Archive for the ‘Comedie’ Category

American Pie 1999, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul American Pie 1999 (Plăcinta Americană), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

American Pie 1999 (Plăcinta Americană), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul se desfăşoară în jurul a patru prieteni aflaţi în ultimul an de liceu din Michigan: Jim Levenstein (Jason Biggs) este un personaj naiv şi ciudat căruia tatăl lui încearcă să-i dea unele sfaturi în materie de sex; Chris „Oz” Ostreicher (Chris Klein), membru al echipei de lacrosse a liceului; Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), un Read more »

What We Did on Our Holiday 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What We Did on Our Holiday 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What We Did on Our Holiday 2014, film online HD, subtitrat în Română

Doug McLeod (David Tennant) şi soţia lui, Abi (Rosamund Pike), se reunesc după o despărţire foarte tensionată pentru a călători împreună în Scoţia să-l viziteze pe tatăl lui Doug, Gordie (Billy Connolly), de ziua acestuia de naştere. Gordie suferă de cancer în fază terminală astfel că fratele bogat al lui Doug, Gavin McLeod (Ben Miller), a Read more »

Almost an Angel 1990, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Almost an Angel 1990 (Aproape Înger), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Almost an Angel 1990 (Aproape Înger), film online DVDRip, subtitrat în Română

Terry Dean (Paul Hogan), un hoţ de meserie specializat în sabotarea sistemelor de supraveghere electronice, este pe cale de-a fi eliberat după o nouă perioadă petrecută în închisoare. Ca urmare a sugestiei primite din partea unui coleg de suferinţă, el hotărăşte să treacă la jaful de bănci, dar cu ceva îmbunătăţiri pe care numai el se pricepe să le Read more »

My Sassy Girl – Trăiește clipa, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Sassy Girl - Trăiește clipa 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

My Sassy Girl – Trăiește clipa 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Charlie Bellow (Jesse Bradford), un băiat politicos şi cu suflet bun, speră că într-o bună zi va avea ocazia să obţină un post de manager la compania agricolă Tiller King unde lucrează tatăl lui pe postul de mecanic de întreţinere. Când începe şcoala de afaceri din New York, el aude tragica veste cum că vărul său a murit. Prietenul lui suger Read more »

Kingsman: The Secret Service, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Kingsman: The Secret Service 2014 (Kingsman: Serviciul secret), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Kingsman: The Secret Service 2014 (Kingsman: Serviciul secret), film online subtitrat în Română

În timpul unei misiuni în Orientul Mijlociu, un agent secret, Harry Hart, a.k.a. „Galahad” (Colin Firth), nu reuşeşte să prevină moartea unuia dintre colegii lui. Simţindu-se vinovat, el îi duce personal o medalie pentru curaj primită post-mortem văduvei acestuia şi fiului său, Gary „Eggsy” Unwin, spunându-le că dacă vor avea nevoie vreodată de Read more »

Liberal Arts 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Liberal Arts 2012 (Arte Liberale), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Liberal Arts 2012 (Arte Liberale), film online HD, subtitrat în Română

Jesse Fischer (Josh Radnor) este un funcţionar în vârstă de 35 de ani care se ocupă cu aplicaţiile pentru facultate din New York şi iubeşte limba şi literatura engleză, însă cu toate acestea el este nesatisfăcut de viaţa lui personală şi chiar cea profesională. El consideră că cel mai fericit moment din viaţa lui a fost perioada petrecută la facultatea Read more »

The Big Year 2011, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Big Year 2011 (Anul cel mare), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Big Year 2011 (Anul cel mare), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul prezintă trei a amatori de păsări care fiecare pleacă într-o aventură de-a avea ocazia să vadă cele mai multe păsări pe parcursul unui an întreg, aşa-numitul „Big Year”. Aceştia sunt Brad Harris (Jack Black), un programator în vârstă de 36 de ani din Baltimore; Stu Preissler (Steve Martin), fondatorul şi directorul executiv al unei companii Read more »

Two Weeks Notice 2002, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Two Weeks Notice 2002 (Dragoste cu preaviz), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Two Weeks Notice 2002 (Dragoste cu preaviz), film online DVDRip, subtitrat în Română

Lucy Kelson (Sandra Bullock) este o avocată liberală care s-a specializat în dreptul ecologic din New York. George Wade (Hugh Grant) este un magnat din domeniul imobiliar care, în ciuda miliardelor pe care le are avere, nu este chiar aşa sigur pe el precum ne-am gândi – el are aproape orice îşi poate dori însă nu ştie absolut nimic. Devotame Read more »

Hector și căutarea fericirii, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Hector and the Search for Happiness 2014 (Hector și căutarea fericirii), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Hector and the Search for Happiness 2014 (Hector și căutarea fericirii), film online HD, subtitrat în Română

Hector (Simon Pegg) este un psihiatru excentric ce a devenit tot mai sătul de viaţa lui banală. El îi spune iubitei sale, Clara (Rosamund Pike), că are nevoie să plece într-o călătorie pentru a-şi găsi fericirea. Într-un avion cu destinaţia China, el este pus alături de Edward (Stellan Skarsgård), un om de afaceri capricios. Edward îl duce pe Read more »

Inherent Vice 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Inherent Vice 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Inherent Vice 2014, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1970, Shasta Fay Hepworth (Katherine Waterston) se duce la casa de pe plajă deţinută de fostul ei iubit, Larry „Doc” Sportello (Joaquin Phoenix), în Gordita Beach, un oraş fictiv din Los Angeles. Doc se întâmplă să fie şi detectiv particular hippie. Shasta îi spune despre noul ei iubit, Mickey Wolfmann (Eric Roberts), un bogătaş care lucrează în domeniul imobiliar. Ea îi cere lui Doc să o Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online