Arbitrage 2012, film online DVDRip, cu subtitrare în Română

Arbitrage 2012, film online DVDRip, cu subtitrare în Română

Arbitrage 2012, film online DVDRip, cu subtitrare în Română

La aniversarea celor 60 de ani, magnatul Robert Miller (Richard Gere) pare a fi prototipul omului de afaceri de succes. Bani mulţi, un adevărat palat în care locuieşte, familie frumoasă şi fericită, tot ce-şi poate dori un om la bătrâneţe. Însă în spatele pereţilor conacului său aurit, lucrurile nu stau deloc aşa.

Miller este disperat să încheie vânzarea companiei sale către o bancă importantă înainte ca mişmaşurile pe care le-a făcut să iasă la suprafaţă. Dar o greşeală neaşteptată pune în pericol tot ceea ce îşi dorea să realizeze: adoarme la volan în timp ce îşi duce amanta într-o escapadă de weekend si, în urma accidentului produs, acesta moare.

Temându-se că afacerea lui este în pericol, Miller îşi coperă urmele, negând că are ceva de-a face cu accidentul. Efortul lui Miller de a reduce pagubele merge din rău în mai rău. Un detectiv agresiv  nu îl scapă din ochi, debitorii îl caută, vânzarea companiei este în pericol, iar fiica lui se simte trădată de investiţia netransparentă a tatălui său.

 

Urmăreşte filmul Arbitrage 2012, online, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Arbitrage 2012, film online DVDRip, cu subtitrare în Română”

  1. gabi says:

    acest film nu mai merge

Spune-ne parerea ta despre acest film