Archive for the ‘Comedie’ Category

Alexander şi cea mai oribilă zi, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014 (Alexander şi cea mai oribilă zi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014 (Alexander şi cea mai oribilă zi), film online HD, subtitrat în Română

Alexander Cooper (Ed Oxenbould) este un copil în vârstă de 11 ani aparent ca oricare altul, însă cumva se întâmplă ca zilele sale să fie mereu unele foarte proaste, iar atunci când se plânge părinţilor săi, Kelly (Jennifer Garner) şi Ben (Steve Carell), dar şi celor doi fraţi mai mari, Anthony Read more »

Defendor 2009, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Defendor 2009, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Defendor 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Psihiatrul Dr. Park (Sandra Oh) îl intervievează pe Arthur Poppington (Woody Harrelson), un justiţiar cunoscut sub numele de „Defendor”, care povesteşte despre atacarea unui ofiţer de poliţie ce susţinea că lucrează sub acoperire. Dooney (Elias Koteas) este un detectiv corupt despre care Defendor e convins că se află în cârdăşie cu inamicul lui, Read more »

Rush Hour 3 – Ora de vârf 3, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Rush Hour 3 - Ora de vârf 3 (2007), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Rush Hour 3 – Ora de vârf 3 (2007), film online DVDRip, subtitrat în Română

Ambasadorul chinez Han ridică la Curtea Penală Internațională problema şi necesitatea de-a lupta împotriva Triadelor şi anunţă că are unele informaţii despre Shy Shen, un individ aproape mistic de-o foarte mare importanţă pentru mafia chinezească. Înaintea anunţului, un asasin îl împuşcă pe Han în umăr şi întrerupe discursul Read more »

The Wedding Ringer 2015, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Wedding Ringer 2015 (Nuntaşi de închiriat), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Wedding Ringer 2015 (Nuntaşi de închiriat), film online NESUBTITRAT în Română

Doug Harris (Josh Gad), un avocat de succes pe teme financiare, se căsătoreşte cu logodnica lui, Gretchen Palmer (Kaley Cuoco-Sweeting), şi în timp ce fac planurile de nuntă Doug este disperat să-şi găsească un cavaler de onoare – el nefiind prea popular şi neavând cine ştie ce prieteni. Organizatorul petrecerii lor de nuntă, Edmunda Read more »

The Grand Seduction 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Grand Seduction 2013 (Marea Seducţie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Grand Seduction 2013 (Marea Seducţie), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu Murray French în copilărie, povestind despre tatăl lui, unul dintre pescarii din micuţul oraş Tickle Head, Newfoundland. Murray simte că această comunitate are un scop comun şi un cod etic al muncii grele. Apoi, povestea trece în prezent, când locuitorii oraşului (inclusiv Murray) se aliniază în faţa oficiului poştal pentru a primi Read more »

What We Do in the Shadows, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What We Do in the Shadows 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What We Do in the Shadows 2014, film online HD, subtitrat în Română

What We Do in the Shadows este o parodie regizată de Jermaine Clement după un scenariu scris de Taika Waititi despre un grup de vampiri care locuiesc în Noua Zeelandă. Cei doi fac parte şi din distribuţie, alături de Rhys Darby, Jonathan Brugh, Cori Gonzalez-Macuer şi Stu Rutherford. Filmul este bazat pe un short pe care l-au realizat cei doi Read more »

The Princess Diaries 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Princess Diaries 2001 (Prinţesa îndărătnică), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Princess Diaries 2001 (Prinţesa îndărătnică), film online HD, subtitrat în Română

Adolescenta în vârstă de 15 ani Mia Thermopolis (Anne Hathaway) locuieşte împreună cu mama ei artistă, Helen (Caroline Goodall), într-o staţie de pompieri renovată din San Francisco. Mia este cam neîndemânatică, nepopulară şi pare că e invizibilă pentru cel faţă de care a dezvoltat o pasiune, Josh Bryant (Erik von Detten), din această cauză Read more »

Laggies 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Laggies 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Laggies 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Megan (Keira Knightley) este o femeie imatură în vârstă de 29 de ani care n-are niciun scop în viaţă. Simţul umorului lui Megan este la nivelul vârstei de 16 ani, la fel şi cel de responsabilităţi, astfel că prietenii ei şi-au continuat de viaţă şi ea rămâne în urmă. Prietenele ei din liceu s-au căsătorit, au copii şi cariere de succes în timp ce ea Read more »

Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu 2014 (Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu 2014 (Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Claude Verneuil (Christian Clavier), un notar adept al ideologiei politice Gaulliste, şi soţia lui Marie (Chantal Lauby), o burgheză catolică din Chinon, sunt părinţii a patru fete: Isabelle (Frédérique Bel), Odeile (Julia Piaton), Read more »

Birdman – Omul Pasăre 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Birdman - Omul Pasăre 2014, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Birdman – Omul Pasăre 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Cunoscut și ca The Unexpected Virtue of Ignorance (Virtutea nesperată a ignoranţei), Birdman spune povestea lui Riggan Thomson (Michael Keaton), un actor de la Hollywood a cărui faimă uriaşă pe care a acumulat-o în urmă cu câteva decenii când a interpretat super eroul Birdman într-o serie de filme blockbuster se stinge văzând Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online