Blade Runner 2049 (2017), filme online HD subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Blade Runner 2049 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049 (2017), film online subtitrat în Română

În 2049, oamenii modificaţi prin mijloace bioinginereşti numiţi Replicanţi, au fost integraţi în societate ca servitori şi sclavi. K, un replicant nou creat pentru a se supune, lucrează ca „vânător de recompense” pentru LAPD, vânând şi trăgând pe linie moartă modele mai vechi de replicanţi. Viaţa personală o petrece cu iubita lui holografică Joi, o inteligenţă artificială produsă de Corporaţia Wallace. Ancheta lui K despre o mişcare de eliberare a replicanţilor aflată în continuă creştere îl conduce pe acesta la o fermă unde îl „retrage” pe bătrânul replicant, Sapper Morton.

De asemenea, el găseşte o cutie în interiorul căreia s-ar afla rămăşiţele unei femei replicant decedată în urma unor complicaţii apărute în timpul unei cezariene. K găseşte acest lucru ca fiind tulburător deoarece se credea că sarcinile la replicanţi sunt imposibile. Lui K i se ordonă să distrugă toate dovezile referitoare la acest caz şi să „retragă” copilul deoarece se crede că dacă replicanţii ar afla că se pot reproduce atunci un război este iminent.

K, tulburat de cerinţă, se duce la fondatorul Corporaţiei Wallace, Niander Wallace, iar acesta identifică acel corp ca fiind al lui Rachel, un replicant experimental. În acest timp, el află despre legăturile ei romantice cu un fost vânător de recompense legendar pe nume Rick Deckard. Crezând că reproducerea replicanţilor poate să să-l ajute în planurile sale, dar neputând să pună în practică de unul singur pentru că-i lipseşte tehnologia, Wallace îşi trimite propriul vânător de recompense să fure rămăşiţele lui Rachel şi să-l urmărească pe K pentru a găsi copilul.

Urmăreşte online filmul Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate TS.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Blade Runner 2049 (2017), filme online HD subtitrat în Română”

  1. Nexus says:

    Foarte bun filmul,si actorii sunt la inaltime.Pentru cei pasionati de SF e o capodopera.E un pic lung dar merita….

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online