Archive for the ‘Comedie’ Category

Doctor Dolittle 1998, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Doctor Dolittle 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Doctor Dolittle 1998, film online HD, subtitrat în Română

Micul John Dolittle vorbeşte cu căţelul său care îi spune că ritualul câinilor de-aşi mirosi fundurile este un fel de „bună ziua” la oameni, aşa că puştiul copiază comportamentul câinilor atunci când îşi cunoaşte noul director. Acest comportament îl îngrijorează foarte tare pe tatăl lui John care cere preotului local să-l exorcizeze. Read more »

Bridget Jones: The Edge of Reason, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bridget Jones: The Edge of Reason 2004 (Bridget Jones: La limita raţiunii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bridget Jones: The Edge of Reason 2004 (Bridget Jones: La limita raţiunii), film online HD, subtitrat în Română

Bridget (Renée Zellweger) este entuziasmată cu privire la relaţia ei cu Mark Darcy (Colin Firth). Chiar şi aşă, încrederea ei în această relaţie este zdruncinată atunci când se întâlneşte cu colega lui Mark, frumoasa Rebecca Gillies (Jacinda Barrett). Bridget îl cunoaşte apoi pe fostul Read more »

Good Neighbor Sam 1964, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Good Neighbor Sam 1964 (Bunul vecin Sam), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Good Neighbor Sam 1964 (Bunul vecin Sam), film online HD, subtitrat în Română

Sam Bissel (Jack Lemmon) este un bărbat muncitor din San Francisco ce ocupă funcţia de director executiv într-o companie de publicitate. El este căsătorit cu o femeie iubitoare pe nume Min (Dorothy Provine) împreună cu care are şi două tinere fete. Un client foarte important pentru el şi compania sa, Simon Nurdlinger (Edward G. Robinson), Read more »

My Afternoons with Margueritte, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Afternoons with Margueritte 2010 (După-amieze cu Margueritte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Afternoons with Margueritte 2010 (După-amieze cu Margueritte), film online HD, subtitrat în Română

Germain (Gérard Depardieu) este un bărbat în vârstă de 45 de ani priceput la toate care, însă, nu a avut prea mult noroc în viaţă până acum. El a fost hărţuit la şcoală, atât de profesori cât şi de colegii lui deoarece nu putea să citească prea repede. Mama lui nu i-a oferit niciodată dragostea şi afecţiunea de care avea nevoie, reamintindu-i Read more »

Absolutely Fabulous: The Movie, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Absolutely Fabulous: The Movie 2016, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Absolutely Fabulous: The Movie 2016, film online subtitrat în Română

Mereu încrezătoarele şi pline de farmec, Edina şi Patsy au trecut de vârsta de 60 de ani; Edina încă îşi conduce agenţia de PR, însă aceasta rămâne curând fără bani şi nu mai atrage interes. Cele două realizează că Edina are nevoie de un miracol pentru a salva agenţia şi a-i readuce reputaţia de odinioară. Trezindu-se mahmură într-o bună Read more »

Combien tu m’aimes? 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Combien tu m'aimes? - How Much Do You Love Me? 2005 (Cât mă iubeşti?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Combien tu m’aimes? – How Much Do You Love Me? 2005 (Cât mă iubeşti?), film online HD, subtitrat în Română

François (Bernard Campan), plictisit de viaţa lui singuratică pe care o duce în Paris şi de locul său de muncă la birou de care s-a săturat, merge într-un bar şi se întâlneşte acolo cu Daniela (Monica Bellucci), o frumoasă prostituată din Italia. Spunându-i acesteia că a câştigat mai multe Read more »

Yoga Hosers 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Yoga Hosers 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Yoga Hosers 2016, film online HD subtitrat în Română

Colleen Collette şi Colleen McKenzie sunt două fete adolescente obişnuite care îşi petrec zilele studiind Yoga împreună cu guru-ul lor, Yogi Bayer, şi lucrează după cursuri la un magazin. Cele două sunt invitate la o petrecere de un băiat popular în liceu, Hunter Calloway, de care îi place mult lui McKenzie. În ziua următoare la şcoală, profesoara de istorie a fetelor le spune că Partidul Read more »

Don’t Think Twice 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Don't Think Twice 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Don’t Think Twice 2016, film online HD, subtitrat în Română

The Commune este un grup de comedianţi practicanţi de stand-up comedy din New York al cărui lider e Miles. Ceilalţi membri care completează grupul sunt Jack, un tip foarte talentat care se pricepe bine să improvizeze pe loc şi are o capacitate bună de-a presta în faţa unui public numeros, Sam, iubita lui nesigură care face pe MC-ul Read more »

My Girl – Primul Sărut 1991, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Girl - Primul Sărut 1991, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Girl – Primul Sărut 1991, film online HD, subtitrat în Română

În vara anului 1972, Vada Sultenfuss este o fetiţă în vârstă de 11 ani care suferă de Ipohondrie. Tatăl fetei, Harry, este un văduv ciudat care nu îşi înţelege fiica aşa că o ignoră în mod constant. Meseria lui de director la o companie de servicii funerare a făcut-o pe fata lui să dezvolte o obsesie faţă de moarte. Vada îşi îngrijeşte cu regularitate bunica Read more »

True Memoirs of an International Assassin, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul True Memoirs of an International Assassin 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

True Memoirs of an International Assassin 2016, film online HD, subtitrat în Română

Sam Larson (Kevin James) este un tip plictisitor care nu se bucură de prezenţa a foarte mulţi prieteni şi are un şef de coşmar. Din cauza vieţii banale pe care o duce, el se imaginează personajul principal dintr-o carte de spionaj pe care o scrie în timpul său liber şi pe care a intitulat-o „Memoriile unui Asasin Internaţional”. Primind sfaturi Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online