Better Living Through Chemistry, filme online subtitrat în Română

Better Living Through Chemistry, filme online subtitrat în Română

Better Living Through Chemistry 2014 (Dragostea e chimie, nu magie), film online subtitrat în Română

Doug (Sam Rockwell) a permis multă vreme să fie luat în batjocură de toată lumea. Soţia lui, Kara (Michelle Monaghan), este o femeie care îl solicită foarte mult şi este dependentă de sport – merge cu bicicleta, face box, yoga, ia vitamine… Băiatul celor doi, Ethan (Harrison Holzer), în vârstă de 12 ani, este un puştan care-şi doreşte foarte mult să devină ninja şi îi respinge încercările lui Doug de-a se apropia de el. Cu toate acestea, cea mai mare pacoste pe capul său este socrul lui (Ken Howard), care se întâmplă să-i fie şi şef la locul de muncă.

Totul se schimbă într-o noapte în atunci când merge la cineva acasă şi îi răspunde soţia acestuia, Elizabeth (Olivia Wilde). Aceasta este beată şi sordidă, o „soţie trofeu” captivă care se „tratează ” de una singură acasă cu alcool, ţigări şi pastile. După aspectul atrăgător şi lenjeria de mătase, această femeie este clar că va fi o bătaie de cap (iar interpretarea Oliviei Wilde, cu un amestec de sofisticare şi vulnerabilitate, este una care nu-i dă nicio şansă să-i reziste). După aceea, Elizabeth şi Doug se întâlnesc deseori pentru a bea vin şi a face amor pe bancheta din spatele Mercedesului ei decapotabil.

Atunci când Elizabeth sugerează să fure nişte medicamente din farmacia la care lucrează el, Doug nu doar că nu are nicio ezitare, ba chiar începe să amestece medicamentele după o reţetă proprie realizând un fel de cocktail ameţitor. După aceea, ea vrea să treacă la pasul următor şi încearcă să-l convingă să-l ucidă împreună pe soţul ei plin de bani (Ray Liotta) pentru a-i rămâne ei toţi banii moştenire şi aşa n-ar mai trebui să-l suporte sau să se ascundă de el atunci când se întâlnesc.

Urmăreşte online filmul Better Living Through Chemistry 2014 (Dragostea e chimie, nu magie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film