Archive for the ‘Crime’ Category

Demolition Man 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Demolition Man 1993 (Demolatorul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Demolition Man 1993 (Demolatorul), film online HD, subtitrat în Română

În 1996, psihopatul criminal profesionist Simon Pheonix (Wesley Snipes) ia ostatici mai mulţi oameni şi se refugiază cu gaşca lui într-o clădire abandonată. Sergentul LAPD John Spartan (Sylvester Stallone) foloseşte scanarea cu raze termale pentru a vedea dacă în clădire se află şi ostaticii, însă nu găseşte nicio urmă de ei şi Read more »

Analyze That 2002, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Analyze That 2002 (Nașul stresat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Analyze That 2002 (Nașul stresat), film online HD, subtitrat în Română

Fiind aproape de a-şi termina perioada pe care a trebuit să o petreacă în închisoarea Sing Sing, viaţa lui Paul Vitti este pusă în pericol de asasini şi gardieni corupţi. El îşi înscenează nebunia şi începe să cânte diverse melodii pentru a atrage atenţia lui Ben Sobel, pe care nu l-a mai văzut de la înmormântarea tatălui său. Cei de la FBI îl Read more »

Analyze This 1999, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Analyze This 1999 (Cu naşu' la psihiatru), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Analyze This 1999 (Cu naşu’ la psihiatru), film online HD, subtitrat în Română

Şeful mafiot Paul Vitti (Robert De Niro) narează o scurtă istorie a mafiei: După moartea lui Albert Anastasia, disputa cu privire la cine va deveni lider, purtată între Vito Genovese, Carlo Gambino şi Joe Bananas, rezultă în Întâlnirea Apalachin din New York. Întâlnirea este întreruptă de către FBI şi din acest motiv mafia nu a mai Read more »

HESHER (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Vezi filmul online Hesher 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

HESHER (2010), film online HD, subtitrat în Română

După ce şi-a pierdut mama într-un accident rutier, T.J. (Devin Brochu) pică într-o stare de depresie. El ajunge obsedat de maşina care i-a curmat viaţa mamei sale şi încearcă să o recupereze de la fiare vechi. T.J. şi tatăl lui pasiv, dependent de pastile, Paul (Rainn Wilson), locuiesc în casă cu bunica adolescentului. Curând, casa lor se animează atunci când apare un tip excentric pe nume Read more »

Untraceable – Crime online, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Untraceable - Crime online (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Untraceable – Crime online (2008), film online HD, subtitrat în Română

Agentul special Jennifer Marsh (Diane Lane) este o mamă văduvă ce locuieşte într-o casă din suburbia Portlandului împreună cu fiica, Annie Haskins (Perla Haney-Jardine), şi mama ei, Stella Marsh (Mary Beth Hurt). Pe timpul nopţii, ea lucrează la divizia de cybercrime din cadrul FBI alături de Griffin Dowd (Colin Hanks), luptând împotriva furtului Read more »

Sinners and Saints 2010, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Sinners and Saints 2010 (Sfinţi păcătoşi), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Sinners and Saints 2010 (Sfinţi păcătoşi), film online HD, subtitrat în Română

Detectivul Sean Riley (Johnny Strong) este distrus emoţional de moartea băiatului său şi de faptul că l-a părăsit soţia. După ce mai moare şi partenerul lui, Det. Dave Besson (Kim Coates), superiorul lui Riley, Căpitanul Trahan (Tom Berenger), îi oferă acestuia sarcina de-a ancheta o serie de crime ce implică victime arse de mai Read more »

Breach – Breşă de securitate, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Breach - Breşă de securitate (2007), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Breach – Breşă de securitate (2007), film online HD, subtitrat în Română

Eric O’Neill (Ryan Phillippe) este un tânăr angajat al FBI-ului care primeşte sarcina de-a lucra sub acoperire şi a se da drept asistentul lui Robert Hanssen (Chris Cooper), un agent veteran căruia i se spune că e suspect de comportament inadecvat. Hanssen a fost rechemat dintr-un post de la Departamentul Senatului către sediul FBI sub Read more »

Rampage 2009, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Rampage 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Rampage 2009, film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: În oraşul fictiv Tenderville, Oregon, Bill Williamson, un tânăr de 23 de ani, locuieşte cu părinţii lui şi câştigă un salariu modest ca mecanic, simţindu-se bombardat de problemele mondiale. Părinţii lui îi cer să se mute, iar Bill pleacă la muncă, luându-şi o cafea pe drum şi certându-se cu proprietarul cafenelei din cauza proastei calităţi a cafelei. Read more »

Avenged – iNumber Number 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Avenged - iNumber Number 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Avenged – iNumber Number 2013, film online HD, subtitrat în Română

Chili Ncgobo, un poliţist aflat sub acoperire, se deconspiră fără să vrea şi este capturat de o gaşcă de infractori. Chili se eliberează şi îşi cheamă partenerul, Shoes, să-l ajute, nerealizând faptul că pistolul acestuia este defect. Shoes insistă să cheme întăriri, dar Chili refuza deoarece nu doreşte să împartă marea recompensa care e pusă pe Read more »

Ain’t Them Bodies Saints 2013, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Ain't Them Bodies Saints 2013, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Ain’t Them Bodies Saints 2013, film online HD, subtitrat în Română

Ruth Guthrie (Rooney Mara) trece pe lângă un câmp şi este urmărită de Bob Muldoon (Casey Affleck). Bob încearcă să o convingă pe Ruth să-l ierte pentru o greşeală comisă. Ea îi spune că e supărată pe Bob din cauza că i-ar fi spus lui Freddy (Kentucker Audley) că vrea să reuşească pe cont propriu şi că nu a inclus-o în planurile Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online