Bloodsuckig Bastards 2015, filme online subtitrat în Română

Bloodsuckig Bastards 2015, filme online subtitrat în Română

Bloodsuckig Bastards 2015, film online HD, subtitrat în Română

Evan (Fran Kranz) are parte de-o zi foarte proastă. Iubita lui, Amanda (Emma Fitzpatrick), i-a mărturisit în noaptea precedentă că îl iubeşte, iar el, într-un moment de panică, a răspuns simplu cu „Nuuuuu!” Pe măsură ce Amanda îi aruncă priviri ucigătoare, şeful lui Evan, Ted (Joel Murray), îl trece cu vederea atunci când vine vorba despre o promovare pentru care a muncit din greu şi pe care speră să o obţină într-o bună zi. Însă acea zi încă nu a venit.

În schimb, temându-se că micuţa lor companie se scufundă, Ted a adus un rechin corporatist pe nume Max (Pedro Pascal), care se întâmplă să fie şi un mai vechi rival de-al lui Evan. Între timp, „muncitorii” de la acest sediu din deşert nu par să facă nimic altceva decât să se joace toată ziua jocuri video, să se uite la filme deocheate şi să evite cu orice cost vreun fel de responsabilitate. Liderul lenevitului este Tim (Joey Kern), în timp ce timida Zabeth (Yvette Yates), îndrăgostită de Evan, speră că acesta îi va oferi acum atenţie din moment de relaţia lui s-a destrămat.

La scurtă vreme după sosirea lui Max, lucrurile încep să devină foarte ciudate. Câţiva dintre noii angajaţi încep să dispară, iar alţii care se duc la subsol se întorc… diferiţi. Timida Zabeth se întoarce de acolo transformată într-o tânără agresivă sexual în timp ce restul par să fie storşi de vlagă. Curând, Evan şi Tim încep să realizeze că toate aceste lucruri au de-a face cu nou-venitul Max şi ajung să lupte nu doar pentru a-şi păstra locurile de muncă, ci însăşi viaţa.

Urmărește online filmul Bloodsuckig Bastards 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Bloodsuckig Bastards 2015, filme online subtitrat în Română”

  1. MIRCEA says:

    MAI RAR ASA PANARAMA DE FILM

  2. marko says:

    …asta este primaria capitalei…..!

  3. abe says:

    Nu e horror,e comedie.

Spune-ne parerea ta despre acest film