Archive for the ‘Crime’ Category

Unleashed – Dresat pentru a ucide, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Unleashed 2005 (Dresat pentru a ucide), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Unleashed 2005 (Dresat pentru a ucide), film online DVDRip, subtitrat în Română

Bart (Bob Hoskins) este un cămătar periculos ale cărui metode de a-şi face debitorii să achite datoriile îl implică şi pe Danny the Dog (Jet Li), un bărbat a cărui mentalitate este asemănătoare cu au unui copil sau câine; doar dacă Bart îi se scoate zgarda de metal pe care o poartă în jurul gâtului, Danny devine un luptător violent şi extrem de bun, Read more »

A Bronx Tale 1993, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul A Bronx Tale 1993 (O poveste din Bronx), cu subtitrare în Română și calitate HD.

A Bronx Tale 1993 (O poveste din Bronx), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1960, Lorenzo Anello (Robert De Niro) îşi întemeiază o familie: El locuieşte în The Bronx, New York, împreună cu soţia lui, Rosina (Katherine Narducci), şi băiatul lui, Calogero (Francis Capra), care are o fascinaţie deosebită faţă de mafia locală condusă de Sonny (Chazz Palminteri). Într-o zi, Calogero este martorul unei crime Read more »

Blackhat – Hacker 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Blackhat - Hacker 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Blackhat – Hacker 2015, film online NESUBTITRAT în Română

La o centrală nucleară din Chai Wan, Hong Kong, un hacker face ca pompele de răcire să nu mai funcţioneze în parametri optimi şi să producă o explozie din cauza supraîncălzirii. La scurtă vreme după aceea, în Chicago, Bursa este şi ea ţinta unui atac cibernetic şi cauzează creşterea unor mărfuri. Guvernul chinez şi FBI-ul ajung la Read more »

Mystery Road 2013, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mystery Road 2013 (Drumul Misterelor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mystery Road 2013 (Drumul Misterelor), film online HD, subtitrat în Română

Aproape de oraşul rural Winton, Queensland, Australia, un şofer de camion aude un câine sălbatic urlând şi descoperă cadavrul unei fete adolescente pe nume Julie Mason ce se află într-un tunel. Detectivul Jay Swan (Aaron Pedersen) este chemat de la oraş pentru a investiga această crimă. El afla că Julie era dependentă de droguri Read more »

Inherent Vice 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Inherent Vice 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Inherent Vice 2014, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1970, Shasta Fay Hepworth (Katherine Waterston) se duce la casa de pe plajă deţinută de fostul ei iubit, Larry „Doc” Sportello (Joaquin Phoenix), în Gordita Beach, un oraş fictiv din Los Angeles. Doc se întâmplă să fie şi detectiv particular hippie. Shasta îi spune despre noul ei iubit, Mickey Wolfmann (Eric Roberts), un bogătaş care lucrează în domeniul imobiliar. Ea îi cere lui Doc să o Read more »

Lucky Number Slevin 2006, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Lucky Number Slevin 2006 (Slevin: Nevinovat cu ghinion), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Lucky Number Slevin 2006 (Slevin: Nevinovat cu ghinion), film online DVDRip, subtitrat în Română

În oraşul New York, Slevin Kelevra (Josh Hartnett) stă în apartamentul prietenului său Nick Fisher şi, după ce este vizitat de vecina lui Nick, Lindsey (Lucy Liu), cei doi discută despre absenţa acestuia şi de ce uşa apartamentului său era descuiată. Lindsey sugerează că Nick ar fi dispărut, iar după ce pleacă de acolo, Slevin este Read more »

Haider 2014, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Haider 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Haider 2014, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1995, în timpul conflictului de la Kashmir, Hilaal Meer, doctor de profesie, acceptă să opereze un lider al grupului pro-separatiştilor. Pentru a evita să fie văzut, el face operaţia la el acasă, spre nemulţumirea soţiei sale, Ghazala, care pune la îndoială alegerea sa. A doua zi, în timpul unui raid militar, Hilaal este arestat sub acuzaţia că a adăpostit un terorist. După ce este luat pentru interog Read more »

The Pink Panther 2006, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Pink Panther 2006 (Pantera Roz), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Pink Panther 2006 (Pantera Roz), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu Inspectorul Şef Charles Dreyfus (Kevin Kline) care povesteşte despre un meci de fotbal dintre Franţa şi China. Antrenorul francez Yves Gluant intră pe stadion purtând inelul cu diamante „Pantera Roz” şi îşi sărută iubita după ce îi şopteşte ceva la ureche. După ce Franţa câştigă meciul, Yves este ucis cu o săgeată otrăv Read more »

Wild Card – Joc Periculos 2015, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Wild Card - Joc Periculos 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Wild Card – Joc Periculos 2015, film online HD, subtitrat în Română

Detaliile despre viaţa lui Nick (Jason Statham) sunt prezentate vag, însă ne putem da seama de faptul că este foarte priceput în lucrurile violente. „Încarnarea” sa actuală este un britanic prietenos care face diverse favoruri oamenilor. Toţi cei pe care-i vedem menţionează despre aceste favoruri şi cât îi sunt de recunoscători lui Nick. Cea Read more »

Defendor 2009, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Defendor 2009, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Defendor 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Psihiatrul Dr. Park (Sandra Oh) îl intervievează pe Arthur Poppington (Woody Harrelson), un justiţiar cunoscut sub numele de „Defendor”, care povesteşte despre atacarea unui ofiţer de poliţie ce susţinea că lucrează sub acoperire. Dooney (Elias Koteas) este un detectiv corupt despre care Defendor e convins că se află în cârdăşie cu inamicul lui, Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online