Archive for the ‘Actiune’ Category

The Monster Squad 1987, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Monster Squad 1987, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Monster Squad 1987, film online HD, subtitrat în Română

The Monster Squad este o societate de preadolescenţi care idolatrizează monştrii şi filmele cu monştri clasice şi îşi ţin întrunirile într-o căsuţă din copac. Liderul clubului este Sean (Andre Gower), iar sora lui mai mică în vârstă de doar cinci ani, Pheobe (Ashley Bank), îşi doreşte cu disperare să se alăture clubului lor. Lui Sean i se oferă Read more »

RONIN (1998), filme online HD 720p, cu subtitrare în Română

Urmăreşte online filmul Ronin 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ronin 1998, film online HD subtitrat în Română

La o cafenea dintr-un cartier din Paris, agentul IRA Deirdre (Natascha McElhone) se întâlneşte cu câţiva foşti agenţi speciali deveniţi mercenari pe nume Sam (Robert de Niro), Larry (Skipp Sudduth) şi Vincent (Jean Reno), ducându-i apoi la un depozit unde alţi mercenari de-ai lor, Gregor (Stellan Skarsgård) şi Spence (Sean Bean), îi aşteaptă. Acolo, Deirdre îi informează pe oameni despre misiunea pe Read more »

Elite Squad: The Enemy Within, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Elite Squad: The Enemy Within 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Elite Squad: The Enemy Within 2010, film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele la 13 ani distanţă de evenimentele primului, iar Roberto Nascimento (Wagner Moura) pleacă de la un spital. Curând după aceea, maşina lui este blocată şi asupra ei se deschide focul din partea a doi oameni. Cu patru ani în urmă, Nascimento, acum divorţat şi ajuns Locotenent-Colonel în BOPE, soseşte la Read more »

Elite Squad – Trupa de Elită 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Elite Squad / Tropa de Elite 2007 (Trupa de Elită), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Elite Squad / Tropa de Elite 2007 (Trupa de Elită), film online HD, subtitrat în Română

Căpitanul Roberto Nascimento (Wagner Moura) face o scurtă introducere despre cum poliţia şi traficanţii de droguri din Rio de Janeiro cooperează în anii ’90. În anul 1997, în plină desfăşurare a evenimentelor, Căpitanul Oliveira (Marcelo Valle) şi colegii lui conduc prin Morro da Babilônia către anumite locuri în care ştiu că se consumă Read more »

Three Kings – Regii Deşertului, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Three Kings - Regii Deşertului 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Three Kings – Regii Deşertului 1999, film online HD, subtitrat în Română

Un soldat irakian doreşte să se predea trupelor americane în timpul Războiului din Golf, însă Sergentul Troy Barlow (Mark Wahlberg) nu înţelege prea bine intenţiile sale şi îl împuşcă, ceea ce îi aduce admiraţia din partea câtorva camarazi. Majoritatea soldaţilor sunt plictisiţi odată cu terminarea râzboiului şi îşi umple fiecare cum poate timpul Read more »

Van Helsing 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Van Helsing 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD

Van Helsing 2004, film online HD subtitrat în Română

În 1887 Transylvania, doctorul Victor Frankenstein creează un monstru cu ajutor din partea Contelui Dracula ce dezvăluie faptul că plănuieşte să folosească această creatură pentru propriile sale planuri malefice şi îl omoară pe doctor atunci când castelul său este călcat de nişte săteni furioşi. Asistentul lui, Igor, reuşeşte să scape cu viaţă, dar sătenii îl fugăresc pe monstru până la o veche Read more »

The Mummy 3 – Mumia 3 (2008), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor 2008 (Mumia: Mormântul Împăratului Dragon), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor 2008 (Mumia: Mormântul Împăratului Dragon), film online HD, subtitrat în Română

În China antică, Qin Shi Huang, un conducător brutal şi tiran, uneşte regatele ţării într-un imperiu şi devine Împăratul Dragon. El ordonă construirea Marelui Zid Chinezesc pentru a îngropa şi blestema inamicii lui morţi. Împăratul devine curând temător că propria lui moarte va Read more »

The Assassin – Asasina 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Assassin - Asasina 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Assassin – Asasina 2015, film online HD, subtitrat în Română

Plasat în China secolului nouă, într-un perioadă de nelinişte care în cele din urmă s-a soldat cu decăderea Dinastiei Tand, The Assassin spune povestea lui Nie Tinniang, o fată care a fost răpită din sânul familiei sale pe când avea doar zece ani de către o călugăriţă pe nume Jiaxin care a instruit-o pe fată să devină o asasină brutală Read more »

007: SPECTRE 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 007: SPECTRE 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

007: SPECTRE 2015, film online subtitrat în Română

Aflat într-o misiune neoficială în Mexic, James Bond omoară doi barbaţi care puneau la cale să arunce în aer un stadion plin cu oameni; în timp ce face asta, clădirea în care se află bărbaţii respectivi explodează şi este distrusă complet. Bond îl urmăreşte apoi pe jos pe Marco Sciarra, care a supravieţuit deflagraţiei şi care reprezenta adevărata lui ţintă. Sciarra se îmbarcă într-un elicopter Read more »

Lost In The Sun 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Lost In The Sun 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Lost In The Sun 2015, film online HD, subtitrat în Română

„Sunt o mulţime de lucruri pe care nu le pot schimba la mine,” mărturiseşte fostul escroc John Wheeler (Josh Duhamel). Greşelile sale din trecut l-au condamnat la o viaţă într-un exil permanent, ajungând să doarmă în maşină şi are datorii la oameni obscuri. De asemenea, el a îndepărtat toate persoanele care au ţinut vreodată la el şi Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online