Archive for the ‘Crime’ Category

Narc – Onoare Pătată 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Narc - Onoare Pătată 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Narc – Onoare Pătată 2002, film online HD, subtitrat în Română

Ofiţerul de la narcotice aflat sub acoperire, Nick Tellis (Jason Patric), urmăreşte un dealer de droguri pe străzile din Detroit după ce identitatea sa a fost descoperită. În timpul urmării, dealerul ia ostatic un copil. Tellis reuşeşte să îl împuşte mortal pe dealer înainte ca acesta să apuce să rănească în vreun fel copilul, însă un glonţ rătăcit o Read more »

The Death and Life of Bobby Z, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Death and Life of Bobby Z 2007 (Schimb de prizonieri), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Death and Life of Bobby Z 2007 (Schimb de prizonieri), film online HD, subtitrat în Română

Don Huertero (Joaquim de Almeida) este un important traficant de droguri mexican ce conduce un cartel. Fiica lui a hotărât să îşi pună capăt zilelor din cauza faptului că un alt traficant de droguri, cunoscut drept Bobby Z, cu care a avut o relaţie, i-a frânt inima. Bineînţeles, acest lucru îl face pe Don Huertero să caute răzbunare împotriva celui Read more »

Gabbar is Back 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Gabbar is Back 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Gabbar is Back 2015, film online HD, subtitrat în Română

Poliţia primeşte informaţii cu privire la faptul că 10 funcţionari din Maharashtra au fost răpiţi în mod misterios. Însă aceştia se întorc la fel de misterios – cu excepţia celui mai corupt dintre ei care este spânzurat în public. Poliţia primeşte un CD de la un bărbat misterios cunoscut drept „Gabbar” care spune că misiunea lui este să elimine Read more »

The Blues Brothers 1980, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Blues Brothers 1980 (Fraţii Blues), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Blues Brothers 1980 (Fraţii Blues), film online HD, subtitrat în Română

„Joliet” Jake Blues (John Belushi) este eliberat din închisoare după ce a petrecut acolo o sentinţă de trei ani primită pentru jaf armat. Jake este iritat de apariţia fratelui său Elwood (Dan Aykroyd) cu o maşină ponosită cu care vine să-l ia de la poarta închisorii şi nu cu un Cadillac pe care cei doi îl deţineau înainte de a intra la puşcărie. Cei Read more »

Stone Cold – Misiune riscantă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Stone Cold - Misiune riscantă (1991), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Stone Cold – Misiune riscantă (1991), film online HD, subtitrat în Română

Joe Huff este un poliţist dur din Alabama care e frustrat de sistemul ce se poartă cu mănuşi cu infractorii. Frustrarea lui este amplificată de faptul că acum e suspendat din cauză că a exercitat violenţă excesivă faţă de infractori. După ce împiedică un jaf la un supermarket, Joe este chemat de agentul Cunningham şi şantajat de acesta să Read more »

The Abominable Bride 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sherlock: The Abominable Bride 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sherlock: The Abominable Bride 2016, film online HD, subtitrat în Română

Povestea începe în timpul celui de-al doilea Război Anglo-Afghan unde Dr. Watson povesteşte serviciile pe care le-a prestat în Afghanistan şi a fost rănit serios. După ce a fost lăsat la vatră din armată pe motive medicale, el se întoarce la Londra unde este întâmpinat de Stamford care îl duce să îl întâlnească pe Sherlock Holmes. Holmes îl Read more »

Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Smokin' Aces 2: Assassins' Ball 2010 (Aşii din mânecă 2: Balul asasinilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball 2010 (Aşii din mânecă 2: Balul asasinilor), film online subtitrat în Română

Plasat înaintea evenimentelor din primul film, acesta ni-l prezintă pe Walter Weed este un funcţionar nebănuitor de la FBI despre care se afla că este ţinta unei tentative de asasinare. Misteriosul Hal Leuco a angajat mai mulţi asasini pentru a-l elimina pe Weed în data de 19 aprilie la ora exactă 03:00. Printre aceşti asasini se număra Ariella Read more »

The Girl Next Door 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Girl Next Door 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Girl Next Door 2007, film online HD, subtitrat în Română

În 2007, David Moran (William Atherton), un jucător pe Wall Street, este martorul unui accident de maşină în care şoferul fuge de la locul accidentului. În acea seară, el reflectă la trecutul său din 1958, atunci când a întâlnit două fete adolescente pe nume Meg (Blythe Auffarth) şi Susan Loughlin (Madeline Taylor) care, după ce şi-au Read more »

Hard Candy – Capcană fatală, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Hard Candy - Capcană fatală (2005), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Hard Candy – Capcană fatală (2005), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu o flirtare pe un chat online între două persoane ce şi-au ales poreclele Thonggrrrl14 şi Lensman319. Lensman319 este un fotograf care recunoaşte faptul că are fantezii cu privire la Thonggrrrl14. Aceasta, la rândul ei, îi propune să se întălnească la o cafenea pentru a se „cupla”. Acolo, Thonggrrrl14 (Hayley Read more »

Smokin’ Aces – Aşii din mânecă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Smokin' Aces - Aşii din mânecă 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Smokin’ Aces – Aşii din mânecă 2006, film online HD, subtitrat în Română

Un magician religios din Las Vegas şi gangster aspirant, Buddy „Aces” Israel (Jeremy Piven), se ascunde într-un penthouse dintr-un hotel împreună cu anturajul său. Agentul lui, avocatul Morris Mecklen (Curtis Armstrong), discută despre o potenţială imunitate oferită de agentul FBI Stanley Locke (Andy Garcia). Agenţii Richard Messner Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online