Archive for the ‘Comedie’ Category

The Wedding Date, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Wedding Date 2005 (Ceva de împrumut), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Wedding Date 2005 (Ceva de împrumut), film online DVDRip, subtitrat în Română

The Wedding Date este un film american de comedie din anul 2005 ce a fost regizat de Clare Kliner şi îi are în rolurile principale pe Debra Messing, Dermot Mulroney şi Amy Adams. Filmul se bazează pe romanul „Asking for Trouble” (Căutând probleme) şi a fost un succes comercial, reuşind să acumuleze suma de 47 de milioane de dolari în Read more »

The Men Who Stare at Goats, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Men Who Stare at Goats 2009 (Omul care se holba la capre), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Men Who Stare at Goats 2009 (Omul care se holba la capre), film online HD, subtitrat în Română

Filmul spune povestea reporterului Bob Wilton (Ewan McGregor), de la Ann Arbor Daily Telegram, a cărui soţie îl părăseşte pentru editorul ziarului său. Dorind o aventură, Bob se duce în Kuweit pentru a relata despre războiul din Irak şi să-i demonstreze soţiei şi lui însuşi că este un bărbat adevărat. Cu toate acestea, el se pricopseşte cu o Read more »

The Weather Man, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Weather Man 2005 (Meteorologul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Weather Man 2005 (Meteorologul), film online DVDRip, subtitrat în Română

„The Weather Man” este un film american de comedie/dramă, regizat de Gore Verbinski după un scenariu scris de Steve Conrad. Filmul îi are în rolurile centrale pe Nicolas Cage, Michael Caine şi Hope Davis, spunând povestea unui prezentator al rubricii Meteo ce se află în criza de la mijlocul vârstei. Având premiera în data Read more »

Attack the Block, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Attack the Block 2011 (Atacul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Attack the Block 2011 (Atacul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Întorcându-se acasă de la Bonfire Night (un eveniment anual din Marea Britanie) prin „The Ends” din Brixton, nou sosita asistentă Samantha Adams (Jodie Whittaker) este tâlhărită de o gaşcă de huligani formată din Pest (Alex Esmail), Dennis (Franz Drameh), Jerome (Leeon Jones), Biggz (Simon Howard) şi liderul Moses (John Boyega). Read more »

Monster in Law, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Monster-in-Law 2005 (Soacra mea e o scorpie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Monster-in-Law 2005 (Soacra mea e o scorpie), film online HD, subtitrat în Română

Charlotte „Charlie” Cantilini (Jennifer Lopez) este o tânără din Venice Beach, California, ce lucrează cu jumătate de normă ca instructor de yoga, plimbătoare de căţei şi visează să ajungă creatoare de modă. Într-o zi, ea îl întâlneşte pe chirurgul Kevin Fields (Michael Vartan) care o invită în oraş la o întâlnire romantică şi crede că în sfârşit Read more »

Let’s Be Cops 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Let's Be Cops 2014 (Hai să fim poliţişti), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Let’s Be Cops 2014 (Hai să fim poliţişti), film online NESUBTITRAT în Română

Doi vechi prieteni, Justin (Damon Wayans Jr.) şi Ryan (Jake Johnson), îşi reamintesc despre vremurile petrecute la liceu şi despre pactul pe care l-au făcut atunci: dacă nu vor reuşi să se realizeze până la 30 de ani, ei se vor întoarce în oraşul natal Ohio. În timp ce pleacă de la un bar, maşina lor este lovită de o alta în care se află nişte Read more »

Wasabi 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Wasabi 2001 (Un poliţist cu capsa pusă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Wasabi 2001 (Un poliţist cu capsa pusă), film online DVDRip, subtitrat în Română

O femeie ce dansează provocator pentru a întreţine clienţii unui club de noapte este lovită brusc în faţă de Hubert Florentini (Jean Reno), un comisar al poliţiei franceze. Florentini o scoate din club cu cătuşele la mâini şi atacă alţi clienţi care se apropie în încercarea de-a o elibera pe femeie sau încearcă să-i blocheze ieşirea din club. Din Read more »

Good Bye, Lenin!, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Good Bye, Lenin! 2003, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Good Bye, Lenin! 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-un prolog, Alex Kerner (Daniel Brühl) povesteşte cât de mândru era în copilărie, în anul 1978, când primul german a poposit în spaţiu, Sigmund Jähn, a venit în Estul Germaniei (GDR). Apoi, filmul se desfăşoară în Berlinul de Est, în perioada 1989 şi 1990, atunci când s-a produs reunificarea Germaniei. Alex locuieşte împreună cu sora lui, Ariane Read more »

Big Fat Liar 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Big Fat Liar 2002 (O minciună gogonată), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Big Fat Liar 2002 (O minciună gogonată), film online HD, subtitrat în Română

Jason Shepherd (Frankie Muniz) este un mincinos patologic în vârstă de 14 ani care înşeală şi induce lumea în eroare pentru a ieşi din belele. După ce Jason eşuează în a completa o temă pentru şcoală, profesoara lui îi oferă o zi pentru a o scrie, altfel va fi picat şi trimis la o şcoală de vară. Chinuindu-se la început, Jason scrie o poveste numită Read more »

A Serious Man 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Serious Man 2009 (Un tip serios), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Serious Man 2009 (Un tip serios), film online HD, subtitrat în Română

Într-un orăşel polonez de la începutul secolului 20, un bărbat evreu îi spune soţiei sale că a fost ajutat să ajungă acasă de Traitle Groshkover (Fyvush Finkel), pe care l-a şi invitat la cină. Ea obiectează spunând că Groshkover este mort şi vizitatorul probabil este un demon. În Minnesota anului 1967, Larry Gopnik (Michael Stuhlbarg) este un Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi