Archive for the ‘Animatie’ Category

Godzilla: Planet of the Monsters 2018, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Godzilla: Planet of the Monsters 2018 (Godzilla: Planeta Monstrilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Godzilla: Planet of the Monsters 2018 (Godzilla: Planeta Monstrilor), film online HD subtitrat în Română

În ultima vară din secolul 20, monştrii giganţi au început să apară prin toate colţurile lumii şi să provoace haos în calea lor. În cele din urmă, o creatură puternică numită Godzilla a apărut şi a distrus atât monştrii cât şi oamenii. Două specii de extratereştri, Exif şi Bilusaludo au sosit în cele din urmă pe planetă. Exif a încercat să convertească umanitatea în Read more »

Superman: Brainiac Attacks 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul animat Superman Brainiac Attacks 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Superman: Brainiac Attacks 2006, film animat online HD, subtitrat în Română

Brainiac aterizează forţat pe Pământ şi deturnează Laboratoarele Lex pentru a colecta datele Pământului şi a acumula puterea sistemelor sale armate. Lois Lane şi Jimmy Olsen sunt trimişi la unul dintre laboratoarele lui Lex Luthor după ce Brainiac soseşte pe Pământ pe un meteorit, reuşind să evite tentativele satelitului lui Luthor Read more »

Ernest and Célestine (2012), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ernest and Célestine (2012), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ernest & Célestine (2012), film online HD subtitrat în Română

Celestine este o mică şoricioaică ce trăieşte în lumea subterană a rozătoarelor. La orfelinatul unde locuieşte, îngrijitoarea cunoscută drept Gray One le spune poveşti de groază despre natura rea a urşilor ce locuiesc în lumea din afară, cu toate că Celestine are anumite dubii referitoare la acurateţea poveştilor. Ea adoră să deseneze, dar trebuie Read more »

Coco – Secretul lui Coco (2017), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Coco - Secretul lui Coco 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Coco – Secretul lui Coco 2017, film online subtitrat în Română

Capul familiei Imelda Rivera a fost soţia unui muzician. Soţul ei a părăsit-o pe ea şi pe fiica lor pentru a urmări o carieră în muzică. Din acest motiv, ea a interzis muzica în familie şi s-a îndreptat spre crearea de pantofi, care între timp a devenit o afacere de familie. Stră-strănepotul ei, puştiul în vârstă de 12 ani pe nume Miguel, locuieşte acum Read more »

Lilo & Stitch (2002), filme animate online dublat în Română

Urmăreşte online filmul animat Lilo & Stich 2002, cu dublaj în Română şi calitate HD.

Lilo & Stitch (2002), film animate online dublat în Română

Dr. Jumba Jookiba este arestat şi acuzat de Federaţia Galactică de „experimente genetice ilegale”, iar probă stă Experimentul 626, o creatură vie care e capabilă să producă haos inimaginabil. Jumba este întemniţat în timp ce Experimentul 626 este condamnat la exil pe un asteroid părăsit. 626 reuşeşte să scape cu o navă spaţială şi activ Read more »

Sinbad: Legend of the Seven Seas, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sinbad: Legend of the Seven Seas 2003 (Sinbad: Legenda celor Şapte Mări), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sinbad: Legend of the Seven Seas 2003 (Sinbad: Legenda celor Şapte Mări), film online HD subtitrat în Română

Sinbad şi echipajul său de piraţi încearcă să fure o „Carte a Păcii” magică în timp ce este transportată către Siracuza, Sicilia, protejată fiind de către Prinţul Proteus al Siracuzei. Proteus a fost cândva cel mai bun prieten atunci când erau copii şi îi spune că dacă într-adevăr a contat vreodată Read more »

Tinker Bell – Clopoţica (2008), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Tinker Bell - Clopoţica (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tinker Bell – Clopoţica (2008), film online HD subtitrat în Română

Tinker Bell (Mae Whitman) s-a născut din primul râs al unui bebeluş şi a fost adusă de vânt în Pixie Hollow – o parte a Tărâmului de Nicăieri. Ea află că talentul său este acela de-a face şi repara lucruri. Alte două zâne din aceeaşi specie ca şi ea, Bobble (Rob Paulsen) şi Clank (Jeff Bennett), o învaţă să-şi cultive talentul şi îi povestesc Read more »

Batman vs. Two-Face (2017), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Batman vs. Two-Face (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Batman vs. Two-Face (2017), film online HD, subtitrat în Română

Batman şi Robin sunt invitaţi la o demonstraţie secretă găzduită de profesorul Hugo Strange şi asistentul său, Dr. Harley Quinzel care ar putea să schimbe viitorul oraşului Gotham pentru totdeauna. Pe parcurs, Batman se opreşte la Penitenciarul de Stat Gotham pentru a-i face o vizită lui Catwoman (a cărei tentativă de sinucidere a eşuat) şi a-i Read more »

Batman Beyond: Return of the Joker, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Batman Beyond: Return of the Joker 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Batman Beyond: Return of the Joker 2000, film online HD subtitrat în Română

În Neo-Gotham City din anul 2039, Joker reiese în mod misterios la suprafaţă după ce a dispărut în urmă cu 30 de ani şi preia conducerea unei facţiuni infractoriale numită Jokerz. Bruce insistă asupra faptului că acest Joker este doar un impostor în ciuda evidenţelor care îl contrazic, susţinând că el însuşi a fost martor când adevăratul Joker Read more »

Tangled: Before Ever After 2017, filme online dublat în Română

Urmăreşte online filmul Tangled: Before Ever After 2017, cu dublaj în Română şi calitate HD.

Tangled: Before Ever After 2017, film online HD dublat în Română

La şase luni după evenimentele din Tangled, Rapunzel (Mandy Moore), Rapunzel urmează să devină oficial Prinţesă în Corona. Cu toate acestea, în ziua încoronării, Rapunzel şi Eugene Fitzherbert (Zachary Levi), cunoscut anterior drept Flynn Rider, călărindu-i pe Maximus şi Fidelio, sunt plecaţi prin pădure şi se întrec până la graniţă, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online