Archive for the ‘Crime’ Category

The Mechanik 2005, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mechanik / The Russian Specialist 2005 (Vânătoarea de mafioţi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Mechanik / The Russian Specialist 2005 (Vânătoarea de mafioţi), filme online HD, subtitrat în Română

Lansat în America sub titulatura de The Russian Specialist (Specialistul Rus), „The Mechanik” spune povestea unui asasin din cadrul forţelor speciale ruseşti pe nume Nikolai „Nick” Cherenko (Dolph Lundgren) care s-a retras din activitate şi acum încearcă să fie un om simplu ce duce o Read more »

The Forger – Falsificatorul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Forger - Falsificatorul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Forger – Falsificatorul 2014, film online HD, subtitrat în Română

John Travolta îl interpretează pe Raymond Cutter, un hoţ şi falsificator de obiecte de artă din Boston care, cu doar zece luni rămase din ispăşirea unei pedepse cu închisoarea, face o înţelegere cu Kragen (Anson Mount), acelaşi om care l-a băgat la beci, să poată scăpa de acolo mai devreme decât ar fi fost normal. Bineînţeles că fostul Read more »

Dirty Harry – Inspectorul Harry, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dirty Harry - Inspectorul Harry 1971, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dirty Harry – Inspectorul Harry 1971, film online HD, subtitrat în Română

Un criminal în serie psihopat care îşi ia supranumele de „Scorpio” (Andy Robinson) omoară o femeie din San Francisco folosind o puşcă de mare calibru. Inspectorul Departamentului de Poliţie din San Francisco Harry Callahan (Clint Eastwood) găseşte un mesaj de recompensă prin care solicită oraşului să i se plătească Read more »

The Clinic – Clinica 2010, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Clinic - Clinica 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Clinic – Clinica 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Tânara viitoare mamă, Beth, călătoreşte împreună cu logodnicul ei, Cameron, către casa părintească pentru a petrece Crăciunul. După ce evită în ultima clipă un accident rutier, ei se opresc la un motel din Montgomery. Cameron iese în toiul nopţii pe afară deoarece nu are Read more »

Badlapur 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Badlapur 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Badlapur 2015, film online HD, subtitrat în Română

Misha, împreună cu băiatul ei, ajung victime colaterale într-un jaf armat asupra unei bănci care scapă de sub controlul atacatorilor. Liak (Nawazuddin Siddiqui) şi prietenul său, Harman (Vinay Pathak), sunt cei care au comis jaful şi acum se află pe fugă, folosind maşina lui Misha pentru a face asta şi ucigându-i între timp pe amândoi. Harman sare din maşină pentru a proteja prada şi Read more »

Road to Perdition 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Road to Perdition 2002 (Drumul spre pierzanie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Road to Perdition 2002 (Drumul spre pierzanie), film online DVDRip, subtitrat în Română

Michael Sullivan Sr. (Tom Hanks) este un om de încredere pentru mafiotul irlandez John Rooney (Paul Newman) în Rock Island, Illinois, în timpul Marii Recesiuni. Rooney l-a crescut pe orfanul Sullivan şi îl iubeşte mai mult decât pe fiul său biologic, instabilul Connor (Daniel Craig). Connor cedează nervos într-o zi şi îl omoară pe asociatul Finn Read more »

Miller’s Crossing 1990, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Miller's Crossing 1990 (Razboi în sânul mafiei), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Miller’s Crossing 1990 (Război în sânul mafiei), film online HD, subtitrat în Română

Tom Reagan (Gabriel Byrne) este prietenul şi consilierul lui Leo O’Bannon (Albert Finney), un sef mafiot irlandezo-american care controlează un oraş nespecificat în vremea prohibiţiei. Atunci când rivalul lui Leo, Johnny Caspar (Jon Polito), anunţă că intenţionează să-l ucidă pe agentul de pariuri Bernie Bernbaum (John Turturro), Leo trece peste Read more »

Once Upon a Time in America, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Once Upon a Time in America 1984 (A fost odată în America), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Once Upon a Time in America 1984 (A fost odată în America), film online DVDRip, subtitrat în Română

David „Noodles” Aaronson se chinuie prin ghetourile de evrei în Lower East Side din Manhattan, în anul 1920. Gaşca lui, formată din Patrick „Patsy” Goldberg, Phillip „Cockeye” Stein şi micul Dominic, lucrează pentru un băiat mai mare pe nume Bugsy până când îl întâlnesc pe Max Bercovicz care-i convinge că ar trebui să-şi formeze prop Read more »

Ruthless People 1986, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Ruthless People 1986 (Noroc criminal), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ruthless People 1986 (Noroc criminal), film online HD, subtitrat în Română

Milionarul Sam Stone (Danny DeVito) intenţionează să-şi omoare nevasta pe care o urăşte, Barbara (Bette Midler), pentru a pune mâna pe cele 15 milioane de dolari pe care le-a moştenit de la familia ei şi să fugă cu amanta lui, Carol (Anita Morris). Cu toate acestea, el primeşte un telefon din partea unui bărbat anonim care-l informează că Read more »

The Gunman 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Gunman 2015 (Pe viaţă şi pe moarte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Gunman 2015 (Pe viaţă şi pe moarte), film online, NESUBTITRAT în Română

Acţiunea filmului începe undeva în anul 2006, în Republica Democrată Congo, acolo unde Jack Terrier (Sean Penn) este un fost soldat din Forţele Speciale care lucrează pe postul de consilier de securitate pentru o companie de minerit. Împreună cu un grup restrâns de asociaţi, el rezolvă sarcini obscure pentru care companiile plătesc Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online