Archive for the ‘Comedie’ Category

Dan in Real Life 2007, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dan in Real Life 2007 (Sfaturi de viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Dan in Real Life 2007 (Sfaturi de viaţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Dan Burns (Steve Carell) are o rubrică de sfaturi într-un ziar, este văduv şi un tată foarte strict cu copiii lui, Jane (Alison Pill), Cara (Britt Robertson) şi Lilly (Marlene Lawston), locuind în suburbiile oraşului New Jersey. Ei trebuie să meargă la o reuniune de familie anuală la casa părinţilor lui din Rhode Island, acolo unde se va afla şi Read more »

Evan Almighty 2007, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Evan Almighty 2007 (Evan Atotputernicul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Evan Almighty 2007 (Evan Atotputernicul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Nou ales în Congres, fostul reporter de televiziune Evan Baxter (Steve Carell) îşi părăseşte oraşul natal şi se mută undeva în nordul Virginiei împreună cu familia lui, acolo unde campania lui pentru congres promitea că va schimba lumea. În prima lui zi de lucru, Evan primeşte un birou spaţios şi este invitat să susţină o lege împreună cu Read more »

See Spot Run – Spot 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul See Spot Run - Spot 2001, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

See Spot Run – Spot 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

Agentul 11 este un câine din rasa Bullmastiff care face parte din forţele FBI-ului ce se luptă cu infractorii; partenerul şi stăpânul său uman este Murdoch (Michael Clarke Duncan) şi îşi desfăşoară împreună activitatea în Seattle. Atunci când cei doi se duc după şeful mafiot Sonny Talia (Paul Sorvino), câinele îl atacă şi îi smulge Read more »

A Good Woman 2004, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Good Woman 2004 (O femeie pe cinste!), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Good Woman 2004 (O femeie pe cinste!), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Desfăşurându-şi evenimentele în anul 1930, filmul începe cu o femeie fatală din New York, Mrs. Erlynne (Helen Hunt), care descoperă că nu mai este bine venită nici în rândul bărbaţilor din înalta societate pe care i-a sedus şi nici în rândul soţiilor pe care le-a trădat. Pusă în faţa Read more »

A Merry Friggin’ Christmas 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Merry Friggin' Christmas 2014 (Un Crăciun de Coşmar), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Merry Friggin’ Christmas 2014 (Un Crăciun de Coşmar), film online HD, subtitrat în Română

Răpostaul Robin Williams îl interpretează pe Mitch, un bătrânel morocănos şi foarte bun prieten cu alcoolul care îşi dezamăgeşte familia încă din anii ’70. Băiatul lui, un manager pe nume Boyd (Joel McHale), încă este afectat de amintirile pe care le are cu tatăl lui cinic. El îşi aminteşte cum în copilărie tatăl lui i-a spus pe un ton Read more »

The Inbetweeners 2 (2014), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Inbetweeners 2 2014 (O vacanță de pomină), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Inbetweeners 2 2014 (O vacanţă de pomină 2), film online HD, subtitrat în Română

Iubitele lui Will, Neil şi Jay s-au despărţit de ei din cauza evenimentelor petrecute în filmul precedent, iar Simon a rămas pe cap cu iubita lui Lucy, care a devenit agasantă. Simon şi Will sunt nefericiţi şi retraşi la universitate; Neil lucrează la o bancă, iar Jay şi-a luat o pauză şi s-a dus în Australia. El îi trimite un email lui Neil când îl vizitează Read more »

A Princess for Christmas 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Princess for Christmas 2011 (Crăciunul la Castel), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Princess for Christmas 2011 (Crăciunul la Castel), film online DVDRip, subtitrat în Română

După moartea surorii şi cumnatului ei, Jules Daly (Katie McGrath) devine tutorele nepoatei sale în vârstă de 17 ani, Maddie (Leliah de Meza), şi a nepotului Milo (Travis Turner). După ce Jules este concediată de la locul de muncă, majordomul Ducelui Edward, bogatul bunic al celor doi copii, îşi face apariţia pentru a-i invita pe Maddie şi Read more »

St. Vincent 2014, filme online HD 720p subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul St. Vincent 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

St. Vincent 2014, film online HD 720p subtitrat în Română

Vincent (Bill Murray) este un bărbat din New York foarte „fidel” alcoolului ce duce o viaţă solitară nu foarte simplă şi norocul îl ocoleşte cu insistenţă. El locuieşte singur în apartament, se culcă cu o prostituată însărcinată (Naomi Watts), îşi pierde toţi banii pe jocurile de noroc – banii pe care nu i-a băut în prealabil. Contul lui bancar plânge după Read more »

This Is Where I Leave You 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul This Is Where I Leave You 2014 (Aici ne despărţim), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

This Is Where I Leave You 2014 (Aici ne despărţim), film online HD, subtitrat în Română

Judd Altman (Jason Bateman) vine acasă şi îşi prinde soţia, Quinn (Abigail Spencer), în pat cu şeful lui, Wade (Dax Shepard), iar aceasta îi mărturiseşte că îl tot înşeală de vreun an. După ce se mută, sora lui Judd, Wendy (Tina Fey), îl sună să-i spună că tatăl lor a decedat. Familia Altman se adună ca să facă ritualul pentru înmormântarea Read more »

Shrek Forever After 2010, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul animat Shrek Forever After 2010 (Shrek pentru totdeauna), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Shrek Forever After 2010 (Shrek pentru totdeauna), film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Shrek a început să se plictisească să tot fie un familist şi celebritate printre sătenii unde trăieşte el, ceea ce îl face să tânjească după zilele în care se simţea ca un „adevărat căpcăun” în mlaşina lui şi când oamenii se speriau de el. Atunci când îşi ia familia şi se duce în Far, Far Away pentru a sărbători prima zi de naştere a copilului lor, o Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | filme online | Filme Noi