BLADE II (2002), filme online HD 720p, subtitrat în Română

BLADE II (2002), filme online HD 720p, subtitrat în Română

BLADE II (2002), film online HD, subtitrat în Română

De doi ani de când a murit Deacon Frost, Blade (Wesley Snipes), vampirul care nu este afectat de lumina solară şi poate merge pe timpul zilei fără probleme, protejând oamenii de ceilalţi vampiri, a tot încercat să-şi găsească mentorul, Whistler (Kris Kristofferson), cel care a supravieţuit tentativei de sinucidere. Blade a cotrobăit prin Rusia şi Europa de Est, cerând ajutor din partea unui băiat pe nume Scud (Norman Reedus), pentru a-i realiza o nouă serie de arme şi armură.

Blade îşi croieşte drum printr-o gaşcă de vampiri, omorându-i pe toţi cu excepţia lui Rush (Santiago Segura), care promite să-i ofere locaţia lui Whistler. Blade îl găseşte pe acesta captiv de o altă gaşcă de vampiri care-l ţin în viaţă cu scopul de-al tortura. El îl salvează şi îl aduce în bârlogul său. Între timp, comunitatea de vampiri este supusă unei crize severe. Un virus nou de vampirism face prăpăd printre ei şi conferă celor care-l contractează nişte caracteristici noi.

Purtătorul iniţial al acestui virus este Jared Nomak (Luke Goss), cel care a atacat banca de sânge cu ceva vreme în urmă. Mult mai puternic faţă de vampirii obişnuiţi, aceştia au nişte mutaţii care includ, printre altele, un strat de oase în jurul inimii, protejând-o de ţepuşe sau alte corpuri străine. Însă toate acestea vin şi cu o foame mult mai mare, ceea ce înseamnă că trebuie să ucidă mai mult pentru a se hrăni şi pe oricine ar muşca, fie ei oameni sau vampiri, aceştia se transformă în mutanţi, indiferent dacă au murit sau nu în timp ce se hrăneau din ei.

Urmărește online filmul BLADE II 2002, cu subtitrare în Română și calitate HD.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “BLADE II (2002), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. maties says:

    de ce este blokat filmul blade trinity

Spune-ne parerea ta despre acest film