Archive for the ‘Drama’ Category

Contact (1997), filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Contact 1997, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Contact 1997, film online DVDRip, subtitrat în Română

Încurajată încă din copilărie de răposatul ei tată să exploreze, Dr. Eleanor Arroway (Jodie Foster) lucrează în programul Search for Extraterestrial Intelligence (Căutarea Inteligenţei Extraterestre) – SETI – de la Observatorul Arecibo din Puerto Rico. Ea ascultă transmisiuni radio în speranţa că va găsi semnale trimise de viaţa extraterestră. Consilierul pe teme de ştiinţă al Preşedintelui, David Drum Read more »

Passchendaele 2008, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Passchendaele 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Passchendaele 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Sergentul Michael Dunne este rănit într-o bătălie din timpul Primului Război Mondial şi este trimis înapoi acasă în Europa. În timp ce se recuperează după rănile suferite, el se întâlneşte cu asistenta medicală Sarah Mann (Caroline Dhavernas) în Calgary, Alberta, acolo unde a fost înrolat în primă fază. Sarah este ostracizată în zonă din cauza Read more »

Geek Charming 2011, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Geek Charming 2011 (Tocilarul Fermecator), cu subtitrare (şi dublat) în Română şi calitate DVDRip.

Geek Charming 2011 (Tocilarul Fermecator), film online subtitrat (şi dublat) în Română

Dylan Schoenfield este o adolescentă în vârstă de 16 ani, snoabă, bogată şi egoistă, care ajunge la Academia Woodlands. Ea are cel mai dorit iubit, cei mai populari prieteni şi e determinată să câştige titlul de Regina Blossom. Josh Rosen este un pasionat de cinematografie şi îşi doreşte să devină regizor. El este îndrăgostit de Read more »

Lila and Eve – Lila şi Eve 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lila and Eve - Lila şi Eve 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lila and Eve – Lila şi Eve 2015, film online HD, subtitrat în Română

Viola Davis o interpretează pe Lila, o mamă singură din Atlanta a cărei lume a fost făcută bucăţi atunci când băiatul ei cel mare, Stephon (Aml Ameen), este ucis oarecum accidental într-un schimb de focuri produs pe stradă. Reuşind cu greu să aibă grijă de ea însăşi, ce să mai vorbim şi de băiatul cel mic, Justin (Ron Caldwell), şi Read more »

After Lucia – După Lucia 2012, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul After Lucia / Después de Lucía - După Lucia 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

After Lucia / Después de Lucía – După Lucia 2012, film online HD, subtitrat în Română

Roberto (Hernán Mendoza) a picat în depresie după ce iubita lui soţie, Lucía, a trecut în nefiinţă după ce a fost implicată într-un accident rutier. Dorind să lase în urmă durerea provocată de pierderea soţiei sale, Roberto hotărăşte să se mute din Puerto Vallarta şi să locuiască în Mexico City împreună cu fiica lui în vârstă de 17 ani, Read more »

Far From the Madding Crowd, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Far From the Madding Crowd 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Far From the Madding Crowd 2015, film online HD, subtitrat în Română

Atunci când Bathsheba Everdene (Carey Mulligan) vine în faţa personalului de la ferma pe care a moştenit-o recent că „intenţionez să vă uimesc pe toţi”, convingerea ei este cât se poate de evidentă pentru toată lumea. Calea ei spre fericire, totuşi, nu este deloc atât de lină şi fără hopuri. Filmul prezintă capriciile sorţii şi felul în care poate să Read more »

Goodbye to All That 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Goodbye to All That 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goodbye to All That 2014, film online HD, subtitrat în Română

Otto (Paul Schneider) este un tip căruia îi lipsesc anumite calităţi în pat care ajung să-i afecteze şi să-i distrugă căsnicia. El este pus în faţa unei situaţii în care trebuie să înţeleagă cum un anumit moment poate să producă atât de multe daune. Mai târziu, fiica lui pe nume Edie (Audrey P. Scott), îi spune mamei sale, Annie (Melanie Lynskey), Read more »

The Suicide Theory 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Suicide Theory 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Suicide Theory 2014, film online HD, subtitrat în Română

Steven Ray (Steve Mouzakis) este un bărbat foarte violent. El urăşte totul şi pe toată lumea, de aceea este şi un foarte bun asasin plătit. Nu are pic de empatie, astfel că nu are nicio problemă în a elimina ţintele. Cu toate acestea, în spatele aceste violenţe de care e capabil, se află o suferinţă personală ce se trage dintr-o tragedie de Read more »

Third Star – A treia stea 2010, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Third Star - A treia stea 2010, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Third Star – A treia stea 2010, film online HD, subtitrat în Română

După ce sărbătoreşte cea de-a 29-a şi – aşa cum toată lumea ştie, inclusiv el – ultima sa zi de naştere, James (Benedict Cumberbatch), un tânăr bolnav de cancer în fază terminală, pleacă într-o drumeţie alături de cei trei buni prieteni ai lui, Davy (Tom Burke), Bill (Adam Robertson) şi Miles (JJ Feild). Destinaţia lor este plaja favorită a lui Read more »

Strangerland 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Strangerland 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Strangerland 2015, film online HD, subtitrat în Română

În oraşul fictiv Nathgari, aflat în deşertul Australiei, familia Parker s-a mutat cu o oarecare strângere de inimă de puţin timp. Tatăl, Matthew (Joseph Fiennes), este un farmacist care îşi petrece cam tot timpul zilei departe de casă, muncind. Acest lucru îi lasă în grijă lui Catherine (Nicole Kidman) creşterea celor doi copii ai lor: adolescentul Tommy (Nicholas Hamilton) şi sora lui în vârstă de 15 Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online