Archive for the ‘Aventura’ Category

Tammy 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Tammy 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tammy 2014, film online NESUBTITRAT în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Filmul începe în oraşul Murphysboro, Illinois, cu Tammy (Melissa McCarthy) conducând spre locul de muncă. De îndată ce soseşte acolo, şeful ei, Keith (Ben Falcone), o concediază pentru repetatele întârzieri la muncă. După ce maşina îi cedează în timp ce se întoarce acasă pe Illinois Route 13, ea soseşte într-un final şi îşi Read more »

Outlander 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Outlander 2008 (Călătorie în lumea vikingilor), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Outlander 2008 (Călătorie în lumea vikingilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! O navă spaţială aterizează forţat într-un lac mare din Norvegia cândva în anul 709 după Hristos. Dintre rămăşiţe iese Kainan (Jim Caviezel), un soldat care transporta un monstru extraterestru – un Moorwen. După ce Kainan îşi îngroapă căpitanul, el recuperează un comp Read more »

Race to Witch Mountain, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Race to Witch Mountain 2009 (Cursa spre Witch Mountain), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Race to Witch Mountain 2009 (Cursa spre Witch Mountain), film online DVDRip, subtitrat în Română

O navă spaţială extraterestră se prăbuşeşte în apropiere de Searchlight, Nevada, la 150 de mile depărtare de Las Vegas. Project Moon Dust, o unitate secretă a Departamentului de Apărare condusă de Henry Burke (Ciarán Hinds), şi tinerele sale forţe de elită sosesc acolo cu elicoptere negre. Oamenii în negru sigilează zona şi Read more »

Dawn of the Planet of the Apes, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Dawn of the Planet of the Apes 2014 (Planeta Maimuţelor: Revoluţie), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Dawn of the Planet of the Apes 2014 (Planeta Maimuţelor: Revoluţie).

Filmul începe cu un montaj de ştiri care prezintă colapsul civilizaţiei umane din cauza virusului ALZ-113. Un Caesar ajuns la maturitate conduce şi guvernează o nouă generaţie de primate, inclusiv câţiva camarazi de-ai săi din sanctuarul primatelor. Casa lui Caesar se află în Pădurea Muir, acolo unde soţia lui a dat naştere unui nou pui. Read more »

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life 2003 (Lara Croft: Leagănul Vieţii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life 2003 (Lara Croft: Leagănul Vieţii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu un cutremur care se petrece pe Insula Santorini, Grecia, care întrerupe o nuntă. Datorită cutremurului se dezvăluie Templul Lunii construit de Alexandru cel Mare pentru a găzdui cele mai valoroase comori. Printre aceste comori se află şi un glob strălucitor Read more »

The Way Back 2010, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Way Back 2010 (Drumul de întoarcere), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Way Back 2010 (Drumul de întoarcere), film online DVDRip, subtitrat în Română

Janusz Wieszczek (Jim Sturgess) este ţinut prizonier în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi interogat de sovieticii care nu reuşesc să-l facă să spună că este spion, aşa că îi arestează soţia şi pe el îl condamnă la petrecerea a 20 de ani într-un lagăr din Siberia. Acolo, Janusz îi întâlneşte pe cei cu care va avea să pună la cale o evad Read more »

Lara Croft: Tomb Raider, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lara Croft: Tomb Raider 2001, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Lara Croft: Tomb Raider 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

Membră a unei familii bogate arisocrate, Lara Croft (Angelina Jolie) este o căutătoare de comori care adoră să colecţioneze artefacte antice din ruinele diferitelor temple, oraşe şi asa mai departe, din întreaga lume. Ea nu se dă în lături de la a-şi risca viaţa pentru a pune mâna pe aceste artefacte. Lara este foarte bine instruită în lupta corp-la- Read more »

Clash of the Titans, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Clash of the Titans 2010 (Înfruntarea Titanilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Clash of the Titans 2010 (Înfruntarea Titanilor), film online HD, subtitrat în Română

În vremurile antice, după ce şi-au învins predecesorii, Titanii, Zeii şi-au împărţit Universul; Zeus (Liam Neeson) a luat cerurile, Poseidon (Danny Huston) a luat apele, iar Hades (Ralph Fiennes), păcălit de Zeus, a fost trimis în Lumea de Dincolo. Zeii au creeat apoi muritorii, a căror credinţă în ei şi rugăciunile le asigură lor nemurirea. Pe Read more »

The Black Stallion, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Black Stallion 1979 (Armăsarul Negru), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Black Stallion 1979 (Armăsarul Negru), film online HD, subtitrat în Română

Alec Ramsay (Kelly Reno) este un băiat american care călătoreşte în Africa de Nord şi vede cum un armăsar negru sălbatic este prins în frânghii şi forţat să urce pe o corabie. Captivat de vederea animalului, el se întoarce mai târziu şi îl hrăneşte cu nişte cubuleţe de zahăr, dar este prins de presupusul proprietar al calului, care-l alungă de Read more »

College Road Trip, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul College Road Trip 2008 (Călătorie cu peripeţii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

College Road Trip 2008 (Călătorie cu peripeţii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul este despre Melanie Porter (Raven-Symoné), o fată de 17 ani care se pregăteşte să absolve liceul şi îşi doreşte cu ardoare să ajungă la Universitatea Georgetown. Totuşi, tatăl ei, James Porter (Martin Lawrence), şeful de post dintr-o suburbie din Chicago, este excesiv de protectiv cu fiica lui şi nu e pregătit s-o lase să studieze atât de Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi