TWIXT (2011), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul TWIXT 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

TWIXT (2011), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Filmul îl are în centrul atenţiei pe Hall Baltimore (Val Kilmer), un scriitor care s-a specializat în romane bazate pe vânătoarea de vrăjitoare. La o şedinţă de autografe, el este abordat de şeriful Bobby LaGrange (Bruce Dern), un fan excentric ce are două solicitări: ca Hall să-i citească cea mai recentă realizare şi să îl acompanieze la morgă Vezi filmul »

Welcome to Me 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Welcome to Me 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Welcome to Me 2014, film online HD, subtitrat în Română

Alice Klieg (Kristen Wiig), o femeie singură ce trăieşte din pensia de handicap pe care o primeşte din cauza unei tulburări de personalitate, îşi petrece cea mai mare parte a timpului uitându-se la televizor şi îşi cheltuie o parte însemnată din bani pe bilete la loterie. În cele din urmă, ea câştigă potul cel mare de peste 80 de milioane de dolari. Vezi filmul »

The Sacrament 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Sacrament 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Sacrament 2013, film online HD, subtitrat în Română

Patrick, un fotograf de modă, primeşte o scrisoare din partea surorii sale, o dependentă de droguri ce se recuperează pe nume Caroline, prin intermediul căreia îl invită să o viziteze la Eden Parish, o comunitate utopică, departe de droguri, ce a fost fondată de un lider religios. Atunci când Patrick cercetează mai detaliat, el descoperă Vezi filmul »

Broken Horses 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Broken Horses 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Broken Horses 2015, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe „undeva lângă graniţa mexicană, cu 15 ani în urmă”, atunci când un şerif îşi exersează ţinta la un poligon. Băiatul lui mai mare, Buddy, îl avertizează că dacă mai stau mult pe acolo vor întârzia la spectacolul de vioară al fratelui său mai mic. Tatăl îi spune fiului că „avem o grămadă de timp”, însă în clipa următoare timpul Vezi filmul »

HESHER (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Vezi filmul online Hesher 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

HESHER (2010), film online HD, subtitrat în Română

După ce şi-a pierdut mama într-un accident rutier, T.J. (Devin Brochu) pică într-o stare de depresie. El ajunge obsedat de maşina care i-a curmat viaţa mamei sale şi încearcă să o recupereze de la fiare vechi. T.J. şi tatăl lui pasiv, dependent de pastile, Paul (Rainn Wilson), locuiesc în casă cu bunica adolescentului. Curând, casa lor se animează atunci când apare un tip excentric pe nume Vezi filmul »

I’ll See You In My Dreams 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul I’ll See You In My Dreams 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

I’ll See You In My Dreams 2015, film online HD, subtitrat în Română

Rămasă văduvă de mult, Carol a dus o viaţă destul de bine ordonată. Ea se trezeşte dis de dimineaţă, îşi face treburile pe care le are de făcut prin casă, joacă bridge cu nişte vechi prieteni ce locuiesc la un azil din apropiere şi aşa mai departe. Însă ea este un pic deconectată de prietenii ei deoarece a ales să locuiască în propria ei casă, Vezi filmul »

Passengers – Dispariţii 2008, filme online subtitrat în Română

Vezi filmul online Passengers - Dispariţii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Passengers – Dispariţii 2008, film online HD, subtitrat în Română

Psihoterapeuta Claire Summers (Anne Hathaway) este chemată de supervizorul ei pentru a trata un grup de cinci supravieţuitori ai unui accident aviatic; aceştia sunt pasagerii Dean (Ryan Robbins), Norman (Don Thompson), Shannon (Clea DuVall), Eric (Patrick Wilson) şi însoţitoarea de zbor Janice (Chelah Horsdal). Claire vorbe Vezi filmul »

The Curse of Downers Grove, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Curse of Downers Grove 2015 (Blestemul de la Downers Grove), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Curse of Downers Grove 2015 (Blestemul de la Downers Grove), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu o introducere a spectatorului în aşa-zisul „Blestem de la Downers Grove”, în care în fiecare an se presupune că un student moare înainte de absolvire într-o manieră groaznică. Ulterior sunt prezentate imagini cu tragedia din anul precedent unde un tânăr a murit căzând de pe un turn de apă din zonă. Este blestemul acesta Vezi filmul »

The Guardian 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Guardian 2006 (În slujba vieţii), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Guardian 2006 (În slujba vieţii), film online HD, subtitrat în Română

Ben Randall (Kevin Costner) este cel mai bun salvamar al Pazei de Costă Americană din programul AST. Jake Fischer (Ashton Kutcher) este un încrezut care încearcă să intre în acest program şi a fost clasat drept un înotător de top în liceu unde a primit şi o bursă şcolară. Din cauza timpului prea mare pe care-l petrece la serviciu, soţia lui Vezi filmul »

Bajrangi Bhaijaan 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bajrangi Bhaijaan 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bajrangi Bhaijaan 2015, film online HD, subtitrat în Română

Shahida (Harshaali Malhotra) este o fetită pakistaneză ce nu poate să vorbească. Mama ei o duce la Hazrat Nizamuddin Auliya’s Dargah în Delhi, India, pentru a se ruga ca micuţa să poată vorbi. Pe când se întoarcea acasă în miezul nopţii, exact lângă graniţa cu Pakistan, trenul în care se află Shahida şi mama ei se opreşte. În Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online