Archive for the ‘Comedie’ Category

The Joneses 2009, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Joneses 2009 (Familia Jones), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Joneses 2009 (Familia Jones), film online DVDRip, subtitrat în Română

Kate (Demi Moore), Steve (David Duchovny), Mick (Ben Hollingsworth) şi Jenn Jones (Amber Heard) se mută într-un cartier de lux pretinzând că este o familie tipică ce se mută datorită schimbărilor de la joburile lui Kate şi Steve. În realitate, însă, Kate este lidera unei echipe de marketing ascuns, vânzători profesionişti care maschează plasarea Read more »

It’s a Boy Girl Thing, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul It's a Boy Girl Thing 2006 (În pielea altuia), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

It’s a Boy Girl Thing 2006 (În pielea altuia), film online DVDRip, subtitrat în Română

Woody Deane (Kevin Zegers) şi Nell Bedworth (Samaire Armstrong) sunt vecini şi foşti prieteni din copilărie care merg la acelaşi liceu, dar altfel sunt doi oameni complet diferiţi. Woody este jucător de fotbal foarte popular, în timp ce Nell este o tocilară pasionată de literatură. Ei se urăsc unul pe celălalt şi se ceartă de foarte multe ori. Într-o zi, Read more »

Muppets Most Wanted, filme online subtitrat în Română

Muppets Most Wanted

Muppets Most Wanted 2014, film online NESUBTITRAT în Română

Imediat după evenimentele din ultimul film, Păpuşile Muppets sunt în dubiu în ceea ce priveşte viitorul lor. Dominic Badguy sugerează să plece într-un turneu şi pornesc apoi într-un turneu mondial. Între timp, Constantine, cel mai mare criminal din lume şi o sosie perfectă de-a lui Kermit, evadează dintr-o închisoare de Read more »

She’s the Man, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul She's the Man 2006 (Iubesc pe cine nu trebuie), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

She’s the Man 2006 (Iubesc pe cine nu trebuie), film online subtitrat în Română

Viola Hastings (Amanda Bynes) este o jucătoare de fotbal din Cornwall, a cărei echipă feminină tocmai a fost desfiinţată. După ce solicitarea ei de-a fi acceptată în echipa de fotbal a băieţilor este refuzată de antrenorul misogin al acestora, ea găseşte o modalitate pentru a juca la echipa rivală lor, Illyria. Fratele geamăn al ei, Sebastian Read more »

John Tucker Must Die, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul John Tucker Must Die 2006 (John Tucker trebuie sa moara), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

John Tucker Must Die 2006 (John Tucker trebuie sa moara), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu Kate (Brittany Snow) care discută cu mama ei, Lori (Jenny McCarthy), despre seria de relaţii nereuşite ale acesteia care face necesară de fiecare dată mutarea într-un oraş nou. Ea şi mama ei se mută într-o suburbie din Portland, Oregon, iar Kate se angajează chelneriţă. În timp ce se află la serviciu, ea vede un băiat Read more »

Not Another Teen Movie, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Not Another Teen Movie 2001 (Încă un film despre adolescenţi?!), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Not Another Teen Movie 2001 (Încă un film despre adolescenţi?!), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În liceul John Hughes, frumoasa Priscilla (Jaime Pressly), o majoretă populară, se desparte de iubitul ei jucător de fotbal, Jake Wyler (Chris Evans). După ce Jake descoperă că Priscilla se întâlneşte acum cu Read more »

Sydney White, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sydney White şi cei 7 tocilari 2007, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Sydney White şi cei 7 tocilari 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

Sydney White (Amanda Bynes) este fiica unui instalator pe nume Paul White (John Schneider). Mama ei, o membră a frăţiei Kappa, a murit atunci când Sydney era copil. Ea merge să studieze la SAU şi acolo o cunoaşte pe Demetria Rosemead Hotchkiss (Crystal Hunt), cunoscută şi sub supranumele de Dinky, şi ea o viitoare membră a Read more »

Dom Hemingway, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dom Hemingway 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Dom Hemingway 2013, film online DVDRip, NESUBTITRAT în Română

Dom Hemingway (Jude Law) este un mare spărgător de seifuri care şi-a petrecut ultimii 12 ani din viaţă ispăşind o pedeapsă primită în urma unui jaf care a decurs foarte prost. Pedeapsa putea să fie mult mai mică dacă ar fi cooperat cu poliţia şi şi-ar fi turnat complicii, numai că el n-a vrut să facă acest lucru şi astfel a executat întreaga Read more »

Blow Dry 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Blow Dry 2001 (Idile de salon), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Blow Dry 2001 (Idile de salon), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Shelley Allen (Natasha Richardson) conduce un salon de coafură în Keighley, împreună cu partenera ei, Sandra (Rachel Griffiths). Shelley duce o bătălie grea cu cancerul, dar nu ştie nimeni acest lucru cu excepţia Sandrei şi a altor câtorva persoane de încredere. Oncologul Read more »

How to Lose a Guy in 10 Days, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul How to Lose a Guy in 10 Days 2003 (Cum să scapi de un tip în 10 zile), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

How to Lose a Guy in 10 Days 2003 (Cum să scapi de un tip în 10 zile), film online DVDRip, subtitrat în Română

Andie Anderson (Kate Hudson) este o scriitoare ce lucrează pentru revista Composure şi are o rubrică denumită „Cum să…”. Ea, însă, s-a plictisit de asta şi vrea să scrie despre lucruri importante, lucruri de care îi pasă, precum politica, economia, religia sau sărăcia. Ea se Read more »

Parteneri: MasterChef Romania | Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi 2013