Dead Man Down 2013, film online subtitrat in Romana

Dead Man Down 2013, film online subtitrat in Romana

Dead Man Down 2013 (Gustul răzbunării), film online DVDRip, subtitrat în Română

Victor s-a infiltrat într-un imperiu al criminalităţii, condus de către brutalul Alphonse Hoyt, având ca obiectiv să-l facă pe Alphonse să plătească pentru uciderea soţiei sale din urmă cu doi ani. Acesta a ucis-o pe soţia lui Victor pentru a împiedica un eventual proces după ce unul din oamenii săi i-a ucis accidental fiica. Victor o urmăreşte (şi este la rândul lui urmărit de ea) pe Beatrice, o tânără misterioasă care locuieşte în apartamentul de vis a vis, alături de mama ei.

Beatrice începe să se bage în seamă cu Victor şi pare că este interesată de el, însă la prima lor întâlnire femeia îşi arată adevăratele intenţii: tânăra deţine o înregistrare în care apare Victor omorând un om şi se foloseşte de acest lucru pentru a-i cere acestuia să ucidă un şofer beat din cauza căruia a fost desfigurată, în caz contrar va duce înregistrarea la poliţie.

Între timp, Alphonse primeşte ameninţări cu moartea şi în timpul unui schimb de focuri cu Jamaicanii, pe care el îi consideră responsabili, Victor îi salvează viaţa şi îi câştigă astfel încrederea. Pe măsură ce ameninţările se intensifică, un om din echipa lui Alphonse, şi un prieten de-al lui Victor, Darcy, investighează sursa acestor ameninţări. De asemenea, Victor a răpit fratele unui gangster albanian pe nume Ilir, cel care l-a ajutat pe Alphonse să se debaraseze de cadavrele familiei lui Victor. Planul lui Victor este de-a atrage pe albanieni şi pe cei conduşi de Alphonse într-un singur loc pentru a-i putea elimina mai uşor.

Urmărește online filmul Dead Man Down 2013 (Gustul răzbunării), cu subtitrare în Română. UPDATE!!! Calitatea video a filmului este cea mai bună posibilă!

Server 2


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

9 responses to “Dead Man Down 2013, film online subtitrat in Romana”

 1. Cezara says:

  Cine imi poate zice cum se numeste piesa de la inceputul filmului?

 2. Maria says:

  Pare interesant filmul, mai ales ca joaca Colin Farrell in rolul principal.

 3. niname says:

  ce dracul e cu mesajul ciudat despre sex.nu se poate face nimic sa nu porneasca?

 4. Michael says:

  Un film superb. Actiune,dragoste,fiori etc. Multumiri celor care l-au adus pe site si celor implicati in traducere, editare, sincronizare etc. 🙂 Felicitari inca o data.

 5. Telly says:

  Patetic,patetic,patetic…! Si: plin de cliseee din alte zeci de filme, dialoguri fara substanta si logica – drama subiectiva si multa abureala…!

  Pe final – impuscaturi pentru toata lumea (desigur actorul principal nu are nici o zgarietura!)cu final de hapy-hapy end – ce mai PATETIC!!!

  Nota 4 din 10.

 6. Johnny says:

  wow super update!!! cea mai buna calitate video!
  [ app , filmul nu poate fi vizionat 😉 ]

 7. Sandibel says:

  Sa va fie rusine cu reclamele voastre abuzive la filme porno! Daca nu renuntati la ele, o sa va fac antireclama pe toate saiturile posibile.

Spune-ne parerea ta despre acest film