Archive for the ‘Crime’ Category

Nightcrawler 2014, filme noi online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Nightcrawler 2014 (Prădător de noapte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Nightcrawler 2014 (Prădător de noapte), film online NESUBTITRAT în Română

Prins în timp ce fura dintr-un şantier de construcţii din Los Angeles, Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) atacă un paznic şi îi fură ceasul. Inspirat de o echipă de filmare amatoare pe care o vede filmând un accident rutier, Lou schimbă unele materiale furate cu o cameră de filmat şi începe să înregistreze mai multe chestii pe care le crede el mai Read more »

Sherlock, sezonul 3, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Sherlock, sezonul 1 complet, subtitrat în Română şi calitate DVDRip.

Sherlock, sezonul 3, serial online subtitrat în Română

După primele două serii, la finalul anului 2013 a apărut un episod special de Crăciun care serveşte drept prequel pentru cea de-a treia serie care a început în 2014. Această a patra serie conţine tot trei episoade, ca şi precedentele două, şi continuă evenimentele din seria trecută, aceasta filmându-se concomitent cu aceea. Episoadele sunt inspirate tot din aventurile scrise de Sir Arthur Conan Read more »

Sherlock, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Sherlock, sezonul 1 complet, subtitrat în Română şi calitate DVDRip.

Sherlock, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

După aprecierile foarte numeroase primite de „A Study in Pink” s-a grăbit să anunţe că vor mai produce şi alte episoade din seria Sherlock, astfel că a demarat o nouă serie de trei episoade. Ştiind că “A Scandal in Bohemia”, “The Hound of the Baskervilles” şi “The Final Problem” sunt printre cele mai renumite poveşti cu Sherlock Holmes, cei de la BBC au considerat că trebuie să le Read more »

Hannibal Rising 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hannibal Rising 2007 (Hannibal: În spatele măştii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hannibal Rising 2007 (Hannibal: În spatele măştii), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1944, Hannibal Lecter în vârstă de doar opt ani locuieşte în Castelul Lecter din Lituania. Invazia Uniunii Sovietice a lui Hitler transformă regiunea Baltică într-un haos. Lecter, sora lui mai mică, Mischa, şi părinţii lor călătoresc în ascunzătoarea lor din pădure pentru a scăpa de trupele germane care avansează tot mai mult. În cele Read more »

Sherlock, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Sherlock, sezonul 1 complet, subtitrat în Română şi calitate DVDRip.

Sherlock, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Sherlock este un serial de televiziune britanic ce prezintă o adaptare contemporană a poveştilor cu detectivul Sherlock Holmes scrise de Sir Arthur Conan Doyle. Creat de Steven Moffat şi Mark Gatiss, serialul îl are pe Benedict Cumberbatch în rolul lui Sherlock Holmes şi pe Martin Freeman în rolul lui Doctor John Watson. Fiecare sezon are un număr de doar trei episoade, însă asta nu l-a Read more »

Red Dragon, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul Red Dragon - Dragonul Roșu 2002, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Red Dragon 2002 (Dragonul Roșu), film online DVDRip, subtitrat în Română

Dr. Hannibal Lecter găzduieşte o cină festivă la casa lui din Baltimore, Maryland. Lecter este vizitat mai târziu de Will Graham, un agent FBI talentat, alături de care a lucrat a profilul psihologic al unui criminal în serie care lua diverse părţi din victimele sale şi l-a făcut pe Graham să creadă că respectivul este un canibal. În timpul consultării, Read more »

Fargo 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmărește online serialul Fargo, sezonul 1 complet, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Fargo 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Fargo este un serial american de televiziune ce a fost inspirat din filmul cu acelaşi titlu scris şi regizat de fraţii Cohen care au rol de producători executivi şi pentru acest serial. Premiera a avut loc în data de 15 aprilie, 2014, iar serialul în care-i regăsim pe Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks sau Martin Freeman s-a bucurat de Read more »

Miracle at St. Anna, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Miracle at St. Anna 2008 (Miracolul de la Sf. Ana), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Miracle at St. Anna 2008 (Miracolul de la Sf. Ana), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1983, Hector Negron, un veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, lucrează la un oficiu poştal din New York. După ce recunoaşte un client, Negron îl ucide pe bărbat cu un pistol german Luger. Câteva ore mai târziu, reporterul Tim Boyle şi Detectivul Tony Ricci vin la locul crimei pentru a afla mai multe informaţii. La apartamentul Read more »

A Cat in Paris, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul A Cat in Paris 2010 (Une vie de chat), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

A Cat in Paris 2010 (Une vie de chat), film online DVDRip, subtitrat în Română

A Cat in Paris (Une vie de chat) este un film animat de aventură/crime francez care a fost nominalizat la Oscar la categoria Cea mai bună animaţie. Filmul spune povestea unei fetiţe pariziene a cărei pisică o conduce spre descoperirea unui mister pe parcursul unei singure zi. Acesta afost regizat de Alain Gagnol şi Jean-Loup Felic Read more »

Hannibal 2001, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hannibal 2001, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Hannibal 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

După zece ani de la capturarea criminalului în serie Jame Gumb, Agentul Special al FBI-ului Clarice Starling (Julianne Moore) este blamată pe nedrept pentru o razie aiurea asupra unor traficanţi de droguri. Starling şi conexiunea ei faţă de Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) atrage atenţia singurei victime care i-a supravieţuit lui Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | filme online | Filme Noi