Archive for the ‘Crime’ Category

Once Upon a Time in America, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Once Upon a Time in America 1984 (A fost odată în America), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Once Upon a Time in America 1984 (A fost odată în America), film online DVDRip, subtitrat în Română

David „Noodles” Aaronson se chinuie prin ghetourile de evrei în Lower East Side din Manhattan, în anul 1920. Gaşca lui, formată din Patrick „Patsy” Goldberg, Phillip „Cockeye” Stein şi micul Dominic, lucrează pentru un băiat mai mare pe nume Bugsy până când îl întâlnesc pe Max Bercovicz care-i convinge că ar trebui să-şi formeze prop Read more »

Ruthless People 1986, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ruthless People 1986 (Noroc criminal), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ruthless People 1986 (Noroc criminal), film online HD, subtitrat în Română

Milionarul Sam Stone (Danny DeVito) intenţionează să-şi omoare nevasta pe care o urăşte, Barbara (Bette Midler), pentru a pune mâna pe cele 15 milioane de dolari pe care le-a moştenit de la familia ei şi să fugă cu amanta lui, Carol (Anita Morris). Cu toate acestea, el primeşte un telefon din partea unui bărbat anonim care-l informează că Read more »

The Gunman 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Gunman 2015 (Pe viaţă şi pe moarte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Gunman 2015 (Pe viaţă şi pe moarte), film online, NESUBTITRAT în Română

Acţiunea filmului începe undeva în anul 2006, în Republica Democrată Congo, acolo unde Jack Terrier (Sean Penn) este un fost soldat din Forţele Speciale care lucrează pe postul de consilier de securitate pentru o companie de minerit. Împreună cu un grup restrâns de asociaţi, el rezolvă sarcini obscure pentru care companiile plătesc Read more »

Under Suspicion 2000, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Under Suspicion 2000 (Suspect de crimă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Under Suspicion 2000 (Suspect de crimă), film online HD, subtitrat în Română

Henry Hearst (Gene Hackman) este pe cale să ţină discursul principal în cadrul unei petreceri exclusive ce se desfăşoară în Puerto Rico. El este chemat la secţia de poliţie pentru a fi interogat cu privire la descoperirea pe care a făcut-o în ziua precedentă a unei tinere fete violată şi ucisă. Victor Benezet (Morgan Freeman) şi mai tânărul Read more »

NAZARIN (1959), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Nazarin 1959, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Nazarin 1959, film online DVDRip, subtitrat în Română

Părintele Bazario este un preot Romano-Catolic de origine spaniolă care locuieşte într-un hotel sărăcăcios dintr-un orăşel sărac. El este un tip cu un temperament liniştit şi grijuliu, oferind cu drag din puţinul pe care-l are el celor mai nevoiaşi. El prezintă un grad major de înţelegere şi compasiune pentru cei pe care-i întâlneşte, precum o femeie care locuieşte la un etaj inferior cu el, Beatriz, Read more »

The Girl Is In Trouble 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Girl Is In Trouble 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Girl Is In Trouble 2015, film online HD, subtitrat în Română

August (Columbus Short) este un nigerian-american care se străduieşte să-şi câştige existenţa lucrând ca barman şi DJ într-un club. El este atras de o frumoasă femeie suedeză pe care a întâlnit-o la club, Signe (Alicja Bachelda), şi merge cu ea într-o cameră unde petrece o noapte plină de pasiune. Însă după ce se trezeşte, el o Read more »

Run All Night 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Run All Night 2015 (Urmărit în noapte), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Run All Night 2015 (Urmărit în noapte), film online NESUBTITRAT în Română

Bântuit de fantomele trecutului său, fostul om de bază al mafiei irlandeze, Jimmy Conlon (Liam Neeson), poreclit pe vremea aia drept „The Gravedigger” (Săpătorul de Morminte), a devenit în momentul de faţă un beţiv capricios şi mereu cu capsa pusă, nefiind capabil să se conecteze emoţional cu băiatul lui, Michael (Joel Kinn Read more »

A Time to Kill 1996, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Time to Kill 1996 (Vremea răzbunării), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Time to Kill 1996 (Vremea răzbunării), film online HD, subtitrat în Română

Doi rasişti albi, Billy Ray Cobb şi James Louis Willard, o violează pe Tonya Hailey, o fetiţă de culoare în vârstă de doar zece ani. Tatăl fetiţei, Carl Lee Hailey (Samuel L. Jackson), îl angajează pe avocatul Jake Brigance (Matthew McConaughey) ca să-l ajute să-i bage pe indivizi la puşcărie, însă acesta îl informează că e posibil ca Read more »

The Yards – Legea tăcerii 2000, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Yards - Legea tăcerii 2000, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Yards – Legea tăcerii 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Leo Handler (Mark Wahlberg) se duce acasă la mama lui din Queens, New York, acolo unde aceasta organizează o petrecere surpriză în cinstea eliberării lui condiţionate din puşcărie. Verişoara lui, Erica (Charlize Theron), se află la acea petrecere împreună cu iubitul ei, Willie Gutierrez (Joaquin Phoenix). Willie îl ia pe Leo deoparte şi îi mulţu Read more »

The Woman – Femeia 2011, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Woman - Femeia 2011, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Woman – Femeia 2011, film online HD, subtitrat în Română

Chris Cleek (Sean Bridgers) este un avocat care se află împreună cu familia lui la un grătar. Fiica mai mare, Peggy (Lauren Ashley Carter), stă de una singură într-o parte şi este îmbufnată. Singurul lor băiat, Brian Cleek (Zach Rand), priveşte cum nişte băieţi agresează o fată şi o împing într-un colţ, însă nu face nimic pentru a o ajuta. Pe Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online