Archive for the ‘Crime’ Category

The Sentinel – Santinela 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Sentinel - Santinela 2006, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Sentinel – Santinela 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Peter “Pete” Garrison (Michael Douglas) este un agent al Serviciului Secret şi unul dintre bodyguarzii personali ai Primei Doamne a Americii, Sarah Ballentine (Kim Basinger), cu care are şi o aventură amoroasă. El este unul dintre cei mai vechi şi experimentaţi agenţi, fiind implicat în salvarea vieţii lui Ronald Reagan atunci când s Read more »

Kill the Irishman 2011, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Kill the Irishman 2011 (Împotriva gangsterilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Kill the Irishman 2011 (Împotriva gangsterilor), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1960, Danny Greene (Ray Stevenson) este un muncitor la docurile din Cleveland. În ciuda regulilor uniunii, muncitorii sunt exploataţi de şeful lor, Jerry (Bob Gunton). Danny este abordat de un dependent de pariuri pe nume Art (Jason Butler Harner) pentru a-i cere ajutorul. Art datorează o sumă mare de bani unui gangster local pe Read more »

Brick – Codul morţii 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Brick - Codul morţii 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Brick – Codul morţii 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Liceeanul Brendan Frye (Joseph Gordon-Levitt) duce o existenţă singuratică după ce s-a despărţit de iubita lui, Emily Kostich (Emilie de Ravin), şi fost turnat autorităţilor de către prietenul lui Jerr. Într-o dimineaţă, Brendan descoperă un bilet care-l conduce către un telefon public, iar acolo este sunat de o Emily îngrozită. În timp ce îl Read more »

N.H 10 (2015), filme indiene online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul N.H 10 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

N.H 10 (2015), film online HD, subtitrat în Română

Filmul are în centrul atenţiei cuplul format din Meera (Anushka Sharma) şi Arjun (Neil Bhoopalam) care se îndreaptă spre o petrecere, iar la scurtă vreme după ce ajung acolo Meera este sunată de la muncă pentru a se duce urgent la biroul ei ca să rezolve o problemă ivită. Ea îl lasă pe Arjun la petrecere şi în drum spre birou este atacată de mai mulţi golani de pe stradă care-i sparg Read more »

Wild Horses 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Wild Horses 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Wild Horses 2015, film online HD, subtitrat în Română

Robert Duvall revine după o pauză de 13 ani în postura de regizor al unui film şi ne aduce în atenţie „Wild Horses”, un film în care şi interpretează un personaj important, alături de doi tineri în vogă, James Franco şi Josh Hartnett. Duvall îl interpretează pe Scott Briggs, un fermier texan în vârstă de 70 şi ceva de ani care încă se ţine bine pe picioare şi îşi foloseşte puşca la fel de bine ca în tinereţe.
Read more »

Baby 2015, filme indiene online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Baby 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Baby 2015, film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului urmează o unitate fictivă de agenţi secreţi denumită drept „Baby”; aceasta este o unitate temporară condusă de Feroz Khan (Danny Denzongpa). După atacurile din Mumbai petrecute în data de 26/11, o unitate formată din agenţi speciali a căror misiune constă în găsirea şi eliminarea mai multor terorişti care plănuiesc să atace diverse oraşe de pe teritoriul Indiei. În timp ce Read more »

The Connection – La French, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Connection - La French (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Connection – La French (2014), film online HD, subtitrat în Română

Filmul oferă o perspectivă europeană asupra poveştii „The French Connection” relatând evenimentele în care au fost implicaţi un grup faimos de contrabandişti şi un poliţist care a primit dificila sarcină de-a pune capăt acestor practici ilicite. Poliţistul în cauză este Pierre Michel (Jean Dujardin), un magistrat dedicat şi priceput care e foarte Read more »

Sister – L’enfant d’en haut 2012, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sister - L'enfant d'en haut 2012 (Sora), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sister – L’enfant d’en haut 2012 (Sora), film online HD, subtitrat în Română

Un băieţel în vârstă de 12 ani pe nume Simon (Kacey Mottet Klein) locuieşte alături de sora lui mai mare, Louise (Léa Seydoux), într-o casă ce se află sub un resort de schi elveţian de lux. În ciuda vârstei sale fragede, el se întreţine şi o ajută pe sora lui furând echipamente din acel resort pe care le recondiţionează şi le revinde altora la preţ Read more »

The Silence 2010, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Silence 2010 (Das letzte Schweigen), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Silence 2010 (Das letzte Schweigen), film online HD, subtitrat în Română

Vara anului 1986: Pia, o elevă în vârstă de doar 11 ani, este violată şi omorâtă într-un câmp de grâu din apropierea unui oraş german de provincie de către un bărbat. Întregul incident a fost observat de către alt bărbat ce stătea liniştit pe bancheta din spate a unei maşini. Criminalul împachetează cadavrul fetei şi îl urcă în maşina lui, lasâ Read more »

iZombie 2015, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online sezonul 1 din serialul iZombie 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

iZombie 2015, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Unui medic rezident din Seattle, Olivia „Liv” Moore, i se dă lumea peste cap atunci când participă la o petrecere la care este transformată în zombie. Cândva o tânără femeie cu o carieră promiţătoare şi o relaţie de dragoste înfloritoare este acum nevoită să se angajeze la morga King County pentru a-şi satisface nevoia stridentă de-a Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online