Blood Diamond, film online subtitrat în Română

Blood Diamond, film online subtitrat în Română

Blood Diamond 2006 (Diamantul sângeriu), film online DVDRip, subtitrat în Română

Suntem în anul 1999 şi problematica naţiune din vestul Africii, Sierra Leone, este devastată de o tulburare politică majoră. Facţiuni rebele precum Revolutionary United Front terorizează frecvent regiunile săteşti, intimidând localnicii şi luându-i ca sclavi pentru a colecta diamantele pe care le folosesc să-şi sponsorizeze războiul cu mai mare succes. Unul dintre aceşti oameni năpăstuiţi este pescarul Solomon Vandy (Djimon Hounsou) din Shenge, care a fost trimis într-un loc de muncă supervizat de brutalul Captain Poison (David Harewood). Într-o anume dimineaţă tensionată, Vandy descoperă un diamant roz enorm pe care îl ia din apă şi îl îngroapă într-un loc din apropiere.

Captain Poison află despre descoperire, da înainte să poată investiga şi acţiona, în zona respectivă se face o razie din partea forţelor de securitate ale guvernului. Ambii bărbaţi sunt încarceraţi în Freetown, alături de Danny Archer (Leonardo DiCaprio), un traficant de arme Rhodesian alb închis pentru tentativă de-a scoate ilegal diamante din Liberia. După ce află de existenţa diamantului roz, Archer aranjează ca Vandy să fie scos din închisoare. El călătoreşte apoi spre Cape Town, întâlnindu-se acolo cu fostul lui om de legătură din armată, inclusiv Colonelul Coetzee (Arnold Vosloo). Archer speră să dispară cu diamantul lui Vandy şi să plece de pe continentul negru pentru totdeauna.

El se întoarce apoi în Sierra Leone şi după ce dă de urma lui Vandy se oferă să-l ajute să-şi recupereze familia în schimbul acelui diamant. Între timp, insurgenţii RUF intensifică ostilităţile, preluând controlul asupra oraşului Freetown acolo de unde fiul lui Vandy, Dia, se află printre cei recrutaţi să servească drept copii soldaţi sub comanda lui Captain Poison. Archer şi Vandy se refugiază în Guinea şi pun la cale un plan de-a se infiltra în Kono alături de o jurnalistă americană, Maddy Bowen (Jennifer Connelly), în schimbul oferirii de informaţii din interior în legătură cu tranzacţiile ilegale de diamante.

Urmăreşte online filmul Blood Diamond 2006 (Diamantul sângeriu), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Blood Diamond, film online subtitrat în Română”

  1. iorgu cristian says:

    filmul nu are final,se termina dvd2 dar filmul nu!

  2. ioan chirila says:

    n-aas fi crezut ca i8n afrca exista asemenea crme intre oameni de aceisi natie.sai faci petinerri sa nu-si mai recunoasca parnii .de vina sunt colonistii.

Spune-ne parerea ta despre acest film