Archive for the ‘Actiune’ Category

INFERNO (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Inferno 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Inferno 2016, film online subtitrat în Română

Profesorul de la Universitatea Liberty Robert Langdon (Tom Hanks) se trezeşte într-un salon de spital din Florenţa, Italia, fără să îşi mai amintească vreun lucru petrecut în ultimele câteva zile, însă este chinuit de viziunile unui Pământ pârjolit. Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones), una dintre doctoriţele care se ocupă de îngrijirea lui, îi spune că suferă de amnezie din cauza unei răni de glonţ suferită la Read more »

Enemy Mine – Inamicul meu, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Enemy Mine - Inamicul meu 1985, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Enemy Mine – Inamicul meu 1985, filme online subtitrat în Română

La sfârşitul secolului 21, un război interstelar este purtat de oameni împotriva unei rase reptiliene-umanoide cunoscută drept „Dracs”. Bătăliile sunt purtate periodic între pliloţii de nave spaţiale şi niciun alt pilot uman nu-i urăşte pe invadatori mai mult decât Willis E. Davidge (Dennis Quaid). În timpul unei astfel de bătălii, Davidge şi Read more »

Infernal Affairs III 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infernal Affairs III 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infernal Affairs III 2003, film online HD, subtitrat în Română

Filmul prezintă trei poveşti paralele care trec din trecut în prezent. Poliţistul sub acoperire Chan Wing-yan caută să descopere legăturile dintre un sef al triadei din Hong Kong, Hon Sam, şi misteriosul conducător de grup infracţional organizat chinez, Shen Cheng. Încă de la ascensiunea lui Hon în postura de lider al triadei după moartea predecesor Read more »

SULTAN (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sultan 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sultan 2016, film online HD subtitrat în Română

Sultan Ali Khan (Salman Khan) este un fost campion la lupte trecut de prima tinereţe care duce o viaţă solitară şi mediocră în micul oraş Haryana. Aakash Oberoi (Amit Sadh), fondatorul unei ligi private de arte marţiale mixte, este încurajat de tatăl lui să angajeze un luptător indian care să ridice popularitatea ligii. El se duce în Haryana pentru a-i face o ofertă lui Sultan, dar acesta îl refuză cu Read more »

True Memoirs of an International Assassin, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul True Memoirs of an International Assassin 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

True Memoirs of an International Assassin 2016, film online HD, subtitrat în Română

Sam Larson (Kevin James) este un tip plictisitor care nu se bucură de prezenţa a foarte mulţi prieteni şi are un şef de coşmar. Din cauza vieţii banale pe care o duce, el se imaginează personajul principal dintr-o carte de spionaj pe care o scrie în timpul său liber şi pe care a intitulat-o „Memoriile unui Asasin Internaţional”. Primind sfaturi Read more »

Line Walker 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Line Walker 2016, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Line Walker 2016, film online HD subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Inspectorul Q (Francis Ng) şi agentul Ding (Charmaine Sheh) sunt doi membri de top din cadrul Departamentului de Poliţie şi se află într-o misiune de distrugere a unui cartel de droguri care ameninţă să pună stăpânire pe întregul oraş. Într-un mod total neaşteptat, ei primesc un mesaj misterios din partea unui agent sub Read more »

Infernal Affairs II (2003), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infernal Affairs II (2003), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infernal Affairs II (2003), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1991, inspectorul de poliţie din Hong Kong, Wong Chi-shing (Anthony Wong), se întâlneşte cu informatorul său, Hon Sam (Eric Tsang), în timp ce Lau Kin-ming (Edison Chen), viitoarea cârtiţă a lui Hon din intermediul Departamentului de Poliţie al Hong Kong-ului, îl ucide pe şeful triadei, Ngai Kwun. Lau este mai apoi întâmpinat de Read more »

Mohenjo Daro 2016, filme indiene online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mohenjo Daro 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mohenjo Daro 2016, film online HD, subtitrat în Română

În anul 2016, Sarman şi Hojo, împreună cu prietenii lor, merg cu barca pe un râu îngust şi sunt atacaţi de un imens crocodil pe care Sarman reuşeşte cu vitejie să îl ucidă. Ei duc crocodilul în satul antic în care locuiesc, Amri, iar acolo toţi localnicii îi consideră eroi. Sarman nu poate să doarmă, el se recuperează ca urmare a pierderii părinţilor Read more »

The Accountant – Contabilul 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Accountant 2016 (Contabilul: Cifre Periculoase), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Accountant 2016 (Contabilul: Cifre Periculoase), film online subtitrat în Română

Christian Wolff (Ben Affleck), un adevărat „calculator mental” ce lucra pentru compania de contabilitate ZZZ Accouting din Plainfield, Illinois. El descoperă neregulile financiare pe care le fac oamenii din interiorul întreprinderilor infracţionale care-i parvin din partea unei persoane misterioase cunoscută doar ca „Vocea” şi care-l Read more »

USS Indianapolis: Men of Courage, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul USS Indianapolis: Men of Courage 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

USS Indianapolis: Men of Courage 2016, film online HD, subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE MULT PREA DETALIATĂ!!! În anul 1945, nava de luptă USS Indianapolis, comandată de Căpitanul Charles McVay (Nicolas Cage), livrează părţi din bomba atomică folosită ulterior pentru bombardarea oraşului japonez Hiroshima spre finalul celui de-al Doilea Război Mondial. În timp ce Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online