Beowulf 2007, film online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Beowulf 2007, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Beowulf 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

Beowulf (Ray Winstone) este un războinic Geatish legendar care călătoreşte în Danemarca alături de grupul său de soldaţi, inclusiv cel mai bun prieten al lui, Wigalf (Brendan Gleeson). Ei merg acolo solicitaţi de Regele Hrothgar (Anthony Hopkins), ce are nevoie de cineva care să-i scape regatul de Grendel (Crispin Glover), un monstru desfigurat asemănător cu un troll ce are puteri supraomeneşti. De fiecare dată când se ţine o petrecere în Heorot, Grendel vine şi atacă oamenii de acolo. Imediat cum ajunge acolo, Beowulf este atras imediat de soţia lui Hrothgar, Regina Wealtheow (Robin Wright Penn), care nu îşi iubeşte soţul şi răspunde interesului acestuia.

Beowulf şi oamenii lui dau o petrecere în Heorot pentru a-l atrage pe Grendel la ei. Când bestia îşi face apariţia, Beowulf îl atacă cu mâinile goale, deoarece Grendel pare să fie imun la armele lor şi nici el nu are vreo armă, astfel că sabia sau armura ar fi inutile. Urmărindu-i reacţiile în busculada creată, Beowulf îşi dă seama că Grendel are auzul supradezvoltat şi de aceea întrerupe petrecerile – zgomotul pe care-l fac oamenii îi provoacă durere fizică. Beowulf îl alungă pe monstru şi drept mulţumire pentru că i-a scăpat regatul de el, Hrothgar îi oferă un corn de aur.

Întorcându-se în peştera sa, muribundul Grendel îi spune mamei sale ce a păţit şi din partea cui, iar aceasta jură răzbunare. Ea se duce într-o noapte la Heorot şi îi măcelăreşte toţi oamenii lui Beowulf în timp ce dormeau. Hrothgar îi spune lui Beowulf şi Wigalf, care dormise în altă parte în timpul atacului, că aceasta este lucrarea mamei lui Grendel, ultimul Water Demon, despre care se credea că ar fi părăsit ţinuturile cu mult timp în urmă. Cei doi prieteni merg la peşteră pentru a o găsi şi ucide. Ajunşi acolo, doar Beowulf intră înăuntru şi o găseşte pe aceasta luând forma unei frumoase femei (Angelina Jolie), care-i face o propunere intrigantă.

Urmăreşte online filmul Beowulf 2007, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Beowulf 2007, film online subtitrat în Română”

 1. Luci says:

  Admin am incercat sa ma uit la 5 animati si nici una nu a mers…asta zicea :This video has been removed from public access, rezolvati treaba asta ca e rusine sincer….

  • Anonymous says:

   Pe acesta l-am rezolvat.
   Acum, dacă eşti drăguţ, spune-mi care sunt şi celelalte 5 de spui că nu merg şi se rezolvă.

   • Luci says:

    Multumesc, Alvin ala cu veveritele in primul esti bagat video’ul tot cu al 2’lea, raratoile nu merge si nu mai imi aduc aminte urmatoarele,dar daca dau de ele o sa iti spun!

 2. mario says:

  nu merge

 3. myriam says:

  daca nu mege,de nu-l scoti???

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online