Archive for the ‘Crime’ Category

Triple 9: Codul străzii 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Triple 9: Codul străzii 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Triple 9: Codul străzii 2016, film online HD, subtitrat în Română

În Atlanta, Georgia, infractorii Michael Atwood (Chiwetel Ejiofor), Russell Welch (Norman Reedus), şi fratele acestuia Gabe (Aaron Paul), alături de doi poliţişti corupţi, Marcus Belmont (Anthony Mackie) şi Franco Rodriguez (Clifton Collins, Jr.), jefuiesc o bancă pentru a recupera o cutie de valori. Cutia respectivă conţine informaţii care Read more »

Frozen River 2008, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Frozen River 2008 (Râul înghețat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Frozen River 2008 (Râul înghețat), film online HD subtitrat în Română

Ray Eddy (Melissa Leo) este o vânzătoare la un magazin cu reduceri care se străduieşte să îşi crească singură cei doi băieţi după ce soţul ei, un dependent de pariuri, a dispărut cu toţi banii pe care îl strânsese să cumpere o casă. Pe când îl caută, ea se întâlneşte cu Lila Littlewolf (Misty Upham), o angajată a unui bingo care conduce Read more »

The Man Who Wasn’t There 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Man Who Wasn't There 2001 (Confesiunea unui anonim), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Man Who Wasn’t There 2001 (Confesiunea unui anonim), film online HD, subtitrat în Română

În 1949, Ed Crane (Billy Bob Thornton) îşi câştigă existenţa de pe urma unei mici frizerii în Santa Rosa, California, şi este căsătorit cu Doris (Frances McDormand), al cărei frate, Frank (Michael Badalucco), deţine frizeria la care lucrează el. Un client pe nume Creighton Tolliver (Jon Polito) îi spune lui Ed că este un Read more »

Enemy of the State 1998, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Enemy of the State 1998 (Inamicul Statului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Enemy of the State 1998 (Inamicul Statului), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1990, oficialul Agenţiei Naţionale de Securitate a Americii, Thomas Bryan Reynolds (Jon Voight), se întâlneşte cu congresmanul Phil Hammersley (Jason Robards) într-un parc public pentru a discuta despre susţinerea noii legislaţii anti terorism pe care Congresul American doreşte să o promoveze şi care extinde foarte Read more »

Face/Off – Faţă în faţă 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Face/Off - Faţă în faţă 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Face/Off – Faţă în faţă 1997, film online subtitrat în Română

Agentul Special FBI Sean Archer (John Travolta) are o animozitate personală împotriva teroristului Castor Troy (Nicolas Cage). Acesta nu aparţine niciunei grupări organizate, însă este un psihopat căruia îi face plăcere să omoare oameni. Printre victimele psihopatului s-a numărat, în urmă cu şase ani, chiar băiatul lui Archer, Michael. Read more »

A Simple Plan (1998), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Simple Plan 1998 (Un plan simplu), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Simple Plan 1998 (Un plan simplu), film online HD, subtitrat în Română

Hank Mitchell şi soţia lui, Sarah, locuiesc în Minnesota rurală. Unul dintre puţinii absolvenţi de facultate din oraş, Hank lucrează într-o moară în timp ce soţia lui este librăreasă. Când Hank şi fratele său mai mare, Jacob, împreună cu prietenul acestuia, Lou, urmăresc o vulpe în pădure, ei dau peste un avion prăbuşit. Hank hotărăşte Read more »

The Trust – Încrederea 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Trust - Încrederea 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Trust – Increderea 2016, film online HD, subtitrat în Română

Stone (Nicolas Cage) şi Waters (Elijah Woods) sunt doi poliţişti care lucrează la secţia de dovezi din cadrul Departamentului de Poliţie din Las Vegas. Afundaţi în lene, corupţie şi incompetenţă din punct de vedere birocratic, cei doi duc nişte vieţi insipide şi seci precum nisipurile deşertului, acest lucru putând fi văzut foarte clar din priv Read more »

Young Adam – Tânărul Adam, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Young Adam - Tânărul Adam 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Young Adam – Tânărul Adam 2003, film online HD, subtitrat în Română

Filmul este plasat în Scoţia anului 1954 şi îl are în centrul atenţiei pe tânărul Joe Taylor (Ewan McGregor) ce lucrează pe o barjă care operează în Glasgow, pe Râul Clyde. El locuieşte împreună cu operatorii barjei, Les (Peter Mullan) şi Ella Gault (Tilda Swinton), şi cu fiul acestora, Jim (Jack McElhone). Într-o zi, Joe şi Les scot Read more »

The Girl in the Photographs 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Girl in the Photographs 2015 (Fata din fotografii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Girl in the Photographs 2015 (Fata din fotografii), film online HD, subtitrat în Română

O tânără femeie plictisită dintr-un orăşel parcă adormit, numit Spearfish, începe să primească fotografii cu femei care au fost ucise cu brutalitate. Întrebarea care se ridică instantaneu este: sunt crimele reale sau sunt înscenate? Două fete pe nume Britney (Christy Carlson Romano) şi Janet (Katharine Isabelle) ies la un film şi apoi o apucă Read more »

Control – Condamnat să ucidă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Control - Condamnat să ucidă 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Control – Condamnat să ucidă 2004, film online HD, subtitrat în Română

Lee Ray Oliver este un deţinut condamnat la moarte care primeşte injecţia letală sub privirile unei camere pline cu oameni. El se trezeşte la morgă şi realizează că în injecţie a fost doar un anestezic. Dr. Coopeland îi spune lui Oliver că are de ale: fie va accepta să devină un cobai uman pentru un experiment ce îl poate ucide sau produce efecte Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online