Archive for the ‘Actiune’ Category

The Mask of Zorro, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mask of Zorro 1998 (Masca lui Zorro), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Mask of Zorro 1998 (Masca lui Zorro), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1821, Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins), un nobil spaniol, luptă împotriva Spaniei în Războiul Mexican de Independenţă dându-se drept Zorro, un justiţiar misterios care apără ţăranii mexicani de „Las Californias”, coloniştii spanioli. Don Rafael Montero (Stuart Wilson), crudul guvernator al regiunii, descoperă adevărata identi Read more »

Traitor – Trădător, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Traitor - Trădător 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Traitor – Trădător 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Samir Horn (Don Cheadle) este un sudanez-american vorbitor de limbă arabă şi un musulman devotat. Tatăl lui sudanez a fost ucis de o maşină-capcană pe vremea când el era doar un copil. Acum, ca adult, Horn este văzut pentru prima oară fiind un traficant de arme. În timp ce negocia o tranzacţie cu Omar (Saïd Taghmaoui) în Yemen, Read more »

RocknRolla 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul RocknRolla 2008, cu subtitrare în Română și calitate HD.

RocknRolla 2008, film online HD, subtitrat în Română

În Londra, un şef mafiot britanic pe nume Lenny Cole (Tom Wilkinson) conduce o afacere crescândă cu imobiliare folosind un consilier corupt (Jimi Mistry) pentru serviciile birocratice şi pe asasinul Archy (Marc Strong) pentru treburile murdare. Un miliardar om de afaceri rus, Uri Omovich (Karel Roden), pune la cale o înţelegere cu pământ şi toţi escrocii Londrei îşi doresc o bucată din el. Read more »

Virus 1999, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Virus 1999, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Virus 1999, film online DVDRip, subtitrat în Română

Staţia spaţială rusească MIR contactează o navă de cercetare din Sudul Pacificului, Akademik Vladislav Volkov. În timp ce echipajele de pe ambele nave conversează, o sursă imensă de energie ce călătoreşte prin spaţiu loveşte cu putere în MIR. Valul electric preia controlul asupra MIR şi îl doboară în ocean, distrugându-l. Echipajul de pe MIR este ucis în timp ce oamenii aflaţi la bordul navei au parte Read more »

Flyboys 2006, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Flyboys 2006 (Eroii cerului), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Flyboys 2006 (Eroii cerului), film online DVDRip, subtitrat în Română

Înaintea intrării Americii în Primul Război Mondial, un grup de tineri americani merg în Franţa, din diferite motive personale, pentru a se înrola în Aviaţa Franceză şi a lupta pentru această ţară. Unul dintre ei, Blaine Rawlings (James Franco), pus în faţa pierderii fermei familiei sale din Texas, hotărăşte să se înroleze după ce vede nişte ştiri referitoare Read more »

Spartan – Spartanul, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Spartan - Spartanul 2004, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Spartan – Spartanul 2004, film online DVDRip, subtitrat în Română

Robert Scott (Val Kilmer) este un fost membru în cadrul Delta Force şi în timp ce observa un exerciţiu destinat evaluării candidaţilor Delta, Scott întâlneşte un recrut interesant, Curtis (Derek Luke), cât şi pe Jacqueline Black (Tia Texada), instructoarea pentru lupta cu cuţitele. Amândoi îi cer lui Scott să-i ţină minte pentru misiuni viit Read more »

Con Air 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Con Air 1997 (Avionul Condamnaţilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Con Air 1997 (Avionul Condamnaţilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Con Air este un film american de acțiune din anul 1997 ce a fost regizat de Simon West și produs de Jerry Bruckheimer. Actorii principali sunt Nicolas Cage, John Cusack, Colm Meaney și John Malkovich. Filmul împrumută porecla de la Justice Prisoner and Alien Transportation System, un sistem american de transport Read more »

Windtalkers 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Windtalkers 2002 (Mesaje secrete), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Windtalkers 2002 (Mesaje secrete), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Cpl. Joe Enders (Nicolas Cage) vrea să se întoarcă în activitate cu ajutorul farmacistei Rita (Frances O’Connor) după ce a supravieţuit unei bătălii cumplite ce a avut loc în Insulele Solomon împotriva Armatei Imperiale Japoneze care i-a ucis întreaga unitate şi l-a lăsat aproape surd din cauza Read more »

Attack the Block, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Attack the Block 2011 (Atacul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Attack the Block 2011 (Atacul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Întorcându-se acasă de la Bonfire Night (un eveniment anual din Marea Britanie) prin „The Ends” din Brixton, nou sosita asistentă Samantha Adams (Jodie Whittaker) este tâlhărită de o gaşcă de huligani formată din Pest (Alex Esmail), Dennis (Franz Drameh), Jerome (Leeon Jones), Biggz (Simon Howard) şi liderul Moses (John Boyega). Read more »

Sin City 2: A Dame to Kill For, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sin City 2: A Dame to Kill For 2014 (Sin City 2: Am ucis pentru ea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sin City 2: A Dame to Kill For 2014 (Sin City 2: Am ucis pentru ea), film online subtitrat în Română

Marv (Mickey Rourke) îşi recapătă cunoştinţa pe o autostradă, fiind înconjurat de mai multe cadavre ale unor tineri şi o maşină de poliţie buşită în apropiere, fără vreo idee despre cum a ajuns acolo. El încearcă să-şi refacă traseul, amintindu-şi că, fiind sâmbătă, a fost s-o vadă pe Nancy Callahan (Jessica Alba) dansând la Kadie’s Saloon. Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi