Archive for the ‘Drama’ Category

Mississippi Grind 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mississippi Grind 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mississippi Grind 2015, film online HD, subtitrat în Română

Evenimentele filmului pornesc în Dubuque, Iowa, în mijlocul unui joc de cărţi unde un bărbat tăcut şi aparent recesiv, Gerry (Ben Mendelsohn), îl întâlneşte pentru prima oară pe nou-sositul în oraş, Curtis (Ryan Reynolds). El tot insistă să-i facă lui Gerry cinste cu un pahar de whiskey şi e foarte enervat atunci când Gerry refuză (din Read more »

Twister – Tornada 1996, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Twister - Tornada 1996, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Twister – Tornada 1996, film online HD, subtitrat în Română

În iunie, 1969, micuţa Jo Thornton (Alexa Vega), în vârstă de doar cinci ani, şi părinţii ei caută să se adăpostească atunci când asupra regiunii lor se abate o tornadă de nivelul F5. Această tornadă este atât de puternică încât uşa adăpostului special amenajat este smulsă, iar tatăl lui Jo este atras afară şi ucis. Ea şi mama ei supravieţuiesc Read more »

Class Action 1991, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Class Action 1991 (Proces de conştiinţă), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Class Action 1991 (Proces de conştiinţă), film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului este centrată în jurul unui proces intentat în urma daunelor cauzate de maşinile defecte. Procesul ia o dimensiune personală atunci când avocatul acuzării, Jedediah Tucker Ward (Gene Hackman), descoperă că avocatul apărării este Maggie Ward (Mary Elizabeth Mastrantonio) – nimeni alta decât propria lui fiică. Jedediah Read more »

Short Term 12 (2013), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Short Term 12 (2013), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Short Term 12 (2013), filme online HD, subtitrat în Română

Grace (Brie Larson) este o tânără supervizoare de la Short Term 12, un centru de îngrijire pentru adolescenţii cu probleme. Ea locuieşte împreună cu iubitul şi colegul de serviciu, Mason, dar nu prea reuşeşte să se deschidă emoţional complet faţă de el. În momentul în care Grace primeşte o veste cu implicaţii majore pentru viitorul ei, atât Read more »

Labyrinth of Lies 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Labyrinth of Lies 2014 (Im Labyrinth des Schweigens / Labirintul Minciunilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Labyrinth of Lies 2014 (Im Labyrinth des Schweigens / Labirintul Minciunilor), film online HD, subtitrat în Română

Johann Radmann este un tânăr şi idealist procuror care capătă un interes deosebit faţă de cazul lui Charles Schultz, un fost comandant de la un lagăr de concentrare Nazist, cel de la Auschwitz, şi care acum predă la o şcoală din Berlin. Radmann este hotărât să-l aducă pe Read more »

Me and Earl and the Dying Girl, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Me and Earl and the Dying Girl 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Me and Earl and the Dying Girl 2015, film online HD, subtitrat în Română

Ciudat, slăbuţ şi fără stimă de sine, Greg Gaines (Thomas Mann) este un liceean în ultimul an la liceul Schenley din Pittsburgh ce pare să treacă prin viaţă ca gâsca prin apă. El află că o colegă, fostă prietenă de-a lui din copilărie, Rachel Kushner (Olivia Cooke), a fost diagnosticată cu leucemie, iar el este forţat de părinţii lui să se reapropie Read more »

EVEREST (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Everest 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Everest 2015, film online subtitrat în Română

În luna mai a anului 1996, două grupuri de alpinişti, Adventure Consultants şi Mountain Madness, se întâlnesc la bază pentru a se pregăti de cucerirea Everestului. Rob Hall (Jason Clarke) este unul dintre cei trei ghizi din partea Adventure Consultants, ai cărui opt clienţi îi includ pe Beck Weathers (Josh Brolin), căţărător cu zece ani de experienţă, Doug Hansen (John Hawkes), care vrea să Read more »

Aloft – Pe calea aerului 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Aloft - Pe calea aerului 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Aloft – Pe calea aerului 2014, film online HD, subtitrat în Română

Nana Kunning (Jennifer Connelly), o mamă ce se străduieşte să-şi crească fiii, îi ia pe aceştia şi se duc spre o locaţie izolată. Ea, alături de alţi părinţi şi copii, s-au dus acolo pentru a se întâlni cu „Arhitectul”, un vindecător prin credinţă. Însă bineînţeles că Arhitectul lucrează la întâmplare, iar unul dintre băieţii Nanei, Gully, care suferă Read more »

Howards End 1992, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Howards End 1992 (Întoarcere la Howards End), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Howards End 1992 (Întoarcere la Howards End), film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului are loc în Epoca Edwardiană şi are în centrul ei trei familii care reprezintă trei clase sociale diferite: familia Wilcox sunt capitalişti bogaţi, clasa care înlocuieşte aristocraţia; surorile Schlegel sunt nişte burgheze fără prejudecăţi, iar soţii Basts sunt parte a clasei de mijloc. Filmul adresează întrebarea „cine va Read more »

Closer to the Moon 2013, filme online subtitrat în Română

Vezi filmul online Closer to the Moon 2013 (Mai aproape de lună), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Closer to the Moon 2013 (Mai aproape de lună), film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în România Comunistă a anului 1959. Membrii clasei sociale înalte a României, Max Rosenthal (Mark Strong), Alice Bercovich (Vera Farmiga), Dumi Dorneanu (Tim Plester), Răzvan Orodel (Joe Armstrong) şi Iorgu Ristea (Christian McKay), cunoscuţi ca grup sub numele de „Banda Ioanid”, anunţă Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online