Archive for the ‘Aventura’ Category

Exodus: Gods and Kings 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Exodus: Gods and Kings 2014 (Exodus: Zei şi regi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Exodus: Gods and Kings 2014 (Exodus: Zei şi regi), film online NESUBTITRAT în Română

În anul 1300, Înainte de Hristos, Moise (Christian Bale), un general şi membru al familiei regale, se pregăteşte să atace armata Hiţilor împreună cu Prinţul Ramses al II-lea (Joel Edgerton). Seti I le spune celor doi bărbaţi despre o profeţie recentă în care unul dintre ei îl va salva pe celălalt şi va deveni un lider. În timpul atacului asupra Hiţilor, Read more »

Arthur Christmas 2011, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul Arthur Christmas 2011 (Marea cursă de Crăciun), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Arthur Christmas 2011 (Marea cursă de Crăciun), film online DVDRip subtitrat în Română

În Ajunul Crăciunului, Moşul oferă cadouri tuturor copiilor din lume folosind echipament foarte avansat şi precizie militară. Aceste operaţiuni compleze sunt manageriate de fiul cel mare al lui Moş Crăciun, Steve, şi asistentul său Peter (împreună cu alte câteva sute de spiriduşi), de la centrul de comandă al Polului Nord. Fratele lui Steve este Read more »

King Kong 2005, filme online HD 720p subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul King Kong 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

King Kong 2005, film online HD 720p, subtitrat în Română

În primăvara anului 1933, în timpul Marii Recesiuni din America, Ann Darrow (Naomi Watts) şi-a pierdut slujba de actriţă şi este apoi de un regizor tulburat, Carl Denham (Jack Black), pentru a juca în viitorul lui film. Ann acceptă atunci când află că dramaturgul ei preferat, Jack Driscoll (Adrien Brody), este cel care s-a ocupat de scenariu. Read more »

Shrek Forever After 2010, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul animat Shrek Forever After 2010 (Shrek pentru totdeauna), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Shrek Forever After 2010 (Shrek pentru totdeauna), film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Shrek a început să se plictisească să tot fie un familist şi celebritate printre sătenii unde trăieşte el, ceea ce îl face să tânjească după zilele în care se simţea ca un „adevărat căpcăun” în mlaşina lui şi când oamenii se speriau de el. Atunci când îşi ia familia şi se duce în Far, Far Away pentru a sărbători prima zi de naştere a copilului lor, o Read more »

The Polar Express 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Polar Express 2004 (Expresul Polar), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Polar Express 2004 (Expresul polar), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Ajunul Crăciunului, undeva prin anii ’50, un băieţel care locuieşte în Grands Rapids, Michigan, îşi doreşte să creadă în adevăratul spirit al Crăciunului, dar îi este tot mai greu să facă acest lucru deoarece familia lui îi spune într-una că totul este doar un mit. El se trezeşte brusc atunci când aude nişte zgomote puternice de afară, ca şi cum Read more »

Santa Buddies 2009, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul Santa Buddies 2009 (Căţeii lui Moş Crăciun), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Santa Buddies 2009 (Căţeii lui Moş Crăciun), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe la Polul Nord acolo unde Moş Crăciun (George Wendt) şi câinele lui, Santa Paws, se uită cum Ţurţurele magic de Crăciun se topeşte într-un ritm alarmant deoarece lumea nu mai crede în Crăciun; dacă acesta se va topi definitiv, Crăciunul va dispărea pentru totdeauna. Puppy Paws este fiul iubitor al lui Santa care încă n-a Read more »

Trapped in Paradise 1994, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Trapped in Paradise 1994 (Prizonieri în paradis), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Trapped in Paradise 1994 (Prizonieri în paradis), film online DVDRip, subtitrat în Română

În apropierea sărbătorilor de Crăciun, Bill Firpo (Nicolas Cage), un manager din New York, primeşte un „cadou” de Crăciun tare neplăcut. Fraţii lui, Dave (Jon Lovitz) şi Alvin (Dana Carvey), sunt eliberaţi condiţionat din închisoare mai devreme din cauza suprapopulării închisorii şi sunt plasaţi în grija lui Bill. Dave şi Alvin îi cer fratelui lor să-i ducă în Read more »

Shrek 2 2004, filme online animate HD subtitrat în Română

Urmărește online filmul animat Shrek 2 2004, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Shrek 2 2004, film online animate HD, subtitrat în Română

După ce Shrek şi Fiona se întorc din luna lor de miere, ei sunt invitaţi la balul regal ţinut de părinţii Fionei pentru a sărbători nunta lor. Shrek este reticent în a participa, spunând că este îngrijorat în legătură cu modul în care părinţii Fionei ar reacţiona văzându-i actualul aspect. Măgarul apare şi el, dorind să se mute împreună cu ei Read more »

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Hunger Games Mockingjay Part 1 2014 (Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Hunger Games Mockingjay Part 1 2014 (Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1), film online NESUBTITRAT în Română

După ce a fost salvată din arena distrusă în cea de-a 75-a ediţie a Jocurilor Foamei, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), împreună cu ceilalţi doi victorioşi, Beetee (Jeffrey Wright) şi Finnick Odair (Sam Claflin), sunt duşi în Districtul 13, sediul clandestin al rebelilor ce se ascund în Read more »

Shrek 2001, filme animate online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul animat Shrek 2001, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Shrek 2001, film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Shrek, un căpcăun verde care adoră viaţa solitară din mlaştină, îşi vede rutina întreruptă atunci când mai multe personaje de basm sunt exilate acolo de către un Lord care urăşte basmele. Shrek le spune că va merge să-i ceară Lordului Farquaad să le primească înapoi. El este însoţit de către un Măgar vorbitor, singura creatură de Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | filme online | Filme Noi