Over Her Dead Body 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Over Her Dead Body 2008 (Numai peste cadavrul ei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Over Her Dead Body 2008 (Numai peste cadavrul ei), film online subtitrat în Română

Kate (Eva Longoria) şi Henry (Paul Rudd) formează un cuplu fericit. Henry a cerut-o pe Kate în căsătorie şi urmează să facă nunta în curând, însă în ziua nunţii Kate este ucisă accidental de sculptura în gheaţă a unui înger din cauza acţiunilor unui scupltor în gheaţă. Fără să realizeze faptul că a murit şi că sufletul ei i-a părăsit Vezi filmul »

After the Dark 2013, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After the Dark 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After the Dark 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Mr. Zimit, un profesor de filozofie de la o şcoală internaţională din Jakarta, şi-a pus la încercare elevii cu nişte exerciţii foarte dure pentru a-i pregăti pentru viitor. În ultima zi de şcoală, el ţine un exerciţiu în care constă într-o posibilă apocalipsă atomică. Există un bunker care le-ar asigura Vezi filmul »

Let the Right One In 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Let the Right One In / Låt den rätte komma in 2008 (Legături de sânge), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Let the Right One In / Låt den rätte komma in 2008 (Legături de sânge), film DVDRip, online subtitrat în Română

Oskar, un băiat în vârstă de 12 ani, locuieşte împreună cu mama lui într-o suburbie din vestul oraşului Stockholm, Blackeberg, în anul 1981, şi îşi vizitează ocazional tatăl, Erik, care locuieşte într-o casă de la ţară. Nu este foarte clar de ce Erik s-a despărţit de mama lui, Yvonne, însă cu Vezi filmul »

American Pie 2 (2001), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul American Pie 2 - Plăcinta Americană 2 (2001), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

American Pie 2 – Plăcinta Americană 2 (2001), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce s-au despărţit pe timpul verii, cei patru prieteni pun la cale să meargă împreună la o casă de pe plajă unde să petreacă timpul. Stifler (Sean William Scott) a fost şi el invitat împreună cu Kevin (Thomas Ian Nicholas), deoarece şi-au dat seama că îşi pot permite casa doar dacă mai au un al cincilea membru care să-i ajute. Stifler Vezi filmul »

After the Fall 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After the Fall 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After the Fall 2014, film online HD, subtitrat în Română

Ben Scanlon (Wes Bentley) creează o piscină în curtea casei sale pe care o împarte cu soţia, Susan (Vinessa Shaw), şi copii, în speranţa că aceasta va creşte considerabil valoarea casei – acesta fiind un detaliu important pentru oamenii din New Mexico. Împrumutul bancar pe care l-a făcut Ben ca să aibă posibilitatea de-a realiza această îmbunătăţire la casă îl conduce pe acesta Vezi filmul »

Miracle of Marcelino 1955, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Miracle of Marcelino 1955 (Marcelino, Pan y Vino), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Miracle of Marcelino 1955 (Marcelino, Pan y Vino), film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Filmul se petrece în Spania secolului al 19-lea şi povestea este centrată asupra lui Marcelino, un băiat orfan abandonat pe scările unei mănăstiri încă de pe vremea când era un bebeluş. Călugării l-au crescut pe Marcelino însă acesta a devenit un băieţel năzdrăvan care nu prea Vezi filmul »

The Inbetweeners Movie 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Inbetweeners Movie 2011 (Vacanţa), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Inbetweeners Movie 2011 (Vacanţa), film online HD, subtitrat în Română

Prietenii adolescenţi Will McKenzie, Simon Cooper, Jay Cartwright şi Neil Sutherland şi-au terminat studiile şi sunt pe cale să părăsească Rudge Park Comprehensive, spre uşurarea profesorului lor, Mr. Gilbert. În ultima lor săptămână de şcoală, bunicul lui Jay moarte, Simon este părăsit de iubita lui Carli D’Amato şi tatăl divorţat al lui Will Vezi filmul »

Beyond the Lights 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Beyond the Lights 2014 (Dincolo de lumina reflectoarelor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Beyond the Lights 2014 (Dincolo de lumina reflectoarelor), film online HD, subtitrat în Română

Noni (Gugu Mbatha-Raw), cântăreaţă R&B foarte cunoscută şi cu o mulţime de fani, stă de una singură şi se uită în oglinda din baie a unui hotel de pe o insulă izolată unde puţină lume o recunoaşte, părând să fie copleşită de propriul ei succes. Noni a devenit cunoscută atunci când a participat la un show de talente în copilărie Vezi filmul »

28 Days Later 2002, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul 28 Days Later 2002 (După 28 de zile), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

28 Days Later 2002 (După 28 de zile), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Cambridge, activiştii pentru drepturile animalelor pătrund într-un laborator de cercetare medicală cu intenţia de-a elibera cimpanzeii ţinuţi captivi acolo pe care se efectuează diverse experimente. Ei sunt întrerupţi de către un om de stiinţă (David Schneider) care îi avertizează disperat că primatele respective sunt infectate cu „Furie”, Vezi filmul »

Someone Marry Barry 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Someone Marry Barry 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Someone Marry Barry 2014, film online HD, subtitrat în Română

Barry (Tyler Labine) este un tip neconvenţional care, deşi ţine foarte mult la prietenii lui, mintea de adolescent îl face să-i pună pe aceştia în situaţii jenante, ei fiind acum nişte oameni maturi, cu familii respectabile şi cariere de succes. Una dintre aceste situaţii se întâmplă să fie chiar la petrecerea de nuntă a unuia dintre cei trei prieteni ai săi Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online