Archive for the ‘Aventura’ Category

Black Sails 2014, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Black Sails 2014 (Vele negre), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Black Sails 2014 (Vele negre), sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Echipajul Walrus este naufragiat pe plajă, iar ceea ce stă între ei şi aurul de pe Urca de Lima este o armată de soldaţi spanioli. Atunci când se duce în faţa fostului său echipaj ca să fie judecat pentru crimele sale, Flint concepe un plan de infiltrare la bordul navei de luptă şi să elimine pe cel ce stă de veghe. Între timp, Eleanor se străduieşte Read more »

Black Sails 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Black Sails 2014 (Vele negre), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Black Sails 2014 (Vele negre), sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele cu aproximativ două decenii înainte de cele din Treasure Island şi în timpul Epocii de Aur a Pirateriei, temutul căpitan Flint îşi ia în echipaj un nou membru pe măsură ce se luptă pentru supravieţuire pe Insula New Providence. În anul 1715, regiunea West Indies, piraţii din New Providence Island ameninţă comerţ Read more »

Big Game – Ţinta: Preşedintele, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Big Game - Ţinta: Preşedintele 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Big Game – Ţinta: Preşedintele 2014, film online HD, subtitrat în Română

Atunci când avionul cu care se deplasa Preşedintele Americii Alan Moore (Samuel L. Jackson) este atacat şi doborât de terorişti, el rămâne izolat în mijlocul sălbăticiei din Finlanda. Singura persoană care se află aproape de el pentru a-l salva este un băiat în vârstă de doar 13 ani pe nume Oskari (Onni Tommila). Aflat în pădure pentru a-şi Read more »

12 Monkeys 2015, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online sezonul 1 complet din serialul 12 Monkeys 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

12 Monkeys 2015, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

12 Monkeys 2015 este un serial de televiziune care se bazează pe filmul cu acelaşi titlu regizat de Terry Gilliam. Serialul prezintă aventurile călătorului în timp James Cole (Aaron Stanford) care călătoreşte din anul 2043 în prezent pentru a împiedica eliberarea unui virus mortal de către o organizaţie enigmatică pe care lumea o cunoaşte doar sub Read more »

The Beach – Plaja 2000, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Beach - Plaja 2000, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Beach – Plaja 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Richard (Leonardo DiCaprio), un tânăr american care adoră să se plimbe prin lume, soseşte în Bangkok, Thailanda, pentru a căuta o aventură. El se întâlneşte apoi cu Daffy (Robert Carlyle), un călător scoţian cu probleme mintale care-i spune despre o insulă frumoasă din Golful Thailandez, nelocuită de nimeni şi interzisă, însă acolo se Read more »

BOLT 2008, filme animate online DVDRip, dublat în Română

Urmăreşte online filmul BOLT 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

BOLT 2008, film animat online DVDRip, dublat în Română

Un căţel pe nume Bolt (John Travolta) şi o fată pe nume Penny (Miley Cyrus) sunt starurile unui serial TV de mare succes care poartă numele căţelului, iar acesta este personajul principal care deţine mai multe super puteri şi trebuie să dejoace constant planurile malefice ale doctorului Calico (Malcolm McDowell). Pentru a atrage Read more »

Finding Nemo 2003, filme online animate, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul animat Finding Nemo 2003 (În căutarea lui Nemo (2003), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Finding Nemo 2003 (În căutarea lui Nemo (2003), film online DVDRip, subtitrat (şi dublat) în Română

Doi peştişori clovni (Amphiprion Ocellaris), Marlin şi soţia lui Coral, îşi admiră noua casă şi cuibul de ouă atunci când sunt atacaţi de o baracudă care-l lasă pe Marlin inconştient. Când se trezeşte, el observă că soţia lui este în ordine, dar toate ouăle, cu excepţia unuia, au dispărut. Marlin numeşte acest ultim ou drept Nemo, un nume Read more »

The Barrens 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Barrens 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Barrens 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu doi tineri drumeţi care se plimbă prin pădure luându-şi notiţe cu privire la animalele şi păsările din jur. Ei descoperă mai multe cadavre mutilate de căprioare ce au fost dezmembrate şi lăsate grămadă pe potecă. După aceea, ei sunt urmăriţi de o căprioară mutilată, iar apoi aceasta pică moartă în faţa lor. Richard Read more »

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events 2004 (Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite), film online DVDRip, subtitrat în Română

Violet Baudelaire (Emily Browning), inteligetul ei frate mai mic Klaus (Liam Aiken) şi sora lor cea mică Sunny rămân orfani atunci când un foc pornit în circumstanţe misterioase le mistuie casa şi le ucide părinţii. Mr. Poe (Timothy Spall), responsabilul cu managerierea averii Read more »

Ronal the Barbarian 2011, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Ronal the Barbarian 2011 (Ronal Barbaren / Ronal Barbarul), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Ronal the Barbarian 2011 (Ronal Barbaren / Ronal Barbarul), film animat online HD, subtitrat în Română

Bun venit în Metalonia, acolo unde trăiesc Barbarii – un trib de războinici musculoşi şi fioroşi, mereu pregătiţi de luptă, care au mai multe coduri de conduită foarte bine definite. Apoi, printre aceştia se regăseşte şi Ronal, cel mai slab şi mai firav dintre toţi barbarii. Ronal este mai mult sau mai puţin vulnerabil şi chiar ştie să citească, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online