Another Woman – Cealaltă femeie, filme online subtitrat în Română

Another Woman – Cealaltă femeie, filme online subtitrat în Română

Another Woman – Cealaltă femeie 1988, film online HD subtitrat în Română

Marion Post (Gena Rowlands) este o profesoară de filosofie din oraşul New York trecută de vârsta de 50 de ani care şi-a luat o pauză de la practicarea profesiei sale pentru a se dedica scrierii unei cărţi noi. Din cauza lucrărilor de renovare a casei sale, Marion caută linişte pentru a scrie la cartea sa şi subînchiriază un apartament mai la periferie ca să n-o deranjeze nimeni şi să se poată concentra asupra muncii sale.

Chiar şi aşa, munca ei este întreruptă de vocile pe care le aude dintr-un birou vecin aflat în clădirea unde un terapeut îşi ţine şedinţele cu pacienţii sai. Ea realizează curând faptul că este martoră fără să vrea la şedinţele disperate la care participă o altă femeie (Mia Farrow) care e tulburată de creşterea sentimentului cum că viaţa ei este una falsă şi goală. Vorbele sale ating o coardă sensibilă a lui Marion care începe şi ea să se întrebe dacă nu cumva propria sa viaţă este la fel de goală şi falsă.

De asemenea, Marion ajunge să realizeze faptul că, la fel ca şi tatăl ei (John Houseman), a fost incorectă, nemiloasă şi făcea aprecieri lipsite de tact faţă de mulţi oameni din jurul ei precum fratele său, Paul (Harris Yulin) şi fragila soţie a acestuia, Lynn (Frances Conroy), cea mai bună prietenă a ei din liceu, Claire (Sandy Dennis), primul ei soţ, Sam (Philip Bosco) şi fiica sa vitregă, Laura (Martha Plimpton). Mai mult decât atât, ea crede că mariajul cu cel de-al doilea soţ, Ken (Ian Holm), este nesatisfăcător şi regretă că a pierdut unica şansă de-a se iubi cu cel mai bun prieten al său, Larry (Gene Hackman).

Urmăreşte online filmul Another Woman – Cealaltă femeie 1988, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film