The Darjeeling Limited 2007, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Darjeeling Limited 2007 (Un tren numit Darjeeling), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Darjeeling Limited 2007 (Un tren numit Darjeeling), film online DVDRip, subtitrat în Română

Un om de afaceri în India (Bill Murray) pierde trenul la limită. El este apoi bătut de un tânăr pe nume Peter Whitman (Adrien Brody). Peter se întâlneşte apoi cu fraţii lui, Francis (Owen Wilson) şi Jack (Jason Schwartzman), într-un tren de lux denumit drept The Darjeeling Limited care traversează India. Fraţii nu s-au mai văzut de la Vezi filmul »

Romeo and Juliet 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Romeo and Juliet 2013 (Romeo şi Julieta), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Romeo and Juliet 2013 (Romeo şi Julieta), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi prea detaliată: În Verona Evului Mediu, două familii bogate, familia Montague şi familia Capulet, s-au urât timp de secole. Într-o zi pe când se aflau la piaţă, familiile pornesc o nouă altercaţie care-l înfurie la culme pe Prinţul care ameninţă că dacă pacea din Verona va mai fi tulburată vreodată, va lua măsuri Vezi filmul »

The Man Who Cried 2000, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Man Who Cried 2000 (Omul care a plâns), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Man Who Cried 2000 (Omul care a plâns), film online HD, subtitrat în Română

Fegele Abramovich (Christina Ricci), o evreică din Rusia, este separată de tatăl ei (Oleg Yankovsky) încă de pe vremea când era copilă, în anul 1927. Tatăl ei s-a dus în America pentru a-şi găsi norocul şi plănuieşte să trimită după ea şi după bunica ei după ce se va stabili acolo. După ce pleacă tatăl ei, satul este atacat şi ars din temelii. Vezi filmul »

Parallels 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Parallels 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Parallels 2015, film online HD, subtitrat în Română

Ronan şi Beatrix primesc fiecare un mesaj din partea tatălui lor, Alex, care le cere să se vadă cu el. Curios, ei se duc acasă la tatăl lor separat şi descoperă că acesta nu e acolo, iar Ronan găseste un dispozitiv rotund straniu. Atunci când Harry, prietenul lui Beatrix, soseşte, el li se alătură în tentativa de-al localiza, chiar dacă Ronan nu-l place deloc. Cu toate acestea, ei ajung la o clădire unde Vezi filmul »

The Brothers Bloom 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Brothers Bloom 2008 (Fraţii Bloom), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Brothers Bloom 2008 (Fraţii Bloom), film online DVDRip, subtitrat în Română

Fraţii Bloom, rămaşi orfani de la vârste foarte fragede, încep să facă anumite escrocherii ce implică mai întâi câştigarea încrederii încă din copilărie; Stephen (Mark Ruffalo) pune la cale scenarii elaborate, iar fratele său mai mic, Bloom (Adrien Brody), creează încrederea. Stephen face prima scamatorie pentru a-l încuraja pe fratele lui să Vezi filmul »

October Gale 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul October Gale 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

October Gale 2014, film online HD, subtitrat în Română

Helen (Patricia Clarkson), o doctoriţă din Toronto, se duce la cabana familiei sale aflată pe o insulă pitorească izolată pentru a-şi pune gândurile în ordine după un an de zile de la moartea soţului ei. Ea încearcă să readucă la viaţă acest loc de vacanţă care pare să fi rămas îngheţat în timp. Pe măsură ce Helen merge să se debaraseze de lucrurile inutile care se află acolo sau alte lucruri care-i Vezi filmul »

Babysitter Wanted 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Babysitter Wanted 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Babysitter Wanted 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Angie se pregăteşte să înceapă o nouă viaţă atunci când pleacă de lângă mama ei religioasă şi se duce la facultate pentru a studia. Ea aplică pentru o slujbă de dădacă după ce realizează că nu se poate întreţine la facultate dacă nu va munci. Ea ajunge la o fermă izolată care aprţine familiei Stanton (Bruce Thomas şi Kristen Dalton), o familie ce Vezi filmul »

Fort Bliss 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fort Bliss 2014, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Fort Bliss 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Conflictul aparent interminabil din Afghanistan, care a devenit cel mai lung război al Americii, este o sursă la fel de interminabilă pentru regizorii dornici să facă filme de război. În vreme ce unii aleg să prezinte acţiunea din teren, alţii aleg să o prezinte pe cea de acasă, acolo unde soldaţii trebuie să se readapteze vieţii de civili şi sunt explorate costurile umane pe care le suportă soldaţii ameri Vezi filmul »

Under Suspicion 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Under Suspicion 2000 (Suspect de crimă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Under Suspicion 2000 (Suspect de crimă), film online HD, subtitrat în Română

Henry Hearst (Gene Hackman) este pe cale să ţină discursul principal în cadrul unei petreceri exclusive ce se desfăşoară în Puerto Rico. El este chemat la secţia de poliţie pentru a fi interogat cu privire la descoperirea pe care a făcut-o în ziua precedentă a unei tinere fete violată şi ucisă. Victor Benezet (Morgan Freeman) şi mai tânărul Vezi filmul »

Lost River 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lost River 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lost River 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în oraşul fictiv care dă şi titlul filmului, Lost River, povestea se învârte în jurul unei familii cu probleme. Mama, pe numele ei Billy (Christina Hendricks), a rămas în urmă cu plata către bancă a ipotecii casei şi reproşează creditorilor faptul că nu ar fi trebuit să îi ofere acel împrumut din prima fază. Pe măsură ce casele din jurul lor sunt demolate în continuu ajungem Vezi filmul »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online