la Dharam şi se duce la casa părinţilor săi, cerându-le acestora să o lase să locuiască la ei, dar să nu pună nicio întrebare referitoare la Dharam. Dharam este din Karol Bagh, New Delhi, şi practică meseria de comedian stand-up, ţinându-şi spec Vezi filmul »

Married Life – Căsnicia 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Married Life - Căsnicia 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Married Life – Căsnicia 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în anul 1949, filmul îl are în centrul atenţiei pe omul de afaceri de vârstă mijlocie Harry Allen (Chris Cooper) ce întreţine relaţii amoroase cu o văduvă de război mult mai tânără decât el pe nume Kay Nesbitt (Rachel McAdams). Simţindu-se tânăr din nou odată cu această relaţie el îi mărturiseşte celui mai bun Vezi filmul »

Marjorie Prime (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Marjorie Prime 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Marjorie Prime 2017, film online HD subtitrat în Română

Un serviciu ce creează proiecţii holografice ale unor membrii de familie decedaţi permite unei bătrâne în vârstă de 86 de ani să mai petreacă timp alături de versiunea tânără a soţului ei decedat în urmă cu multă vreme. Marjorie, o femeie ce trăieşte undeva în jurul anilor 2050, are simptome de demenţă şi pentru a-i alina ultimele zile Vezi filmul »

Stargate – Poarta Stelară 1994, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Stargate - Poarta Stelară 1994, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Stargate – Poarta Stelară 1994, film online HD subtitrat în Română

Egiptologul şi lingvistul Daniel Jackson este invitat de către Catherine Langford să traducă nişte hieroglife pe care tatăl ei le-a descoperit în anul 1928. Jackson este dus la o bază americană şi i se spune de către Colonelul Jack O’Neil că proiectul este strict secret. Jackson ajunge la concluzia că hieroglifele se referă la o „poartă stelară” care foloseşte Vezi filmul »

Jab Harry met Sejal (2017), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jab Harry met Sejal 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jab Harry met Sejal (2017), film online HD subtitrat în Română

Harinder „Harry” Singh Nehra este un ghid turistic în Amsterdam ce are o slăbiciune majoră pentru femei, el fiind un afemeiat ieftin şi se considera un ghid prietenos şi util. După ce lasă o familie la aeroport, Harry o cunoaşte pe Sejal Zaveri, membră a aceleiaşi familii care şi-a pierdut inelul de logodnă. El acceptă să o ajute pe femeie să îşi Vezi filmul »

Win a Date with Tad Hamilton!, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Win a Date with Tad Hamilton! 2004 (O vedetă în casa ta), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Win a Date with Tad Hamilton! 2004 (O vedetă în casa ta), film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu un soldat şi o asistentă medicală coborând din nişte maşini în stilul anilor ’40 în mijlocul nopţii. Asistenta se grăbeşte spre soldat şi camera se întoarce prezentând faptul că totul este o scenă dintr-un film. Trei angajaţi de la magazinul Piggly Wiggly din Fraziers Bottom, West Virginia – Rosalee, Cathy şi Pete – Vezi filmul »

Beach Rats (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Beach Rats (2017), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Beach Rats (2017), film online HD subtitrat în Română

Frankie (Harris Dickinson) este un puşti în vârstă de 19 ani care locuieşte cu mama sa, sora mai mică şi are un tată muribund. Frankie îşi petrece zilele împreună cu câţiva prieteni de-ai săi cu care probabil că a şi crescut. El face trafic de droguri şi această activitate reprezintă singura lui sursă de venit. El şi prietenii săi îşi petrec zilele la plajă unde joacă handbal, merg să înoate sau frecventează un Vezi filmul »

LOLITA (1997), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lolita 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

LOLITA (1997), film online HD subtitrat în Română

În anul 1947, Humbert Humbert (Jeremy Irons), un profesor european de literatură franceză aflat la vârsta de mijloc, călătoreşte în Statele Unite ale Americii pentru a ocupa un post de profesor în New Hampshire. El închiriază o cameră din casa unei femei văduve pe nume Charlotte Haze, însă adevăratul motiv pentru care face acest lucru este pentru că Humbert este atras de fiica adolescentă a Vezi filmul »

Pink (2016), filme indiene online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Pink 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Pink (2016), film online HD subtitrat în Română

Raunak Anand, cunoscut drept Dumpy (Raashul Tandon), şi Vishwajyoti Ghosh, cunoscut drept Vishwa (Tushar Pandey), îşi duc în grabă prietenul Rajveer Singh (Angad Bedi) la spital. El sângerează abundent din cauza unei răni suferită la cap, însă refuză cu îndârjire să depună plângere la poliţie. În altă parte, trei tinere femei – Minal Arora (Taapsee Pannu), Falak Ali (Kirti Kulhari) şi Andrea Tariang Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online