Another Year – Un an din viaţă, filme online subtitrat în Română

Another Year – Un an din viaţă, filme online subtitrat în Română

Another Year – Un an din viaţă 2010, film online HD, subtitrat în Română

Geologul Tom Hepple (Jim Broadbent) şi consiliera Gerri Hepple (Ruth Sheen) sunt doi vârstnici care formează o familie de foarte mult timp şi se bucură de-o relaţie îndelungată, plină de iubire. Evenimentele filmului se desfăşoară în jurul lor pe parcursul celor patru anotimpuri din an, fiind înconjuraţi de prieteni care în marea lor majoritate au parte de un anume grad de nefericire. Prietena şi colega lui Gerri, Mary (Lesley Manville), lucrează ca recepţioneră la un centru de sănătate.

Ea este o femeie de vârstă mijlocie care a divorţat de soţul ei şi acum îşi caută o pereche cu care să înceapă o relaţie nouă. Deşi le spune tuturor cu care interacţionează că este fericită, ea pare să fie disperată şi depresivă. De asemenea, deseori ea pare să fi consumat cam prea mult alcool. Singurul copil al familiei Hepple, Joe (Oliver Maltman), a ajuns la vârsta de 30 de ani şi încă este necăsătorit, el lucrând la o companie unde oferă sfaturi despre case.

Pe timpul verii, cei doi sunt vizitaţi de către Ken (Peter Wight), unul dintre vechii lui prieteni de pe vremea studenţiei. Ken este supraponderal, mănâncă şi bea mult prea mult şi pare să fie total nefericit. Tom şi Gerri organizează o mică petrecere cu grătar în cinstea lui Ken. Mary se duce la petrecere cu noua ei maşină, dar se rătăceşte şi ajunge mai târziu. După ce bea nişte vin, ea începe să flirteze cu Joe pe care l-a cunoscut încă de când era copil. Ei rămân în relaţii de prietenie, dar flirtul nu este unul reciproc.

Urmăreşte online filmul Another Year – Un an din viaţă 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film