Archive for the ‘Crime’ Category

Jennifer Eight 1992, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jennifer Eight 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jennifer Eight 1992, film online HD 720p, subtitrat în Română

Fostul poliţist din Los Angeles John Berlin (Andy Garcia) se află într-o situaţie neplăcută a vieţii sale după colapsul căsniciei sale. Fiind invitat de un vechi prieten şi coleg, Freddy Ross, Berlin se duce în nordul rural al Californiei pentru a se angaja acolo. În schimb, însă, el devine un ghimpe în coasta noilor săi colegi, cu precădere a lui Read more »

Fun with Dick and Jane 2005, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Fun with Dick and Jane 2005 (Distracţie cu Dick şi Jane), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Fun with Dick and Jane 2005 (Distracţie cu Dick şi Jane), film online DVDRip, subtitrat în Română

În ianuarie 2000, Dick Harper (Jim Carrey) tocmai fusese promovat în funcţia de Vicepreşedinte de Comunicare la marea corporaţie media, Globodyne. În ziua următoare, lui i se cere să apară în emisiunea Money Life, acolo unde prezentatorul Sam Samuels şi candidatul independent la prezidenţiale, Ralph Nader, îi fac praf compania şi angaj Read more »

The Mexican – Mexicanul 2001, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mexican - Mexicanul 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mexican – Mexicanul 2001, film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului este centrată asupra lui Jerry Welbach (Brad Pitt) care călătoreşte în Mexic pentru a găsit un pistol antic de mare valoare, denumit „The Mexican ”, şi a-l introduce ilegal în America. Cinci ani mai devreme, Welbach a cauzat un accident rutier în care a fost implicată maşina condusă de un mafiot local pe nume Read more »

Gun – Contrabanda (2010), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Gun - Contrabanda 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Gun – Contrabanda 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Angel (Val Kilmer) este eliberat din închisoare, dar ajunge să fie implicat într-un cerc vicios cu traficul de arme condus de un vechi prieten de-al său, Rich (50 Cent). Rich şi prietenii lui dau iama într-un club şi îl omoară pe Ali Tyrell, un alt traficant de arme. Mai târziu, ofiţerul anchetează cazul şi solicită o întâlnire, dar doi agenţi Read more »

Walking Tall 2004, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Walking Tall 2004 (Praf şi Pulbere), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Walking Tall 2004 (Praf şi Pulbere), film online HD, subtitrat în Română

Sergentul Chris Vaughn (The Rock) revine din armată în oraşul său natal pentru a-şi căuta de lucru după ce a terminat cu cariera militară. El descoperă că fabrica de cherestea pe care o ştia de mic a fost închisă de moştenitorul ei, prietenul lui, Jay Hamilton (Neal McDonough), care a deschis un cazinou în locul ei. Cazi Read more »

Beyond a Reasonable Doubt, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Beyond a Reasonable Doubt 2009 (Vinovat şi victimă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Beyond a Reasonable Doubt 2009 (Vinovat şi victimă), film online HD, subtitrat în Română

CJ Nicholas (Jesse Metcalfe) este reporterul unui post TV local şi se duce la tribunal pentru a-l urmări pe procurorul general al districtului Shreveport, Mark Hunter (Michael Douglas), în timpul pledoariei finale într-un caz de crimă. CJ o presează pe procuroarea adjunctă Ella Crystal (Amber Tamblyn) să-i ofere nişte filmări cu interogatoriul Read more »

Revenge of the Ninja 1983, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Revenge of the Ninja 1983, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Revenge of the Ninja 1983, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu un atac ninja masiv asupra casei Cho Osaki (Sho Kosugi) din Japonia, rezultând în măcelărirea întregii sale familii, cu excepţia mamei sale şi băiatului mai mic, Kane (Kane Kosugi). Atunci când Cho soseşte acasă la el şi descoperă carnagiul care s-a produs, luptătorii ninja încearcă să-l omoare şi pe el, dar acesta, fiind la rândul Read more »

Raavan 2010, filme indiene online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Raavan 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Raavan 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu imagini în care este prezentată Beera Munda (Abhishek Bachchan), un bandit care sare în apă de pe o stâncă. Gaşca lui este ocupată să distragă atenţia poliţiei şi câteva maşini ale autorităţilor sunt distruse. Ragini Sharma (Aishwarya Rai), care se află pe o croazieră, este răpită de Beera. Dev Pratap Sharma (Vikram), soţul ei şi un detectiv de poliţie, este informat Read more »

Cold in July – Iulie însângerat, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cold in July - Iulie însângerat 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Cold in July – Iulie însângerat 2014, film online HD, subtitrat în Română

După ce este trezit de soţia lui Ann, care la rândul ei a fost trezită de zgomotul ferestrei lor fiind spartă, Richard Dane (Michael C. Hall) împuşcă accidental un intrus. Acesta e identificat ca fiind Freddy Russell, un aparent infractor căutat. Zdruncinat de această experienţă, Richard încearcă totuşi să treacă peste şi să-şi vadă de viaţă. În Read more »

The Sentinel – Santinela 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Sentinel - Santinela 2006, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Sentinel – Santinela 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Peter “Pete” Garrison (Michael Douglas) este un agent al Serviciului Secret şi unul dintre bodyguarzii personali ai Primei Doamne a Americii, Sarah Ballentine (Kim Basinger), cu care are şi o aventură amoroasă. El este unul dintre cei mai vechi şi experimentaţi agenţi, fiind implicat în salvarea vieţii lui Ronald Reagan atunci când s Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online