Archive for the ‘Actiune’ Category

The Time Machine 2002, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Time Machine 2002 (Maşina Timpului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Time Machine 2002 (Maşina Timpului), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1899, Dr. Alexander Hartdegen (Guy Pearce) este un tânăr inventator moderat ce predă la Universitatea Columbia din New York. Spre deosebire de prietenul conservator David Philby (Mark Addy), Alexander preferă să facă o cercetare pură decât să lucreze în lumea afacerilor. După ce un hoţ îi ucide logodnica, el se dedică Read more »

The Warriors Way 2010, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Warriors Way 2010 (Destinul unui războinic), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Warriors Way 2010 (Destinul unui războinic), film online HD, subtitrat în Română

În Asia secolului al 19-lea, Yang (Jang Dong-gun) este un războinic ce face aprte din clanul Sad Flutes, cel mai brutal clan din lume. Scopul lui personal este acela de-a deveni cel mai mare spadasin din lume, iar acesta este îndeplinit după ce îl omoară pe fostul lider în materie şi conducătorul clanului rival. Ambele clanuri jură să se Read more »

Criminal 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Criminal 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Criminal 2016, film online subtitrat în Română

Atunci când industrialistul devenit anarhist Xavier Heimdahl (Jordi Mollà) aranjează ca asociatul său Jan Stroop (Michael Pitt) – un hacker cunoscut drept „Olandezul” – să creeze un program asemănător cu o gaură de vierme care ar fi capabil să ofere proprietarului cheia pătrunderii în toate codurile calculatoarelor ce protejează codurile de apărare ale sistemelor de securitate Read more »

The Huntsman: Winter’s War, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Huntsman: Winter's War 2016 (Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Huntsman: Winter’s War 2016 (Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii), film online subtitrat în Română

Cu mult înainte de-a muri, vrăjitoarea Ravenna (Charlize Theron) află că sora ei mai mică, Freya (Emily Blunt), nu doar că este implicată într-o aventură ilicită cu Ducele de Blackwood, dar este şi însărcinată cu el, iar acesta este destinat să devină cel mai bun dintre toţi. După ce Freya Read more »

Risen – Misterul Înălţării 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Risen - Misterul Înălţării 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Risen – Misterul Înălţării 2016, film online HD, subtitrat în Română

Clavius (Joseph Fiennes) este un lider cu moralitate profesională neutră ce are o trezire spirituală în timp ce are de făcut o sarcină nu tocmai în regulă din punct de vedere al moralităţii. După ce supervizează moartea a câtorva prizonieri evrei, incluzându-l aici şi pe revoluţionarul Yeshua (Iisus din Nazaret), el primeşte misiunea din partea Read more »

Hunter Prey 2010, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hunter Prey 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hunter Prey 2010, film online HD subtitrat în Română

Un grup de comando interstelar aterizează forţat pe o planetă în timp ce transportă un prizonier extraterestru. În plin transfer de loialitate în grup, ei trebuie să găsească şi să recaptureze creatura evadată, în viaţă. Prizonierul pune capcane şi elimină soldaţii unul câte unul. Doar atunci când Comandantul Karza şi Locotenentul Centauri 7 rămân în viaţă, Centauri sugerează să omoare prizonierul, dar Read more »

Hardcore Henry 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hardcore Henry 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Hardcore Henry 2015, film online subtitrat în Română

Henry îşi aminteşte fiind abuzat în copilărie înainte de-a se trezi într-un bazin cu apă în interiorul unui laborator de pe o navă aeriană, având lipsă un picior şi o mână. Un om de ştiinţă, Estelle (Haley Bennett), îi înlocuieşte membrele lipsă cu unele cibernetice. Ea îi spune lui Henry că este sţia lui şi că a fost resuscitat după ce a suferit un accident îngrozitor şi acum are amnezie şi nu poate vorbi. Când Read more »

Enemy of the State 1998, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Enemy of the State 1998 (Inamicul Statului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Enemy of the State 1998 (Inamicul Statului), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1990, oficialul Agenţiei Naţionale de Securitate a Americii, Thomas Bryan Reynolds (Jon Voight), se întâlneşte cu congresmanul Phil Hammersley (Jason Robards) într-un parc public pentru a discuta despre susţinerea noii legislaţii anti terorism pe care Congresul American doreşte să o promoveze şi care extinde foarte Read more »

Face/Off – Faţă în faţă 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Face/Off - Faţă în faţă 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Face/Off – Faţă în faţă 1997, film online subtitrat în Română

Agentul Special FBI Sean Archer (John Travolta) are o animozitate personală împotriva teroristului Castor Troy (Nicolas Cage). Acesta nu aparţine niciunei grupări organizate, însă este un psihopat căruia îi face plăcere să omoare oameni. Printre victimele psihopatului s-a numărat, în urmă cu şase ani, chiar băiatul lui Archer, Michael. Read more »

Mr right – Un iubit mortal 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mr Right - Un iubit... Mortal 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mr right – Un iubit mortal 2015, film online HD, subtitrat în Română

Sam Rockwell interpretează un asasin plătit pe nume Francis. De fapt, deşi este încă un ucigaş, el e fost asasin plătit, actualmente retras din activitatea profesională. Anna Kendrick o interpretează pe Martha, o tânără femeie care se cuplează cu el după un eşec usturător în relaţia anterioară. Ea îl întâlneşte pe Francis la supermarket Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online