A Family Man (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română


Apasa pe poza pentru si mai multe Filme Online.
Urmăreşte online filmul A Family Man 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Family Man 2016, film online HD, subtitrat în Română

Dane Jensen (Gerard Butler) este un recrutator de succes din Chicago care lucrează pentru agenţia de Resurse Umane Blackridge Recruitment. Viaţa lui se desfăşoară după un anume tipic, el încercând să obţină cât mai multe înţelegeri favorabile pentru firma sa într-o competiţie acerbă cu celelalte firme. La început, Jensen este foarte acaparat de munca sa, dar încearcă în acelaşi timp să împace şi viaţa personală şi să fie un om de familie prezent în viaţa soţiei şi băiatului său.

Şeful său, Ed Blackridge (Willem Defoe), îi oferă lui Jensen o promovare ce i-ar permite acestuia să conducă întreaga companie. Numai că pentru a putea să obţină această promovare, Jensen este obligat să îşi învingă o rivală extrem de ambiţioasă pe nume Lynn Wilson (Alison Brie) care se laudă cu nişte cifre de excepţie. Concentrarea lui Jensen asupra muncii sale devine o problemă pentru familie, deoarece este nevoit să petreacă mai mult timp la muncă şi mai puţin cu familia.

Soţia lui, Elise (Gretchen Mol), îi cere acestuia să petreacă mai mult timp alături de ei. Jensen face tot posibilul să petreacă timp alături de băiatul său cel mare, Ryan (Maxwell Jenkins), pentru a-l pregăti pe acesta să înfrunte viaţa de adult. Jensen realizează că Ryan se află aproape de obezitate şi îl ia pe acesta la joggning dimineţile. Ryan acuză tot mai des oboseală şi încep să-i apară nişte vânătăi pe corp, iar mai târziu, când acesta este dus la spital, el primeşte cruntul diagnostic de Cancer!

Urmăreşte online filmul A Family Man 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “A Family Man (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Liliana says:

    intereant film

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online
loading...