Despicable Me 2, film online subtitrat în Română

Despicable Me 2, film online subtitrat în Română

Despicable Me 2 (2013) (Sunt un mic ticălos 2), film online subtitrat în Română

Animaţia de mare succes „Despicable Me” continuă cu partea a doua a aventurilor super răufăcătorului Gru, minionilor săi şi cele trei fetiţe adoptate de el, Margo, Edith şi Agnes. Un laborator secret, undeva aproape de cercul polar arctic, tocmai a fost furat de un vehicul misterios ce foloseşte un magnet gigant. Anti-Villain League (AVL) – Liga Anti-Răufăcători -, devine suspicioasă în legătură cu acest caz, deoarece laboratorul în cauză conţine un compus chimic mutant, PX-41, care poate transforma orice fiinţă vie în adevărate maşini de ucis indestructibile. Organizaţia trebuie să găsească pe cineva care să-i ajute să recupereze acel compus chimic înainte ca acesta să ajungă pe mâini greşite.

În acel moment, Lucy Wilde, un agent AVL, îl ia cu forţa pe Gru şi doi Minioni de-ai lui şi îi duce la sediul subacvatic al organizaţiei unde îi cere lui Gru să îi ajute să dea de urma hoţilor. Gru refuză, preferând să se concentreze mai mult pe noua ocupaţie de producător de jeleuri şi pe responsabilităţile de tată al celor trei fetiţe adoptate. Înainte să plece, Lucy recunoaşte că a fost impresionata de munca lui de răufăcător şi îi dă cartea ei de vizită lui Gru, spunându-i s-o contacteze în caz că se răzgândeşte.

Când se întoarce în laboratorul lui, Gru descoperă că jeleul produs de Minionii lui are un gust groaznic, iar Dr. Nefario îi mărturiseşte că îi e dor să fie „diabolic” şi i s-a oferit o slujbă în altă parte. În cele din urmă Gru o contactează pe Lucy şi acceptă misiunea. Indiciile îl conduc pe Gru către mall-ul The Paradise, iar apoi lucrează acolo sub acoperire unde se dă drept patronul unui magazin de prăjituri şi Lucy este partenera sa. El suspectează că patronul unui restaurant din acel mall, Eduardo, este un vechi super răufăcător care-şi spunea El Macho şi despre care se credea că a murit.

Urmăreşte online filmul Despicable Me 2 (Sunt un mic ticălos 2) 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

22 responses to “Despicable Me 2, film online subtitrat în Română”

 1. MONY##$ says:

  SSSSSSSUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR fain filmul merita vazut

 2. Adrian says:

  Buna treaba.

 3. alexa says:

  cel mai bun film animat al anului 2013

 4. alexia says:

  cel mai ssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr film de comedie pe care lam vazut mai ales la cinemaul din molul polus din cluj vizionati-l si voi ca e super tare

 5. Anonim says:

  Imi plac filmele de genul asta…mi-a placut Universitatea Monstrilor,As vrea sa vad si filmul Planes,imi place si Despicable Me 1 si 2…va rog frumos,stiti adresa de facebook a celor de la Dysney pixar deoarece as dori sa le dau un Like si sa le multumesc pentru faptul ca bucura milioane de oameni cu filmele sale fabuloase.
  Va multumesc.

 6. andrei says:

  nu merge

 7. alley says:

  suuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!!! 🙂

 8. alley says:

  mi-a placut mult !!!

 9. xBusTed says:

  Fain filmu merita vazut -_* *_-

 10. florin says:

  super tare:))))))))))))))))))))

 11. Lorrette says:

  Cel mai bun film, il traiesti intens..totul este la superlativ..muzica,esenta,desene…absolut superb..pentru toate varstele!!

 12. Meda says:

  Scrie ca ” This video has been removed from public access ”

  ajutatine !!!!

  Agnes ” it’s not working am gonna die ” !!!

  🙁

 13. andrei says:

  nu merge pana la capat cd 2

 14. SpikeSpigel says:

  Salut… cand incerc sa deschid CD 2 se incarca si nu merge.. ce are ?

 15. Nicu says:

  Ai tu calculator praf

 16. cristi says:

  Server 1 nu merge. Si server 2,3 se incarca mult m-am uitat la instructiuni si nu merg plus eu am TV box care merge super bine

 17. Black says:

  Super film! Eu nush cum unii de pe aici nu văd filmele postate de tine. Eu la toate m am uitat pe tab, si nu mi s au întrerupt niciodată. Doar la două filme parcă, nu era subt. Dar nu m a deranjat, știu engleză. Ăștia care se plâng , mai dați si p la sc! Oricum mersi, A. !

Spune-ne parerea ta despre acest film