Archive for the ‘Comedie’ Category

Miss Congeniality, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Miss Congeniality 2000 (Miss Agent Secret), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Miss Congeniality 2000 (Miss Agent Secret), film online HD, subtitrat în Română

Gracie Hart (Sandra Bullock) este Agent Special FBI şi, pe când se afla în mijlocul unui flagrant, ţinta se îneacă la masă cu mâncare, astfel că ea ignoră ordinele primite de la superiori şi intervine pentru a-l ajuta să-şi revină. Drept rezultat, un membru al echipei sale este împuşcat iar ei i se interzice să mai participe la misiunile de pe teren, Read more »

Anger Management, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Anger Management 2003 (Al naibii tratament!), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Anger Management 2003 (Al naibii tratament!), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1978, puştiul Dave Buznik (Jonathan Osser) este pe cale să-şi sărute fata visurilor sale atunci când un mic agresor local, Arnie Shankman (Alan James Morgan), îi trage pantalonii şi lenjeria intimă în jos, făcându-l de râs în faţa tuturor şi lăsându-l cu traume emoţionale. În prezent, Dave (Adam Sandler) locuieşte în New York, lucrând pe Read more »

Tammy 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Tammy 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tammy 2014, film online NESUBTITRAT în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Filmul începe în oraşul Murphysboro, Illinois, cu Tammy (Melissa McCarthy) conducând spre locul de muncă. De îndată ce soseşte acolo, şeful ei, Keith (Ben Falcone), o concediază pentru repetatele întârzieri la muncă. După ce maşina îi cedează în timp ce se întoarce acasă pe Illinois Route 13, ea soseşte într-un final şi îşi Read more »

The Spy Next Door, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Spy Next Door 2010 (Spionul Din Vecini), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Spy Next Door 2010 (Spionul Din Vecini), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Bob Ho (Jackie Chan) este un agent CIA sub acoperire care hotărăşte să se retragă din activitate după ce se mută lângă frumoasa Gillian (Amber Valletta) care are trei copii dintr-o relaţie anterioară. Bob şi Gillian încep apoi să iasă în oraş la întâlniri romantice, dar Bob simte că Read more »

A Long Way Down, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Long Way Down 2014 (Adio, dar mai stau puţin), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Long Way Down 2014 (Adio, dar mai stau puţin), film online HD, NESUBTITRAT în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Martin Sharp (Pierce Brosnan) se gândeşte să se sinucidă în ajunul anului nou pe acoperişul clădirii Toppers, mult deasupra străzilor Londoneze. El este întrerupt de către o femeie pe nume Maureen (Toni Collette) care se gândeşte să facă şi ea acelaşi lucru. Read more »

You Don’t Mess with the Zohan, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul You Don't Mess with the Zohan 2008 (Nu te pune cu Zohan), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

You Don’t Mess with the Zohan 2008 (Nu te pune cu Zohan), film online HD subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Zohan Dvir (Adam Sandler) este un agent al Mossadului care s-a săturat de luptele constante şi visează în secret să se mute în America pentru a deveni hair-stylist. Acest lucru ajunge până la momentul când, în timp ce face o petrecere la grătar, este întrerupt de IDF Read more »

The Angriest Man in Brooklyn, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Angriest Man in Brooklyn 2014, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Angriest Man in Brooklyn 2014, film online HD, subtitrat în Română

Henry Altmann (Robin Williams) este prins în traficul din Brooklyn în timp ce se află în drum spre o întâlnire. Maşina lui este lovită apoi de un taxi, ceea ce-l face pe Henry să izbucnească într-o criză de nervi. El merge la spital acolo unde Doctora Sharon Gill (Mila Kunis) îi ţine locul doctorului obşnuit al lui Henry. După ce îi face o tomo Read more »

New Year’s Eve 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul New Year's Eve 2011 (De anul nou), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

New Year’s Eve 2011 (De Anul Nou), film online DVDRip, subtitrat în Română

În ajunul anului nou, vicepreşedintele Times Square Alliance, Claire Morgan (Hilary Swank), face ultimele aranjamente pentru coborârea globului (un moment de-o importanţă copleşitoare) cu ajutorul prietenului ei Brendan (Ludacris). Între timp, după ce era cât pe ce să fie lovită de-o maşină, secretara Ahem Records Ingrid Withers Read more »

Think Like a Man Too, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Think Like a Man Too 2014 (Nebunie în Las Vegas), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Think Like a Man Too 2014 (Nebunie în Las Vegas).

Filmul începe cu Cedric (Kevin Hart) care spune cum Las Vegasul a fost dintotdeauna un loc pentru fetele petrecăreţe şi cazinouri, iar acum este locul perfect pentru cupluri care să se căsătorească. El şi prietenii lui se adună cu toţii acolo pentru nunta lui Michael (Terrence J) cu Candace (Regina Hall), iar fiul lor Duke (Caleel Harris) îi însoţeşte. Celelalte cupluri apar şi ele cu bagaje mai mult Read more »

Mr. & Mrs. Smith 2005, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Mr. & Mrs. Smith 2005 (Domnul și Doamna Smith), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Mr. & Mrs. Smith 2005 (Domnul și Doamna Smith), film online DVDRip, subtitrat în Română

John (Brad Pitt) şi Jane Smith (Angelina Jolie) se află la o şedinţă de consiliere maritală şi răspund la nişte întrebări adresate de consilier. Cei doi sunt căsătoriţi de „cinci sau şase ani”, dar problema din căsnicia lor a apărut deoarece nici nu-şi mai amintesc ultima oară când au făcut dragoste. Ei povestesc apoi cum s-au întâlnit pentru prima oară în Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi