Atlantic City (1980), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Atlantic City (1980), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Atlantic City (1980), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Sally (Susan Sarandon) este o tânără chelneriţă la un cazinou din Atlantic City şi visează să devină dealer de blackjack în Monte Carlo. Soţul înstrăinat al lui Sally, Dave (Robert Joy), se întoarce la ea într-o zi cu intenţia de a vinde o cantitate foarte mare de cocaină pe care a furat-o în Philadelphia şi se întâlneşte cu Lou (Burt Lancaster), un bătrân fost gangster care locuieşte în acelaşi complex de apartamente cu Sally şi conduce o afacere ilegală în zonele sărace ale oraşului.

De asemenea, el este şi îngrijitor al lui Grace (Kate Reid), o bătrână invalidă. Dave îl convinge pe Lou să vândă drogurile pentru el, însă pe măsură ce Lou vinde prima tranşă, Dave este atacat şi ucis de către mafioţii de la care a furat drogurile. Astfel, Lou rămâne cu restul de cocaină şi continuă să o vândă pentru a o impresiona pe Sally cu bani deoarece tot timpul a avut o atracţie faţă de ea.

Sally şi Lou ajung să facă dragoste într-o bună zi, dar când se întoarce în apartamentul ei descoperă că acesta a fost vandalizat; ea a fost găsită de către ucigaşii lui Dave care au impresia că răposatul i-a lăsat ei drogurile şi o bat pentru a le spune dacă într-adevăr drogurile se află în posesia ei. Agresorii pleacă în cele din urmă, însă Lou se plânge de faptul că nu a fost capabil să o protejeze. Sally este apoi concediată de la cazinou după ce se află despre istoricul infracţional al fostului ei soţ.

Urmăreşte online filmul Atlantic City 1980, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film