Archive for the ‘Crime’ Category

U Turn – Ocol primejdios 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul U Turn - Ocol primejdios 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

U Turn – Ocol primejdios 1997, film online HD, subtitrat în Română

Un hoinar pe nume Bobby (Sean Penn) este aproape de-a plăti datoria de 13 mii de dolari pe care o are la un gangster din Las Vegas atunci când maşina lui cedează şi îl obligă să se oprească în cel mai apropiat oraş, Superior, Arizona. Bobby ia banii cu el, însă îşi lasă arma în portbagajul maşinii. În timp ce aşteaptă ca maşina să-i fie Read more »

Hackers – Virus distrugător 1995, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hackers - Virus distrugător 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hackers – Virus distrugător 1995, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1988, puştiul în vârstă de doar 11 ani, Dade „Zero Cool” Murphy, este arestat şi acuzat de criminalitate cibernetică, el reuşind să pice 1507 sisteme computerizate într-o singură zi şi să cauzeze daune masive pe Bursa de la New York. Familia lui este amendată cu suma de 45 de mii de dolari şi lui i se interzice folosirea vreunui calculator Read more »

Wild Things – Jocuri Periculoase, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Wild Things - Jocuri Periculoase 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Wild Things – Jocuri Periculoase 1998, film online HD, subtitrat în Română

Un profesor popular de la un liceu din Miami, Sam Lombardo (Matt Dillon), este acuzat de viol de două studente: bogata şi populara Kelly Van Ryan (Denise Richards) şi săraca neadaptată, Suzie Toller (Neve Campbell). Cele două îl angajează pe avocatul Kenneth Bowden pentru a le reprezenta. La proces, Suzie recun Read more »

The Whole Ten Yards 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Whole Ten Yards 2004 (Cât îmi dai ca să te împuşc din nou?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Whole Ten Yards 2004 (Cât îmi dai ca să te împuşc din nou?), film online HD, subtitrat în Română

Datorită amprentelor dentare falsificate de fostul său vecin Nicholas „Oz” Ozeransky (Matthew Perry), asasinul plătit retras din activitate Jimmy „The Tulip” Tudeski (Bruce Willis) îşi petrece zilele făcând curăţenie obsesivă în casă şi perfecţionându-şi abilităţile culinare cu soţia lui, Jill (Amanda Peet). Oz, pe de altă parte, este acum însurat cu Read more »

Firewall – Program de protecţie, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Firewall - Program de protecţie 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Firewall – Program de protecţie 2006, film online HD, subtitrat în Română

Jack Stanfield (Harrison Ford) pleacă de acasă pentru a merge la locul său de muncă la banca Pacific Landrock din Seattle. Ziua decurge normal pentru el până ce vine la el o agenţie de recuperare şi este informat că datorează suma de 95 de mii de dolari site-ului lor de pariuri online. Convins că e vorba de un furt de identitate, el îşi lasă un coleg Read more »

The Whole Nine Yards 2000, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Whole Nine Yards 2000 (Cât îmi dai ca să te împuşc?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Whole Nine Yards 2000 (Cât îmi dai ca să te împuşc?), film online HD, subtitrat în Română

Nicholas „Oz” Oseransky (Matthew Perry) este un stomatolog din Chicago ce lucrează în Quebec şi se întâmplă să fie plăcut de majoritatea celor care-l cunosc. Chiar şi aşa, el este prins într-un mariaj nefericit cu fiica fostului său partener ce a decedat. Soţia lui, Sophie (Rosanna Arquette), şi soacra sa îl urăsc, iar răposatul Read more »

Sin nombre – Nameless 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Sin nombre - Nameless 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Sin nombre – Nameless 2009, film online HD, subtitrat în Română

Willy, poreclit şi El Casper, este un membru al grupării Mara Salvatrucha şi locuieşte în Tapachula, un oraş mexican aflat aproape de graniţa cu Guatemala. El iniţiază în gaşca lor un băiat şi acesta primeşte porecla de Smiley după o iniţiere violentă. Casper îl ajută mai târziu pe Smiley să se integreze în gaşcă şi, ca parte a iniţierii, îl Read more »

Double Jeopardy 1999, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Double Jeopardy 1999 (Dublă condamnare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Double Jeopardy 1999 (Dublă condamnare), film online HD, subtitrat în Română

Nick Parsons (Bruce Greenwood) şi soţia lui, Elizabeth (Ashley Judd), alintată drept Libby, rezidenţi înstăriţi ai Whidbey Island, Washington, împrumută iachtul unui prieten şi pleacă pe ape într-un weekend. După o noapte de dragoste, Libby se trezeşte şi vede că soţul ei a dispărut, iar peste tot e sânge, inclusiv pe mâinile şi hain Read more »

Donkey Punch 2008, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Donkey Punch 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Donkey Punch 2008, film online HD, subtitrat în Română

Pe când se aflau într-o vacanţă în Mallorca, Spania, Lisa (Sian Breckin), Kim (Jaime Winstone) şi Tammi (Nichola Burley) se întâlnesc cu patru băieţi, Bluey (Tom Burke), Josh (Julian Morris), Sean (Robert Boulter) şi Marcus (Jay Taylor). După ce petrec ziua împreună la resort, fetele sunt invitate pe iachtul băieţilor unde plănuiesc să facă o petre Read more »

The Three Burials of Melquiades Estrada, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Three Burials of Melquiades Estrada 2005 (Cele trei înmormântari ale lui Melquiades Estrada), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Three Burials of Melquiades Estrada 2005 (Cele trei înmormântări ale lui Melquiades Estrada), film online HD, subtitrat în Română

Melquiades Estrada (Julio Cedillo) este un imigrant ilegal din Mexic ce îşi câştigă existenţa din meseria de cowboy. El împuşcă un coiot care ameninţă micuţa sa turmă de capre, iar un ofiţer de la graniţă, Norton (Barry Pepper), are impresia că este atacat, astfel că trage şi el şi îl ucide Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online