Archive for the ‘Crime’ Category

Hannibal 2001, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hannibal 2001, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Hannibal 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

După zece ani de la capturarea criminalului în serie Jame Gumb, Agentul Special al FBI-ului Clarice Starling (Julianne Moore) este blamată pe nedrept pentru o razie aiurea asupra unor traficanţi de droguri. Starling şi conexiunea ei faţă de Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) atrage atenţia singurei victime care i-a supravieţuit lui Read more »

Dirty Pretty Things, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dirty Pretty Things 2002 (Viaţa la Londra), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Dirty Pretty Things 2002 (Viaţa la Londra), film online DVDRip, subtitrat în Română

Okwe (Chiwetel Ejiofor), un imigrant ilegal în Anglia, este un african care conduce taxiul prin Londra în timpul zilei şi lucrează la un hotel pe timpul nopţii. Acest hotel este plin de imigranţi – atât legali cât şi ilegali. Okwe reuşeşte să rămână treaz datorită mestecării de khan, o plantă stimulatoare. În ţara lui de origine, Okwe era doctor de Read more »

Gotham, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Vezi serialul online Gotham complet, subtitrat în Română şi calitate HD.

Gotham, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Un nou recrut în Departamentul de Poliţie al Oraşului Gotham condus de Căpitanul Sarah Essen, Detectivul James Gordon, este pus în echipă cu Harvey Bullock pentru a rezolva cel mai important caz din Gotham: uciderea lui Thomas şi Martha Wayne. În timpul acestei investigaţii, Gordon îl întâlneşte pe fiul soţilor Wayne, Bruce, aflat acum în grija majordomului Alfred Pennyworth, Read more »

Hannibal, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Hannibal, sezonul 1, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hannibal, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Sezonul al doilea din serialul Hannibal prezintă încercarea continuă a lui Will Graham de a-şi demonstra nevinovăţia şi încearcă din toate puterile să îl incrimineze pe Hannibal care acum se bucură de o imagine bună în momentul de faţă. Procesul lui Graham se confruntă cu mai multe întreruperi atunci când pare că el şi presupusele sale crime pe care le-ar fi comis au atras admiraţia unui individ Read more »

Hannibal, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Hannibal, sezonul 1, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hannibal, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Hannibal este un serial american psihologic/thriller dezvoltat de Bryan Fuller pentru televiziunea NBC. Serialul este bazat pe personajele şi elementele care se regăsesc în romanul „Red Dragon” (de pe care s-au realizat şi filmele cu Anthony Hopkins) scris de Thomas Harris. Serialul prezintă relaţia care se dezvoltă între un Agent Special FBI pe nume Will Graham şi Dr. Hannibal Lecter, un Read more »

The Air I Breathe 2007, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Air I Breathe 2007 (Destine la răscruce), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Air I Breathe 2007 (Destine la răscruce), film online HD, subtitrat în Română

Întregul concept al filmului este bazat pe un proverb antic chinezesc ce desparte viaţa în patru elemente fundamentale din punct de vedere emoţional: Fericirea (Forest Whitaker), Plăcerea (Brendan Fraser), Tristeţea (Sarah Michelle Gellar) şi Iubirea (Kevin Bacon). Proverbul nu se referă la aceste emoţii ca pe elemente izolate ale Read more »

Lilya forever 2002, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lilya 4-ever 2002, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Lilya 4-ever 2002, film online DVDRip, subtitrat în Română

Lilja duce o viaţă destul de sumbră alături de mama ei, locuind într-un apartament modest dintr-un oraş sărac al cărui nume nu este menţionat, însă este undeva în fosta Uniune Sovietică. Din mai toate punctele de vedere, cu excepţia faptului că este săracă, Lilja este o adolescentă cât se poate de normală. Mama ei îi spune că vrea să Read more »

Domino 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Domino 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Domino 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Domino Harvey (Keira Knightley), o vânătoare de recompense, a fost arestată de FBI-ul care anchetează furtul a zece milioane de dolari dintr-un camion blindat petrecut în urmă cu 36 de ore. Domino este interogată de psihologul criminalist Taryn Mills (Lucy Liu) şi acceptă să spună absolut tot ce ştie despre acest caz. Domino a fost înainte un fotomodel care locuia în Los Angeles şi a deven Read more »

Alpha Dog 2006, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Alpha Dog 2006 (Mascul necruţător), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Alpha Dog 2006 (Mascul necruţător), film online DVDRip, subtitrat în Română

Johnny Truelove este un tânăr traficant de marijuana din Sudul Californiei. Tatăl său, Sonny, îl aprovizionează cu marijuana, iar el o distribuie prietenilor săi, inclusiv lui Jake Mazursky, care îi datorează deja 1200 de dolari. Mazursky încearcă să-i ceară banii mamei sale vitrege, Olivia, şi tatălui biologic, Butch, dar aceştia nu doresc să-i dea. Read more »

We Own the Night, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul We Own the Night 2007 (Noaptea e a noastră), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

We Own the Night 2007 (Noaptea e a noastră), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Brooklyn, New York, din noiembrie 1988 până în aprilie 1989, Bobby Green (Joaquin Pheonix) este managerul unui club de noapte de mare succes, El Caribe. Acest club de noapte este des frecventat de un mare gangster şi lord al drogurilor rus pe nume Vadim Nezhinski (Alex Veadov). De asemenea, patronul clubului este Marat Buzhayev, unchiul Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | filme online | Filme Noi