Archive for the ‘Aventura’ Category

Sex Drive – În SEXcursie 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sex Drive - În SEXcursie 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sex Drive – În SEXcursie 2008, film online HD, subtitrat în Română

Ian Lafferty (Josh Zuckerman) este un tânăr de 18 ani care a absolvit recent liceul. El îşi caută o iubită online pretinzând că este un băiat puternic şi atrăgător chiar dacă nu este adevărat. Ian o găseşte curând pe „Ms. Tasty” (Katrina Bowden) şi acceptă să se întâlnească faţă-n faţă cu ea, chiar dacă îi separă o distanţă mare, ea locuind Read more »

Dragon Blade 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Dragon Blade 2015 (Sabia Dragonului), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Dragon Blade 2015 (Sabia Dragonului), film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în era Dinastiei Han. Huo An (Jackie Chan), un hun, este comandantul Unităţii de Protecţie al Regiunilor Vestice care aparţin Dinastiei Han. Ei sunt însărcinaţi de către împărat să menţină stabilitatea între cele 36 de naţiuni care se află în război în regiunea Silk Road. Lui Huo An şi subordonaţilor lui li se Read more »

Black Sea – Marea Neagră 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Black Sea - Marea Neagră 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Black Sea – Marea Neagră 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Robinson (Jude Law), un căpitan de submarin veteran, primeşte vestea că va fi lăsat la vatră. El primeşte suma de 8 mii de lire sterline drept compensaţie pentru serviciile oferite şi i se cere să îşi elibereze biroul. Mai târziu, pe când se afla la o băută cu nişte prieteni, Robinson se întâlneşte cu un alt amic, Kurstin, şi un rus pe nume Read more »

Kingsman: The Secret Service, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Kingsman: The Secret Service 2014 (Kingsman: Serviciul secret), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Kingsman: The Secret Service 2014 (Kingsman: Serviciul secret), film online subtitrat în Română

În timpul unei misiuni în Orientul Mijlociu, un agent secret, Harry Hart, a.k.a. „Galahad” (Colin Firth), nu reuşeşte să prevină moartea unuia dintre colegii lui. Simţindu-se vinovat, el îi duce personal o medalie pentru curaj primită post-mortem văduvei acestuia şi fiului său, Gary „Eggsy” Unwin, spunându-le că dacă vor avea nevoie vreodată de Read more »

Northmen – A Viking Saga 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Northmen - A Viking Saga 2014 (Northmen - Saga vikingilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Northmen – A Viking Saga 2014 (Northmen – Saga vikingilor), film online HD, subtitrat în Română

Northmen este povestea unei bătălii sângeroase pentru supravieţuire a unor oameni care se străduiesc să apere o cultură care se află în pragul dispariţiei. Exilaţi de propriul lor rege, un grup de vikingi îşi ia lumea în cap şi încearcă să caute un loc în care să-şi poată duce viaţa în siguranţă şi libertate. După o călătorie foarte dificilă pe mare din Read more »

Belle et Sébastien 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Belle et Sébastien 2013 (Belle and Sebastian), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Belle et Sébastien 2013 (Belle and Sebastian), film online HD, subtitrat în Română

Alpii Francezi, anul 1943. Sébastien este un băieţel orfan care locuieşte împreună cu bătrânul oier César, un fel de bunic adoptiv, şi nepoata acestuia, Angélina, care este foarte protectoare cu el. Această mică familie neobişnuită trăieşte într-un sătuc din Saint-Martin, acolo unde locuitorii, în ciuda faptului că nemţii au ocupat ţara, organizează în Read more »

Hector și căutarea fericirii, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Hector and the Search for Happiness 2014 (Hector și căutarea fericirii), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Hector and the Search for Happiness 2014 (Hector și căutarea fericirii), film online HD, subtitrat în Română

Hector (Simon Pegg) este un psihiatru excentric ce a devenit tot mai sătul de viaţa lui banală. El îi spune iubitei sale, Clara (Rosamund Pike), că are nevoie să plece într-o călătorie pentru a-şi găsi fericirea. Într-un avion cu destinaţia China, el este pus alături de Edward (Stellan Skarsgård), un om de afaceri capricios. Edward îl duce pe Read more »

The Chronicles of Narnia 3 (2010), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2010 (Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2010 (Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi), film online HD, subtitrat în Română

La trei ani narnieni de la evenimentele din Prince Caspian, Lucy şi Edmund Pevensie locuiesc împreună cu enervantul lor văr, Eustace Scrubb, până când se va termina războiul. Edmund este încă prea tânăr pentru a se înrola în armată. Acasă la vărul lor, un tablou cu o corabie Read more »

The Chronicles of Narnia 2 (2008), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Chronicles of Narnia: Prince Caspian 2008 (Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian 2008 (Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian), film online DVDRip, subtitrat în Română

La 1300 de ani în Narnia de după plecarea fraţilor Pevensie, Caspian, un prinţ Temarin şi moştenitorul de drept al tronului, este informat de mentorul său, Doctor Cornelius, că unchiul lui, Miraz, pune la cale să-l omoare şi să preia el conducerea regatului. Cornelius îi oferă cornul Read more »

The Pink Panther 2 (2009), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Pink Panther 2 2009 (Pantera Roz 2), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Pink Panther 2 2009 (Pantera Roz 2), film online HD, subtitrat în Română

Atunci când un mare hoţ, „Tornada”, începe să fure artefacte nepreţuite din mai multe oraşe de pe glob, Guvernul Francez alcătuieşte o echipă ideală formată din detectivi amatori pentru a rezolva cazul. Inspectorul Clouseau (Steve Martin) este repartizat din nou de Inspectorul Şef Dreyfus să se alăture echipei ideale din Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online