A Silent Voice 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

A Silent Voice 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

A Silent Voice 2016, film online HD subtitrat în Română

Shōya Ishida se plimbă pe un pod şi se gândeşte la ideea de-a se sinucide. El se gândeşte la zilele din şcoala elementară când profesorul său l-a prezentat unei noi studente pe nume Shōko Nishimiya, care este surdă. Supărat pe incapacitatea lui de-a o înţelege pe Shōko, el începe să facă mişto de ea şi s-o hărţuiască. Shōko încearcă să se împrietenească apoi cu colegii de clasă, dar Naoko Ueno le face pe celelalte fete s-o respingă.

Din cauza agresiunilor tot mai insistente, Shōko este transferată la o altă şcoală, iar prietenii lui Shōya se întorc împotriva lui, transformându-l într-un proscris. Aflat acum în liceu, Shōya este un singuratic izolat de colegii săi de clasă din cauza trecutului său, dar îşi acceptă pedeapsa pentru ceea ce a făcut. Copleşit de vină, ruşine şi anxietate, el se închide în sine şi îi respinge pe cei puţini care încearcă să se apropie de el, neputând să privească pe nimeni în ochi.

Într-o zi, el hotărăşte să îi înapoieze lui Shōko carneţelul din clasa a şasea cu speranţa că va reuşi să îşi mai spele din păcatele faţă de ea. El îşi cere scuze după aceea prin limbajul semnelor, lucru care o surprinde pe fată, şi acesta îi spune apoi că îşi doreşte să fie prieteni. Shōko mărturiseşte apoi că şi-ar dori să se întâlnească cu Sahara, singura persoană din clasă care s-a comportat frumos cu ea în şcoala elementară şi el cu Shōya pleacă împreună cu trenul pentru a o vizita.

Urmăreşte online filmul A Silent Voice 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “A Silent Voice 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. dante says:

    Am plans tot filmul

Spune-ne parerea ta despre acest film