Archive for the ‘Aventura’ Category

The Order – Ordinul 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Order - Ordinul 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Order – Ordinul 2001, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe în anul 1099 la finalul Primei Cruciade şi prezintă cum Cruciaţii Creştini au dat buzna în Ierusalim şi au măcelărit populaţia locală. Unul dintre Cruciaţi, Charles Le Vaillant (Jean-Claude Van Damme), devine demoralizat de ororile la care a asitat în timpul războiului şi hotărăşte să creeze un nou Ordin religios. Acest nou Ordin aduce Read more »

Underdog – Supercâine 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Underdog - Supercâine 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Underdog – Supercâine 2007, film online HD, subtitrat în Română

După ce este umilit de către colegii lui poliţişti canini, câinele de vânătoare Underdog pleacă supărat şi este răpit de Cad, care-l duce la laboratorul lui Simon. Simon are resentimente faţă de primar deoarece i-a refuzat cererea pentru un experiment genetic pe care să-l fi efectuat în oraş, aşa că plănuieşte să-i demonstreze că s-a înşelat, Read more »

Jem and the Holograms 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jem and the Holograms 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jem and the Holograms 2015, film online HD în Română

Compozitoarea adolescentă Jerrica Benton şi Kimber, sora ei mai mică, locuiesc alături de mătuşa lor Bailey şi două surori adoptive pe nume Aja şi Shana. Jerrica descoperă ulterior faptul că locuinţa lor urmează să fie scoasă la licitaţie şi îşi exprimă tristeţea prin intermediul unei melodii pe care o înregistrează folosindu-se de camera video a Read more »

The Snow Walker 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), film online HD, subtitrat în Română

În vara anului 1953, pilotul canadian Charlie Halliday (Barry Pepper), un fost pilot de bombardier în cel de-al Doilea Război Mondial, face un zbor de rutină în Golful Queen Maud din Oceanului Arctic atunci când dă peste nişte Inuiti care îi cer ajutorul. Aceştia călătoresc cu o tânără femeie pe nume Kanaalaq (Annabella Piugattuk) care suferă Read more »

The 5th Wave – Al cincilea Val, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The 5th Wave - Al Cincilea Val 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The 5th Wave – Al cincilea Val 2016, film online subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Evenimentele filmului se desfăşoară în jurul adolescentei în vârstă de 16 ani pe nume Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz) şi a familiei sale. Diversele valuri ale unei strategii extraterestre de invazie a planetei noastre au produs haos şi devastare pe Pământ, iar populaţia umană este pe Read more »

The Peanuts Movie 2015, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul animat The Peanuts Movie 2015 (Filmul Arahidelor), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Peanuts Movie 2015 (Filmul Arahidelor), film animat online HD, subtitrat în Română

O fetiţă roşcată se mută în cartierul lui Charlie Brown, iar acestuia i se aprind imediat călcâiele după ea. Problema lui este că are parte de o grămadă de ghinioane în viaţă şi se teme că acestea îi vor sta în cale atunci când va încerca să-i atragă atenţia fetei. Lucy îl încurajează un pic şi datorită sfaturilor sale, Charlie începe noi activităţi Read more »

Star Wars The Force Awakens, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Star Wars: The Force Awakens 2015 (Războiul Stelelor: Trezirea Forţei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Star Wars: The Force Awakens 2015 (Războiul Stelelor: Trezirea Forţei), film online subtitrat în Română

La aproximativ 30 de ani după distrugerea celei de-a doua Stea a Morţii, Luke Skywalker, ultimul Jedi rămas, a dispărut. Ordinul Întâi a renăscut din cenuşa Imperiului Galactic şi încearcă să-l elimine pe Luke şi Noua Republică. Rezistenţa, o forţă militară susţinuta de Republică şi condusă de sora lui Luke, Leia Organa, se Read more »

A Walk in the Woods 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Walk in the Woods 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Walk in the Woods 2015, film online subtitrat în Română

Scriitorul Bill Bryson (Robert Redford), după ce a locuit vreme de două decenii în Marea Britanie, s-a întors la New Hampshire. Acum se apropie de vârsta de 60 de ani şi a dus o viaţă liniştită şi lipsită de evenimente majore în ultimii zece ani. Pe la televizor se vorbeşte despre nenumăratele sale cărţi care au fost apreciate masiv de Read more »

In the Heart of the Sea 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul In the Heart of the Sea 2015 (În inima mării), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.

In the Heart of the Sea 2015 (În inima mării), film online subtitrat în Română

În anul 1850, hangiul Thomas Nickerson primeşte o vizită din partea scriitorului Herman Melville care îi oferă bani pentru a-i povesti ce s-a întâmplat cu Essex – Nickerson fiind ultimul supravieţuitor al acelui echipaj. Acesta refuză iniţial, dar cedează atunci când intervine soţia lui. În urmă cu aproape 30 de ani, veteranul vânător de balene Owen Read more »

Casanova 2005, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Casanova 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Casanova 2005, film online HD, subtitrat în Română

O femeie înlăcrimată îşi lasă băiatul (Eugene Simon) să locuiască alături de bunica lui şi îi promite acestuia că se va întoarce după el într-o bună zi. Câţiva ani mai târziu, în 1753, în Veneţia, Casanova (Heath Ledger) este faimos pentru succesul pe care îl are la cucerirea femeilor, aventurile sale fiind reprezentate în teatrele de marionete din întregul oraş. The Dodge, conducătorul oraşului, este Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online