Archive for the ‘Drama’ Category

The Water Diviner 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Water Diviner 2014 (Promisiunea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Water Diviner 2014 (Promisiunea), film online HD, subtitrat în Română

Joshua Connor (Russell Crowe) este un fermier din Australia care trăieşte într-o zonă unde apa este greu de găsit, însă el se pricepe de minune să descopere locurile pe unde trece apa şi a fora acolo puţuri pentru a-şi alimenta gospodăria. Filmul se desfăşoară undeva în anul 1919, după Primul Război Mondial, iar cei trei băieţi ai lui Read more »

The Truman Show 1998, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Truman Show 1998, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Truman Show 1998, film online DVDRip, subtitrat în Română

Truman Burbank (Jim Carrey) este fără ştiinţa sa protagonistul show-ului de televiziune The Truman Show, o emisiune TV în care toată viaţa lui, încă de la momentul naşterii sale, este filmată de mii de camere ascunse, 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână şi imaginile sunt transmise în direct peste tot în lume. Creatorul emisiunii şi Read more »

What We Did on Our Holiday 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul What We Did on Our Holiday 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

What We Did on Our Holiday 2014, film online HD, subtitrat în Română

Doug McLeod (David Tennant) şi soţia lui, Abi (Rosamund Pike), se reunesc după o despărţire foarte tensionată pentru a călători împreună în Scoţia să-l viziteze pe tatăl lui Doug, Gordie (Billy Connolly), de ziua acestuia de naştere. Gordie suferă de cancer în fază terminală astfel că fratele bogat al lui Doug, Gavin McLeod (Ben Miller), a Read more »

Almost an Angel 1990, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Almost an Angel 1990 (Aproape Înger), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Almost an Angel 1990 (Aproape Înger), film online DVDRip, subtitrat în Română

Terry Dean (Paul Hogan), un hoţ de meserie specializat în sabotarea sistemelor de supraveghere electronice, este pe cale de-a fi eliberat după o nouă perioadă petrecută în închisoare. Ca urmare a sugestiei primite din partea unui coleg de suferinţă, el hotărăşte să treacă la jaful de bănci, dar cu ceva îmbunătăţiri pe care numai el se pricepe să le Read more »

The World Made Straight 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The World Made Straight 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The World Made Straight 2015, film online HD, subtitrat în Română

Fiind o adaptare a cărţii lui Ron Rash, filmul spune povestea unui băiat în vârstă de 17 ani care ajunge în lumea traficanţilor de droguri din Carolina de Nord în anii ’70. Filmul are, însă, şi momente în care prezintă imagini din perioada celui De-al Doilea Război Mondial în care sunt prezentate brutalităţi comise asupra oamenilor nevinovaţi. Read more »

My Sassy Girl – Trăiește clipa, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Sassy Girl - Trăiește clipa 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

My Sassy Girl – Trăiește clipa 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Charlie Bellow (Jesse Bradford), un băiat politicos şi cu suflet bun, speră că într-o bună zi va avea ocazia să obţină un post de manager la compania agricolă Tiller King unde lucrează tatăl lui pe postul de mecanic de întreţinere. Când începe şcoala de afaceri din New York, el aude tragica veste cum că vărul său a murit. Prietenul lui suger Read more »

The Shoes of the Fisherman, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Shoes of the Fisherman 1968 (Sandalele pescarului), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Shoes of the Fisherman 1968 (Sandalele pescarului), film online subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în toiul Războiului Rece, filmul îl prezintă pe Kiril Pavlovich Lakota (Anthony Quinn), Arhiepiscopul Lvov-ului, care e eliberat în mod neaşteptat după ce şi-a petrecut ultimii 20 de ani într-un lagăr de muncă din Siberia de către Piotr Ilyich Kamenev (Laurence Olivier), cel care l-a încarcerat iniţial şi devenit acum Read more »

A Bronx Tale 1993, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul A Bronx Tale 1993 (O poveste din Bronx), cu subtitrare în Română și calitate HD.

A Bronx Tale 1993 (O poveste din Bronx), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1960, Lorenzo Anello (Robert De Niro) îşi întemeiază o familie: El locuieşte în The Bronx, New York, împreună cu soţia lui, Rosina (Katherine Narducci), şi băiatul lui, Calogero (Francis Capra), care are o fascinaţie deosebită faţă de mafia locală condusă de Sonny (Chazz Palminteri). Într-o zi, Calogero este martorul unei crime Read more »

Liberal Arts 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Liberal Arts 2012 (Arte Liberale), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Liberal Arts 2012 (Arte Liberale), film online HD, subtitrat în Română

Jesse Fischer (Josh Radnor) este un funcţionar în vârstă de 35 de ani care se ocupă cu aplicaţiile pentru facultate din New York şi iubeşte limba şi literatura engleză, însă cu toate acestea el este nesatisfăcut de viaţa lui personală şi chiar cea profesională. El consideră că cel mai fericit moment din viaţa lui a fost perioada petrecută la facultatea Read more »

Vikings – Vikingii, sezonul 3, serial online subtitrat în Română

Urmăreşte sezonul 1 complet din serialul Vikings - Vikingii, cu subtitrare în Română.

Vikings – Vikingii, sezonul 3, serial online subtitrat în Română

Iată că sezonul trei din mult îndrăgitul serial Vikings a sosit. Acest al treilea sezon din Vikings va avea un număr de 10 episoade şi din câte se pare Ragnar împreună cu ceilalţi vikingi vor da asediul asupra Parisului – sau cel puţin aşa a dat de înţeles creatorul acestui serial, Michael Hirst. Acesta a spus că Parisul de la acea vreme era cel Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online