Archive for the ‘Crime’ Category

Traitor – Trădător, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Traitor - Trădător 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Traitor – Trădător 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Samir Horn (Don Cheadle) este un sudanez-american vorbitor de limbă arabă şi un musulman devotat. Tatăl lui sudanez a fost ucis de o maşină-capcană pe vremea când el era doar un copil. Acum, ca adult, Horn este văzut pentru prima oară fiind un traficant de arme. În timp ce negocia o tranzacţie cu Omar (Saïd Taghmaoui) în Yemen, Read more »

RocknRolla 2008, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul RocknRolla 2008, cu subtitrare în Română și calitate HD.

RocknRolla 2008, film online HD, subtitrat în Română

În Londra, un şef mafiot britanic pe nume Lenny Cole (Tom Wilkinson) conduce o afacere crescândă cu imobiliare folosind un consilier corupt (Jimi Mistry) pentru serviciile birocratice şi pe asasinul Archy (Marc Strong) pentru treburile murdare. Un miliardar om de afaceri rus, Uri Omovich (Karel Roden), pune la cale o înţelegere cu pământ şi toţi escrocii Londrei îşi doresc o bucată din el. Read more »

Spartan – Spartanul, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Spartan - Spartanul 2004, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Spartan – Spartanul 2004, film online DVDRip, subtitrat în Română

Robert Scott (Val Kilmer) este un fost membru în cadrul Delta Force şi în timp ce observa un exerciţiu destinat evaluării candidaţilor Delta, Scott întâlneşte un recrut interesant, Curtis (Derek Luke), cât şi pe Jacqueline Black (Tia Texada), instructoarea pentru lupta cu cuţitele. Amândoi îi cer lui Scott să-i ţină minte pentru misiuni viit Read more »

Con Air 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Con Air 1997 (Avionul Condamnaţilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Con Air 1997 (Avionul Condamnaţilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Con Air este un film american de acțiune din anul 1997 ce a fost regizat de Simon West și produs de Jerry Bruckheimer. Actorii principali sunt Nicolas Cage, John Cusack, Colm Meaney și John Malkovich. Filmul împrumută porecla de la Justice Prisoner and Alien Transportation System, un sistem american de transport Read more »

The Weather Man, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Weather Man 2005 (Meteorologul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Weather Man 2005 (Meteorologul), film online DVDRip, subtitrat în Română

„The Weather Man” este un film american de comedie/dramă, regizat de Gore Verbinski după un scenariu scris de Steve Conrad. Filmul îi are în rolurile centrale pe Nicolas Cage, Michael Caine şi Hope Davis, spunând povestea unui prezentator al rubricii Meteo ce se află în criza de la mijlocul vârstei. Având premiera în data Read more »

J. Edgar 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul J. Edgar 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

J. Edgar 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) în biroul său, în ultimii ani de viaţă. El cere ca un scriitor, cunoscut drept Agentul Smith (Ed Westwick), să fie lăsat să intre la el pentru a-i povesti despre originile FBI-ului şi a face cunoscută publicului această poveste. Hoover spune că povestea începe în anul 1919, atunci când A. Mitchell Palmer (Geoff Pierson) era Procuror General şi şeful său Read more »

Monster 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Monster 2003 (Monstru), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Monster 2003 (Monstru), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce se mută de la Michigan în Florida, Aileen Wuornos (Charlize Theron), o prostituată, se întâlneşte cu Selby Wall (Christina Ricci) într-un bar pentru homosexuali. Deşi la început este ostilă şi declară că ea nu este gay, Aileen discută cu Selby la câteva halbe de bere. Selby se ataşează de Aileen aproape imediat, deoarece îi place felul Read more »

Animal Kingdom 2010, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Animal Kingdom 2010 (Împărăţia fiarelor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Animal Kingdom 2010 (Împărăţia fiarelor), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce mama lui moare din cauza unei supradoze de droguri, tânărul de 17 ani pe nume Joshua „J” Cody (James Frecheville) îi cere bunicii sale înstrăinată, Janine „Smurf” Cody (Jacki Weaver), să-i ofere ceva sfaturi cu privire la ce ar trebui să facă în continuare. Ea îl invită să vină să locuiască împreună cu ea, ceea ce tânărul acceptă. Smurf Read more »

The Negotiator 1998, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Negotiator 1998 (Negociatorul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Negotiator 1998 (Negociatorul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Locotenentul Danny Roman (Samuel L. Jackson), un negociator de marcă în situaţii care implică ostaticii al Departamentului de Poliţie al oraşului Chicago, este abordat de colegul său Nathan Roenick (Paul Guilfoyle), care-l avertizează că sume foarte mari de bani sunt delapidate de la unele fonduri ale departamentului acolo Read more »

Public Enemies 2009, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Public Enemies 2009 (Inamicii Publici), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Public Enemies 2009 (Inamicii Publici), film online HD, subtitrat în Română

Public Enemies este un film de dramă/biografic regizat de Michael Mann şi se bazează pe ultimii ani din viaţa unuia dintre cei mai cunoscuţi spărgători de bănci din America, John Dillinger. Evenimentele din film se desfăşoară în perioada Marii Recesiuni din anii 1933-1934, prezentând modul în care agentul FBI Melvin Purvis a fost nevoit să Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi