A Boy Called Po 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

A Boy Called Po 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

A Boy Called Po 2016, film online HD subtitrat în Română

La începutul filmului, David Wilson (Christopher Gorham) îşi îngroapă soţia care a decedat din cauza unei boli teribile şi a rămas să se descurce de unul singur cu creşterea fiului său Patrick (Julian Feder), pe care-l alintă drept „Po”. Acesta din urmă este un copil ce suferă de autism şi mare parte din viaţă şi-o petrece în propria sa lume fantezistă, cu excepţia momentelor când este hărţuit de un băiat mai mare. Po este un băiat foarte inteligent.

El are o pasiune mare pentru matematică, însă moartea mamei sale l-a afectat foarte mult şi a început să se retragă în lumea lui şi să regreseze din toate punctele de vedere, iar cei de la şcoala unde învaţă nu se mai pot descurca să-i facă faţă. Directorul îi sugerează lui David că poate lăsându-l pe Po împreună cu restul elevilor nu ar mai fi o idee chiar atât de bună. David este copleşit de responsabilităţi, el fiind nevoit să jongleze cu problemele de la serviciu şi cele de-a fi tatăl unui copil special.

David este un inginer care lucrează din greu să respecte un termen limită impus de şeful său pentru a preda o aeronavă hibrid. Şeful său îl presează tot mai mult pe David să termine proiectul şi îşi pierde răbdarea, însă cum să se poată concentra David asupra muncii sale când cei de la şcoala lui Po îl sună aproape zi de zi pentru a-i spune despre anumite noi probleme care apar în legătură cu el? Po se afundă tot mai mult într-o lume de vis unde se întâlneşte cu piraţi, cowboy sau cavaleri. Acolo, Po este cel care oferă diverse sfaturi celor din jur şi este tratat cu respect, însă în lumea reală David întâmpină tot mai multe greutăţi în a se apropia de el.

Urmăreşte online filmul A Boy Called Po 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film