Archive for the ‘Actiune’ Category

Bad Night 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bad Night 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bad Night 2015, film online HD subtitrat în Română

Kate (Lauren Elizabeth Luthringshausen) şi Abby (Jenn McAllister) se duc la şcoală pentru o excursie cu clasa de artă istorică unde vor primi bonusuri pentru simpla participare. Chiar înainte de-a se alătura colegilor în aşteptarea autobuzului, Kate este informată de părinţi că nu vor mai putea să-i plătească facultatea pentru că tatăl ei a eşuat în afaceri, ceea ce o dezamăgeşte foarte tare. Read more »

Fan – Fanul 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fan - Fanul 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Fan – Fanul 2016, film online HD subtitrat în Română

Gaurav Chadana (Shahrukh Khan) este un admirator fanatic al superstarului de la Bollyood Aryan Khanna (interpretat tot de Shahrukh Khan) şi locuieşte în Delhi. Atunci când Gaurav câştigă un concurs local de talente jucând rolul idolului său, el porneşte într-o călătorie de-al întâlni pe Aryan şi a-i arăta premiul chiar de ziua acestuia. De ziua lui Aryan, Gaurav îşi croieşte drum pe străzile Read more »

The Brothers Grimsby 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Brothers Grimsby 2016 (Fraţii Grimsby), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Brothers Grimsby 2016 (Fraţii Grimsby), film online HD, subtitrat în Română

Nobby Butcher (Sacha Baron Cohen) a fost separat de fratele său Sebastian (Mark Strong) vreme de 28 de ani. În această perioadă, Nobby a devenit un alcoolic şi s-a căsătorit cu Dawn (Rebel Wilson), împreună cu care a făcut 11 copii şi locuieşte într-un orăşel sărăcios pe nume Grimsby. Sebastian, pe de altă parte, a devenit unul dintre Read more »

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi 2016, film online HD, subtitrat în Română

În anul 2012, în Benghazi, Libia, se consideră a fi cel mai periculos loc din lume, iar ţările şi-au retras ambasadorii şi tot personalul de frica atacurilor din partea militanţilor. Statele Unite, totuşi, păstrează o Misiune Specială (Ambasadă) deschisă în oraş. Cu mai puţin de un kilometru distanţă se află un sediu oarecum secret al CIA Read more »

X-Men: Apocalypse 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul X-Men: Apocalypse 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

X-Men: Apocalypse 2016, film online subtitrat în Română

Nemuritorul mutant cu puteri psihice, En Sabah Nur (Oscar Isaac), conduce Egiptul antic până ce e trădat de supuşii lui care îl înmormântează de viu. Locotenenţii lui En Sabah Nur, Cei Patru Călăreţi ai Apocalipsei, mor şi ei în încercarea de-al proteja. El este trezit în mod accidental în anul 1983 de către Moira MacTaggert (Rose Byrne) şi un Read more »

Fool’s Gold – Aurul nebunilor, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fool's Gold - Aurul nebunilor 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Fool’s Gold – Aurul nebunilor 2008, film online HD, subtitrat în Română

„Finn” Finnegan (Matthew McConaughey) este un vânător de comori ce se află în căutarea unei comori ce se afla la bordul unei corăbii spaniole de la începutul secolului al 17-lea denumită drept Aurelia şi s-a pierdut în anul 1715 în larg. În misiunea lui de-a găsi comoara pierdută, Finn se dedică trup şi suflet, ceea ce o face pe soţia lui, Tess Read more »

Hidalgo şi oceanul de foc 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hidalgo - Hidalgo şi oceanul de foc 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hidalgo – Hidalgo şi oceanul de foc 2004, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1890, americanul Frank Hopkins (Viggo Mortensen) şi calul lui pe care l-a botezat Hidalgo, sunt parte din spectacolul lui Buffalo Bill din Vestul Sălbatic. Hopkins este faimos pentru cursele de cai de anduranţă la care a participat şi este considerat cel mai bun din lume. Într-o zi, bogatul şeic Riyadh (Omar Sharif) îşi trimite omul, Aziz Read more »

The Art of War 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Art of War 2000 (Arta Războiului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Art of War 2000 (Arta Războiului), film online HD, subtitrat în Română

Neil Shaw (Wesley Snipes) este un agent special al Naţiunilor Unite care se ocupă de misiunile din umbră şi foloseşte tehnici de spionaj nu tocmai etice pentru a asigura pacea şi cooperarea. În Hong Kong, Shaw se infiltrează la o petrecere de anul nou chinezesc organizată de un om de afaceri chinez pe nume David Chan. El pătr Read more »

The Postman – Poştaşul 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Postman - Poştaşul 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Postman – Poştaşul 1997, film online HD, subtitrat în Română

Într-o istorie alternativă a anului 1998, un eveniment apocaliptic nespecificat cunoscut doar drept „Razboiul Apocaliptic” a distrus aproape toată tehnologia şi a cauzat un colaps social, trimiţând continentele înapoi în Epoca Întunecată. Pâlcuri de supravieţuitori din zonele mai rurale au format mici sate pentru a menţine o oarecare asem Read more »

Electric Slide 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Electric Slide 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Electric Slide 2014, film online HD, subtitrat în Română

Eddie Dodson (Jim Sturgess) împrumută bani de la bancă pentru a finanţa un magazin de mobilă luxos care serveşte şi drept club de noapte. Atunci când nu mai este capabil să plătească datoria pe care a făcut-o, el se duce la un cămătar pe nume Roy Fortune (Christopher Lambert) ca să-i dea bani. Când iubita lui ce provine dintr-o clasă superioară, Charlotte (Chloe Sevigny), îl părăseşte, Dod Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online