Archive for the ‘Drama’ Category

The Other Boleyn Girl 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Other Boleyn Girl 2008 (Cealaltă moştenitoare Boleyn), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Other Boleyn Girl 2008 (Cealaltă moştenitoare Boleyn), film online HD, subtitrat în Română

Căsnicia lui Henry al VIII-lea (Eric Bana) cu Catherine de Aragon (Ana Torrent) nu se soldează cu un băiat care să devină moştenitorul tronului; singura urmaşă este fiica lor Mary (Constance Stride). Thomas Howard, Duce de Norfolk (David Morrissey), şi cumnatul acestuia Thomas Boleyn (Mark Rylance), plănuiesc să o facă pe fiica cea Read more »

Our Brand Is Crisis 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Our Brand is Crisis 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Our Brand Is Crisis 2015, film online HD, subtitrat în Română

În anul 2002, politicianul bolivian Pedro Castillo (o versiune fictivă a lui Gonzalo Sanchez de Lozada) angajează o firmă de consultanţă politică americană pentru a-l ajuta să câştige alegerile prezidenţiale din acel an în Bolivia. Firma o aduce pe Jane Bodine (Sandra Bullock) pentru a se ocupa de campania din Bolivia şi a se lupta cu cel mai Read more »

Mysterious Skin – Misterele tinereţii, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mysterious Skin 2004 (Misterele tinereţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mysterious Skin 2004 (Misterele tinereţii), film online HD, subtitrat în Română

Născuţi în anul 1972, în Kansas, puştii în vârstă de opt ani, Neil McCormick şi Brian Lackey, sunt abuzaţi sexual de către antrenorul lor de baseball. Amândoi băieţi sunt ţintele abuzului din cauza faptului că fiecare dintre ei provine din familii disfuncţionale. Mama lui Neil, Ellen, este neglijenţă faţă de el şi e mai preocupată de lungul şir de Read more »

Heartless – Fără Inimă 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Heartless - Fără Inimă 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Heartless – Fără Inimă 2009, film online HD, subtitrat în Română

Jamie Morgan (Jim Sturgess) este un fotograf singuratic cu ceva probleme şi un semn din naştere foarte mare în formă de inimă care îi acoperă aproape jumătate din chip. El este încă virgin la vârsta de 25 de ani din cauza faptului că mai mereu a fost retras faţă de oameni şi agresat, nefiind capabil să îşi facă prieteni sau să atragă femei. Read more »

The Snow Walker 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), film online HD, subtitrat în Română

În vara anului 1953, pilotul canadian Charlie Halliday (Barry Pepper), un fost pilot de bombardier în cel de-al Doilea Război Mondial, face un zbor de rutină în Golful Queen Maud din Oceanului Arctic atunci când dă peste nişte Inuiti care îi cer ajutorul. Aceştia călătoresc cu o tânără femeie pe nume Kanaalaq (Annabella Piugattuk) care suferă Read more »

The Throwaways 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Throwaways 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Throwaways 2015, film online HD, subtitrat în Română

Când infamul hacker Drew Reynolds este capturat de CIA, lui i se dă de ales. Fie îşi va petrece restul vieţii la puşcărie, fie acceptă să lucreze pentru ei. Reynolds acceptă să lucreze cu CIA numai că vrea să poată să-şi formeze propria lui echipă pe care o denumeşte „Throwaways”, iar aceasta este considerată drept dispen Read more »

TRUMBO (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Trumbo 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Trumbo 2015, film online HD subtitrat în Română

Dalton Trumbo (Bryan Cranston) este un scenarist al cărui talent îl plasează printre elitele de la Hollywood. Cu toate acestea, susţinerea lui făţişă a muncii organizate şi adeziunea sa la Partidul Comunist din America atrag atenţia nedorită a starurilor din industria divertismentului care sunt anti-sovietici, precum ziaristă Hedda Hopper (Helen Mirren) sau actorul John Wayne (David James Read more »

The Prophet – Profetul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Prophet - Profetul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Prophet – Profetul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Kamila, o mamă vadvă, lucrează ca femeie de serviciu pentru Mustafa, un poet străin, un pictor şi activist politic ce se află în arest la domiciliu. Mustafa este păzit de un soldat pe nume Halim care o iubeşte în secret pe Kamila. Fiica lui Kamila, Almitra, a încetat să mai vorbească după ce tatăl ei a murit şi a devenit un adevărat copil-problemă Read more »

Stone Cold – Misiune riscantă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Stone Cold - Misiune riscantă (1991), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Stone Cold – Misiune riscantă (1991), film online HD, subtitrat în Română

Joe Huff este un poliţist dur din Alabama care e frustrat de sistemul ce se poartă cu mănuşi cu infractorii. Frustrarea lui este amplificată de faptul că acum e suspendat din cauză că a exercitat violenţă excesivă faţă de infractori. După ce împiedică un jaf la un supermarket, Joe este chemat de agentul Cunningham şi şantajat de acesta să Read more »

99 Homes – Evacuatorul 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 99 Homes 2015 (Evacuatorul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

99 Homes – Evacuatorul 2015, film online HD, subtitrat în Română

Dennis Nash (Andrew Garfield) este un muncitor în construcţii din Orlando, Florida, care îşi creşte de unul singur copilul şi a rămas recent fără locul de muncă. Împreună cu mama şi băiatul său, el urmează să fie evacuat din casă. Operatorul imobiliar care se va ocupa de evacuare este Rick Carver (Michael Shannon) şi poliţiştii Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online