Moonrise Kingdom, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Moonrise Kingdom 2012 (Aventuri sub clar de lună), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Moonrise Kingdom 2012 (Aventuri sub clar de lună), film online DVDRip, subtitrat în Română

În septembrie, anul 1965, pe o insulă din New England denumită drept New Penzance, un băieţel orfan în vârstă de 12 ani, Sam Shakusky (Jared Gilman), participă la Tabăra Ivanhoe, o tabără de vară a Cercetaşilor Khaki condusă de Randy Ward (Edward Norton). Suzy Bishop (Kara Hayward), tot de 12 ani, locuieşte pe insulă împreună Vezi filmul »

High Crimes 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul High Crimes 2002 (Crimă de înaltă trădare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

High Crimes 2002 (Crimă de înaltă trădare), film online HD subtitrat în Română

Avocata Claire Kubik (Ashley Judd) şi soţul ei tâmplar, Tom (James Caviezel), văd cum viaţa lor aparent idilică pe care o trăiesc în Marin County, California, este distrusă atunci când, în timp ce făcea cumpărături pentru Crăciun în Union Square din San Francisco, el este arestat de FBI şi acuzat că a ucis nouă ţărani dintr-un sat izolat din El Vezi filmul »

Hercules 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hercules 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hercules 2014.

Hercule (Dwayne Johnson) este liderul unei benzi de mercenari formată din profetul Amphiaraus (Ian McShane), hoţul Autolycus (Rufus Sewell), războinicul Tydeus (Aksel Hennie), arcaşa Atalanta (Ingrid Bolsø Berdal) şi povestitorul Iolaus (Reece Ritchie). Hercule se spune că este fiul semizeu al lui Zeus, care a completat cei Doisprezece Muncitori legendari, dar a fost trădat de Hera Vezi filmul »

God’s Not Dead, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul God's Not Dead 2014 (Dumnezeu nu este mort), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

God’s Not Dead 2014 (Dumnezeu nu este mort), film online NESUBTITRAT în Română.

Josh Wheaton (Shane Harper), un creştin devotat şi student în primul an de facultate, se înscrie la un curs de filozofie unde predă un ateu convins şi argumentativ. Profesorul Radisson (Kevin Sorbo) cere ca toţi studenţii săi să semneze o declaraţie cum că „Dumnezeu este mort” pentru a putea obţine o notă de trecere. Fiind pus într-o Vezi filmul »

Airplane! 1980, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Airplane! 1980 (Avionul Buclucaş), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Airplane! 1980 (Avionul Buclucaş), film online DVDRip, subtitrat în Română

Fostul pilot pe avioane de luptă şi taximetrist, Ted Striker (Robert Hays), a rămas traumatizat din cauza unui război nespecificat şi a prins o frică patologică de-a mai zbura cu avionul. Drept consecinţă, el nu se mai poate ţine de nicio slujbă decentă. Iubita lui din perioada războiului, Elaine Dickinson (Julie Hagerty), acum o însoţitoare de zbor, Vezi filmul »

Kidulthood 2006, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Kidulthood 2006, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Kidulthood 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Având loc în anul 2002, povestea filmului prezintă două zile din viaţa unui grup de adolescenţi de 15 ani ce provin din familii cu venituri mixte din Vestul Londrei. Povestea este centrată în special asupra lui Trevor, cunoscut drept „Trife” (Aml Ameen), şi Alisa (Red Madrell). Una dintre temele filmului o reprezintă sarcina Alisei şi faptul că, susţine ea, Vezi filmul »

Lucy 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul LUCY 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lucy 2014, film online NESUBTITRAT în Română

Lucy (Scarlett Johansson) este o tânără americană de 25 de ani care locuieşte şi studiază în Taipei, Taiwan. Ea este forţată de iubitul ei să transporte o valiză către misteriosul său şef, un gangster corean şi traficant de droguri cunoscut drept Mr. Jang. Lucy este luată prizonieră de aceştia după ce duce valiza şi află că în interiorul acelei valize se afla un super drog sintetic extrem de scump, Vezi filmul »

The Sixth Sense, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Sixth Sense 1999 (Al şaselea simţ), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Sixth Sense 1999 (Al şaselea simţ), film online HD, subtitrat în Română

Dr. Malcolm Crowe (Bruce Willis), din Philadelphia, specializat în Psihologia dezvoltării, se întoarce acasă într-o noapte împreună cu soţia lui, Anna Crowe (Olivia Williams), după ce a fost premiat la pentru munca sa. În timp ce discutau despre munca lui, cei doi sunt întrerupţi de un tânăr pe care Crowe îl recunoaşte ca fiind Vincent Vezi filmul »

The Expendables 3, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Expendables 3 2014 (Eroi de Sacrificiu 3), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Expendables 3 2014 (Eroi de Sacrificiu 3), film online DVDSCR, subtitrat în Română

Franciza cu cele mai multe staruri pe metrul pătrat din istorie ridică ştacheta la niveluri fără precedent cu o echipă de vis, cascadorii explozive şi un arsenal uluitor în The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3. Pentru prima oară într-un film, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger şi Jason Statham îşi unesc forţele cu Mel Gibson, Wesley Vezi filmul »

Pathfinder 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Pathfinder 2007 (Între două lumi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Pathfinder 2007 (Între două lumi), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul Epocii Tenebrelor, un grup de Vikingi condus de un „mare Viking războinic”, al cărui nume este necunoscut, soseşte în America având intenţia de a prăda şi coloniza tărâmul „blestemat”. Pentru a face acest lucru, ei intenţionează să-i măcelărească pe toţi nativii americani din triburile care cutreieră acele pământuri. „Thule” sau Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi