Archive for the ‘Comedie’ Category

Home – Acasă (2015), filme animate online, subtitrat în Română

Urmărește online filmul animat Home - Acasă 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Home – Acasă (2015), film animat online HD, subtitrat în Română

Fiind pe fugă de inamicii lor, rasa extraterestră Boov au plecat în căutarea unei noi planete pe care să o considere casa lor: Pământul! Conduşi de căpitanul Smek (Steve Martin), ei îşi încep invazia prietenească pe planetă, relocând oamenii către alte părţi ale planetei în timp ce extratereştrii se instalează în casele lor. Unul dintre ei, Oh Read more »

The Second Best Exotic Marigold Hotel, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015), film online HD, subtitrat în Română

Muriel Donnelly şi Sonny Kapoor călătoresc spre San Diego, California, pentru a propune unui magnat din domeniul hotelier pe nume Ty Burley să cumpere şi să deschidă un al doilea hotel în India ca un companion la Best Exotic Marigold Hotel. Lor li se spune faptul că un inspector al companiei va veni în India fără să anunţe în Read more »

Minions – Minionii 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Minions - Minionii 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Minions – Minionii 2015, film online, subtitrat în Română

Încă de la începutul timpului au existat Minionii – aceste creaturi miniaturale galbene care au evoluat din organisme uni-celulare şi au avut un singur scop în viaţă: să slujească cei mai mari răufăcători din istorie. Dar deoarece şi-au distrus accidental toţi stăpânii pe care i-au avut, inclusiv dinozauri, oameni ai peşterilor, faraoni sau regi Read more »

TED 2 (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul TED 2 (2015), cu subtitrare în Română și calitate HD.

TED 2 (2015), film online, NESUBTITRAT în Română

John Bennett este divorţat de şase luni de soţia lui, Lori Collins, deoarece relaţia lor nu a mers aşa cum se aşteptau, însă Ted s-a căsătorit cu iubita lui Tami-Lynn. Un an mai târziu, mariajul lor suferă deoarece se ceartă constant. Pentru a-şi păstra relaţia, cei doi hotărăsc să facă un copil împreună. Dar din moment ce Ted nu are funcţii de reproducere, el merge la John pentru a-i cere Read more »

The Little Death 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Little Death 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Little Death 2014, film online HD, subtitrat în Română

Un cuplu australian format din Paul (Josh Lawson) şi Maeve (Bojana Novakovic) se simte bine în dormitor într-o noapte. În timp ce îşi fac de cap prin pat, Maeve vine cu o solicitare cel puţin stranie: ea îi spune lui Paul că şi-ar dori să o violeze. Paul primeşte solicitarea plin de uimire, dar aceasta îi explică faptul că este o fantezie de-a ei şi că nu Read more »

Inside Out – Întors pe Dos 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Inside Out - Întors pe Dos 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Inside Out – Întors pe Dos 2015, film online subtitrat în Română

O fetiţă pe nume Riley este născută în Minneapolis şi, în mintea ei, cinci emoţii personificate se creează de-a lungul vremii: Bucuria, Tristeţea, Frica, Dezgustul şi Furia – toate acestea locuiesc în „Sediul” din mintea lui Riley. Emoţiile primesc misiunea de-a reacţiona la mediul înconjurător al lui Riley şi să-i formeze amintirile ce sunt stocate în sfere Read more »

Danny Collins 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Danny Collins 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Danny Collins 2015, film online HD, subtitrat în Română

Filmul este o poveste de mântuire în care un bărbat care toată viaţa lui a urmărit doar banii şi plăcerea personală a ajuns acum să experimenteze o serie de şocuri emoţionale, contemplări asupra vieţii şi imaginii sale şi se străduieşte să devină un om mai bun şi un artist mai profund. Din prima clipă în care apare Danny pe ecran el Read more »

Cashback – Tura de noapte 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cashback - Tura de noapte 2006, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Cashback – Tura de noapte 2006, film online HD, subtitrat în Română

Ben, un artist aspirant, dezvoltă o insomnie după ce are parte de-o despărţire urâtă de iubita lui, Suzy. Pentru a-şi distrage atenţia de la Suzy şi a-şi ocupa timpul pe care nu-l mai pierde dormind, Ben începe să lucreze la un supermarket local, acolo unde întâlneşte nişte colegi de muncă simpatici. Printre ei se află Sharon, o frumoasă Read more »

While We’re Young 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul While We're Young 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

While We’re Young 2014, film online HD, subtitrat în Română

Un cuplu de vârstă mijlocie format din Josh (Ben Stiller) şi Cornelia Schrebnick (Naomi Watts) au parte de-o relaţie şubredă. Josh se străduieşte cu post-producţia celui mai recent documentar al său în vreme ce în viaţa de familie lucrurile merg prost din cauza faptului că nu au reuşit până acum să facă un copil, iar Cornelia este ezitantă în a mai Read more »

Delicacy – La Délicatesse 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Delicacy - La Délicatesse 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Delicacy – La Délicatesse 2011, film online HD, subtitrat în Română

Nathalie (Audrey Tautou), o tânără şi atrăgătoare femeie este îndrăgostită lulea de un bărbat pe nume François. El o cere în căsătorie şi după ce se realizează toate ceremoniile, ei sunt presaţi de familie să facă un copil. Nathalie îşi ia un serviciu nou, dar este angajată în mare parte datorită interesului sexual pe care-l are şeful faţă de Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online