Archive for the ‘Actiune’ Category

Sicario: Asasinul 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sicario: Asasinul 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sicario: Asasinul 2015, film online, NESUBTITRAT în Română

În timpul unui raid asupra unui cartel de droguri din Chandler, Arizona, agentul idealist al FBI-ului, Kate Macer (Emily Blunt), partenerul ei Reggie Wayne (Daniel Kaluuya) şi ceilalţi membri ai unităţii sale, descoperă o grămadă de cadavre în interiorul unei case în care se află plasate mai multe bombe ce explodează şi ucid doi ofiţeri, iar Kate Read more »

Twister – Tornada 1996, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Twister - Tornada 1996, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Twister – Tornada 1996, film online HD, subtitrat în Română

În iunie, 1969, micuţa Jo Thornton (Alexa Vega), în vârstă de doar cinci ani, şi părinţii ei caută să se adăpostească atunci când asupra regiunii lor se abate o tornadă de nivelul F5. Această tornadă este atât de puternică încât uşa adăpostului special amenajat este smulsă, iar tatăl lui Jo este atras afară şi ucis. Ea şi mama ei supravieţuiesc Read more »

The Matrix Revolutions 2003, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Matrix Revolutions 2003 (Matrix - Revoluții), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Matrix Revolutions 2003 (Matrix – Revoluții), film online HD, subtitrat în Română

Neo şi Bane zac inconştienţi într-un salon medical de pe nava Hammer. Ulterior, Neo îşi găseşte sinele digital captiv într-un metrou virtual – o zonă de tranziţie între Matrix şi Oraşul Maşinilor. În acel metrou, el întâlneşte o „familie” de programe, inclusiv o fată pe nume Sati, al cărei tată îi spune lui Neo că metroul este controlat de Vatman, Read more »

The Matrix Reloaded 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Matrix Reloaded 2003 (Matrix - Reîncărcat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Matrix Reloaded 2003 (Matrix – Reîncărcat), film online HD, subtitrat în Română

La şase luni după evenimentele din primul film, Neo (Keanu Reeves) şi Trinity (Carrie-Anne Moss) sunt acum iubiţi. Morpheus (Laurence Fishburne) primeşte un mesaj de la Căpitanul Niobe din Logos care solicită o întâlnire de urgenţă al tuturor navelor Zionului. Zion a confirmat ultima transmisiune de pe Osiris: o armată de Santinele sunt Read more »

TRON (1982), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul TRON 1982, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

TRON 1982, film online HD, subtitrat în Română

Kevin Flynn (Jeff Bridges) este un inginer de software, fost angajat la corporaţia ENCOM, care acum conduce un bar arcade cunoscut drept Flynn’s. El a scris câteva jocuri video, dar un alt inginer ENCOM, Ed Dillinger (David Warner), şi le-a însuşit, iar pe baza acestor „performanţe” a avut foarte mult de câştigat în carieră, primind posturi înalte în companie. După ce pleacă din companie, Flynn Read more »

The Matrix 1999, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Matrix 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Matrix 1999, film online HD, subtitrat în Română

O hackeriţă infamă cunoscută drept Trinity (Carrie-Anne Moss) este încolţită de poliţie într-un hotel abandonat. Ea reuşeşte destul de uşor să îi păcălească şi să scape de ei. Un grup de Agenţi cu abilităţi supraomeneşti ajută poliţia să o urmărească, însă înc-odată Trinity dispare fără urmă. Thomas Anderson (Keanu Reeves) este un programator de calculatoare ce duce o viaţă dublă şi are nick-ul de hacker Read more »

Ong Bak 3 2010, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Ong Bak 3 2010 (Legenda regelui elefant - bătălia finală), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Ong Bak 3 2010 (Legenda regelui elefant – bătălia finală), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1431, în Thailanda, Tien (Tony Jaa) este ţinut prizonier şi este bătut frecvent. La ordinele Lordului Rajasena (Sarunyu Wongkrajang), coatele şi genunchii lui sunt loviţi cu brutalitate. În timp ce Lordul Rajasena doarme, luptătorii de gherilă ai lui Tien încearcă să-l elibereze pe acesta, numai că Bhuti Sangkha (Dan Chu Read more »

Maze Runner: The Scorch Trials, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Maze Runner 2: The Scorch Trials 2015 (Labirintul: Încercările focului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Maze Runner 2: The Scorch Trials 2015 (Labirintul: Încercările focului), film online subtitrat în Română

Un băieţel pe nume Thomas este preluat de Ava Paige (Patricia Clarkson) şi organizaţia ei cunoscută drept WCKD după ce a fost abandonat de gardianul său pentru propria siguranţă. Mulţi ani mai târziu, la scurtă vreme după ce a fost salvat din încercările labirintului, Thomas (Dylan O’Brien) şi ceilalţi supravieţuitori din Glades – Newt ( Read more »

The Man From U.N.C.L.E. 2015, filme online subtitrat în Română

Vezi filmul online The Man From U.N.C.L.E. 2015 (Agentul de la U.N.C.L.E.), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.

The Man From U.N.C.L.E. 2015 (Agentul de la U.N.C.L.E.), film online subtitrat în Română

În anul 1963, agentul CIA Napoleon Solo (Henry Cavill) o extrage pe Gaby Teller (Alicia Vikander), fiica lui Udo Teller, un presupus om de ştiinţă Nazist care a devenit colaborator al Americanilor la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, din Berlinul de Est, evitându-l în acest timp pe agentul KGB, Illya Kuryakin. Mai târziu el raport Read more »

Ong-bak 2: Legenda Regelui Elefant, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Ong-bak 2: Legenda Regelui Elefant 2008, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Ong-bak 2: Legenda Regelui Elefant 2008, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe în anul 1431, în Thailanda feudală. Aceasta este o vreme a răsturnărilor politice, trădărilor şi pericolului. În timpul domniei lui Boromarajatiraj II, din Regatul Ayutthaya, curtea regală a devenit mai puternică decât Regatul Sukhothai şi s-a extins către est. Armata Ayutthaya a atacat vreme de mai multe luni Regatul Zeilor Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online