Archive for the ‘Actiune’ Category

D-Day 2013, filme indiene online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul D-Day 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

D-Day 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Agentul Secret Wali Khan (Irrfan Khan) se află de nouă ani într-o misiune sub acoperire în care supraveghează activităţile celui mai important infractor al Indiei pe nume Iqbal Seth şi cunoscut sub supranumele de Goldman (Rishi Kapoor). Pe de altă parte, fostul ofiţer de armată şi mercenar, Rudra Pratap Singh (Arjun Rampal), expertul în explozibil al Serviciilor Secrete, Zoya Rehman (Huma Qure Read more »

A Certain Justice 2014, filme noi online, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Certain Justice 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Certain Justice 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

A Certain Justice, cunoscut şi ca Puncture Wounds, este un film american de acţiune regizat de Giorgio Serafini şi James Coyne după un scenariu pe care l-a scris cel din urmă. În rolurile centrale sunt distribuiţi Cung Le şi Dolph Lundgren – un veteran de război (Le) care salvează o prostituată din mâinile unor gangsteri şi, făcând asta, Read more »

Chappie 2015, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Chappie 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Chappie 2015, film online NESUBTITRAT în Română

Într-o încercare de-a reduce rata infracţionalităţii din Johannesburg, autorităţile din Africa de Sud cumpără nişte roboţi de luptă de la producătorul de arme Tetravaal, o decizie care se dovedeşte foarte inspirată şi aduce rezultatele scontate. Inventatorul robotului, Deon Wilson (Dev Patel), primeşte o mulţime de laude pentru succesul companiei, însă inginerul Vincent Moore (Hugh Jackman) Read more »

Dragon Blade 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Dragon Blade 2015 (Sabia Dragonului), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Dragon Blade 2015 (Sabia Dragonului), film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în era Dinastiei Han. Huo An (Jackie Chan), un hun, este comandantul Unităţii de Protecţie al Regiunilor Vestice care aparţin Dinastiei Han. Ei sunt însărcinaţi de către împărat să menţină stabilitatea între cele 36 de naţiuni care se află în război în regiunea Silk Road. Lui Huo An şi subordonaţilor lui li se Read more »

SHAFT (2000), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Shaft 2000, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Shaft 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson), din cadrul Departamentului de Poliţie al oraşului New York, este chemat să ancheteze crima comisă pe baze rasiale de către Walter Wade, Jr. (Christian Bale), fiul unui magnat ce-şi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliarelor. Shaft se întâlneşte pentru câteva clipe cu un potenţial martor ocular al crimei, Diane Palmieri (Toni Collette), dar Read more »

Ultraviolet 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ultraviolet 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ultraviolet 2006, film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: Filmul se desfăşoară în anul 2078 şi prezintă anii de după o epidemie globală care a făcut ca oamenii să prezinte simptome asemănătoare cu vampirii, căpătând însă şi abilităţile pozitive ale acestora, cum ar fi o rezistenţă impresionantă sau lungirea caninilor. Fiinţele afectate de acest virus au o speranţă de viaţă de maximum 12 ani. Un Read more »

Unleashed – Dresat pentru a ucide, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Unleashed 2005 (Dresat pentru a ucide), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Unleashed 2005 (Dresat pentru a ucide), film online DVDRip, subtitrat în Română

Bart (Bob Hoskins) este un cămătar periculos ale cărui metode de a-şi face debitorii să achite datoriile îl implică şi pe Danny the Dog (Jet Li), un bărbat a cărui mentalitate este asemănătoare cu au unui copil sau câine; doar dacă Bart îi se scoate zgarda de metal pe care o poartă în jurul gâtului, Danny devine un luptător violent şi extrem de bun, Read more »

Kingsman: The Secret Service, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Kingsman: The Secret Service 2014 (Kingsman: Serviciul secret), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Kingsman: The Secret Service 2014 (Kingsman: Serviciul secret), film online subtitrat în Română

În timpul unei misiuni în Orientul Mijlociu, un agent secret, Harry Hart, a.k.a. „Galahad” (Colin Firth), nu reuşeşte să prevină moartea unuia dintre colegii lui. Simţindu-se vinovat, el îi duce personal o medalie pentru curaj primită post-mortem văduvei acestuia şi fiului său, Gary „Eggsy” Unwin, spunându-le că dacă vor avea nevoie vreodată de Read more »

Northmen – A Viking Saga 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Northmen - A Viking Saga 2014 (Northmen - Saga vikingilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Northmen – A Viking Saga 2014 (Northmen – Saga vikingilor), film online HD, subtitrat în Română

Northmen este povestea unei bătălii sângeroase pentru supravieţuire a unor oameni care se străduiesc să apere o cultură care se află în pragul dispariţiei. Exilaţi de propriul lor rege, un grup de vikingi îşi ia lumea în cap şi încearcă să caute un loc în care să-şi poată duce viaţa în siguranţă şi libertate. După o călătorie foarte dificilă pe mare din Read more »

Blackhat – Hacker 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Blackhat - Hacker 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Blackhat – Hacker 2015, film online subtitrat în Română

La o centrală nucleară din Chai Wan, Hong Kong, un hacker face ca pompele de răcire să nu mai funcţioneze în parametri optimi şi să producă o explozie din cauza supraîncălzirii. La scurtă vreme după aceea, în Chicago, Bursa este şi ea ţinta unui atac cibernetic şi cauzează creşterea unor mărfuri. Guvernul chinez şi FBI-ul ajung la Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online