Archive for the ‘Drama’ Category

Margin Call 2011, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Margin Call 2011 (Panică pe Wall Street), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Margin Call 2011 (Panică pe Wall Street), film online DVDRip, subtitrat în Română

Analistul de risc începător, Seth Bregman (Penn Badgley), colegul său, Peter Sullivan (Zachary Quinto), şi şeful biroului de tranzacționare, Will Emerson (Paul Bettany), fac parte dintr-o echipă de resurse umane angajaţi temporar de o companie (niciodată menţionată). Într-o zi normală de muncă, aceştia desfăşoară o concediere în Read more »

The Longest Week 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Longest Week 2014 (Săptămâna cea mai lungă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Longest Week 2014 (Săptămâna cea mai lungă), film online HD, subtitrat în Română

Conrad Valmont (Jason Bateman) este un individ care s-a bucurat toată viaţa lui de bogăţia familiei sale şi nu a făcut nimic notabil pe cont propriu. Mai exact, este un copil adult ce trăieşte pe spinarea familiei sale. Părinţii lui, care deţin un hotel de lux, l-au lăsat mai tot timpul în grija personalului pe când era mic în timp ce ei călătoreau Read more »

Dolphin Tale 2011, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul Dolphin Tale 2011 (Povestea delfinului), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Dolphin Tale 2011 (Povestea delfinului), film online DVDRip, subtitrat în Română

Sawyer Nelson (Nathan Gamble) este un copil singuratic de 11 ani al cărui singur prieten este vărul său, Kyle (Austin Stowell), un campion la înot şi care urmează acum calea tatălui său de-a se înrola în armată pentru a face bani de Olimpiadă. Într-o zi, Sawyer se plimbă cu bicicleta atunci când vede un pescar cerând ajutor pentru un delfin Read more »

Thirteen – Treisprezece, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Thirteen - Treisprezece 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Thirteen – Treisprezece 2003, film online HD, subtitrat în Română

Tracy Freeland (Evan Rachel Wood), o puştoaică în vârstă de 13 ani, începe anul şcolar în Los Angeles din postura unei copile deştepte, inocentă şi scriitoare de poezii. Mama ei divorţată, Melanie (Holly Hunter), este o alcoolică în recuperare care a renunţat la liceu şi se străduieşte să câştige bani lucrând la un coafor pentru a o susţine pe Read more »

Dracula 2013, sezonul 1, seriale online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Dracula 2013, sezonul 1 complet, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Dracula 2013, sezonul 1, seriale online subtitrat în Română

Dracula este un serial britanico-american de dramă/horror care a avut premiera la televiziunea NBC în data de 25 octombrie, 2013. El este inspirat din clasicul roman al lui Bram Stoker cu acelaşi titlu. Serialul îl prezintă pe Contele Dracula în momentul în care soseşte în Londra şi se pretinde a fi un antreprenor american care susţine că Read more »

Born on the Fourth of July 1989, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Born on the Fourth of July 1989 (Născut pe 4 iulie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Born on the Fourth of July 1989 (Născut pe 4 iulie), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce Ron Kovic (Tom Cruise) şi colegii lui de clasă aud un discurs pasionant despre Forţele Marine, Ron hotărăşte să se înroleze şi el. În cel de-al doilea său tur în Războiul din Vietnam, Kovic este deja sergent şi pe când se afla într-o patrulare unitatea lui ucide mai mulţi civili vietnamezi dintr-un sat, crezând că fac parte din forţele inamice. Read more »

Black Box 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmărește online serialul Black Box 2014, sezonul 1 complet, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Black Box 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Catherine Black (Kelly Reilly este un doctor neurolog faimos ce ascunde un secret foarte tulburător; ea suferă de personalitate multiplă şi singura persoană care ştie despre boala ei este psihiatrul care o tratează, Dr. Helen Hartramph (Vanessa Redgrave), care a fost alături de Catherine încă de la prima ei criză şi s-a comportat cu ea Read more »

Houdini (2014), miniserie TV, online subtitrat în Română

Urmăreşte online miniseria Houdini 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Houdini (2014), miniserie TV, online subtitrat în Română

Houdini este o miniserie formată din nouă părţi care a fost produsă pentru televiziunea History, fiind scrisă de Nicholas Meyer şi regizată de Uli Edel. În rolul marelui magician Harry Houdini este Adrien Brody şi îl prezintă pe acesta încă din fragedă copilărie până în ultima clipă de viaţă. Miniseria se focusează pe omul din spatele magic Read more »

In Your Eyes (2014), filme online HD subtitrat în Română

Urmărește online filmul In Your Eyes 2014, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

In Your Eyes 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu tânăra Rebecca Porter (Zoe Kazan) care este pe cale să meargă în New Hampshire în timp ce de partea cealaltă a ţării, în New Mexico, tânărul Dylan Kershaw (Michael Stahl-David) se află la şcoală cu un grup de prieteni. Brusc, Dylan este capabil să experimenteze tot ce experimentează Rebecca şi în acelaşi timp ea are Read more »

Believe 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul Believe 2014, sezonul 1 complet, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Believe 2014, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Bo este o fetiţă care s-a născut cu nişte capacităţi supranaturale speciale pe care nu şi le poate controla. Pe măsură ce aceste puteri au început să evolueze, oamenii care au protejat-o până acum sunt nevoiţi să apeleze la un om din afară pentru a-i ajuta. Asta i-a condus către William Tate, un prizonier condamnat la moarte pe nedrept pe care Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | filme online | Filme Noi