Archive for the ‘Aventura’ Category

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Far from Home: The Adventures of Yellow Dog 1995 (Aventura prieteniei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog 1995 (Aventura prieteniei), film online HD subtitrat în Română

Tânărul în vârstă de 15 ani, Angus McCormick (Jesse Bradford), locuieşte într-un mic oraş din British Columbia, Canada, împreună cu părinţii lui şi fratele său mai mic, în vârstă de opt ani, Silas. În zilele noastre, el îşi petrece timpul fie cu prietenii, fie învăţând tehnici de supravieţuire Read more »

The Guns of Navarone 1961, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Guns of Navarone 1961 (Tunurile din Navarone), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Guns of Navarone 1961 (Tunurile din Navarone), film online HD subtitrat în Română

În anul 1943, puterile Axei plănuiesc un asalt asupra insulei Kheros – acolo unde 2000 de soldaţi britanici sunt campaţi – pentru a-şi demonstra puterea militară şi a convinge Turcia neutră să li se alăture. Ajutoarele din partea Marinei Regale sunt blocate de două supertunuri masive controlate prin radar aflate pe fictiva insulă din apropiere, Navarone. Read more »

The Myth – Mitul (2005), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Myth - Mitul (2005), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Myth – Mitul (2005), film online HD subtitrat în Română

În timpul dinastiei Qin, Generalul Meng Yi primeşte sarcina de-a o escorta pe Ok-Soo, o prinţesă coreană, înapoi în China pentru a se mărita cu Împăratul Qin. Pe parcursul călătoriei, un războinic corean încearcă să o recupereze pe prinţesă, dar Meng Yi se opune. Ok-soo se îndrăgosteşte de Meng Yi şi îşi arată afecţiunea faţă de el în mod desc Read more »

The Shape of Water (2017), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Shape of Water (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Shape of Water (2017), film online HD nesubtitrat în Română

Elisa Esposito şi-a pierdut capacitatea de-a vorbi din cauza unei răni la gât suferită atunci când era doar un bebeluş, iar când s-a făcut mai mare ea a comunicat cu oamenii din jurul său doar prin intermediul semnelor. Locuind de una singură într-un apartament aflat deasupra unui cinematograf, ea lucrează ca femeie de serviciu la un labor Read more »

Jumanji (1995), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jumanji 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jumanji 1995, film online HD subtitrat în Română

În anul 1869, aprope de Brantford, New Hampshire, doi fraţi îngroapă un cufăr cu speranţa că nimeni nu îl va mai găsi vreodată. Un secol mai târziu, Alan Parrish scapă de un grup de bătăuşi condus de Billy Jessup şi se refugiază într-o fabrică de pantofi deţinută de tatăl său, Sam. Mai târziu, când pleacă de acolo, el este din nou fugărit de Jessup şi prietenii lui care îi fură şi bicicleta. Ulterior, Alan Read more »

Jumanji: Welcome to the Jungle, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 (Jumanji: Aventură în junglă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 (Jumanji: Aventură în junglă), film online subtitrat în Română

În anul 1996, în Brantford, New Hampshire, adolescentul Alex Vreeke primeşte jocul Jumanji pe care tatăl său l-a găsit pe o plajă. Când Alex îl dă deoparte, jocul se transformă într-un mod magic într-un joc video. Atunci când începe să-l joace, el este teleportat direct în joc. 20 de ani mai târziu, patru studenţi din liceul Brantford sunt trimişi Read more »

Superman: Brainiac Attacks 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul animat Superman Brainiac Attacks 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Superman: Brainiac Attacks 2006, film animat online HD, subtitrat în Română

Brainiac aterizează forţat pe Pământ şi deturnează Laboratoarele Lex pentru a colecta datele Pământului şi a acumula puterea sistemelor sale armate. Lois Lane şi Jimmy Olsen sunt trimişi la unul dintre laboratoarele lui Lex Luthor după ce Brainiac soseşte pe Pământ pe un meteorit, reuşind să evite tentativele satelitului lui Luthor Read more »

Santa Claus: The Movie (1985), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Santa Claus: The Movie 1985 (Moş Crăciun: Filmul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Santa Claus: The Movie 1985 (Moş Crăciun: Filmul), film online HD subtitrat în Română

Cândva în secolul al 14-lea, Crăciun este un sculptor în lemn în vârstă de 50 şi ceva de ani care, împreună cu soţia lui Anya, oferă cadouri copiilor din satele vecine. Într-o noapte, Crăciun, Anya şi cei doi reni ai lor, Donner şi Blitzen, sunt prinşi într-un viscol şi cedează vremii potrivnice, pierzându-şi viaţa. După moarte, ei sunt conduşi pe „munţii Read more »

SPL 3: Paradox (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul SPL 3: Paradox - Sha po lang: taam long (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SPL 3: Paradox – Sha po lang: taam long (2017), film online HD subtitrat în Română

În momentul în care negociatorul poliţiei Lee Chung-chi (Louis Koo) este informat cu privire la dispariţia bruscă a fiicei sale în vârstă de 16 ani, Lee Wing-chi (Hanna Chan), în timp ce aceasta se afla într-o excursie în Pattaya, el hotărăşte să se ducă în Thailanda pentru a o căuta pe aceasta şi să înţeleagă ce s-a petrecut cu ea. Acolo, Lee Read more »

Beyond Skyline 2017, filme online HD 720, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Beyond Skyline 2017 (Dincolo de Orizont), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Beyond Skyline 2017 (Dincolo de Orizont), film online HD, subtitrat în Română

Mark (Frank Grillo), un poliţist din cadrul LAPD se află într-o perioadă foarte dificilă a vieţii sale ca urmare a morţii soţiei petrecută în urmă cu ceva vreme. El se duce la penitenciar pentru a-şi scoate de acolo pe cauţiune băiatul, Trent (Jonny Weston), care la rândul său încearcă să treacă peste moartea mamei sale, însă alege căi nu tocmai Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online