Archive for the ‘Comedie’ Category

Jerry Maguire 1996, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jerry Maguire 1996, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Jerry Maguire 1996, film online DVDRip, subtitrat în Română

Jerry Maguire (Tom Cruise) este un impresar de sport în vârstă de 35 de ani care lucreaza pentru Sports Management International (SMI). El face o declaraţie deloc pe placul superiorilor săi cu privire la lipsa de onestitate care se află în această afacere, astfel că el e pe punctul de-a fi concediat. Cel trimis să-l dea fară este nimeni altul Read more »

Ruthless People 1986, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ruthless People 1986 (Noroc criminal), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ruthless People 1986 (Noroc criminal), film online HD, subtitrat în Română

Milionarul Sam Stone (Danny DeVito) intenţionează să-şi omoare nevasta pe care o urăşte, Barbara (Bette Midler), pentru a pune mâna pe cele 15 milioane de dolari pe care le-a moştenit de la familia ei şi să fugă cu amanta lui, Carol (Anita Morris). Cu toate acestea, el primeşte un telefon din partea unui bărbat anonim care-l informează că Read more »

Ronal the Barbarian 2011, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Ronal the Barbarian 2011 (Ronal Barbaren / Ronal Barbarul), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Ronal the Barbarian 2011 (Ronal Barbaren / Ronal Barbarul), film animat online HD, subtitrat în Română

Bun venit în Metalonia, acolo unde trăiesc Barbarii – un trib de războinici musculoşi şi fioroşi, mereu pregătiţi de luptă, care au mai multe coduri de conduită foarte bine definite. Apoi, printre aceştia se regăseşte şi Ronal, cel mai slab şi mai firav dintre toţi barbarii. Ronal este mai mult sau mai puţin vulnerabil şi chiar ştie să citească, Read more »

Finding Fanny 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Finding Fanny 2014 (În căutarea lui Fanny), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Finding Fanny 2014 (În căutarea lui Fanny), film online HD, subtitrat în Română

În liniştitul sat Pocolim, India, îşi duc viaţa oameni simpli şi liniştiţi, iar conversaţiile despre nimic sunt la ordinea zilei, fiind singura activitate menită să ajute la trecerea timpului. Acolo nu se petrece nimic interesant în adevăratul sens al cuvântului şi oamenii din Pocolim pur şi simplu vieţuiesc. Într-o noapte, însă, poştaşul local Ferdie Read more »

Get Hard – Mare și Tare 2015, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Get Hard - Mare și Tare 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Get Hard – Mare și Tare 2015, film online NESUBTITRAT în Română

James King (Will Ferrell) un manager foarte bogat care s-a logodit cu o frumoasă prospectoare de aur pe nume Alissa (Alison Brie). Cel care-i spală maşina, Darnell Lewis (Kevin Hart), şi soţia acestuia, Rita, încearcă să-şi înscrie fiica la o şcoală mai bună departe de cartierul lor rău famat. Alissa organizează o petrecere de logodnă pentru ea şi James Read more »

Everything Must Go 2010, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Everything Must Go 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Everything Must Go 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Vânzătorul Nick Halsey (Will Ferrell) este concediat de la locul de muncă pe care l-a avut vreme de 16 ani din cauza unui incident în care a fost implicat şi care are legătură cu alcoolismul său. El stă într-o parcare după ce a plecat de la birou şi îşi îneacă amarul cu ceva tărie. După aceea ia un cuţit de armată care i-a fost dat drept cadou de despă Read more »

The Darjeeling Limited 2007, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Darjeeling Limited 2007 (Un tren numit Darjeeling), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Darjeeling Limited 2007 (Un tren numit Darjeeling), film online DVDRip, subtitrat în Română

Un om de afaceri în India (Bill Murray) pierde trenul la limită. El este apoi bătut de un tânăr pe nume Peter Whitman (Adrien Brody). Peter se întâlneşte apoi cu fraţii lui, Francis (Owen Wilson) şi Jack (Jason Schwartzman), într-un tren de lux denumit drept The Darjeeling Limited care traversează India. Fraţii nu s-au mai văzut de la Read more »

The Brothers Bloom 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Brothers Bloom 2008 (Fraţii Bloom), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Brothers Bloom 2008 (Fraţii Bloom), film online DVDRip, subtitrat în Română

Fraţii Bloom, rămaşi orfani de la vârste foarte fragede, încep să facă anumite escrocherii ce implică mai întâi câştigarea încrederii încă din copilărie; Stephen (Mark Ruffalo) pune la cale scenarii elaborate, iar fratele său mai mic, Bloom (Adrien Brody), creează încrederea. Stephen face prima scamatorie pentru a-l încuraja pe fratele lui să Read more »

Superfast! 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Superfast! 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Superfast! 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Cunoscut şi ca Superfast & Superfurious, filmul este o parodie după seria Fast and Furious. Un poliţist aflat sub acoperire, Lucas White, ajunge in lumea obscură a curselor de maşini ilegale pentru a se inflitra în gaşca lui Vin Serento şi a se apropia astfel de un cerc infracţional condus de mafiotul din Los Angeles, Juan Carlos de la Sol. În dimineaţa de după pierderea unei curse de maşini, Read more »

Hot Tub Time Machine 2 2015, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Hot Tub Time Machine 2 2015 (Teleportaţi în adolescenţă 2), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Hot Tub Time Machine 2 2015 (Teleportaţi în adolescenţă 2), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un episod parodie din „American Success Story” care documentează vieţile personajelor principale de după primul film. Lou Dorchen a devenit un mogul care şi-a construit un imperiu. Nick Webber a devenit un muzician popular în special datorită pieselor care au avut succes în zilele noastre însă el le-a făcut înaintea artiştilor originali. Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online