Atomic Blonde: Agenta sub acoperire, filme online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Atomic Blonde: Agenta sub acoperire 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire 2017, film online subtitrat în Română

În anul 1989, cu puţin timp înainte ca Zidul Berlinului să cadă, agentul Serviciului Britanic de Informaţii, MI6, James Gasciogne este împuşcat şi ucis de către un agent al KGB, Yuri Bakhtin, iar acesta din urmă fură o Listă – o piesă de microfilm ascunsă într-un ceas de mână care conţine numele tututor agenţilor care se află în misiune în Uniunea Sovietică. Zece zile mai târziu, Lorraine Broughton, un spion de mare importanţă al MI6, este adusă pentru a fi interogată de superiorul Eric Gray şi de agentul CIA Emmett Kurzfeld cu privire la o misiune desfăşurată în Berlin.

În ziua de după moartea lui Gasciogne, Lorraine a fost trimisă la Berlin pentru a recupera Lista şi a-l asasina pe Satchel, un agent dublu care a vândut informaţii către sovietici vreme de mai mulţi ani şi l-a trădat pe Gasciogne. Când ajunge la Berlin, ea este imediat prinsă într-o ambuscadă realizată de agenţii KGB ce lucrau pentru un traficant de arme şi asociat al Serviciului Secret Rus, Aleksander Bremovych.

Lorraine se întâlneşte apoi cu omul ei de legătură, agentul David Percival. După ce încearcă să găsească nişte indicii, Lorraine cercetează apartamentul lui Gasciogne şi găseşte acolo o fotografie cu el şi cu Percival, iar apoi este prinsă de poliţia germană. Ea realizează în acel moment că doar Percival ştia că se va duce la apartamentul cu pricina şi începe să suspecteze faptul că el ar fi agentul dublu pe care-l caută. De asemenea, ea o întâlneşte pe agenta franceză naivă Delphine Lasalle, cu care începe şi o relatie.

Urmăreşte online filmul Atomic Blonde: Agenta sub acoperire 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Atomic Blonde: Agenta sub acoperire, filme online subtitrat în Română”

  1. Marius D. says:

    Interesant… lumea spionajului vazuta si traita printr-o agenta MI6 , dura si inteligenta.Merita vazut!

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online