Archive for the ‘Comedie’ Category

Some Kind of Beautiful 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Some Kind of Beautiful 2014 (How to Make Love Like an Englishman), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Some Kind of Beautiful 2014 (How to Make Love Like an Englishman), film online HD, subtitrat în Română

Pierce Brosnan îl interpretează pe Richard Haig, un profesor şarmant în vârstă de 50 şi ceva de ani ce predă literatură la Cambridge. Deşi e foarte apreciat şi respectat în branşa lui, Richard are şi o parte mai puţin lăudabilă, aceea de-a se cupla cu studentele sale ce au jumătate din vârsta lui. Cea mai recentă este o femeie americană pe Read more »

Dope – Aventura 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Dope

Dope – Aventura 2015, film online HD, subtitrat în Română

Malcolm Adekanbi este un licean în ultimul an obsedat de vechiul hip hop şi alături de prietenii lui, Jib şi Diggy, el este un tocilar hărţuit frecvent de puştii mai mari de la liceu. Ei locuiesc toţi într-un cartier din Inglewood, California, denumit „The Bottoms.” Visul suprem al lui Malcolm este acela de-a merge la Harverd, dar într-o Read more »

Me and Earl and the Dying Girl, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Me and Earl and the Dying Girl 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Me and Earl and the Dying Girl 2015, film online HD, subtitrat în Română

Ciudat, slăbuţ şi fără stimă de sine, Greg Gaines (Thomas Mann) este un liceean în ultimul an la liceul Schenley din Pittsburgh ce pare să treacă prin viaţă ca gâsca prin apă. El află că o colegă, fostă prietenă de-a lui din copilărie, Rachel Kushner (Olivia Cooke), a fost diagnosticată cu leucemie, iar el este forţat de părinţii lui să se reapropie Read more »

She’s Funny That Way 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul She's Funny That Way 2014 (Viaţa Bate Filmul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

She’s Funny That Way 2014 (Viaţa Bate Filmul), film online HD, subtitrat în Română

Judy este o reporteră de la Hollywood ce intervievează noua stea de cinema Isabella Patterson şi aceasta povesteşte despre începuturile sale în actorie. Izzy, prescurtarea numelui său, a avut o viaţă complicată, ea lucrând ca escortă pentru o firmă de specialitate şi locuind alături de părinţii ei care nu au habar despre meseria fetei Read more »

The Visit – Vizita 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Visit - Vizita 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Visit – Vizita 2015, film online WEBRip, subtitrat în Română

Rebecca (Olivia DeJonge) şi Tyler (Ed Oxenbould) se pregătesc pentru o vizită de o săptămână la bunicii lor, John (Peter McRobbie) şi Doris (Deanna Dunagan), în timp ce mama lor, Paula (Kathryn Hahn), pleacă într-o croazieră cu noul ei iubit. Cei doi copii, care nu şi-au cunoscut până acum bunicii, intenţionează să filmeze un documentar Read more »

The Man From U.N.C.L.E. 2015, filme online subtitrat în Română

Vezi filmul online The Man From U.N.C.L.E. 2015 (Agentul de la U.N.C.L.E.), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.

The Man From U.N.C.L.E. 2015 (Agentul de la U.N.C.L.E.), film online subtitrat în Română

În anul 1963, agentul CIA Napoleon Solo (Henry Cavill) o extrage pe Gaby Teller (Alicia Vikander), fiica lui Udo Teller, un presupus om de ştiinţă Nazist care a devenit colaborator al Americanilor la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, din Berlinul de Est, evitându-l în acest timp pe agentul KGB, Illya Kuryakin. Mai târziu el raport Read more »

Manhattan 1979, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Manhattan 1979, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Manhattan 1979, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un montaj de imagini ale Manhattan-ului şi alte părţi ale oraşului New York, acompaniate de piesa lui George Gershwin, Rhapsody in Blue. Isaac Davis (Woody Allen) narează ciornele introducerii unei cărţi despre un bărbat care îşi iubeşte oraşul. Isaac este un scenarist de comedii de televiziune în vârstă de 42 de ani şi de două ori divorţat. Comediile sale sunt despre femeile Read more »

The Brothers Grimm 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Brothers Grimm 2005 (Fraţii Grimm), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Brothers Grimm 2005 (Fraţii Grimm), film online HD, subtitrat în Română

Wilhelm Grimm (Matt Damon) şi Jakob Grimm (Heath Ledger) sosesc în Germania-ocupată-de-Franţa la începutul anilor 1800 şi se duc în oraşul Karlstadt pentru a-l scăpa de fantoma unei vrăjitoare. După ce omoară „fantoma” iese la iveală faptul că fraţii Grimm au conceput o vrăjitoare falsă pentru a speria localnicii şi a avea benef Read more »

The Overnight 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Overnight 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Overnight 2015, film online HD, subtitrat în Română

Alex şi Emily, un cuplu căsătorit aflat în jurul vârstei de 30 de ani, tocmai s-au mutat împreună cu băiatul lor, RJ, din Seattle într-un cartier de fiţe din Los Angeles. Ei nu cunosc pe nimeni acolo, însă, şi tânjesc să-şi facă noi prieteni, mai ales Alex, care e mai nesigur decât Emily, ea având un loc de muncă în oraş. Într-o dimineaţă, pe când Read more »

Legally Blonde 2 (2003), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Legally Blonde 2: Red, White & Blonde 2003 (Blonda de la Drept 2), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde 2003 (Blonda de la Drept 2), film online HD, subtitrat în Română

Elle Woods (Reese Witherspoon) îşi doreşte ca micuţul ei căţel Chihuahua, Bruiser, să îşi revadă mama deoarece îşi doreşte ca aceasta să participe la nunta dintre Elle şi Emmett. Elle angajează un detectiv pentru a o găsi pe mama lui Bruiser, însă descoperă că stăpânul acesteia este o companie de cosmetice care o foloseşte pentru Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online