Archive for the ‘Drama’ Category

The Duke of Burgundy 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Duke of Burgundy 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Duke of Burgundy 2014, film online HD, subtitrat în Română

The Duke of Burgundy este un film britanic de dramă/erotism scris şi regizat de Peter Strickland. Filmul a avut proiecţii în cadrul mai multor festivaluri de film, inclusiv cel de la Toronto, Festivalul de Film de la Londra sau cel internaţional de la Rotterdam, fiind întâmpinat cu recenzii în general pozitive din partea criticilor de film. Read more »

Jerry Maguire 1996, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jerry Maguire 1996, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Jerry Maguire 1996, film online DVDRip, subtitrat în Română

Jerry Maguire (Tom Cruise) este un impresar de sport în vârstă de 35 de ani care lucreaza pentru Sports Management International (SMI). El face o declaraţie deloc pe placul superiorilor săi cu privire la lipsa de onestitate care se află în această afacere, astfel că el e pe punctul de-a fi concediat. Cel trimis să-l dea fară este nimeni altul Read more »

Miss Meadows 2014, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Miss Meadows 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Miss Meadows 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Domnişoara Meadows (Katie Holmes) se plimbă pe o stradă dintr-o suburbie frumoasă şi liniştită unde citeşte nişte poezii şi ocazional dansează step. La scurtă vreme, un individ bădăran aflat într-o maşină trece pe lângă ea şi o ameninţă să nu-i mai refuze „invitaţiile la o tură” (în sensul acela urât, desigur), iar aceasta nu stă prea mult pe Read more »

Camp X-Ray 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Camp X-Ray 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Camp X-Ray 2014, film online HD, subtitrat în Română

Kristen Stewart o interpretează pe eroina filmului Amy Cole, o tânără femeie din Florida care s-a înrolat în armată pentru a învăţa şi a se dezvolta din toate punctele de vedere, dar care acum se regăseşte ajunsă la Închisoarea Guantanamo – cunoscut şi drept Gitmo sau Camp X-Ray – pentru a supraveghea prizonierii deţinuţii de acolo. E important de făcut diferenţa între prizonier şi deţinut, Read more »

Everything Must Go 2010, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Everything Must Go 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Everything Must Go 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Vânzătorul Nick Halsey (Will Ferrell) este concediat de la locul de muncă pe care l-a avut vreme de 16 ani din cauza unui incident în care a fost implicat şi care are legătură cu alcoolismul său. El stă într-o parcare după ce a plecat de la birou şi îşi îneacă amarul cu ceva tărie. După aceea ia un cuţit de armată care i-a fost dat drept cadou de despă Read more »

The Darjeeling Limited 2007, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Darjeeling Limited 2007 (Un tren numit Darjeeling), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Darjeeling Limited 2007 (Un tren numit Darjeeling), film online DVDRip, subtitrat în Română

Un om de afaceri în India (Bill Murray) pierde trenul la limită. El este apoi bătut de un tânăr pe nume Peter Whitman (Adrien Brody). Peter se întâlneşte apoi cu fraţii lui, Francis (Owen Wilson) şi Jack (Jason Schwartzman), într-un tren de lux denumit drept The Darjeeling Limited care traversează India. Fraţii nu s-au mai văzut de la Read more »

Romeo and Juliet 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Romeo and Juliet 2013 (Romeo şi Julieta), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Romeo and Juliet 2013 (Romeo şi Julieta), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi prea detaliată: În Verona Evului Mediu, două familii bogate, familia Montague şi familia Capulet, s-au urât timp de secole. Într-o zi pe când se aflau la piaţă, familiile pornesc o nouă altercaţie care-l înfurie la culme pe Prinţul care ameninţă că dacă pacea din Verona va mai fi tulburată vreodată, va lua măsuri Read more »

October Gale 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul October Gale 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

October Gale 2014, film online HD, subtitrat în Română

Helen (Patricia Clarkson), o doctoriţă din Toronto, se duce la cabana familiei sale aflată pe o insulă pitorească izolată pentru a-şi pune gândurile în ordine după un an de zile de la moartea soţului ei. Ea încearcă să readucă la viaţă acest loc de vacanţă care pare să fi rămas îngheţat în timp. Pe măsură ce Helen merge să se debaraseze de lucrurile inutile care se află acolo sau alte lucruri care-i Read more »

Fort Bliss 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Fort Bliss 2014, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Fort Bliss 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Conflictul aparent interminabil din Afghanistan, care a devenit cel mai lung război al Americii, este o sursă la fel de interminabilă pentru regizorii dornici să facă filme de război. În vreme ce unii aleg să prezinte acţiunea din teren, alţii aleg să o prezinte pe cea de acasă, acolo unde soldaţii trebuie să se readapteze vieţii de civili şi sunt explorate costurile umane pe care le suportă soldaţii ameri Read more »

The Ultimate Life 2013, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Ultimate Life 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Ultimate Life 2013, film online HD, subtitrat în Română

„The Ultimate Life” este continuarea filmului de succes „The Ultimate Gift” din anul 2007. Acolo, miliardarul decedat Red Stevens îl instruieşte postum, prin intermediul unor casete video, pe nepotul lui rebel Jason cum să trăiască o viaţă bună şi cu însemnătate. „The Ultimate Life” preia evenimentele de la trei ani distanţă faţă Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online