Archive for the ‘Comedie’ Category

The Monster Squad 1987, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Monster Squad 1987, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Monster Squad 1987, film online HD, subtitrat în Română

The Monster Squad este o societate de preadolescenţi care idolatrizează monştrii şi filmele cu monştri clasice şi îşi ţin întrunirile într-o căsuţă din copac. Liderul clubului este Sean (Andre Gower), iar sora lui mai mică în vârstă de doar cinci ani, Pheobe (Ashley Bank), îşi doreşte cu disperare să se alăture clubului lor. Lui Sean i se oferă Read more »

Search Party 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Search Party 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Search Party 2014, film online HD subtitrat în Română

Daniel „Nardo” Narducci (Thomas Middleditch) are parte de-o petrece a burlacilor împreună cu prietenii lui cei mai buni, Jason (T. J. Miller) şi Evan (Adam Pally). El le spune prietenilor că nu e sigur că pasul pe care urmează să-l facă este cel mai bun. În ziua următoare, în mijlocul nunţii, Jason încearcă să-l oprească pe Nardo să se însoare, ceea ce o înfurie la culme pe mireasă, Tracy (Shannon Read more »

Lars and the Real Girl 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lars and the Real Girl 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lars and the Real Girl 2007, film online HD, subtitrat în Română

Lars Lindstrom (Ryan Gosling) locuieşte în garajul din spatele casei pe care el şi fratele lui, Gus (Paul Schneider), au moştenit-o de la răposatul lor tată. Karin (Emily Mortimer) este cumnata însărcinată a lui Lars. Încercările sale insistente de-al aduce în casă pentru o cină în familie sunt de obicei respinse de Lars, iar în cele Read more »

Infinitely Polar Bear 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infinitely Polar Bear 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infinitely Polar Bear 2014, film online HD, subtitrat în Română

În timp ce majoritatea taţilor îşi petrec zilele la serviciu, Cam Stuart (Mark Ruffalo) este de găsit mai degrabă la vânătoare de ciuperci, gătind mâncăruri sofisticate sau lucrând la unul dintre multiplele sale proiecte pe jumătate terminate. Rudele sale înstărite îi ajută familia cât să nu moară de foame în timp ce Cam se străduieşte să se Read more »

Larry Crowne 2011, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Larry Crowne 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Larry Crowne 2011, film online HD subtitrat în Română

Larry Crowne (Tom Hanks), un fost membru Navy de vârsta a doua, este concediat de la locul de muncă deoarece îi lipsesc unele diplome, chiar dacă se descurcă foarte bine şi fără ele. Larry, care a divorţat şi acum este singur, nu îşi poate găsi de lucru şi este pe punctul de a-şi pierde casa. Vecinul lui, Lamar (Cedric the Entertainer), îl sfătuieşte să se înscrie în facultatea locală şi să-şi ia Read more »

I Heart Huckabees 2004, film online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul I Heart Huckabees 2004 (Eu iubesc Huckabees), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

I Heart Huckabees 2004 (Eu iubesc Huckabees), film online HD, subtitrat în Română

Albert Markovski (Jason Schwartzman) este un bărbat tânăr care conduce un grup de ecologişti din zona lui. Unul dintre proiectele lor actuale este o încercare de-a opri construirea unui nou magazin Huckabees care susţin ei că ar dăuna mediului. Albert se confruntă în această materie cu Brad Stand (Jude Law), un executiv al companiei super Read more »

Man Up 2015, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Man Up 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Man Up 2015, film online HD subtitrat în Română

Nancy (Lake Bell), o femeie de 30 şi ceva de ani, se află într-o cameră de hotel şi încearcă să-şi facă un pic de curaj pentru a coborî şi a se alătura petrecerii unde este aşteptată de un partener surpriză pe care nu e foarte dornică să-l vadă. Ulterior, pe când ia trenul să meargă în vizită la părinţii ei care aniversează 40 de ani de căsnicie, se întâlneşte cu vioaia Jessica (Ophelia Lovibond) care Read more »

Kate and Leopold 2001, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Kate & Leopold 2001 (Kate şi Leopold), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Kate & Leopold 2001 (Kate şi Leopold), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1876, Prinţul Leopold Mountbatten, Duce de Albany (Hugh Jackman), este un visător sufocat. Unchiul său strict, Millard (Paxton Whitehead), nu are răbdare cu lipsa lui de respect faţă de monarhie şi îl obligă să se însoare cu o americancă bogată deoarece familia lor trece prin momente nu tocmai bune din punct de vedere financiar. Read more »

Must Love Dogs 2005, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Must Love Dogs 2005 (Anunţ matrimonial), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Must Love Dogs 2005 (Anunţ matrimonial), film online HD, subtitrat în Română

Sarah Nolan (Diane Lane), o profesoară atrăgătoare în vârstă de 40 de ani, divorţată, este îndemnată de familia ei să iasă mai des la întâlniri pentru a-şi găsi un nou partener de viaţă. Deşi îi arată poze cu diverşi bărbaţi cu care vor s-o cupleze, Sarah nu pare interesată de-o relaţie. Jake Anderson (John Cusack), un alt divorţat recent, se regăs Read more »

Black Dynamite 2009, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Black Dynamite 2009, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Black Dynamite 2009, film online HD, subtitrat în Română

În anii ’70, Black Dynamite, un veteran al Războiului din Vietnam şi fost ofiţer al CIA, jură să cureţe străzile de „mizeria” pe care o împrăştie traficanţii de droguri şi gangsterii după ce fratele lui mai mic Jimmy a fost ucis de o organizaţie obscură. O’Leary, fostul partener din armată şi CIA al lui Black Dynamite, îl readuce în agenţie pentru Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online