Archive for the ‘Crime’ Category

Kiss of the Dragon, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Kiss of the Dragon 2001 (Sărutul Dragonului), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Kiss of the Dragon 2001 (Sărutul Dragonului), film online HD, subtitrat în Română

Liu Siu-jian (Jet Li), un agent secret de naţionalitate chineză, este trimis la Paris pentru a ajuta la capturarea unui mafiot chinez cunoscut sub numele de Mr. Big (Ric Young) şi este implicat în traficul de droguri. El se întâlneşte cu Inspectorul Jean-Pierre Richard (Tchéky Karyo), un ofiţer de poliţie francez corupt şi violent, la Read more »

Bronson 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Bronson 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Bronson 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu Bronson prezentându-se în faţa camerei, spunând că întotdeauna şi-a dorit să fie faimos. El n-a ştiut să cânte sau să interpreteze roluri, aşa că ne arată talentul său: filmul sare apoi şi-l prezintă pe Bronson luptându-se cu câţiva gardieni de închisoare într-o cuşcă. După aceea sunt prezentate câteva aspecte din viaţa lui, printre care Read more »

The Taking of Pelham 123, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Taking of Pelham 1.2.3. 2009 (S-a furat un tren 123), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Taking of Pelham 1.2.3. 2009 (S-a furat un tren 123), film online HD, subtitrat în Română

Un bărbat care-şi spune Ryder (John Travolta) deturnează Pelham 123, un metrou din New York ce a plecat din staţia Pelham Bay Park. Ryder este ajutat de trei bărbaţi înarmaţi; Bashkim (Victor Gojcaj), Emri (Robert Vataj) şi fostul operator de metrou, Phil Ramos (Luis Guzmán). Ei decuplează locomotiva de restul vagoanelor şi iau pasagerii Read more »

Heat – Obsesia 1995, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Heat - Obsesia 1995, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Heat – Obsesia 1995, film online DVDRip, subtitrat în Română

Infractorul de renume Neil McCauley (Robert De Niro) şi echipa lui formată din Chris Shiherlis (Val Kilmer), Michael Cheritto (Tom Sizemore) şi Trejo (Danny Trejo) recrutează un nou membru, pe nume Waingro (Kevin Gage), pentru a comite un jaf armat asupra unei blindate din care fură 1.6 milioane de dolari în obligaţiuni bancare care îi aparţin Read more »

The Oxford Murders, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Oxford Murders 2008 (Crimele din Oxford), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Oxford Murders 2008 (Crimele din Oxford), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1993, Martin (Elijah Wood), un student american de la Universitatea Oxford, îl doreşte pe Arthur Seldom (John Hurt) să-i supervizeze teza. El îl idolatrizează pe Seldom şi a citit tot ce se putea despre el. În cadrul unei prelegeri publice, Seldom dă un citat din „Tractacus” pentru a nega posibilitatea adevărului absolut. Sperând să-şi impresion Read more »

Spy Game 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Spy Game 2001 (Spioni de Elită), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Spy Game 2001 (Spioni de Elită), film online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi acţiunea în anul 1991, filmul prezintă cum guvernul american şi cel chinez sunt pe cale să încheie un acord comercial major, iar preşedintele american are planificată o vizită în China pentru a oficializa această înţelegere. CIA află că unul dintre agenţii ei, Tom Bishop (Brad Pitt) a fost capturat în timp ce încerca să elibereze o Read more »

The International, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The International 2009 (Puterea Banului), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The International 2009 (Puterea banului), film online DVDRip, subtitrat în Română

Louis Salinger (Clive Owen) de la Interpol şi Eleanor Whitman (Naomi Watts), o avocată din Manhattan, investighează Banca de Afaceri şi Credite Internaţională (IBBC), care finanţează activităţi precum spălarea de bani, terorism, trafic de arme sau destabilizarea guvernelor. Investigaţia celor doi îi conduce de la Berlin la Milano, Read more »

Mr. & Mrs. Smith 2005, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Mr. & Mrs. Smith 2005 (Domnul și Doamna Smith), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Mr. & Mrs. Smith 2005 (Domnul și Doamna Smith), film online DVDRip, subtitrat în Română

John (Brad Pitt) şi Jane Smith (Angelina Jolie) se află la o şedinţă de consiliere maritală şi răspund la nişte întrebări adresate de consilier. Cei doi sunt căsătoriţi de „cinci sau şase ani”, dar problema din căsnicia lor a apărut deoarece nici nu-şi mai amintesc ultima oară când au făcut dragoste. Ei povestesc apoi cum s-au întâlnit pentru prima oară în Read more »

Whiteout 2009, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Whiteout 2009 (Coșmarul alb), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Whiteout 2009 (Coșmarul alb), film online DVDRip, subtitrat în Română

Oameni noi sosesc la Staţia americană de cercetare ştiinţifică Amundsen-Scott din Antarctica, iar cei vechi se pregătesc să plece mai devreme din cauza unei furtuni de zăpadă. Ei trebuie să plece înainte de startul iernii pentru a nu fi nevoiţi să petreacă acolo alte şase luni. Carrie Stetko (Kate Beckinsale) a lucrat în Antarctica timp de doi ani şi Read more »

Compliance 2012, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Compliance 2012 (Supunere), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Compliance 2012 (Supunere), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Sandra (Ann Dowd), managera unui fast-food, primeşte un apel telefonic din partea cuiva care se identifică drept ofiţerul de poliţie Daniels: el susţine că este în contact cu managerul regional al lanţului de magazine şi că s-a reclamat furtul genţii unei cliente de către un angajat Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi