Archive for the ‘Drama’ Category

The Yards – Legea tăcerii 2000, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Yards - Legea tăcerii 2000, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Yards – Legea tăcerii 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Leo Handler (Mark Wahlberg) se duce acasă la mama lui din Queens, New York, acolo unde aceasta organizează o petrecere surpriză în cinstea eliberării lui condiţionate din puşcărie. Verişoara lui, Erica (Charlize Theron), se află la acea petrecere împreună cu iubitul ei, Willie Gutierrez (Joaquin Phoenix). Willie îl ia pe Leo deoparte şi îi mulţu Read more »

The Woman – Femeia 2011, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Woman - Femeia 2011, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Woman – Femeia 2011, film online HD, subtitrat în Română

Chris Cleek (Sean Bridgers) este un avocat care se află împreună cu familia lui la un grătar. Fiica mai mare, Peggy (Lauren Ashley Carter), stă de una singură într-o parte şi este îmbufnată. Singurul lor băiat, Brian Cleek (Zach Rand), priveşte cum nişte băieţi agresează o fată şi o împing într-un colţ, însă nu face nimic pentru a o ajuta. Pe Read more »

City Hall – Primăria 1996, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul City Hall - Primăria 1996, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

City Hall – Primăria 1996, film online HD, subtitrat în Română

John Pappas (Al Pacino) este primarul oraşului New York, însă are planuri mult mai măreţe decât atât în carieră, inclusiv biroul de guvernator şi, în final, cel oval de la Casa Albă. Asistentul său loial de la primărie este Kevin Calhoun (John Cusack), un tânăr bărbat care provine din oraşul Louisiana şi a crescut iubind politica. Într-o bună zi, Read more »

Cyberbully 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cyberbully 2015, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Cyberbully 2015, film online HD, subtitrat în Română

Într-o seară, adolescenta Casey Jacobs (Maise Williams) vorbeşte pe Skype cu cea mai bună prietenă a ei, Megan, atunci când află că fostul ei iubit, Nathan, a postat un comentariu urât pe Twitter în legătură cu ea şi faptul că ia medicamente antidepresive. Megan îl bagă în conferinţă pe prietenul lor, Alex, şi îi sugerează acestuia că ar trebui să-i spargă contul lui Nathan pentru a se răzbuna, însă Read more »

Before I Disappear 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Before I Disappear 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Before I Disappear 2014, film online HD, subtitrat în Română

Richie (Shawn Christensen), un tânăr a cărui prietenă a dispărut recent, descoperă în timp ce face curat în baia clubului de noapte la care lucrează cadavrul unei fete care a murit din cauza unei supradoze de droguri. Proprietarul clubului, Bill (Ron Perlman), aranjează ca acel cadavru să fie luat de acolo fără a înştiinţa în prealabil poliţia pentru Read more »

To Die For – Pe viaţă şi pe moarte, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul To Die For 1995 (Pe viaţă şi pe moarte), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

To Die For 1995 (Pe viaţă şi pe moarte), film online DVDRip, subtitrat în Română

Locuind în oraşul fictiv de lângă coastă Little Hope, New Hampshire, Suzanne Stone (Nicole Kidman), o femeie tânără, frumoasă şi foarte nemiloasă visează să devină o prezentatoare de ştiri recunoscută în toată lumea. Pentru a-şi atinge scopul, ea se căsătoreşte cu Larry Maretto (Matt Dillon), deoarece consideră că afacerea familiei lui îi Read more »

The Song – Cântecul 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Song - Cântecul 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Song – Cântecul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Inspirat de Cântarea lui Solomon care se poate găsi în Vechiul Testament, filmul începe chiar cu un citat din scriptură: „M-am uitat cu luare aminte la toate lucrările care se fac sub soare şi, iată, totul este deşertăciune şi vânare de vânt.” Ulterior sunt prezentate imagini cu un faimos cântăreţ de country pe nume David King care a căzut în Read more »

The Wackness 2008, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Wackness 2008 (Dragostea-i un drog), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Wackness 2008 (Dragostea-i un drog), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1994, în New York, Luke Shapiro (Josh Peck) îi oferă marijuana psihiatrului său, Jeffrey Squires (Ben Kingsley), în schimbul şedinţelor de terapie. Luke a absolvit liceul, dar pe când se afla la o petrecere află că Justin (Aaron Yoo), împreună cu alţi oameni, au plecat în vacanţă pe timpul verii, iar el şi Stephanie (Olivia Thirlby Read more »

With Honors 1994, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul With Honors 1994 (Magna Cum Laudae), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

With Honors 1994 (Magna Cum Laudae), film online DVDRip, subtitrat în Română

Montgomery „Monty” Kessler (Brendan Fraser), un student din programul guvernamental de la Universitatea Harvard, este coleg de cameră cu o studentă la arte pe nume Courtney Blumenthal (Moira Kelly), un DJ la radio pe nume Everett Calloway (Patrick Dempsey) şi studentul la medicină Jeff Hawkes (Josh Hamilton). Într-o noapte Read more »

Clown – Clovnul 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Clown - Clovnul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Clown – Clovnul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Kent, un agent imobiliar, este un soţ iubitor şi un tată care invită pentru petrecerea băiatului său Jack un clovn pentru a întreţine atmosfera şi a-i distra pe copii. În ultimul moment, însă, clovnul se duce din greşeală la o altă petrecere, iar cea a lui Jack ar putea să se transforme într-un dezastru. În acel moment, în podul unei clădiri a cărei Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online