Bride Wars, film online subtitrat în Română

Bride Wars, film online subtitrat în Română

Bride Wars 2009 (Războiul Mireselor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Emma Allen şi Olivia „Liv” Lerner sunt cele mai bune prietene şi au plănuit fiecare detaliu al nunţii lor din momentul în care au asistat la o nuntă din urmă cu 20 de ani la hotelul Plaza. Aşadar, ambele şi-au făcut un scop în viaţă din a se căsători în aceeaşi locaţie, în luna Iunie. Filmul începe cu două femei ce se logodesc la vârsta de 26 de ani şi apoi îşi organizează nunţile cu cel mai faimos organizator de nunţi din New York, Marion St. Claire, dar din cauza unei erori groaznice sunt programate să-şi facă nunta în aceeaşi zi, 6 Iunie, peste 3 luni şi jumătate.

Se scurge o săptămână de ostilitate pasivă, iar ambele îşi dau seama că niciuna dintre ele nu este dispusă să cedeze, mai ales după ce încăpăţânata Liv speră că atitudinea şi caracterul mai pasiv al Emmei o vor face să lase iarăşi de la ea, aşa cum a făcut de multe ori până acum. În cele din urmă, cele două femei, şi bune prietene până atunci, îşi declară război după o mică neînţelegere cum că Liv şi-ar fi stabilit deja data nunţii, ceea ce o scoate din minţi pe Emma şi o face să-şi seteze şi ea data nunţii în aceeaşi zi, iar Liv află despre asta în timpul unei petreceri comune. Cele două se ameninţă reciproc şi se insultă în faţa celor mai apropiaţi prieteni, care decid să nu ţină partea nimănui.

Amândouă încearcă tot felul de nebunii pentru a sabota nunta celeilalte, iar în cele din urmă Emma şi logodnicul ei se ceartă din cauza comportamentului ei obsesiv şi că sabotarea nunţii lui Liv înseamnă şi distrugerea unei prietenii de zeci de ani. Totuşi, lucrurile nu se calmează deloc, ba din contră, ele se complică şi mai tare, iar când ziua nunţii vine ele îşi continuă războiul şi vor face ca ambele nunţi să fie un adevărat fiasco.

Urmăreşte online filmul Bride Wars 2009 (Războiul Mireselor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Bride Wars, film online subtitrat în Română”

  1. Cristina says:

    SUPER TARE FILMUL M-AM AMUZAT TERIBIL!! :)))
    Uitati-va merita vazut:)

Spune-ne parerea ta despre acest film