Archive for the ‘Aventura’ Category

After the Sunset 2004, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After the Sunset 2004 (Hoţ de diamante), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After the Sunset 2004 (Hoţ de diamante), film online HD, subtitrat în Română

Specialist într-ale hoţiilor, Max Burdett (Pierce Brosnan) şi superba lui complice, Lola Cirillo (Salma Hayek), fură al doilea dintre cele trei diamante faimoase cunoscute drept Diamantele lui Napoleon aflate în posesia unui agent FBI pe nume Stanley P. Lloyd (Woody Harrelson). Totuşi, Stanley reuşeşte să îl împuşte pe Max înainte de a-şi Read more »

Sin nombre – Nameless 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sin nombre - Nameless 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sin nombre – Nameless 2009, film online HD, subtitrat în Română

Willy, poreclit şi El Casper, este un membru al grupării Mara Salvatrucha şi locuieşte în Tapachula, un oraş mexican aflat aproape de graniţa cu Guatemala. El iniţiază în gaşca lor un băiat şi acesta primeşte porecla de Smiley după o iniţiere violentă. Casper îl ajută mai târziu pe Smiley să se integreze în gaşcă şi, ca parte a iniţierii, îl Read more »

Fool’s Gold – Aurul nebunilor, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fool's Gold - Aurul nebunilor 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Fool’s Gold – Aurul nebunilor 2008, film online HD, subtitrat în Română

„Finn” Finnegan (Matthew McConaughey) este un vânător de comori ce se află în căutarea unei comori ce se afla la bordul unei corăbii spaniole de la începutul secolului al 17-lea denumită drept Aurelia şi s-a pierdut în anul 1715 în larg. În misiunea lui de-a găsi comoara pierdută, Finn se dedică trup şi suflet, ceea ce o face pe soţia lui, Tess Read more »

Hidalgo şi oceanul de foc 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hidalgo - Hidalgo şi oceanul de foc 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hidalgo – Hidalgo şi oceanul de foc 2004, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1890, americanul Frank Hopkins (Viggo Mortensen) şi calul lui pe care l-a botezat Hidalgo, sunt parte din spectacolul lui Buffalo Bill din Vestul Sălbatic. Hopkins este faimos pentru cursele de cai de anduranţă la care a participat şi este considerat cel mai bun din lume. Într-o zi, bogatul şeic Riyadh (Omar Sharif) îşi trimite omul, Aziz Read more »

The Three Burials of Melquiades Estrada, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Three Burials of Melquiades Estrada 2005 (Cele trei înmormântari ale lui Melquiades Estrada), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Three Burials of Melquiades Estrada 2005 (Cele trei înmormântări ale lui Melquiades Estrada), film online HD, subtitrat în Română

Melquiades Estrada (Julio Cedillo) este un imigrant ilegal din Mexic ce îşi câştigă existenţa din meseria de cowboy. El împuşcă un coiot care ameninţă micuţa sa turmă de capre, iar un ofiţer de la graniţă, Norton (Barry Pepper), are impresia că este atacat, astfel că trage şi el şi îl ucide Read more »

The Art of War 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Art of War 2000 (Arta Războiului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Art of War 2000 (Arta Războiului), film online HD, subtitrat în Română

Neil Shaw (Wesley Snipes) este un agent special al Naţiunilor Unite care se ocupă de misiunile din umbră şi foloseşte tehnici de spionaj nu tocmai etice pentru a asigura pacea şi cooperarea. În Hong Kong, Shaw se infiltrează la o petrecere de anul nou chinezesc organizată de un om de afaceri chinez pe nume David Chan. El pătr Read more »

The Postman – Poştaşul 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Postman - Poştaşul 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Postman – Poştaşul 1997, film online HD, subtitrat în Română

Într-o istorie alternativă a anului 1998, un eveniment apocaliptic nespecificat cunoscut doar drept „Razboiul Apocaliptic” a distrus aproape toată tehnologia şi a cauzat un colaps social, trimiţând continentele înapoi în Epoca Întunecată. Pâlcuri de supravieţuitori din zonele mai rurale au format mici sate pentru a menţine o oarecare asem Read more »

Mission to Mars 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mission to Mars 2000 (Misiune pe Marte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mission to Mars 2000 (Misiune pe Marte), film online HD, subtitrat în Română

În anul 2020, nava spaţială Marte I, aflată în drum spre planeta Marte, este condusă de Luke Graham (Don Cheadle), avându-i la bord pe colegii lui astronauţi Nicholas Willis (Kavan Smith), Sergei Kirov (Peter Outerbridge) şi Renée Coté (Jill Teed). După ce soseşte, echipa descoperă o formaţiune cristalină în regiunea Cydonia, iar Read more »

The Time Machine 2002, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Time Machine 2002 (Maşina Timpului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Time Machine 2002 (Maşina Timpului), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1899, Dr. Alexander Hartdegen (Guy Pearce) este un tânăr inventator moderat ce predă la Universitatea Columbia din New York. Spre deosebire de prietenul conservator David Philby (Mark Addy), Alexander preferă să facă o cercetare pură decât să lucreze în lumea afacerilor. După ce un hoţ îi ucide logodnica, el se dedică Read more »

Midnight Special 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Midnight Special 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Midnight Special 2016, film online HD, subtitrat în Română

Roy (Michael Shannon) a fugit dintr-un cult religios din Texasul rural împreună cu băiatul său în vârstă de opt ani, Alton (Jaeden Lieberher), care posedă puteri supraomeneşti. O alertă de răpire este imediat emisă pentru copil, făcându-l pe Roy şi pe prietenul său Lucas (Joel Edgerton) să-l ducă pe băiat într-o anumită locaţie la Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online