Blood Money (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Blood Money 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Blood Money 2017, film online HD subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE FOARTE DETALIATĂ! În timpul unui weekend de vacanţă în pădure, trei prieteni, Victor (Ellar Coltrane), fosta lui iubită Lynn (Willa Fitzgerald) şi Jeff (Jacob Artist), care are o aventură ţinută în secret cu Lynn, găsesc o geantă plină cu bani. Cei trei descoperă că această geantă aparţine unui criminal pe nume Miller (John Cusack), care se află în căutarea ei, dorindu-şi cu disperare să o recupereze. În timp ce încearcă să fugă, Miller îl ucide pe Jeff cu puşca sa cu lunetă.

În cele din urmă, în confruntarea finală dintre aceştia, Victor se presupune că ar fi fost ucis de către Lynn şi aceasta a ascuns banii undeva într-o moară abandonată. Miller o chestionează pe Lynn cu privire la această situaţie şi ea încearcă să negocieze o cale de ieşire în siguranţă, spunându-i lui Miller că dacă o lasă în pace şi îi va permite să păstreze o anumită sumă de bani din geanta cu pricina o să-i spună unde a ascuns-o.

Lynn îi distrage atenţia lui Miller suficient de mult încât Victor să apară pe la spatele său şi să îl lovească în cap cu o ţeavă. Lynn ia acea ţeavă la rândul ei şi îl loveşte pe Miller de mai multe ori în cap până când acesta moare. După aceea, Lynn ia arma de la Miller şi o îndreaptă către Victor spunându-i că îi pare rău pentru el, iar apoi apasă pe trăgaci şi îl ucide şi pe acesta, iar mai apoi se duce unde a ascuns banii pentru a-i scoate la lumină şi a se bucura de ei.

Urmăreşte online filmul Blood Money 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Blood Money (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Alina says:

    nu recomand,final fara final !

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online