Archive for the ‘Crime’ Category

The Nice Guys (2016), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Nice Guys 2016 (Super Băieţi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Nice Guys 2016 (Super Băieţi), film online subtitrat în Română

În Los Angeles-ul anului 1977, un băiat pe nume Bobby (Ty Simpkins) este martor atunci când fostul star din filmele pentru adulţi, Misty Mountains (Murielle Telio), moare într-un accident de maşină. Mai târziu în acea săptămână, un detectiv particular lipsit de noroc, Holland March (Ryan Gosling), este abordat de către Glenn (Lois Read more »

Manhattan Night 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Manhattan Night 2016 (Manhattan Nocturne), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Manhattan Night 2016 (Manhattan Nocturne), film online HD, subtitrat în Română

Porter Wren (Adrien Brody) este un editorialist / reporter criminalist ce lucrează la o publicaţie din New York. El este un jurnalist foarte apreciat pentru dedicarea pe care o oferă meseriei sale şi are mulţi cititori. El are darul de-a şti să asculte oamenii şi sunt mulţi aceia care pur şi simplu au nevoie să vorbească, mai ales cu el. Wren se duce într Read more »

Money Monster 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Money Monster 2016 (Mașina de Bani), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Money Monster 2016 (Mașina de Bani), film online subtitrat în Română

Lee Gates (George Clooney) este un fel de guru al emisiunilor pe teme financiare de la televizor şi se pregăteşte pentru a realiza o nouă ediţie din emisiunea lui de mare succes, „Money Monster”. Cu mai puţin de 24 de ore mai devreme, acţiunile de la IBIS Clear Capital au picat în mod inexplicabil ca urmare a unei erori din algo Read more »

The Specialist – Specialistul, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Specialist - Specialistul 1994, cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Specialist – Specialistul 1994, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1984, căpitanul Ray Quick (Sylvester Stallone) şi colonelul Ned Trent (James Woods) , experţi în explozibil ce lucrează pentru CIA, se află într-o misiune de-a arunca în aer o maşină ce transportă un traficant de droguri sud-american. Însa atunci când apare maşina, o fetiţă se află lângă traficant. Ray insistă să abandoneze misiunea, Read more »

Derailed – Fără control 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Derailed - Fără control 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Derailed – Fără control 2005, film online HD, subtitrat în Română

Charles Schine (Clive Owen) este un director de publicitate. Căsnicia lui cu Deanna (Melissa George) s-a cam deteriorat, iar fiica lor, Amy (Addison Timlin), suferă de diabet, ceea ce înseamnă că are nevoie de medicamente scumpe. Într-un tren, Charles se întâlneşte cu o femeie seducătoare pe nume Lucinda Harris (Jennifer Read more »

After the Sunset 2004, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After the Sunset 2004 (Hoţ de diamante), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After the Sunset 2004 (Hoţ de diamante), film online HD, subtitrat în Română

Specialist într-ale hoţiilor, Max Burdett (Pierce Brosnan) şi superba lui complice, Lola Cirillo (Salma Hayek), fură al doilea dintre cele trei diamante faimoase cunoscute drept Diamantele lui Napoleon aflate în posesia unui agent FBI pe nume Stanley P. Lloyd (Woody Harrelson). Totuşi, Stanley reuşeşte să îl împuşte pe Max înainte de a-şi Read more »

U Turn – Ocol primejdios 1997, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul U Turn - Ocol primejdios 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

U Turn – Ocol primejdios 1997, film online HD, subtitrat în Română

Un hoinar pe nume Bobby (Sean Penn) este aproape de-a plăti datoria de 13 mii de dolari pe care o are la un gangster din Las Vegas atunci când maşina lui cedează şi îl obligă să se oprească în cel mai apropiat oraş, Superior, Arizona. Bobby ia banii cu el, însă îşi lasă arma în portbagajul maşinii. În timp ce aşteaptă ca maşina să-i fie Read more »

Hackers – Virus distrugător 1995, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hackers - Virus distrugător 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hackers – Virus distrugător 1995, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1988, puştiul în vârstă de doar 11 ani, Dade „Zero Cool” Murphy, este arestat şi acuzat de criminalitate cibernetică, el reuşind să pice 1507 sisteme computerizate într-o singură zi şi să cauzeze daune masive pe Bursa de la New York. Familia lui este amendată cu suma de 45 de mii de dolari şi lui i se interzice folosirea vreunui calculator Read more »

Wild Things – Jocuri Periculoase, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Wild Things - Jocuri Periculoase 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Wild Things – Jocuri Periculoase 1998, film online HD, subtitrat în Română

Un profesor popular de la un liceu din Miami, Sam Lombardo (Matt Dillon), este acuzat de viol de două studente: bogata şi populara Kelly Van Ryan (Denise Richards) şi săraca neadaptată, Suzie Toller (Neve Campbell). Cele două îl angajează pe avocatul Kenneth Bowden pentru a le reprezenta. La proces, Suzie recun Read more »

The Whole Ten Yards 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Whole Ten Yards 2004 (Cât îmi dai ca să te împuşc din nou?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Whole Ten Yards 2004 (Cât îmi dai ca să te împuşc din nou?), film online HD, subtitrat în Română

Datorită amprentelor dentare falsificate de fostul său vecin Nicholas „Oz” Ozeransky (Matthew Perry), asasinul plătit retras din activitate Jimmy „The Tulip” Tudeski (Bruce Willis) îşi petrece zilele făcând curăţenie obsesivă în casă şi perfecţionându-şi abilităţile culinare cu soţia lui, Jill (Amanda Peet). Oz, pe de altă parte, este acum însurat cu Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online