BLADE (1998), filme online HD 720p, subtitrat în Română

BLADE (1998), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Blade 1998, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1963, o femeie însărcinată este dusă în grabă la spital pentru a i se face o cezariană ca să-i salveze bebeluşul. Din păcate, femeia moare în timpul operaţiei, dar copilul supravieţuieşte. Trei decenii mai târziu, o femeie seducătoare (Traci Lords) conduce un tânăr la un bar. La început este distractiv, dar după aceea observă că mulţi oameni se uită fix la el. Băiatul se întâlneşte acolo cu proprietarul clubului, Deacon Frost (Stephen Dorff), şi se dovedeşte a fi un club al vampirilor.

În timpul carnagiului ce se porneşte, apare şi vânătorul de vampiri Eric „Blade” Brooks (Wesley Snipes), care omoară la rândul său o mulţime de vampiri, lăsându-l totuşi în viaţă pe mâna dreaptă a lui Frost, Quinn (Donal Logue), dar cu arsuri severe pe chip atunci când apare poliţia la faţa locului. În timp ce trupul lui Quinn este supus investigaţiilor la spital, el se trezeşte şi îl omoară pe cel care-l examina muşcându-l de gât.

Blade îl urmăreşte pe Quinn în spital, dar acesta reuşeşte să muşte un rezident hermatologist, Dr. Karen Jenson (N’Bushe Wright), şi scapă încă o dată din mâinile sale. Într-un act de milă, Blade o ia pe Karen în bârlogul său şi o prezintă lui Abraham Whistler (Kris Kristofferson), mentorul lui şi cel care-i realizează arsenalul. Karen ajunge să studieze vampirismul pentru a descoperi un antidot înainte de-a se transforma ea însăşi într-un astfel de specimen. În tentativa ei de-a găsi un leac stabil şi viabil, ea descoperă în curând faptul că anticoagulantul EDTA reacţionează într-un mod deosebit la infecţia vampirilor.

Urmăreşte online filmul Blade 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film