Archive for the ‘Aventura’ Category

The Time Machine 2002, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Time Machine 2002 (Maşina Timpului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Time Machine 2002 (Maşina Timpului), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1899, Dr. Alexander Hartdegen (Guy Pearce) este un tânăr inventator moderat ce predă la Universitatea Columbia din New York. Spre deosebire de prietenul conservator David Philby (Mark Addy), Alexander preferă să facă o cercetare pură decât să lucreze în lumea afacerilor. După ce un hoţ îi ucide logodnica, el se dedică Read more »

Midnight Special 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Midnight Special 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Midnight Special 2016, film online HD, subtitrat în Română

Roy (Michael Shannon) a fugit dintr-un cult religios din Texasul rural împreună cu băiatul său în vârstă de opt ani, Alton (Jaeden Lieberher), care posedă puteri supraomeneşti. O alertă de răpire este imediat emisă pentru copil, făcându-l pe Roy şi pe prietenul său Lucas (Joel Edgerton) să-l ducă pe băiat într-o anumită locaţie la Read more »

The Huntsman: Winter’s War, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Huntsman: Winter's War 2016 (Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Huntsman: Winter’s War 2016 (Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii), film online subtitrat în Română

Cu mult înainte de-a muri, vrăjitoarea Ravenna (Charlize Theron) află că sora ei mai mică, Freya (Emily Blunt), nu doar că este implicată într-o aventură ilicită cu Ducele de Blackwood, dar este şi însărcinată cu el, iar acesta este destinat să devină cel mai bun dintre toţi. După ce Freya Read more »

Risen – Misterul Înălţării 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Risen - Misterul Înălţării 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Risen – Misterul Înălţării 2016, film online HD, subtitrat în Română

Clavius (Joseph Fiennes) este un lider cu moralitate profesională neutră ce are o trezire spirituală în timp ce are de făcut o sarcină nu tocmai în regulă din punct de vedere al moralităţii. După ce supervizează moartea a câtorva prizonieri evrei, incluzându-l aici şi pe revoluţionarul Yeshua (Iisus din Nazaret), el primeşte misiunea din partea Read more »

The Jungle Book 2016, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Jungle Book 2016 (Cartea Junglei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Jungle Book 2016 (Cartea Junglei), film online subtitrat în Română

Mowgli este un pui de om crescut de lupoaica Raksha şi haita ei condusă de Akela încă de când era un bebeluş şi le-a fost adus de către pantera neagră Bagheera. Bagheera îl antrenează pe Mowgli să înveţe calea lupilor, dar el întâmpină nişte dificultăţi şi rămâne mereu în urma „fraţilor” săi lupi, astfel că Bagheera îl admonestează pentru că se Read more »

March or Die 1977, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul March or Die 1977 (Mergi sau Mori), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

March or Die 1977 (Mergi sau Mori), film online HD subtitrat în Română

La scurtă vreme după terminarea Marelui Război, Maiorul Foster (Gene Hackman), comandantul detaşamentului Legiunii Străine Franceze, suferă de coşmarurile conducerii unei armate de opt mii de oameni din care a mai rămas cu doar 200. Drept consecinţă, el a devenit un consumator înrăit de alcool şi singurul prieten i-a rămas Read more »

Sideways 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sideways 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sideways 2004, film online HD subtitrat în Română

Miles Raymond (Paul Giamatti) este un profesor ce îşi doreşte să devină scriitor însă fără succes şi locuieşte în San Diego. El işi ia prietenul actor ce urmează a se căsători, Jack Cole (Thomas Haden Church), într-o călătorie prin Santa Ynez Valley. Chiar dacă mai este uneori recunoscut de oameni, cariera de actor a lui Jack a luat-o pe o cale descendentă şi plănuieşte să intre în Read more »

The Timber 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Timber 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Timber 2015, film online HD subtitrat în Română

În timpul goanei după aurul din Yukon, fraţii Wyatt şi Samuel pleacă să-şi ia tatăl înstrăinat, Jebediah, despre care se zvoneşte că ar fi devenit violent după ce mina de aur în care lucra a secat. Samuel şi familia lui sunt pe cale de-a fi evacuaţi de pe proprietatea lor, iar şeriful Show îl suspectează pe Wyatt de o crimă recent petrecută. Acesta îşi doreşte să îşi omoare tatăl, dar Samuel insistă să-l ia Read more »

The Man in the Iron Mask 1998, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Man in the Iron Mask 1998 (Omul cu masca de fier), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Man in the Iron Mask 1998 (Omul cu masca de fier), film online HD, subtitrat în Română

Franţa se află sub domnia unei versiuni crude şi narcisiste a Regelui Louis XIV (Leonardo DiCaprio), care îşi petrece timpul declarând război Olandezilor, distribuind mâncare stricată oamenilor din Paris care se revoltă împotriva lui şi „navigând” printre multele femei care vor să îl seducă pentru a deveni reginele Franţei. Cei Trei Muschetari au Read more »

The Edge – Înfruntarea 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Edge - Înfruntarea 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Edge – Înfruntarea 1997, film online HD, subtitrat în Română

Charles Morse (Anthony Hopkins), un miliardar cu o memorie uluitoare; Robert „Bob” Green (Alec Baldwin), un fotograf; şi Stephen (Harold Perrineau), asistentul său, sosesc într-o zonă izolată din Alaska în avionul personal al lui Charles, însoţiţi fiind de mult mai tânăra soţie a lui Charles, Mickey (Elle Macpherson), un model de succes. Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online