Archive for the ‘Actiune’ Category

Wild Card – Joc Periculos 2015, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Wild Card - Joc Periculos 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Wild Card – Joc Periculos 2015, film online HD, subtitrat în Română

Detaliile despre viaţa lui Nick (Jason Statham) sunt prezentate vag, însă ne putem da seama de faptul că este foarte priceput în lucrurile violente. „Încarnarea” sa actuală este un britanic prietenos care face diverse favoruri oamenilor. Toţi cei pe care-i vedem menţionează despre aceste favoruri şi cât îi sunt de recunoscători lui Nick. Cea Read more »

Rush Hour 3 – Ora de vârf 3, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Rush Hour 3 - Ora de vârf 3 (2007), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Rush Hour 3 – Ora de vârf 3 (2007), film online DVDRip, subtitrat în Română

Ambasadorul chinez Han ridică la Curtea Penală Internațională problema şi necesitatea de-a lupta împotriva Triadelor şi anunţă că are unele informaţii despre Shy Shen, un individ aproape mistic de-o foarte mare importanţă pentru mafia chinezească. Înaintea anunţului, un asasin îl împuşcă pe Han în umăr şi întrerupe discursul Read more »

EVERLY (2014), filme noi online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul EVERLY 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

EVERLY (2014), film online DVDRip, subtitrat în Română

Subiectul persoanelor greu de ucis a fost foarte des abordat de regizorii dornici de-a face filme de acţiune. Omul greu de ucis a fost plasat în diferite medii, de la autobuze şi până la stadioane de hochei, iar în majoritatea lor actorul principal este un bărbat. Ei bine, regizorul Joe Lynch alege să abordeze lucrurile un pic diferit şi a ales ca Read more »

God Bless America 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul God Bless America 2011, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

God Bless America 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Frank Murdoch (Joel Murray) este un vânzător de asigurări de vârstă mijlocie care locuieşte în Syracuse, New York, şi este scârbit de felul în care America a picat într-o stare de nesimţire din cauza diverselor influenţe. După o seară plictisitoare de privit la televizor emisiuni tot mai cretine, Frank se gândeşte la posibilitatea de a-şi ucide vecinii Read more »

Waterworld – Lumea apelor 1995, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Waterworld - Lumea apelor 1995, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Waterworld – Lumea apelor 1995, film online DVDRip, subtitrat în Română

La începutul secolului 21, calota glaciară s-a topit şi nivelul mării a crescut atât de mult încât a acoperit toate continentele de pe Pământ. Oamenii care au reuşit să supravieţuiască catastrofei au fost răspândiţi de-a lungul oceanului şi formează mici comunităţi plutitoare cunoscute drept atolls, majoritatea construite din petece de metale şi Read more »

A Most Violent Year 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Most Violent Year 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Most Violent Year 2014, film online HD, subtitrat în Română

Oscar Isaac îl interpretează pe eroul principal, Abel Morales, un bărbat care deţine o companie petrolieră modestă pe care a preluat-o de la socrul său. El tocmai a achiziţionat o proprietate în port şi are la dispoziţie o lună pentru a atrage suficienţi investitori ca să acopere întreaga sumă necesară plăţii complete, altfel totul se poate ruina. Read more »

Taken 3 – Teroare în L.A. 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Taken 3 - Teroare în L.A. (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Taken 3 – Teroare în L.A. (2015), film online subtitrat în Română

După o scurtă întâlnire cu fiica lui, Kim (Maggie Grace), Bryan Mills (Liam Neeson) se vede şi cu fosta lui soţie, Lenore (Famke Janssen), care-i spune despre problemele maritale pe care le are cu actualul ei soţ, Stuart St. John (Dougray Scott). Lenore a început să aibă iarăşi sentimente faţă de Bryan, însă el refuză să se implice Read more »

The League of Extraordinary Gentlemen, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The League of Extraordinary Gentlemen (Liga Domnilor Extraordinari), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The League of Extraordinary Gentlemen 2003 (Liga Domnilor Extraordinari), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1899, oameni îmbrăcaţi precum soldaţii germani atacă banca Angliei şi fură machetele lui Leonardo da Vinci pentru fundaţiile Veneţiei. La scurtă vreme după aceea, conduşi de liderul lor cunoscut drept „Fantoma”, oameni îmbrăcaţi precum ofiţerii britanici răpesc oamenii Read more »

American Sniper 2014, filme HD online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul American Sniper 2014 (Lunetistul American), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

American Sniper 2014 (Lunetistul American), film online HD, subtitrat în Română

American Sniper este un film bazat pe o poveste adevărată care a devenit ceva mai complicată după ce Chris Kyle a lansat pe piaţă cartea care dă şi titlul filmului regizat de Clint Eastwood. Adaptat din acea carte, scenariul este scris de Jason Dean Hall şi povestea începe cu momente din copilăria lui Kyle (Bradley Cooper), Read more »

Live Free or Die Hard 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Live Free or Die Hard 2007 (Greu de ucis 4), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Live Free or Die Hard 2007 (Greu de ucis 4), film online DVDRip, subtitrat în Română

FBI-ul se implică în căutarea unor hackeri responsabili de atacarea Diviziei de Securitate Cibernetică şi descoperă că unii dintre ei au fost ucişi. Luându-i pe ceilalţi în programul de protecţie al martorilor, FBI-ul îi cere detectivului Departamentului de Poliţie din New York John McClane (Bruce Willis) să îl aducă pe misteriosul Matthew „Matt” Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online