Archive for the ‘Comedie’ Category

13 Going on 30 (2004), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 13 Going on 30 - Azi 13, mâine 30 (2004), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

13 Going on 30 – Azi 13, mâine 30 (2004), film online HD, subtitrat în Română

În data de 26 mai, 1987, Jenna Rink (Christa B. Allen), o fată deloc populară, sărbătoreşte cea de-a 13-a aniversare. Ea îşi doreşte să se alăture „Six Chicks”, un grup de fete populare condus de Lucy Wyman (Alexandra Kyle), care profită de dorinţa ei de-a se alătura pentru a-i face temele. Înainte de petrecere, cel mai bun prieten al Jennei, Matty Read more »

Michael (1996), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Michael (1996), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Michael (1996), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Vartan Malt (Bob Hoskins) este editorul unui tabloid denumit drept „National Mirror” si este specializat in povesti neobisnuite despre celebritati si legende cu privire la oameni obisnuiti, dar care sunt atat de uluitoare incat merita sa relateze despre ei. Atunci când Malt află un zvon cu privire la o femeie care se presupune că ar adăposti un Read more »

28 Days – 28 de zile 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 28 Days - 28 de zile 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

28 Days – 28 de zile 2000, film online HD, subtitrat în Română

Gwen Cummings (Sandra Bullock) îşi petrece noaptea într-o stare de beţie aproape permanentă împreună cu iubitul ei Jasper (Dominic West). Ea strică nunta surorii sale atunci când apare cu întârziere şi, bineînţeles, din cauza stării de ebrietate în care se află ţine un discurs teribil, iar apoi distruge tortul de nuntă. Fiind beată, ea fură o limuzină Read more »

Dennis the Menace 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), film online HD, subtitrat în Română

Dennis Mitchell este un copilaş de cinci ani care locuieşte împreună cu părinţii lui, Henry şi Alice, şi îi face zile fripte vecinului George Wilson. Din cauza comportamentului său care aduce, fără să vrea, numai belele, părinţii lui întâmpină mari dificultăţi în a găsi dădacă pentru el. Ei reuşesc, totuşi, să găsească o fată pe nume Polly şi Read more »

Teeth – Dinţi 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Teeth - Dinţi 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Teeth – Dinţi 2007, film online HD, subtitrat în Română

Dawn O’Keefe (Jess Weixler) este o adolescentă purtătoare de cuvânt pentru un grup de Creştini denumit drept „The Promise” (Promisiunea). Ea participă la aceste întruniri împreună cu doi prieteni, Alisha (Julia Garro) şi Phil (Adam Wagner). Într-o noapte, după ce ţine un discurs, ea este prezentată lui Tobey (Hale Appleman), pe care-l consideră ca fiind atrăgător. Cei patru încep să iasă Read more »

Black Sheep 2006, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Black Sheep 2006 (Oaia Neagră), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Black Sheep 2006 (Oaia Neagră), film online HD, subtitrat în Română

Tânărul Henry Oldfield (Nick Fenton) locuieşte la o fermă de oi în Noua Zeelandă împreună cu tatăl lui şi fratele mai mare, Angus. După ce observă mândria tatălui său cu privire la talentul lui Henry de fermier, Angus îi joacă o festă crudă ce implică oaia lui preferată cu doar câteva momente înainte ca Mrs. Mac, îngrijitoarea casei de la Read more »

BOLT 2008, filme animate online DVDRip, dublat în Română

Urmăreşte online filmul BOLT 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

BOLT 2008, film animat online DVDRip, dublat în Română

Un căţel pe nume Bolt (John Travolta) şi o fată pe nume Penny (Miley Cyrus) sunt starurile unui serial TV de mare succes care poartă numele căţelului, iar acesta este personajul principal care deţine mai multe super puteri şi trebuie să dejoace constant planurile malefice ale doctorului Calico (Malcolm McDowell). Pentru a atrage Read more »

Accidental Love 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Accidental Love 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Accidental Love 2015, film online HD, subtitrat în Română

Alice (Jessica Biel) este o chelneriţă dintr-un mic oraş din Indiana care este invitată în oraş de poliţistul Scott (James Marsden). Acesta este iubitul ei care intenţionează s-o ducă la un restaurant frumos unde să o ceară de soţie. Dar soarta – cât şi alte evenimente stranii – complotează împotriva lor şi un bărbat care face nişte reparaţii prin Read more »

Finding Nemo 2003, filme online animate, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul animat Finding Nemo 2003 (În căutarea lui Nemo (2003), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Finding Nemo 2003 (În căutarea lui Nemo (2003), film online DVDRip, subtitrat (şi dublat) în Română

Doi peştişori clovni (Amphiprion Ocellaris), Marlin şi soţia lui Coral, îşi admiră noua casă şi cuibul de ouă atunci când sunt atacaţi de o baracudă care-l lasă pe Marlin inconştient. Când se trezeşte, el observă că soţia lui este în ordine, dar toate ouăle, cu excepţia unuia, au dispărut. Marlin numeşte acest ultim ou drept Nemo, un nume Read more »

Adult Beginners 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Adult Beginners 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Adult Beginners 2015, film online HD, subtitrat în Română

La începutul acestei comedii ne este prezentat Jack (Nick Kroll), un antreprenor care îşi prezintă cel mai recent produs, „Mind’s-I”, ceva similar cu Ochelarii Google. El nu face niciun rabat de la folosirea superlativelor şi nu pierde nicio ocazie să menţioneze faptul că s-au investit o mulţime de milioane de dolari în acest produs. Cu o zi Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online