Blade: Trinity 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română


x
Urmărește online filmul Blade: Trinity 2004, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Blade: Trinity 2004, film online HD, subtitrat în Română

Un grup de vampiri caută locul de veci ascuns al lui „Drake”, cunoscut şi ca Dracula, „tatăl” genetic al tuturor speciilor de vampir. Ei îl găsesc într-un mormând din Siria şi îl trezesc, deşi la scurtă vreme, într-o clipă de foame şi dorinţă de sânge, el omoară unul dintre ei. Vampirii îi creează lui Blade o reputaţie de criminal în serie şi îi înscenează moartea cuiva cunoscut. În timpul vânătorii de oameni pe care o porneşte, FBI-ul localizează cea mai recentă ascunzătoare a lui Blade şi îl atacă, reuşind să-l aresteze.

Atunci când atât şedinţele de interogare cât şi cele medicale se dovedesc inutile, poliţia se pregăteşte să-l predea pe Blade unui grup de doctori care sunt, fără ştiinţa lor, vampiri. Blade este, însă, salvat de Hannibal King şi Abigail Whistler, fiica lui Abraham, ambii aparţinând unui grup de vânători de vampiri care se numeşte „Nightstalkers”. King şi Abigail dezvăluie faptul că vampirul Danica Talos, care l-a transformat temporar pe King în vampir, l-a localizat pe Drake.

Deoarece este primul din specia lor, Drake este şi el invulnerabil la lumina solară.Talos speră că Drake este suficient de puternic pentru a-l ucide pe Blade şi să-i facă pe toţi ceilalţi vampiri capabili să poată merge în lumina zilei. Grupul Nightstalker crede că vampirii sunt mult prea numeroşi pentru a putea fi ucişi rând pe rând, astfel că Sommerfield, specialistul lor în chimicale, a creat o armă biologică experimentală ce ar fi capabilă să omoare toţi vampirii din lume la nivel molecular.

Urmărește online filmul Blade: Trinity 2004, cu subtitrare în Română și calitate HD.

CD 1

CD 2

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Blade: Trinity 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. monica says:

    cel mai prost film ever

  2. roxana says:

    Nu merge

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online