Captain America: The First Avenger 2011, film online subtitrat în Română

Captain America: The First Avenger 2011, film online subtitrat în Română

Captain America: The First Avenger 2011 (Căpitanul America: Primul Răzbunător), film online subtitrat în Română

În martie 1942, ofiţerul nazist Johann Schmidt şi oamenii lui invadează Tønsberg, Norvegia, pentru a fura un Tesseract misterios ce posedează puteri nebănuite. Între timp, în oraşul New York, Steve Rogers îşi doreşte foarte mult să se înroleze în armată pentru a participa la Cel De-al Doilea Război Mondial, dar este respins din cauza unor probleme de sănătate, iar fizicul său este unul foarte firav. În vreme ce participa la un eveniment ce prezenta o tehnologie futuristă ce promitea să facă din oameni simpli nişte super soldaţi, alături de prietenul lui Sgt. James „Bucky” Barnes, Rogers încearcă să se înscrie şi el pe acea listă.

Auzind discuţia dintre Roger şi Barnes despre cât de mult îşi doreşte să participe şi el la Război, Dr. Abraham Erskine îi permite lui Roger să se înscrie. El este recrutat pentru experimentul „super-soldatului”, condus de Erskine, Col. Chester Philips şi agentul Peggy Carter. În noaptea dinaintea tratamentului, Erskine îi mărturiseşte lui Rogers că Schmidt a dezvoltat o versiune imperfectă a procedurii şi a suferit efecte adverse foarte grave.

Înapoi în Europa, Schmidt şi Dr. Arnim Zola au preluat cu succes puterea Tesseractului, intenţionând s-o folosească pentru a alimenta invenţiile lui Zola. Schmidt, care i-a descoperit locaţia lui Erskine, trimite un asasin pentru a-l elimina. În America, Erskine îl supune pe Rogers tratamentului de-al transforma într-un super-soldat, injectându-l cu un ser special. După ce Rogers iese dintr-o capsulă mai înalt şi mai musculos, unul dintre participanţii la eveniment, care se dovedeşte a fi asasinul trimis de Schmidt îl ucide pe Erskine, iar când Rogers îl urmăreşte şi reuşeşte să-l prindă, acesta se sinucide pentru a nu putea fi interogat.

Cu Erskine mort şi formula super-soldatului pierdută, senatorul Brandt preferă să-l folosească pe Rogers drept un catalizator al naţiunii pentru a promova unitatea oamenilor pe timp de război, în schimbul studierii sale şi încercării de-a redescoperi formula magică. Rogers devine, astfel, „Căpitanul America” şi este îmbrăcat într-un costum colorat cu însemnele Americii şi dotat cu un scut practic îndestructibil. Însă dorinţa lui cea mai mare nu este de-a fi un simplu promotor ci doreşte să participe activ în acest război, aşa că îşi alcătuieşte o echipă şi porneşte pe urmele lui Schmidt.

Urmăreşte online filmul Captain America: The First Avenger 2011 (Căpitanul America: Primul Răzbunător), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Captain America: The First Avenger 2011, film online subtitrat în Română”

 1. corbu says:

  superb 10+

 2. Mihai says:

  pentru copii …cred sub 14 ani 😀

 3. ioan says:

  nu merge
  il repostati

 4. Wayne says:

  Nu merge
  deloc

 5. Dorin says:

  V-ati batut joc….

 6. Mds says:

  Dacă cel mai mult timp a stat de vb cu o femeie ,atunci în mașină, ce rezulta?Ca a rămas virgin nu?

 7. Marian Dumitru says:

  Nu are subtitrare, pote faceti ceva

Spune-ne parerea ta despre acest film