CHIPs: Poliţişti de belea 2017, filme online subtitrat în Română

CHIPs: Poliţişti de belea 2017, filme online subtitrat în Română

CHIPs: Poliţişti de belea 2017, film online HD subtitrat în Română

Şoferul care participă la un jaf îşi dezvăluie identitatea ca fiind un agent FBI aflat sub acoperire pe nume Castillo şi apoi îl arestează pe criminalul partenerului său. Între timp, la un centru de instrucţie pentru agenţia de patrulă a autostrăzilor din California, unui poliţist pe motocicletă mai în vârstă pe nume Jon Baker i se permite să absolve pe baze probatorii. El este un fost practicant de motocross şi a fost nevoit să renunţe la acea carieră din cauza rănilor suferite în timpul unui accident.

Aflat sub tratamente medicamentoase pentru a-şi alina durerile, el locuieşte într-o cameră de oaspeţi deoarece soţia l-a părăsit şi şi-a pierdut toţi sponsorii. Agentul FBI care acum se află din nou sub acoperire şi şi-a luat identitatea de Frank (Ponch) Poncherello, este trimis la CHP după efectuarea unui alt jaf asupra unei maşini blindate ce transporta o grămadă de bani în care se suspectează că sunt implicati mai mulţi poliţişti corupţi care lucrează în acel departament.

El este pus să lucreze cu începătorul Baker, însă acesta este mult prea lipsit de experienţă pentru a putea să înţeleagă investigaţia de corupţie pe care o conduce Ponch. Ponch se contrazice cu noul său partener pe seama faptului dacă soţia lui Baker este infidelă, în timp ce Baker îi oferă nişte sfaturi nesolicitate cu privire la dependenţa de sex. Ulterior, Ponch este dat afară din FBI atunci când strică ancheta unui alt agent în care un suspect este ucis. Cu toate acestea, el nu se lasă păgubaş şi îşi continuă misiunea, mai ales atunci când face o descoperire foarte importantă.

Urmăreşte online filmul CHIPs: Poliţişti de belea 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “CHIPs: Poliţişti de belea 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. Aurel says:

    Un film pentru homosexuali cu propaganda vizibila a homosexualitatii, prin joc actoricesc, machiaqjele actorilor, asa ziselor scene comice.
    Asta ca sa va dati seama ce a ajunj Hollywood-ul si care sunt interesele.
    In ultima periada mai in toate filmele apare cate o scena cu homosexuali sau o scena in care se promoveaza homosexualitatea.
    Din partea mea, acest film este o porcarie.

Spune-ne parerea ta despre acest film