Bridget Jones: The Edge of Reason, filme online subtitrat în Română

Bridget Jones: The Edge of Reason, filme online subtitrat în Română

Bridget Jones: The Edge of Reason 2004 (Bridget Jones: La limita raţiunii), film online HD, subtitrat în Română

Bridget (Renée Zellweger) este entuziasmată cu privire la relaţia ei cu Mark Darcy (Colin Firth). Chiar şi aşă, încrederea ei în această relaţie este zdruncinată atunci când se întâlneşte cu colega lui Mark, frumoasa Rebecca Gillies (Jacinda Barrett). Bridget îl cunoaşte apoi pe fostul Rebeccăi, Daniel Cleaver (High Grant), şi i se oferă un loc de muncă alături de el. Ea refuză deoarece nu are o părere prea bună despre Daniel, considerându-l un „sexist înşelător şi un specimen dezgustător”.

Bridget este încântată atunci când Darcy o invită la o cină în timpul căreia crede că o va cere în căsătorie, însă noaptea nu se termină prea bine. După cină, cei doi se ciondănesc, iar Bridget pleacă de la el. Mai târziu, Darcy merge la apartamentul ei pentru a-şi cere scuze şi îi spune pentru prima oară că o iubeşte. Mai târziu în acea noapte, el o întreabă dacă ar vrea să meargă într-o vacanţă la ski în Austria. Când ajung acolo, ea află că Rebecca i-a recomandat lui Mark acel loc de vacanţă.

Când se întorc acasă, cei doi iau cina împreună cu părinţii lor şi, în timpul cinei, intervine subiectul căsătoriei lor, iar Bridget este rănită de comentariile lui Mark cum că nu este un lucru pe care să-l ia în considerare în acest moment. Bridget aude apoi un mesaj de la Rebecca şi după ce se sfătuieşte cu una dintre presupusele sale „prietene” ea ajunge să îl suspecteze pe Mark că ar avea o aventură cu Rebecca.

Urmăreşte online filmul Bridget Jones: The Edge of Reason 2004 (Bridget Jones: La limita raţiunii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Bridget Jones: The Edge of Reason, filme online subtitrat în Română”

  1. dan says:

    frumos nene

  2. Gigi says:

    Umor englezesc,adica prost

Spune-ne parerea ta despre acest film