Archive for the ‘Aventura’ Category

Forces spéciales 2011, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Forces spéciales 2011 (Special Forces / Forţele Speciale), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Forces spéciales 2011 (Special Forces / Forţele Speciale), film online HD, subtitrat în Română

Jurnalista franceză aflată în Kabul, Elsa Casanova (Diane Kruger), scrie un articol despre lordul războiului Zaief (Raz Degan) şi îl numeşte pe acesta „măcelarul din Kabul”. Informatoarea ei, Maina (Morjana Alaoui), o avertizează că Zaief nu a digerat prea bine această etichetă şi este hotărât să se răzbune pe ea. Înainte de-a se întoarce Read more »

MAX (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Max 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

MAX (2015), film online HD, subtitrat în Română

Kyle Wincott (Robbie Amell) este un soldat ce se află în misiune în Afghanistan şi are cu el un câine militar pe nume Max care-l ajută să depisteze arme, droguri sau alte lucruri periculoase ori ilegale în acea ţară. Fratele adolescent al lui Kyle, Justin (Josh Wiggins), nu este deloc impresionat de sacrificiul pe care atât el cât şi tatăl lor l-au făcut pentru ţară, fiind mai mereu morocănos şi se Read more »

The Hunting Party 2007, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Hunting Party 2007 (Partida de vânătoare), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Hunting Party 2007 (Partida de vânătoare), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ani de acoperire a conflictelor repetate, jurnalistul american Simon Hunt (Richard Gere) se află în Bosnia şi Herţegovina la începutul anului 1994 şi relatează despre Războiul Bosniac. În paralel, el a reuşit să lege o relaţie romantică cu o femeie musulmană din zonă care ajunge să rămână însărcinată cu copilul lui. Cu toate acestea, în sta Read more »

Raavan 2010, filme indiene online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Raavan 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Raavan 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu imagini în care este prezentată Beera Munda (Abhishek Bachchan), un bandit care sare în apă de pe o stâncă. Gaşca lui este ocupată să distragă atenţia poliţiei şi câteva maşini ale autorităţilor sunt distruse. Ragini Sharma (Aishwarya Rai), care se află pe o croazieră, este răpită de Beera. Dev Pratap Sharma (Vikram), soţul ei şi un detectiv de poliţie, este informat Read more »

Far Cry – Paradisul Pierdut 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Far Cry - Paradisul Pierdut 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Far Cry – Paradisul Pierdut 2008, film online subtitrat în Română

O echipă de mercenari scotoceşte printr-o pădure din apropiere pentru a găsi nişte super soldaţi modificaţi genetic însă fiecare membru este măcelărit rând pe rând de un Mutant singuratic. Dr. Krieger (Udo Kier) este apoi informat de oamenii lui despre evenimentele în cauză şi i se cere să oprească cercetarea, dar acesta refuză să facă Read more »

Legend – Legenda 1985, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Legend - Legenda 1985, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Legend – Legenda 1985, film online HD, subtitrat în Română

Cândva tare departe, anticul Lord al Întunericului (Tim Curry) se lamentează cu privire la izolarea sa în umbre înainte de-a simţi prezenţa a doi unicorni care păzesc Puterea Luminii. După aceea el îi ordonă lui Blix şi celorlalţi goblini să omoare unicornii şi să-i aducă acele coarne pentru a le folosi să se elibereze. Între timp, Prin Read more »

Jurassic World 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jurassic World 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jurassic World 2015, film online HDRip, subtitrat în Română

La 22 de ani după incidentele care s-au petrecut în Isla Nublar, Jurassic World este un nou parc, complet funcţional, cu tema dinozaurilor ce se află tot pe insula respectivă. Zach (Nick Robinson) şi Gray Mitchell (Ty Simpkins) merg să-şi viziteze mătuşa, Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), cea care deţine funcţia de manager Read more »

The Forbidden Kingdom 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Forbidden Kingdom 2008 (Regatul interzis), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Forbidden Kingdom 2008 (Regatul interzis), film online DVDRip, subtitrat în Română

Un băiat adolescent din South Boston, pe nume Jason Tripitikas (Michael Angarano), este un mare fan al filmelor de arte marţiale şi se trezeşte dintr-un vis în care se purta un război între Regele Maimuţă (Jet Li) şi soldaţii celeşti din ceruri. El vizitează o casă de amanet din Chinatown pentru a cumpăra DVD-uri Wuxia şi descoperă un obiect Read more »

Tomorrowland 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Tomorrowland 2015 (Lumea de dincolo de mâine), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tomorrowland 2015 (Lumea de dincolo de mâine), film online subtitrat în Română

Filmul începe cu imagini din anul 1964, atunci când tânărul Frank Walker (Thomas Robinson) participa la o Convenţie Mondială de Invenţii în New York. El se întâlneşte acolo cu David Nix (Hugh Laurie), care nu este impresionat de jetpack-ul său limitat. Cu toate acestea, el atrage atenţia unei fete pe nume Athena (Raffey Cassidy) şi aceasta Read more »

The Taking of Tiger Mountain, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Taking of Tiger Mountain 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Taking of Tiger Mountain 2014, film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului are loc în nord-vestul Chinei, în iarna anului 1846, o perioadă în care războiul civil făcea prăpăd prin întregul ţinut şi protagoniştii erau găştile de bandiţi şi Armata Poporului Pentru Libertate. Aceştia din urmă au primit sarcina de-a împiedica bandiţii să mai terorizeze oamenii din ţinut. Cel mai de temut dintre toţi bandiţii Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online