Bleeding Steel (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Bleeding Steel (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Bleeding Steel (2017), film online subtitrat în Română

Doctorii de la spital îl sună pe Agentul Special Lin Dong (Jackie Chan) pentru a-l informa de faptul că fiica lui, Xixi (care suferă de leucemie), se află într-o stare critică. El se grăbeşte să ajungă la spital cât mai repede având pe bancheta din spate un urs de pluş. Pe drum, colega lui de serviciu Xiao Su (Erica Xia-hou) îl sună pentru a-i spune că un martor foarte important pentru un caz la care lucrează ei este în mare pericol.

Agentul Lin se opreşte fix în faţa spitalului, se gândeşte pentru o scurtă perioadă ce ar trebui să facă şi apoi se întoarce pentru a-l proteja pe martorul respectiv, Dr. James. Dr. James îşi injectează de unul singur o substanţă chimică stocată într-o inimă artificială chiar înainte ca poliţia să dea buzna pentru a-l lua în custodie. Ei sunt atacaţi apoi de un bărbat în negru şi aproape întreaga echipă este ucisă. Între timp, Xixi moare pe patul de spital.

Xiao Su reuşeşte să îl protejeze pe Dr. James şi să-l scape cu viaţă, în timp ce Lin Dong îl neutralizează pe Andrew folosindu-se de o cisternă de petrol pe care o aruncă în aer. Evenimentele trec apoi cu 13 ani mai târziu atunci când un scriitor publică o carte intitulată „Bleeding Steel” şi are în centrul atenţiei un puşcaş marin american cu o inimă artificială. Ulterior, o persoană misterioasă îl vizitează pe scriitor şi, după ce îl droghează, cere să îi spună de unde a avut inspiraţie pentru carte.

Urmăreşte online filmul Bleeding Steel 2017, cu subtitrare în Română şi calitate TS.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostrii despre acest film:

2 responses to “Bleeding Steel (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Bunicel filmul.Amuzant,in stilul asiaticului.Nota 8.

  2. Andrei says:

    Foarte tare filmul.

Spune-ne parerea ta despre acest film