Archive for the ‘Crime’ Category

INFERNO (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Inferno 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Inferno 2016, film online subtitrat în Română

Profesorul de la Universitatea Liberty Robert Langdon (Tom Hanks) se trezeşte într-un salon de spital din Florenţa, Italia, fără să îşi mai amintească vreun lucru petrecut în ultimele câteva zile, însă este chinuit de viziunile unui Pământ pârjolit. Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones), una dintre doctoriţele care se ocupă de îngrijirea lui, îi spune că suferă de amnezie din cauza unei răni de glonţ suferită la Read more »

Absolutely Fabulous: The Movie, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Absolutely Fabulous: The Movie 2016, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Absolutely Fabulous: The Movie 2016, film online subtitrat în Română

Mereu încrezătoarele şi pline de farmec, Edina şi Patsy au trecut de vârsta de 60 de ani; Edina încă îşi conduce agenţia de PR, însă aceasta rămâne curând fără bani şi nu mai atrage interes. Cele două realizează că Edina are nevoie de un miracol pentru a salva agenţia şi a-i readuce reputaţia de odinioară. Trezindu-se mahmură într-o bună Read more »

Infernal Affairs III 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infernal Affairs III 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infernal Affairs III 2003, film online HD, subtitrat în Română

Filmul prezintă trei poveşti paralele care trec din trecut în prezent. Poliţistul sub acoperire Chan Wing-yan caută să descopere legăturile dintre un sef al triadei din Hong Kong, Hon Sam, şi misteriosul conducător de grup infracţional organizat chinez, Shen Cheng. Încă de la ascensiunea lui Hon în postura de lider al triadei după moartea predecesor Read more »

Infernal Affairs II (2003), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infernal Affairs II (2003), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infernal Affairs II (2003), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1991, inspectorul de poliţie din Hong Kong, Wong Chi-shing (Anthony Wong), se întâlneşte cu informatorul său, Hon Sam (Eric Tsang), în timp ce Lau Kin-ming (Edison Chen), viitoarea cârtiţă a lui Hon din intermediul Departamentului de Poliţie al Hong Kong-ului, îl ucide pe şeful triadei, Ngai Kwun. Lau este mai apoi întâmpinat de Read more »

Big Trouble – Belea mare în Miami, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Big Trouble 2002 (Belea mare în Miami), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Big Trouble 2002 (Belea mare în Miami), film online HD, subtitrat în Română

Într-un joc la liceu denumit „Ucigaşul” (în care un student trebuie să împuşte altul cu un pistol cu apă), Matt Arnold trebuie să o „ucidă” pe colega lui de clasă, Jenny Herk, aşa că hotărăşte să o pândească la ea acasă. Printr-o pură coincidenţă, nişte asasini pe bune sunt trimişi pentru a-l ucide pe Arthur Herk, tatăl lui Jenny, care a furat bani Read more »

Infernal Affairs 2002, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infernal Affairs 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infernal Affairs 2002, film online HD 720p, subtitrat în Română

Un ofiţer de poliţie pe nume Chen Wing-yan merge sub acoperire într-o triadă, însă în acelaşi timp, un membru al triadei, Lau, se infiltrează în Departamentul de Poliţie din Hong Kong. Fiecare „cârtiţă” are misiunea de-a culege informaţii care să ajute organiaţia rivală să fie cu un pas înaintea celeilalte. Cu cât cârtiţele se implică mai mult în Read more »

Goldstone 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Goldstone 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goldstone 2016, film online HD, subtitrat în Română

La trei ani de după expunerea corupţiei din oraşul său natal, detectivul indigen Jay Swan (Aaron Pedersen) este trimis tocmai în oraşul minier Goldstone pentru a ancheta dispariţia unei turiste asiatice. El este oprit imediat de către un tânăr poliţist local pe nume Josh (Alex Russell) pentru că merge cu maşina deşi a consumat alcool. Acesta îl informează apoi faptul că există corupţie mare Read more »

The Freshman – Novicele 1990, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Freshman - Novicele 1990, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Freshman – Novicele 1990, film online HD, subtitrat în Română

Clark Kellogg (Matthew Broderick) îşi lasă mama (Pamela Payton-Wright) şi tatăl vitreg (Kenneth Welsh) în Vermont pentru a se muta în New York şi a studia cinematografia. La sosire, el este întâmpinat de Victor Ray (Bruno Kirby) care se oferă să-l ajute cu bagajele şi apoi cu transportul. De îndată ce Clark coboară din maşină, Victor fuge cu tot Read more »

In Hell – Captivi în iad 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul In Hell - Captivi în iad 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

In Hell – Captivi în iad 2003, film online HD, subtitrat în Română

Kyle LeBlanc (Jean-Claude Van Damme) este un american ce lucrează peste hotare, în Rusia. Atunci când vorbeşte cu soţia lui la telefon şi aude că aceasta este atacată de un agresor necunoscut, el se grăbeşte să ajungă acasă, dar este mult prea târziu pentru că o găseşte moartă. Kovich (Michail Elenov), bărbatul care i-a ucis soţia, este Read more »

Trivisa – Chu Tai Chiu Fung, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Trivisa - Chu Tai Chiu Fung 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Trivisa – Chu Tai Chiu Fung 2016, film online HD, subtitrat în Română

Undeva prin anul 1997, trei mafioţi importanţi se întâmplă să meargă în Hong Kong în acelaşi timp, chiar dacă nu au habar despre acest lucru şi nu s-au mai întâlnit vreodată unul cu celălalt. Aceşti mafioţi sunt Kwai Ching-hung, Yip Kwok-foon şi Cheuk Tze-keung, iar prezenţa lor simultană în Hong Kong dă naştere unor zvonuri conform cărora cei Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online