Archive for the ‘Actiune’ Category

Orphan Black 2013, sezonul 3, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online sezonul 1 complet din serialul Orphan Black 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Orphan Black 2013, sezonul 3, serial online subtitrat în Română

Sezonul trei din Orphan Black aruncă frăţia clonelor într-un teritoriu neaşteptat şi ajung să realizeze faptul că nu sunt singure. Chiar când credeau că şi-au dat seama cine le este aliat şi cine le este duşman, sezonul trei dezvăluie faptul că aceste clone sunt mai vulnerabile ca niciodată până acum. Foarte bine instruiţi, nişte soldaţi-bărbaţi ident Read more »

Orphan Black 2013, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online sezonul 1 complet din serialul Orphan Black 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Orphan Black 2013, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

În acest al doilea sezon din Orphan Black, Sarah se află într-o cursă disperată pentru a-şi găsi fiica dispărută, Kira. Din acet motiv ea ajunge faţă-n faţă cu o susţinătoare nemiloasă a clonelor, Rachel, care reaprinde un război ce divizează şi pune în pericol toate clonele. De asemenea, Sarah se reuneşte cu surorile sale clone, Alison şi Cosima Read more »

The Mechanik 2005, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mechanik / The Russian Specialist 2005 (Vânătoarea de mafioţi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mechanik / The Russian Specialist 2005 (Vânătoarea de mafioţi), filme online HD, subtitrat în Română

Lansat în America sub titulatura de The Russian Specialist (Specialistul Rus), „The Mechanik” spune povestea unui asasin din cadrul forţelor speciale ruseşti pe nume Nikolai „Nick” Cherenko (Dolph Lundgren) care s-a retras din activitate şi acum încearcă să fie un om simplu ce duce o Read more »

Orphan Black 2013, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online sezonul 1 complet din serialul Orphan Black 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Orphan Black 2013, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Serialul începe cu escroaca Sarah Manning care e martora sinuciderii lui Beth Childs, cea care se pare că e sosia ei. După moartea lui Beth, ea preia identitatea acesteia şi locul de muncă din cadrul departamentului de poliţie. Pe parcursul primului sezon, Sarah descoperă că nu e nimic altceva decât o clonă şi că are foarte multe „surori” răspân Read more »

Big Game – Ţinta: Preşedintele, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Big Game - Ţinta: Preşedintele 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Big Game – Ţinta: Preşedintele 2014, film online HD, subtitrat în Română

Atunci când avionul cu care se deplasa Preşedintele Americii Alan Moore (Samuel L. Jackson) este atacat şi doborât de terorişti, el rămâne izolat în mijlocul sălbăticiei din Finlanda. Singura persoană care se află aproape de el pentru a-l salva este un băiat în vârstă de doar 13 ani pe nume Oskari (Onni Tommila). Aflat în pădure pentru a-şi Read more »

Dirty Harry – Inspectorul Harry, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dirty Harry - Inspectorul Harry 1971, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dirty Harry – Inspectorul Harry 1971, film online HD, subtitrat în Română

Un criminal în serie psihopat care îşi ia supranumele de „Scorpio” (Andy Robinson) omoară o femeie din San Francisco folosind o puşcă de mare calibru. Inspectorul Departamentului de Poliţie din San Francisco Harry Callahan (Clint Eastwood) găseşte un mesaj de recompensă prin care solicită oraşului să i se plătească Read more »

Mad Max: Fury Road 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mad Max: Fury Road 2015 (Mad Max: Drumul Furiei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mad Max: Fury Road 2015 (Mad Max: Drumul Furiei), film online subtitrat în Română

În viitorul îndepărtat, lumea a devenit o pustietate deşertică şi civilizaţia aşa cum o cunoaştem noi este inexistentă. Max (Tom Hardy), un supravieţuitor din Australia, este capturat de către War Boys, armata liderului unui cult, cunoscut drept Regele Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne). Desemnat a fi un donator de sânge Read more »

Slow West 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Slow West 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Slow West 2015, film online HD, subtitrat în Română

Jay Cavendish (Kodi Smit- McPhee) este un tânăr imigrant scoţian care s-a dus în Vestul Sălbatic nu pentru a găsi faimă sau avere ci pentru a o găsi pe iubirea vieţii sale ce a plecat din oraşul lor natal din cauza unui accident faţă de care Jay se simte responsabil. Jay, un tânăr inocent care provine dintr-o familie modestă, nu este nici pe departe pregătit pentru ce urmează să vadă în acest climat deloc Read more »

The Brest Fortress 2010, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Brest Fortress 2010 (Fortress of War / Fortăreatţa Brest), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Brest Fortress 2010 (Fortress of War / Fortăreaţa Brest), film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: În anul 1941, Sasha Akimov, un muzician în vârstă de 15 ani, împreună cu fratele său mai mare, Alexander, ai căror părinţi au fost ucişi în Războiul Civil Spaniol, se află înrolaţi în Armata Roşie la Cetatea Brest. Un ofiţer pe nume Gavrilov îşi exprimă îngrijorarea cu privire la preg Read more »

Red Sky (2014), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Red Sky 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Red Sky 2014, film online HD, subtitrat în Română

Red Sky 2014, cunoscut şi drept Kerosene Cowboys, este un film de acţiune / thriller american care a fost lansat direct pe DVD şi a fost regizat de Mario Van Peebles, avându-i în rolurile centrale pe Cam Gigandet, Shane West şi Rachael Leigh Cook. Scenariul a fost scris de Adam Prince, care s-a inspirat din povestea lui Nikolay Suslov şi Dave Riggs, care la rândul lor s-au bazat pe romanul Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online