Archive for the ‘Comedie’ Category

My Fake Fiance 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Fake Fiance 2007 (Logodnicul Fals), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Fake Fiance 2007 (Logodnicul Fals), film online HD subtitrat în Română

Jennifer Verti (Melissa Joan Hart) şi-a cheltuit toate economiile pentru a-şi cumpăra prima casă şi toate bunurile sale au fost furate recent în timp ce încerca să se mute în noua casă. Vince este un cuceritor şi practicant de jocuri de noroc care datorează bani unui cămătar cunoscut drept „Maimuţa”. Ei se întâlnesc la o nuntă şi iniţial ea îl Read more »

Rumble in the Bronx 1995, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Rumble in the Bronx 1995 (Bubuială în Bronx), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Rumble in the Bronx 1995 (Bubuială în Bronx), film online HD subtitrat în Română

Ma Hon Keung (Jackie Chan), un poliţist din Hong Kong vine la New York pentru a participa la nunta unchiului său Bill (Bill Tung) care îi prezintă viitoarea soţie, o afro-americană pe nume Whitney, la supermarketul său pe care l-a vândut lui Elaine (Anita Mui). Prietenul unchiului Bill, Steven Lo (Jamie Luk), îi împrumută o maşină de epocă Read more »

The Myth – Mitul (2005), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Myth - Mitul (2005), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Myth – Mitul (2005), film online HD subtitrat în Română

În timpul dinastiei Qin, Generalul Meng Yi primeşte sarcina de-a o escorta pe Ok-Soo, o prinţesă coreană, înapoi în China pentru a se mărita cu Împăratul Qin. Pe parcursul călătoriei, un războinic corean încearcă să o recupereze pe prinţesă, dar Meng Yi se opune. Ok-soo se îndrăgosteşte de Meng Yi şi îşi arată afecţiunea faţă de el în mod desc Read more »

Jumanji: Welcome to the Jungle, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 (Jumanji: Aventură în junglă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 (Jumanji: Aventură în junglă), film online subtitrat în Română

În anul 1996, în Brantford, New Hampshire, adolescentul Alex Vreeke primeşte jocul Jumanji pe care tatăl său l-a găsit pe o plajă. Când Alex îl dă deoparte, jocul se transformă într-un mod magic într-un joc video. Atunci când începe să-l joace, el este teleportat direct în joc. 20 de ani mai târziu, patru studenţi din liceul Brantford sunt trimişi Read more »

La femme de l’aviateur (1981), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul La femme de l'aviateur – Nevasta aviatorului (1981), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

La femme de l’aviateur – Nevasta aviatorului (1981), film online HD subtitrat în Română

Un tânăr bărbat care crede că iubita lui îl înşeală cu fostul iubit al acesteia, hotărăşte să se convingă de acest lucru şi începe să îl urmărească pe rivalul său prin întregul Paris. În vârstă de 20 de ani, François (Marlaud) este îndrăgostit la nebunie de independenta Anne (Riviere), o tânără cu cinci ani mai în vârstă decât el. Într-o dimineaţă, fostul Read more »

Revenge of the Pink Panther 1978, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Revenge of the Pink Panther 1978 (Răzbunarea Panterei Roz), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Revenge of the Pink Panther 1978 (Răzbunarea Panterei Roz), film online HD subtitrat în Română

Philippe Douvier (Robert Webber), un mare om de afaceri şi liderul secret al unei organizaţii infracţionale cunoscută drept Conexiunea Franceză, este suspectat de partenerii săi din Mafia New Yorkeză că este un lider foarte slab şi conduce organizaţia sa criminală într-un mod total greşit. Pentru a demonstra contrariul, asistentul lui Douvier, Guy Read more »

Everybody Loves Somebody (2017), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Todos queremos a alguien – Everybody Loves Somebody (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Todos queremos a alguien – Everybody Loves Somebody (2017), film online HD subtitrat în Română

Clara (Karla Souza) este o doctoriţă din Los Angeles care se bucură de succes în meseria ei, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre succesul în viaţa amoroasă. Toată neîmplinirea ei iese la suprafaţă atunci când părinţii ei, care locuiesc undeva în Baja, hotărăsc să se căsătorească după 40 de ani de concubinaj fără acte. Clara este o fem Read more »

Lady Bird (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lady Bird 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lady Bird (2017), film online HD subtitrat în Română

„Lady Bird” McPherson este studentă în ultimul an la un liceu catolic din Sacramento în anul 2002. Ea locuieşte alături de părinţii săi cu care nu are o relaţie chiar cordială, cu fratele mai mare, care a fost adoptat, şi cu iubita acestuia. Cea mai bună prietenă a ei este Julianne „Julie” Steffans. Lady Bird şi Julie se alătură programului de teatru al liceului unde Lady se întâlneşte cu un tânăr pe nume Read more »

Pottersville (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Pottersville 2017, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Pottersville 2017, film online HD subtitrat în Română

Maynard Grieger este un proprietar de magazin în oraşul victiv Pottersville care trece printr-o perioadă foarte dificilă de când moara din Pottersville a fost desfiinţată. Întorcându-se acasă mai devreme de la serviciu pentru a-i face o surpriză soţiei sale, Connie, însă surpriza pică în cârca sa atunci când o descoperă pe aceasta cu Jack, şeriful oraşului. Connie susţine că are nevoie de mai mult Read more »

There’s Something About Mary, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul There's Something About Mary 1998 (Mary cea cu vino-ncoa'), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

There’s Something About Mary 1998 (Mary cea cu vino-ncoa’), film online HD subtitrat în Română

În anul 1985, liceanul Ted Stroehmann (Ben Stiller) se pregăteşte să meargă la bal împreună cu fata visurilor sale, Mary Jensen (Cameron Diaz), însă are parte de un mic accident care-l trimite la spital şi întâlnirea cu ea este anulată. Brusc, cei doi ajung să piardă legătura vreme de foarte mulţi ani. 13 de ani mai târziu, în 1998, deşi ajuns la Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online