Archive for the ‘Comedie’ Category

Pixels: O aventură digitală 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Pixels: O aventură digitală 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Pixels: O aventură digitală 2015, film online NESUBTITRAT în Română

În vara anului 1982, tinerii Sam Brenner şi Will Cooper joacă arcade, iar talentul deosebit al lui Brenner îl conduce spre Campionatul Mondial de Jocuri Arcade. Cu ocazia evenimentului, MC-ul anunţă toată lumea că vor lansa o capsulă a timpului în spaţiu în interiorul căreia se vor afla mai multe elemente din cultura acelor vremuri. Brenner şi Read more »

The Mexican – Mexicanul 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mexican - Mexicanul 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mexican – Mexicanul 2001, film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului este centrată asupra lui Jerry Welbach (Brad Pitt) care călătoreşte în Mexic pentru a găsit un pistol antic de mare valoare, denumit „The Mexican ”, şi a-l introduce ilegal în America. Cinci ani mai devreme, Welbach a cauzat un accident rutier în care a fost implicată maşina condusă de un mafiot local pe nume Read more »

Before We Go 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Before We Go 2014 (Înainte să plecăm), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Before We Go 2014 (Înainte să plecăm), film online HD, subtitrat în Română

Chris Evans joacă rolul lui Nick, un interpret la trompetă ce se află în preajma unei audiţii foarte importante din cariera lui şi se întâmplă să se afle pe coridoarele Gării Grand Central în momentul în care frumoasa Brooke (Alice Eve) trece agitată pe acolo, grăbindu-se să prindă în ultimul moment trenul de 01:30 noaptea spre New Heaven. Din Read more »

Geek Charming 2011, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Geek Charming 2011 (Tocilarul Fermecator), cu subtitrare (şi dublat) în Română şi calitate DVDRip.

Geek Charming 2011 (Tocilarul Fermecator), film online subtitrat (şi dublat) în Română

Dylan Schoenfield este o adolescentă în vârstă de 16 ani, snoabă, bogată şi egoistă, care ajunge la Academia Woodlands. Ea are cel mai dorit iubit, cei mai populari prieteni şi e determinată să câştige titlul de Regina Blossom. Josh Rosen este un pasionat de cinematografie şi îşi doreşte să devină regizor. El este îndrăgostit de Read more »

Barely Lethal 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Barely Lethal 2015 (Aproape Letale), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Barely Lethal 2015 (Aproape Letale), film online HD, subtitrat în Română

Fetele de la Academia Prescott sunt instruite încă de mici să devină nişte asasine de temut. Regula lor numărul unul este aceea de-a nu se ataşa de nimeni niciodată! Numărul 83 (Hailee Steinfeld) a avut mereu curiozitatea de-a cunoaşte lumea din afara Academiei. În ciuda muncii sale deosebite de pe teren, ea a visat să ducă o viaţă normală. Read more »

Magic Mike XXL 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Magic Mike XXL 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Magic Mike XXL 2015, film online NESUBTITRAT în Română

La trei ani după ce a abandonat cariera de stripper, Mike (Channing Tatum) îşi conduce acum propria afacere cu mobilă. El este sunat de Tarzan (Kevin Nash), care-l informează că Dallas „s-a terminat”. Crezând că e vorba despre fostul său şef care ar putea să fi murit, Mike se duce la un hotel unde află că prietenii lui, cei care au mai Read more »

ALOHA (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Aloha 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Aloha 2015, film online NESUBTITRAT în Română

Brian Gilcrest (Bradley Cooper) a părăsit armata pentru a lucra pentru miliardarul Carson Welch (Bill Murray). Brian a cam dat-o în bară în Kabul, dar acum se întoarce în Hawaii pentru a profita de o a doua şansă care i s-a ivit. Pilotul lui este John „Woody” Woodside (John Krasinski), care în prezent este căsătorit cu fosta iubită a lui Brian, Tracy (Rachel McAdams). După ce ajunge acolo, Brian se întâl Read more »

Goodbye to All That 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Goodbye to All That 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goodbye to All That 2014, film online HD, subtitrat în Română

Otto (Paul Schneider) este un tip căruia îi lipsesc anumite calităţi în pat care ajung să-i afecteze şi să-i distrugă căsnicia. El este pus în faţa unei situaţii în care trebuie să înţeleagă cum un anumit moment poate să producă atât de multe daune. Mai târziu, fiica lui pe nume Edie (Audrey P. Scott), îi spune mamei sale, Annie (Melanie Lynskey), Read more »

Thank You for Smoking 2005, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Thank You for Smoking 2005 (Mulțumim că fumați), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Thank You for Smoking 2005 (Mulțumim că fumați), film online HD, subtitrat în Română

Nick Naylor este un lobbyist în favoarea tutunului, bun de gură şi vicepreşedinte al „Academy of Tobacco Studies”, care a făcut „cercetări” vreme de 15 ani pentru a găsi legătura dintre tutun şi cancerul la plămâni. Ei susţin că din cercetările lor – finanţate în mod special de companiile de tutun – au relevat faptul că nu există dovezi clare Read more »

Mr. Deeds: Moştenitor fără voie, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mr. Deeds: Moştenitor fără voie 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mr. Deeds: Moştenitor fără voie 2002, film online HD, subtitrat în Română

Longfellow Deeds (Adam Sandler) este patronul unei pizzerii care scrie cărţi de vizită în speranţa că Hallmark ar putea să fie interesat de una dintre ele. Deeds este contactat si adus la New York de omul de afaceri Chuck Cedar (Peter Gallagher) ce se află temporar la conducerea casei de discuri Blake Media. Această companie aparţine Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online