Death Proof – Maşina morţii 2007, filme online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Death Proof - Maşina morţii 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Death Proof – Maşina morţii 2007, film online HD subtitrat în Română

Arlene, Shanna şi DJ „Jungle” Julia Lucai se duc împreună în Congress Avenue, din Austin, Texas, pentru a sărbători ziua de naştere a Juliei. Într-un bar, Julia mărturiseşte faptul că a făcut un anunţ la radio cum că Arlene va oferi un dans în poală celui care va realiza anumite misiuni simple. Un cascador trecut de prima tinereţe pe nume Mike le urmăreşte pe femei la barul cu pricina şi solicită să i se realizeze dansul promis.

Arlene este oarecum circumspectă cu privire la bărbat deoarece i-a văzut ceva mai devreme maşina, însă acesta o convinge să-i facă dansul respectiv. Femeile se pregătesc apoi să plece alături de o altă prietenă pe nume Lanna. Pam, vechea colegă de clasă a Juliei, acceptă oferta venită din partea lui Mike de-a o conduce acasă cu maşina lui. Mike o ia pe Pam în maşina lui tunată special pentru cascadorii şi îi spune că maşina respectivă este o maşină în care şoferul nu are cum să moară indiferent ce se întâmplă… însă doar şoferul.

El accelerează maşina şi pune o frână brusc, zdrobindu-i capul lui Pam de bord şi ucigând-o. El le urmăreşte apoi pe femei cu maşina şi se izbeşte cu putere de ele. Mike scapă din această coliziune fără prea mari avarii, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre femei. Şeriful McGraw este convins de faptul că Mike a produs accidentul cu bună ştiinţă, dar deoarece Mike nu consumase niciun pic de alcool, iar femeile făcuseră acest lucru, el nu poate să-l acuze de nimic pe Mike.

Urmăreşte online filmul Death Proof – Maşina morţii 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online