Acts of Vengeance 2017, filme online HD, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Acts of Vengeance 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Acts of Vengeance 2017, film online HD, subtitrat în Română

Frank Valera (Antonio Banderas) este un avocat al apărării foarte puternic ce locuieşte împreună cu soţia şi fiica lui, însă din păcate pentru ei Frank nu prea îşi petrece mult timp în compania lor. Majoritatea timpului său este petrecut la birou şi apoi din cauza traficului foarte dificil Frank nu reuşeşte să ajungă la timp pentru a participa la spectacolul fiicei sale. Remuşcările sale se transformă în îngrijorare atunci când nici soţia şi nici fiica nu mai ajung acasă în seara cu pricina.

Mai târziu, el este abordat de poliţie care îl conduce spre identificarea cadavrelor acestora, ele picând victimă unui criminal misterios care nu pare să fi avut intenţia de-a fura ceva, iar poliţiştii nu sunt capabili să găsească vreun indiciu care să-i conducă spre un suspect. Viaţa lui Frank se face bucăţele din acest moment, iar într-o după-amiază el ajunge într-un bar care găzduieşte nişte lupte ilegale în cuşcă. Beat fiind, el intră într-o altercaţie şi se alege cu o bătaie pe cinste, dar cumva el o consideră drept o penitenţă aşa că se întoarce iar şi iar pentru a-şi lua „doza” de durere.

În cele din urmă, el este salvat de către un poliţist aflat în timpul său liber, Strode. În cele din urmă, el hotărăşte că bătaia primită este suficientă şi e vremea să provoace la rândul său nişte durere. Drept urmare, el renunţă la locul de muncă şi se concentrează pe învăţarea tehnicilor de luptă şi să îl/îi găsească el pe cel/cei responsabili pentru moartea celor mai dragi fiinţe din viaţa lui.

Urmăreşte online filmul Acts of Vengeance 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Acts of Vengeance 2017, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. sanda says:

    Minunat film…..

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online