Archive for the ‘Drama’ Category

The Crucible 1996, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Crucible 1996 (Vrăjitoarele din Salem), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Crucible 1996 (Vrăjitoarele din Salem), film online HD, subtitrat în Română

Dis de dimineaţă, în Salem, Massachusetts, anul 1692, câteva fete de la ţară se întâlnesc în pădure cu o sclavă Barbadiană pe nume Tituba (Charlayne Woodard). Una dintre fete, Abigail Williams (Winona Ryder), ucide o găină şi îi bea sângele, punându-şi dorinţa ca soţia lui John Proctor, un individ de care s-a îndrăgostit, să moară. Read more »

Bunraku (2010), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bunraku (2010), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bunraku (2010), film online HD, subtitrat în Română

După un război global ce a avut consecinţe devastatoare asupra planetei şi oamenilor, armele au fost scoase în afara legii, dar oamenii încă se luptă între ei folosind arme albe şi artele marţiale. Nicola the Woodcutter (Ron Perlman) este cel mai puternic bărbat din estul Atlanticului, un lord al crimei ascuns care conduce cu mână de fier şi nouă asasini de nădejde. Mâna lui dreaptă este Asasinul Read more »

Welcome to Me 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Welcome to Me 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Welcome to Me 2014, film online HD, subtitrat în Română

Alice Klieg (Kristen Wiig), o femeie singură ce trăieşte din pensia de handicap pe care o primeşte din cauza unei tulburări de personalitate, îşi petrece cea mai mare parte a timpului uitându-se la televizor şi îşi cheltuie o parte însemnată din bani pe bilete la loterie. În cele din urmă, ea câştigă potul cel mare de peste 80 de milioane de dolari. Read more »

Broken Horses 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Broken Horses 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Broken Horses 2015, film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe „undeva lângă graniţa mexicană, cu 15 ani în urmă”, atunci când un şerif îşi exersează ţinta la un poligon. Băiatul lui mai mare, Buddy, îl avertizează că dacă mai stau mult pe acolo vor întârzia la spectacolul de vioară al fratelui său mai mic. Tatăl îi spune fiului că „avem o grămadă de timp”, însă în clipa următoare timpul Read more »

I’ll See You In My Dreams 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul I’ll See You In My Dreams 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

I’ll See You In My Dreams 2015, film online HD, subtitrat în Română

Rămasă văduvă de mult, Carol a dus o viaţă destul de bine ordonată. Ea se trezeşte dis de dimineaţă, îşi face treburile pe care le are de făcut prin casă, joacă bridge cu nişte vechi prieteni ce locuiesc la un azil din apropiere şi aşa mai departe. Însă ea este un pic deconectată de prietenii ei deoarece a ales să locuiască în propria ei casă, Read more »

Passengers – Dispariţii 2008, filme online subtitrat în Română

Vezi filmul online Passengers - Dispariţii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Passengers – Dispariţii 2008, film online HD, subtitrat în Română

Psihoterapeuta Claire Summers (Anne Hathaway) este chemată de supervizorul ei pentru a trata un grup de cinci supravieţuitori ai unui accident aviatic; aceştia sunt pasagerii Dean (Ryan Robbins), Norman (Don Thompson), Shannon (Clea DuVall), Eric (Patrick Wilson) şi însoţitoarea de zbor Janice (Chelah Horsdal). Claire vorbe Read more »

Bajrangi Bhaijaan 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bajrangi Bhaijaan 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bajrangi Bhaijaan 2015, film online HD, subtitrat în Română

Shahida (Harshaali Malhotra) este o fetită pakistaneză ce nu poate să vorbească. Mama ei o duce la Hazrat Nizamuddin Auliya’s Dargah în Delhi, India, pentru a se ruga ca micuţa să poată vorbi. Pe când se întoarcea acasă în miezul nopţii, exact lângă graniţa cu Pakistan, trenul în care se află Shahida şi mama ei se opreşte. În Read more »

Untraceable – Crime online, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Untraceable - Crime online (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Untraceable – Crime online (2008), film online HD, subtitrat în Română

Agentul special Jennifer Marsh (Diane Lane) este o mamă văduvă ce locuieşte într-o casă din suburbia Portlandului împreună cu fiica, Annie Haskins (Perla Haney-Jardine), şi mama ei, Stella Marsh (Mary Beth Hurt). Pe timpul nopţii, ea lucrează la divizia de cybercrime din cadrul FBI alături de Griffin Dowd (Colin Hanks), luptând împotriva furtului Read more »

6 Years – 6 Ani (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 6 Years - 6 Ani (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

6 Years – 6 Ani (2015), film online HD, subtitrat în Română

Un cuplu tânăr format din Melanie Clark (Taissa Farmiga) şi Dan Mercer (Ben Rosenfield) au parte de momente plăcute în relaţia lor, inclusiv în intimitate. După o petrecere acasă într-o noapte, Mel se duce beată cu maşina acasă la Dan. Acesta o ceartă vehement pentru că a condus sub influenţa alcoolului, făcând-o nesăbuită şi Read more »

Jackie and Ryan 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Jackie and Ryan 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jackie and Ryan 2015, film online HD, subtitrat în Română

Jackie and Ryan, care a avut la început titlul de „Your Right Mind”, este un film american de dragoste ce a fost scris şi regizat de Ami Canaan Mann. În rolurile principale sunt Katherine Heigl şi Ben Barnes. Filmul a fost lansat în data de 3 iulie, 2015, într-un cadru restrâns, şi în sistemul video-la-cerere. Jackie and Ryan nu a fost primit chiar Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online