Archive for the ‘Crime’ Category

Married Life – Căsnicia 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Married Life - Căsnicia 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Married Life – Căsnicia 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în anul 1949, filmul îl are în centrul atenţiei pe omul de afaceri de vârstă mijlocie Harry Allen (Chris Cooper) ce întreţine relaţii amoroase cu o văduvă de război mult mai tânără decât el pe nume Kay Nesbitt (Rachel McAdams). Simţindu-se tânăr din nou odată cu această relaţie el îi mărturiseşte celui mai bun Read more »

Logan Lucky: Cursa norocului, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Logan Lucky: Cursa norocului 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Logan Lucky: Cursa norocului 2017, film online HD subtitrat în Română

Jimmy Logan (Channing Tatum), un muncitor cinstit care a avut cândva o carieră promiţătoare în sport, dar s-a sfârşit prematur din cauza unei accidentări, este concediat de la locul său de muncă avut la Charlotte Motor Speedway. În timp ce îşi vizitează fosta nevastă, Bobbie Jo (Katie Holmes), pentru a-şi lua fiica Sadie, el află că Bobbie Read more »

Murder on the Orient Express 2017, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Murder on the Orient Express 2017 (Crima din Orient Express), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Murder on the Orient Express 2017 (Crima din Orient Express), film online nesubtitrat în Română

În iarna anului 1934, Hercule Poirot (Kenneth Branagh), un detectiv belgian faimos, plănuieşte să îşi ia o vacanţă după ce rezolvă un caz important la Ierusalim. Ducându-se la Istanbul, Poirot se întâlneşte cu prietenul său, Bouc (Tom Bateman), directorul de la Orient Express. Primind o telegramă din Londra despre un caz foarte important, Read more »

Striptease (1996), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Striptease (1996), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Striptease 1996, film online HD subtitrat în Română

Fosta secretară de la FBI, Erin Grant (Demi Moore), pierde custodia fiicei sale minore, Angela (Rumer Willis), în favoarea soţului ei Darrell (Robert Patrick), care este un infractor şi o face pe Erin să îşi piardă locul de muncă. Pentru a-şi permite să conteste decizia instanţei de judecată, Erin se angajeaza ca stripperiţă la un club din Miami numit Eager Beaver. Un Congressman pe nume Read more »

The Foreigner – Strainul 2017, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Foreigner - Strainul 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Foreigner – Strainul 2017, film online nesubtitrat în Română

Ngoc Minh Quan este un veteran al Războiului din Vietnam care s-a retras din activitate şi şi-a deschis un restaurant chinezesc la Londra. Când fata lui adolescentă, Fan, este ucisă într-un atentat terorist revendicat de o grupare care-şi spune „Autentica IRA”, tulburatul Quan încearcă să obţină răzbunarea. La început, el încearcă să mituiască un ofiţer Read more »

Good time: Pe bune, o să-ţi placă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Good time: Pe bune, o să-ţi placă 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Good time: Pe bune, o să-ţi placă 2017, film online HD subtitrat în Română

Constantine „Connie” Nikas (Robert Pattinson) şi fratele său tulburat, Nick, încearcă să fure 65 de mii de dolari dintr-o bancă. Ei par să aibă succes cu jaful, însă lucrurile nu stau chiar cum şi-ar fi dorit şi cei doisunt nevoiţi să fugă pe jos. În timp ce încearcă să ajungă acasă, ei sunt opriţi de doi poliţişti. Deşi Connie îi cere fratelui său să rămână Read more »

Un Flic – Poliţistul (1972), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Un Flic - Poliţistul (1972), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Un Flic – Un Poliţist (1972), film online HD subtitrat în Română

După un raid asupra unei bănci în care casierul acesteia este ucis, patru gangsteri din Paris reuşesc să fugă de la faţa locului cu doar o parte din pradă, iar cu unul dintre ei fiind ranit grav. Cei trei hoţi rămaşi îl abandonează pe cel de-al patrulea la o clinică privată şi se fac nevăzuţi. Liderul grpului este Simon, iar acesta deţine un club de noapte Read more »

1922 (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 1922 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

1922 (2017), film online HD subtitrat în Română

Wilfred „Wilf” James (Thomas Jane) merge într-o cameră de hotel de la oraş pentru a-şi scrie memoriile referitoare la o crimă pe care a comis-o în anul 1922 şi pentru a recapitula influenţa asupra evenimentelor care au urmat. În anul cu pricina, Wilfred locuia la ferma lui din Hemingford Home, Nebraska, împreună cu soţia sa Arlette (Molly Parker) şi cu băiatul lor în vârstă de 14 ani, Henry (Dylan Read more »

Icon – Pentru o lume mai bună, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Icon - Pentru o lume mai bună 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Icon – Pentru o lume mai bună 2005, film online HD subtitrat în Română

În timpul alegerilor prezidenţiale ruseşti din anul 1999, cei doi candidaţi principali sunt Igor Komarov (Patrick Bergin), un fost Colonel din cadrul organizaţiei KGB, şi un General pensionat pe nume Nikolai Nikolayev (Joss Ackland). În momentul în care o maşină explodează în faţa companiei farmaceutică a lui Komarov şi un virus este furat din int Read more »

Brawl in Cell Block 99 (2017), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Brawl in Cell Block 99 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Brawl in Cell Block 99 (2017), film online HD subtitrat în Română

Bradley Thomas (Vince Vaughn) este un fost alcoolic şi traficant de droguri care acum lucrează ca şofer pe camion. Într-o zi, el este concediat şi se întoarce acasă unde îşi găseşte soţia, Lauren (Jennifer Carpenter), stând în maşină şi gândindu-se să-l părăsească. El îi cere lui Lauren să se întoarcă în casă, iar după ce aceasta intră în Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online