Archive for the ‘Comedie’ Category

Short Circuit – Scurt circuit 1986, filme online, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Short Circuit - Scurt circuit 1986, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Short Circuit – Scurt circuit 1986, film online HD, subtitrat în Română

Numărul cinci este parte a unei serii de roboţi prototip militar american ce au fost construiţi pentru Războiul Rece de către Laboratoarele NOVA. Inventatorii seriei, Newton Graham Crosby şi Ben Jabituya, sunt mult mai interesaţi de aplicaţii paşnice precum muzica sau asistenţa socială. După o demonstraţie a capabilităţilor roboţilor, Numărul Read more »

Mike and Dave Need Wedding Dates, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Mike and Dave Need Wedding Dates 2016 (Partenere pentru Mike și Dave), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Mike and Dave Need Wedding Dates 2016 (Partenere pentru Mike și Dave), film online HD, subtitrat în Română

Fraţii Mike (Adam DeVine) şi Dave Stangle (Zac Efron) sunt doi vânzători de alcool şi se consideră sufletul petrecerilor organizate cu ocazia întrunirilor de familie. Când sora lor Jeanie (Sugar Lyn Beard) se mărită în Hawaii, iar nunta se apropie cu repeziciune, părinţii lor le Read more »

Café Society – Crema societății, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Café Society 2016 (Crema Societăţii), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Café Society 2016 (Crema Societăţii), film online HD subtitrat în Română

Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg) este mezinul unei familii evreieşti din New York-ul anilor ’30; sora lui cea mare, Evelyn, este o profesoară măritată în timp ce fratele mai mare, Ben, este un gangster. Nemulţumit de munca pe care o prestează alături de tatăl lui, un bijutier, Bobby hotărăşte să plece la Hollywood pentru a locui acolo şi a-şi Read more »

The Way – Drumul 2010, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Way - Drumul 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Way – Drumul 2010, film online HD subtitrat în Română

Thomas Avery (Martin Sheen) este un oftalmolog american care se duce în Franţa după moartea băiatului său adult, Daniel (Emilio Estevez), ce a fost ucis pe munţii Pyrenees în timpul unei furtuni pe când se afla pe Camino de Santiago (the Way of St. James), o rută de pelerinaj a catolicilor pentru a ajunge la Catedrala Santiago de Comp Read more »

VOLVER (2006), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Volver 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Volver 2006, film online HD subtitrat în Română

Raimunda (Penélope Cruz) şi Soledad (Lola Dueñas) sunt două surori care au crescut împreună în Alcanfor de las Infantas, un mic sat din La Mancha, dar acum ambele locuiesc în Madrid. Părinţii lor au murit în urmă cu trei ani într-un incendiu groaznic. Sole se întoarce în satul natal pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale Paula (Chus Lampreave). Vecina acesteia, Agustina (Blanca Port Read more »

Bad Moms – Mame bune şi nebune, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bad Moms - Mame bune şi nebune 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bad Moms – Mame bune şi nebune 2016, film online subtitrat în Română

Amy Mitchell (Mila Kunis) este o femeie căsătorită, mamă a doi copii, Jane (Oona Laurence) şi Dylan (Emjay Anthony), care se simte foarte presată la serviciu şi copleşită de responsabilităţi în general. Atunci când îşi prinde soţul, Mike (David Walton) că a înşelat-o cu o femeie cunoscută pe internet, Amy îl dă afară şi încearcă Read more »

Man of the House 2005, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Man of the House 2005 (Polițist sub acoperire), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Man of the House 2005, film online HD, subtitrat în Română

Doi Rangeri Texani singuratici, Roland Sharp (Tommy Lee Jones) şi Maggie Swanson (Liz Vassey), se duc la o biserică pentru a-l interoga pe Percy Stevens (Cedric the Entertainer) cu privire la activităţile fostului său coleg de celulă, Morgan Ball, pe care-l vor să depună mărturie împotriva unui şef de reţea de crimă organizată, John Read more »

Grandma’s Boy 2006, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Grandma's Boy 2006 (Băiatu' lu' bunica), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Grandma’s Boy 2006 (Băiatu’ lu’ bunica), film online HD, subtitrat în Română

Alex (Allen Covert) este un tester de jocuri video în vârstă de 35 de ani care locuieşte cu amicul său Josh (Jonathan Loughran). Când Josh le cheltuie banii de chirie pe prostituatele filipineze, proprietarul lor (Rob Schneider) îi dă afară din apartament, iar Alex trebuie să găsească un nou loc unde să stea. Alex încearcă să stea la furnizorul lui Read more »

Wiener-Dog 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Wiener-Dog 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Wiener-Dog 2016, film online HD subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Danny îi aduce băiatului său ce a supravieţuit cancerului, Remi, un căţel din rasa Teckel. Soţia lui, Dina, nu vrea să aibă de îngrijit un câine, dar Danny îi spune că băiatul lor este suficient de mare şi matur cât să se ocupe de căţel. Dina îl duce pe câine la veterinar pentru a-l castra, iar pe drum Remi se supără. Ea Read more »

Range 15 (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Range 15 (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Range 15 (2016), film online HD subtitrat în Română

În urma unei nopţi pline de băutură şi petrecere din plin, cinci prieteni militari se trezesc şi descoperă că în timp ce ei erau leşinaţi de la băutură, în jurul lor s-a iscat o adevărată epidemie care a transformat oamenii în zombii doritori de carne vie. Având la ei doar nişte arme improvizate, dar multă experienţă de luptă acumulată în anii petrecuţi pe front, ei reuşesc să iasă din închisoarea Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online