Bad Turn Worse 2013, filme online HD, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Bad Turn Worse 2013 (Din rău în mai rău), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bad Turn Worse 2013 (Din rău în mai rău), film online HD, subtitrat în Română

După ce B.J. fură suma de 20 de mii de dolari, el îşi surprinde cel mai bun prieten, Bobby, şi pe iubita lui, Sue, cu un plan de-a petrece împreună o ultimă seară înainte ca Bobby şi Sue să plece din Texasul rural pentru a merge la facultate. B.J. îi mărturiseşte ulterior lui Bobby faptul că a furat banii respectivi de la Giff, un mafiot local care le-a oferit de muncă. Giff îşi suspectează agentul de securitate mexican pentru furtul banilor, iar B.J. şi Bobby ajung la muncă fix în timp ce Giff îl bate cu brutalitate pe mexican.

Îngrijorat pentru faptul că Giff l-ar putea ucide pe om, Bobby ia atitudine şi spune că el este cel care a furat banii, însă Giff îl ucide chiar şi aşa. Pe măsură ce Bobby şi B.J. se debarasează de cadavru în locul lui Giff, îşi exprimă regretul pentru moartea bărbatului, iar B.J. îl admonestează pentru că i-a implicat şi pe ei în această situaţie tragică.

Atunci când Giff le cere banii înapoi şi ei nu pot să-i ofere, acesta îi obligă să jefuiască o moară de de bumbac deţinută de Big Red, un mafiot faimos care se foloseşte de aceasta pentru a spăla bani. Când Bobby începe să obiecteze, B.J. spune că şi Sue a fost implicată în cheltuirea banilor lui Giff, astfel că şi ea este obligată să ia parte la acest jaf. Când B.J. află că Bobby şi Sue ar avea o aventură şi plănuiesc să meargă la poliţie, el îi spune lui Giff despre ambele situaţii.

Urmăreşte online filmul Bad Turn Worse 2013 (Din rău în mai rău), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Bad Turn Worse 2013, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Iulian says:

    aiurea…

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online