Doom 2005, film online subtitrat în Română

Doom 2005, film online subtitrat în Română

Doom 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Pe Marte, în anul 2046, în Corporaţia Union Aerospace (UAC), Centrul de Cercetare Olduvai, oamenii de ştiinţă sunt atacaţi şi traşi în întuneric de un monstru nevăzut. Doctorul Carmack (Robert Russell) transmite un avertisment de-a introduce acel centru în carantină înainte ca uşa din spatele său să se deschidă. El se întoarce şi vede o creatură umanoidă imensă. Pe pământ, o echipă alcătuită din opt soldaţi (Sarge, Reaper, Duke, Destroyer, The Kid, Portman, Goat şi Mac), cunoscută sub numele de „RRTS Hellfighters” (Echipa de intervenţii rapide), se pregăteşte să plece într-o misiune. Lansarea este anulată atunci când liderul echipei, Sarge (Dwayne “The Rock” Johnson), primeşte noi ordine de-a investiga situaţia de la Olduvai.

Staţia de pe Marte este în carantină şi angajaţilor UAC de acolo nu li se permite să se întoarcă pe pământ. În timp ce oamenii se echipează, Sarge îl ia deoparte pe John “Reaper” Grimm (Karl Urban) şi îi cere să rămână acasă, deoarece Olduvai este locul unde părinţii lui au murit şi sora sa încă se află acolo. El refuză, astfel că se echipează şi pornesc cu toţii spre Marte printr-un dispozitiv de teleportare numit „Ark”. Echipa se întâlneşte cu personalul UAC, Pinky (Dexter Fletcher), care se află într-un scaun cu rotile şi Dr. Samantha Grimm (Rosamund Pike), sora lui Reaper. Ea îi informează pe aceştia că divizia doctorului Carmack ce era concentrată pe cercetarea genetică a fost băgată-n carantină, iar Carmack şi alţi cinci colegi ai săi sunt captivi acolo.

Sarge îşi anunţă echipa că misiunea lor este de-a elimina ameninţarea, securiza centrul şi escortarea Dr. Grimm pentru a recupera datele cercetării lui Carmack. Reaper vorbeşte cu sora lui şi află că au descoperit rămăşiţe umanoide pe Marte, care, spre deosebire de oameni, au o pereche de cromozomi in plus care le oferă putere supraomenească, inteligenţă superioară şi capacitate de vindecare sporită.

Urmăreşte online filmul Doom 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

14 responses to “Doom 2005, film online subtitrat în Română”

 1. tomsa says:

  ce e cu moldoveanu ala care vorbeste despre profit in momentu in care dau drumu la orice film nu mai aud filmu oar pe el vorbind

 2. mark says:

  Asa sint moldoveni
  sint peste tot tune “dracu” in ei

 3. Silv says:

  e un film destul de bun !!!

 4. mark says:

  Merge
  Se putea alt final dar merge

 5. daiana florentyna says:

  Încercați putorilor și nu mai faceți rasism în comment .Eu sunt neamț ,hitlerist blond și nu fac rasism .

 6. andra says:

  Filmul nu porneste.
  Multumesc.

 7. Mirel says:

  Daca n-am fi noi moldovenii, majoritatea dintre voi n-ati mai fi ma terminatilor care comentati aiurea :)) filmul e fain, merita vazut

 8. jan11 says:

  Lasti-i in pace pe moldoveni,oameni buni,pentru ca nu toti sunt ca cel care deranjeaza aici dar toti sunt romani,ca mine si,sper eu,ca cel care a comentat dar care se pare ca a uitat istoria Romaniei.

 9. raptor says:

  astia de comenteaza ar trebui intai sa-si vada dafectele lor apoi sa vorbeascadespre altii……sau scuzelemele voi sunteti cei mai perfecti^^

 10. Xjmas says:

  Destul de tare filmul, a fost facut pe tematica jocului Doom 3 dar ce e urat ca nu a aparut vreun Cyberdemon pe acolo 😀 In orice caz filmul a fost genial, chit ca au sarit peste multe chestii pe care le avea jocul.

 11. Vlad says:

  Foarte tare filmului mai ales batalia intre Reaper si comandatul sau(cred).Super film facut in 2005 pe baza jocullui Doom 3chiar daca nu a aparut un cyberdemon,cacodemon si altii(spectre,imp,lost soul etc)

 12. Vic says:

  Un film de toata jena. Ma mir ca actorii asa de buni au acceptat rahatul asta.

Spune-ne parerea ta despre acest film