Bridge to Terabithia 2007, filme online subtitrat în Română

Bridge to Terabithia 2007, filme online subtitrat în Română

Bridge to Terabithia 2007 (Podul către Terabithia), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jesse Aarons (Josh Hutcherson) este un elev de clasa a cincea care speră să devină un artist şi locuieşte împreună cu familia lui săracă în Lark Creek, Virginia. El merge la şcoală cu autobuzul împreună cu sora lui mai mica, May Belle (Bailee Madison), şi încearcă să se ferească de agresoarea şcolii, Janice Avery (Lauren Clinton). La şcoală, Jesse este tachinat de colegii de clasă Scott Hoager (Cameron Wakefield) şi Gary Fulcher (Elliot Lawless) şi apoi se întâlneşte cu o colegă nouă de vârsta lui, Leslie Burke (AnnaSophia Robb).

În drum spre casă, Jesse şi Leslie descoperă că sunt vecini. Mai spre seară, Jesse se supără când vede că May Belle a desenat în carneţelul său, însă mama lor (Kate Butler) îi ia apărarea ei, iar tatăl lor sever (Robert Patrick) este de asemenea de partea fetei. Ba chiar îi vede împreună în grădină şi supărarea i se accentuează când se gândeşte că tatăl lui nu îşi petrece aşa mult timp împreună cu el precum îşi petrece cu sora lui.

În zilele următoare, Jesse şi Leslie ajung prieteni buni şi în fiecare zi după şcoală cei doi merg împreună prin pădure unde găsesc o casă în copac abandonată şi un camion stricat. Celor doi le vine ideea să-şi creeze o lume a lor imaginară pe care Leslie o denumeşte drept „Terabithia”. Lumea fantastică, care serveşte ca o reflecţie a vieţii lor, ajunge să prindă viaţă prin ochii lor şi cei doi cercetează împrejurimile şi îşi petrec timpul liber în acea căsuţă din pom pentru a se cunoaşte mai bine, conducând Terabithia ca un Rege şi o Regină.

Urmăreşte online filmul Bridge to Terabithia 2007 (Podul către Terabithia), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Bridge to Terabithia 2007, filme online subtitrat în Română”

  1. toto says:

    Initial pare un film ce da o nota infantila,dar apoi se adevereste a fi un film de vizionat pana la capat.

  2. miha says:

    am plans de m.a luat dracu :))

Spune-ne parerea ta despre acest film