Abraham Lincoln: Vampire Hunter, film online subtitrat în Română

Abraham Lincoln: Vampire Hunter, film online subtitrat în Română

Abraham Lincoln: Vampire Hunter, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un copil priveşte înspăimântat cum mama lui este infectată de un vampir, iar apoi aceasta moare. Copilul creşte cu durerea pierderii mamei sale şi e hotărât să se răzbune, însă n-o poate face pentru că i-a promis tatălui său acest lucru. 10 ani mai târziu, după ce îşi pierde şi tatăl, Abraham simte că nu mai este legat de promisiunea făcută tatălui său şi decide să se ducă după cel care i-a omorât mama, pentru a-l ucide.

Pentru a prinde curaj, acesta se duce la un bar şi consumă câteva pahare, iar acolo este văzut de un om care avea să-i marcheze viaţa pentru totdeauna. Într-un final, Abe ajunge faţă-n faţă cu ucigaşul mamei sale şi, cu mari dificultăţi, reuşeşte să-l împuşte în cap, însă nu este suficient pentru a-l omorî. Vampirul îşi arată adevărata faţă şi-l atacă pe Abe, fiind la un pas de a-l ucide, însă omul misterios de la bar îi sare în apărare şi îl alungă pe vampir.

Omul misterios, pe numele său Henry Sturges, îi explică faptul că cel pe care doreşte să-l omoare este, de fapt, un vampir. Acesta îl învaţă pe Abe cum se ucid vampirii, însă în acelaşi timp, îi trasează nişte reguli clare: să nu-şi facă prieteni, să nu-şi întemeieze o familie şi să ucidă doar vampirii pe care îi spune el.

Abraham Lincoln acceptă condiţiile şi, pentru o vreme, acesta devine un vânător de vampiri de temut, însă adevărata lui putere nu constă în mânuirea securii ci în mânuirea cuvintelor, astfel că după un timp el ajunge preşedintele Americii. Ajutat de Will Johnson, Abraham Lincoln îşi dedică întreaga viaţă stârpirii clanului de vampiri condus de puternicul Adam şi de Vadoma, pornind o cruciadă împotriva monştrilor care au devenit aliaţii Confederaţiei în timpul Războiului Civil fiindcă erau interesaţi de menţinerea instituţiei sclaviei şi de transformarea sclavilor într-o sursă de hrană pentru ei.

 

Urmăreşte filmul Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Vânător de Vampiri), online, cu subtitrare în  Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

16 responses to “Abraham Lincoln: Vampire Hunter, film online subtitrat în Română”

 1. Like A Star says:

  nu fiti prosti film de 10+ fata de alte filme

 2. HAGIU says:

  DE CE NU SE INCARCA FACETI CEVA CA INJUR DACA NU

 3. cristi says:

  nu merge filmul

 4. t5yh says:

  nu imi da voie sa ma uit

 5. Anonymous says:

  Acum merge.

 6. gabi says:

  superb filmul nota 10

 7. Alin says:

  nu merge…sambata mergea…nu mam uitat la tot..si duminica nu mai merge. aiurea

 8. Aleex says:

  cel mai tare film. nota 10 cu *

 9. Unu' says:

  nu merge filmul,pacat

 10. aurel says:

  un film exceptional !!!

 11. dana says:

  slabut nota 6

 12. niky says:

  Nu merge deloc .dece mai puneți daca nu merg

 13. dorin says:

  de 4 ore incerc sa urmaresc acest film.am rabdare…

 14. flower says:

  fain filmul, mi-a placut !

 15. rajkpuru says:

  recomand
  prea bun

Spune-ne parerea ta despre acest film