Archive for the ‘Drama’ Category

Hitler: The Rise of Evil 2003, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hitler: The Rise of Evil 2003 (Hitler: Ascensiunea Răului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hitler: The Rise of Evil 2003 (Hitler: Ascensiunea Răului), film online HD, subtitrat în Română

La început, un montaj prezintă viaţa lui Adolf Hitler (Robert Carlyle) din perioada 1899-1914, când a părăsit Austria pentru a se stabili la Munchen. Participarea sa in Primul Război Mondial, de partea germană, este apoi prezentată. Hitler se întoarce într-un Munchen revoluţionar în 1919 şi, încă angajat în armată, este pus să raporeze noile partide Read more »

The Isle / Seom – Insula 2000, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Isle / Seom - Insula 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Isle / Seom – Insula 2000, film online HD, subtitrat în Română

Suh Jung o interpretează pe muta Hee-Jin care se ocupă de un resort de pescuit unde închiriază mici ambarcaţiuni cu care clienţii ei să se deplaseze pe ape, ea controlând singurele mijloace de transport pe apă. De asemenea, ea se ocupă fără pasiune de nevoile clienţilor săi, indiferent că acestea sunt sub formă de provizii sau pur şi simplu Read more »

Demolition – Demolatorul 2015, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Demolition - Demolatorul 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

Demolition – Demolatorul 2015, film online HD, subtitrat în Română

Atunci când îl întâlnim pentru prima oară pe Davis (Jake Gyllenhaal), un bancher de succes, soţia lui tocmai a trecut pe lumea cealaltă şi el nu se poate gândi la altceva decât la o pungă de bomboane M&M care a rămas blocată în aparatul de la spital. Psihologii ar descrie această reacţie drept „detaşare emoţională”, iar Davis îşi va petre Read more »

Miracles from Heaven 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Miracles from Heaven 2016 (Miracole din Cer), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Miracles from Heaven 2016 (Miracole din Cer), film online HD, subtitrat în Română

Micuţa Anna (Kylie Rogers), o fetiţă în vârstă de 10 ani, provine dintr-o familie iubitoare şi este fiica mijlocie a acestei familii de creştini din Burleson, Texas. Ea este o fetiţă inteligentă, încrezătoare în forţele sale şi pasionată de cărţi, iar dorinţa ei cea mai mare este aceea de-a merge cândva în vizită la Paris. Însă ca din senin, Anna se Read more »

Far from Heaven 2002, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Far from Heaven 2002 (Departe de paradis), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Far from Heaven 2002 (Departe de paradis), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1957, Cathy Whitaker (Julianne Moore) pare să fie o soţie de vis, mama şi casnică. Ea este căsătorită cu Frank (Dennis Quaid), un director executiv de succes la o companie care vinde publicitate TV. Într-o seară, Cathy primeşte un telefon de la poliţia locală care o înştiinţează că soţul ei a fost reţinut. El susţine că totul este doar o Read more »

Grumpy Old Men 1993, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Grumpy Old Men 1993 (Morocănoşii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Grumpy Old Men 1993 (Morocănoşii), film online HD, subtitrat în Română

Fostul profesor divorţat John Gustafson (Jack Lemmon) şi fostul tehnician TV, rămas văduv, Max Goldman (Walter Matthau) sunt prieteni din copilărie şi vecini în Wabasha, Minnesota. Rivalitatea lor a început cu multe decenii în urmă atunci când John i-a „furat” iubita din liceul, May, şi s-a însurat cu ea, având doi copii: o fiică pe nume Melanie Read more »

The Woodsman 2004, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Woodsman 2004 (Izbăvirea), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Woodsman 2004 (Izbăvirea), film online HD, subtitrat în Română

Walter (Kevin Bacon), un molestator de copii condamnat, se întoarce acasă în Philadelphia după ce a ispăşit o pedeapsă de 12 de închisoare. Prietenii şi familia lui l-au abandonat, excepţie făcând doar cumnatul său, Carlos (Benjamin Bratt). Apartamentul lui Walter este vis-a-vis de o şcoală elementară ceea ce reprezintă o sursă de tentaţie Read more »

Derailed – Fără control 2005, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Derailed - Fără control 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Derailed – Fără control 2005, film online HD, subtitrat în Română

Charles Schine (Clive Owen) este un director de publicitate. Căsnicia lui cu Deanna (Melissa George) s-a cam deteriorat, iar fiica lor, Amy (Addison Timlin), suferă de diabet, ceea ce înseamnă că are nevoie de medicamente scumpe. Într-un tren, Charles se întâlneşte cu o femeie seducătoare pe nume Lucinda Harris (Jennifer Read more »

Holy Motors 2012, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Holy Motors 2012 (Sfintele Motoare), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Holy Motors 2012 (Sfintele Motoare), film online HD subtitrat în Română

După ce se trezeşte într-o dimineaţă, un bărbat cunoscut drept „The Sleeper” localizează şi deschide o uşă secretă din apartamentul său. Între timp, un bărbat pe nume Oscar se duce la serviciu cu o limuzină albă condusă de prietena şi asociata lui, Celine. Slujba lui Oscar implică folosirea machiajului, costumelor elaborate şi participarea la mai Read more »

Goal III: Taking on the World, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Goal III: Taking on the World 2009 (Gool! Finala), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goal III: Taking on the World 2009 (Gool! Finala), film online HD, subtitrat în Română

În această a treia parte a seriei Goal!, fotbalistul mexican Santiago Muñez (Kuno Becker), la fel ca şi cei mai buni prieteni şi echipieri ai echipei naţionale de fotbal a Angliei, Charlie Braithwaite (Leo Gregory) şi Liam Adams (JJ Feild), este selecţionat să-şi reprezinte ţara la Campionatul Mondial de fotbal din 2006 ce se desfăşoară în Germania. Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online