Archive for the ‘Drama’ Category

Lars and the Real Girl 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lars and the Real Girl 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lars and the Real Girl 2007, film online HD, subtitrat în Română

Lars Lindstrom (Ryan Gosling) locuieşte în garajul din spatele casei pe care el şi fratele lui, Gus (Paul Schneider), au moştenit-o de la răposatul lor tată. Karin (Emily Mortimer) este cumnata însărcinată a lui Lars. Încercările sale insistente de-al aduce în casă pentru o cină în familie sunt de obicei respinse de Lars, iar în cele Read more »

Shelter – Adăpostul 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Shelter - Adăpostul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Shelter – Adăpostul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Anthony Mackie interpretează un bărbat de naţionalitate nigeriană pe nume Tahir care se află în America şi rămâne acolo în ciuda faptului că viza de şedere i-a expirat. Jennifer Connelly, pe de altă parte, interpretează o dependentă de heroină pe nume Hannah care a ajuns în stradă din cauza acestui viciu. Ea ajunge chiar în situaţia Read more »

Mulholland Drive 2001, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Mulholland Drive 2001 (Calea misterelor), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Mulholland Drive 2001 (Calea misterelor), film online HD, subtitrat în Română

O femeie brunetă scapă de propria moarte supravieţuind unui accident de maşină de pe Mulholland Drive. Rănită şi şocată, ea se duce în Los Angeles şi se furişează într-un apartament pe care tocmai l-a părăsit o bătrână roşcată. O actriţă aspirantă pe nume Betty Elms (Naomi Watts) soseşte în acelaşi apartament şi o găseşte pe femeia Read more »

Seeds of Yesterday 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Seeds of Yesterday 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Seeds of Yesterday 2015, film online HD, subtitrat în Română

La 13 ani distanţă de If There Be Thorns, Cathy şi Chris sosesc la Foxworth Hall, care a fost reconstruit de Bart, pentru petrecerea acestuia pricinuită de a 25-a sa aniversare. Bart a rămas obsedat de Malcolm şi are o relaţie rece cu mama şi unchiul lui din cauza incestului acestora. El chiar şi-a schimbat numele de familie în Read more »

Hunger – Foame 2008, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hunger - Foame 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hunger – Foame 2008, film online HD, subtitrat în Română

Davey Gillen este un membru al IRA ce a fost capturat şi trimis la închisoare. El este categorisit ca un prizonier noncomformist deoarece refuză să poarte uniforma închisorii. Davey este trimis în celulă dezbrăcat şi cu doar o pătură la el. Colegul său de celulă, Gerry, a murdărit întreaga celulă cu fecale ca parte a unui protest de nespă Read more »

Infinitely Polar Bear 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Infinitely Polar Bear 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Infinitely Polar Bear 2014, film online HD, subtitrat în Română

În timp ce majoritatea taţilor îşi petrec zilele la serviciu, Cam Stuart (Mark Ruffalo) este de găsit mai degrabă la vânătoare de ciuperci, gătind mâncăruri sofisticate sau lucrând la unul dintre multiplele sale proiecte pe jumătate terminate. Rudele sale înstărite îi ajută familia cât să nu moară de foame în timp ce Cam se străduieşte să se Read more »

If There Be Thorns 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul If There Be Thorns 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

If There Be Thorns 2015, film online HD, subtitrat în Română

La şase ani după evenimentele din Petals on the Wind, Cathy şi Chris sunt căsătoriţi şi trăiesc fericiţi în California împreună cu copiii lui Cathy, Jory şi Bart. Acesta din urmă se simte singur şi neglijat de frate şi de părinţii săi. Într-o zi, o femeie îmbrăcată în negru complet se mută în vila de lângă ei şi îi invită pe cei doi copii pe la ea pentru ceai şi Read more »

FRANK 2014, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Frank 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

FRANK 2014, film noi online HD, subtitrat în Română

Jon (Domhnall Gleeson), un compozitor aspirant, este martor când un bărbat încearcă să se sinucidă. Bărbatul respectiv este dus la spital şi Jon discută cu Don (Scoot McNairy), care-i spune că individul era membru al unei trupe muzicală pe care o manageria el. Jon îi spune că ştie şi el să cânte la instrumentul la care cânta sinucigaşul şi Don îl invită să cânte cu ei în seara următoare. Jon se Read more »

The Stanford Prison Experiment, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Stanford Prison Experiment 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Stanford Prison Experiment 2015, film online HD subtitrat în Română

Experimentul din Închisoarea Stanford a fost realizat în anul 1971, la solicitarea U.S. Navy, pentru a investiga şi a aprofunda motivul pentru care se iscă mereu conflicte între prizonieri şi gardieni din unităţile militare de corecţie. Dr. Philip Zimbardo şi echipa lui au ales 24 de studenţi şi i-au împărţit în două grupuri de prizonieri şi gardieni, punând Read more »

The Dresser – Costumierul 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Dresser - Costumierul 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Dresser – Costumierul 2015, film online HD, subtitrat în Română

Într-un teatru din Anglia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial este pusă în scenă piesa „King Lear”, iar în rolul principal este un actor bătrân, cândva un Shakespearean faimos, pe care-l putem identifica doar sub titulatura de „Sir” (Anthony Hopkins). El provine din vechea şcoală britanică de actorie, fiind un bun orator şi plin de grando Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online