All Quiet on the Western Front, filme online subtitrat în Română

All Quiet on the Western Front, filme online subtitrat în Română

All Quiet on the Western Front 1979 (Nimic nou pe frontul de vest), film online HD, subtitrat în Română

Povestea îl are în centrul atenţiei pe Paul Baumer, care în timpul Primului Război Mondial se înrolează în Armata Germană Imperială împreună cu mulţi dintre colegii lui de liceu după ce au fost îndoctrinaţi de profesorul lor cu privire la gloria şi supremaţia culturii germane. După ce a supravieţuit pe câmpul de instructaj sub comanda brutalului Caporal Himmelstoss (Ian Holm), tinerii s-au îmbarcat într-un tren ce urma să-i ducă pe câmpul de bătălie. În acelaşi timp, ei observă un alt tren care s-a întors plin de soldaţi răniţi şi căraţi pe tărgi.

Odată ajunşi pe front, ei sunt plasaţi sub supravegherea lui Stanislaus „Kat” Katzinsky (Ernest Borgnine) care îi învaţă cum să se adăpostească de atacurile inamice, cum să găsească mâncare în plus şi alte trucuri de supravieţuire. La început, trupele militare franceze şi germane se atacă reciproc în mod repetat pe o fâşie de teren de câteva sute de metri unde zac o grămadă de cadavre din ambele tabere.

Prietenul lui Paul, Franz Kemmerich, este rănit şi curând moare într-un spital supraaglomerat unde soldaţii sunt îngrijiţi rudimentar de către călugăriţe. Paul se întoarce în tranşee, dar nu mai este la fel de entuziasmat, fiind tare afectat de moartea prietenului său. Când un soldat francez cade în tranşeul în care se ascunde Paul, acesta îl înjunghie pe bărbat în stomac cu baioneta şi apoi este forţat să petreacă întreaga noapte împreună cu el. Paul încearcă să-i bandajeze rănile soldatului, dar acesta moare oricum. Paul scapă din bătălie, dar este cuprins de remuşcări.

Urmăreşte online filmul All Quiet on the Western Front 1979 (Nimic nou pe frontul de vest), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “All Quiet on the Western Front, filme online subtitrat în Română”

Spune-ne parerea ta despre acest film