Archive for the ‘Drama’ Category

White Bird in a Blizzard, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul White Bird in a Blizzard 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

White Bird in a Blizzard 2014, film online HD, subtitrat în Română

Kat Connors (Shailene Woodley), o adolescentă în vârstă de 17 ani, se întoarce acasă de la şcoală şi descoperă că mama ei casnică, Eve (Eva Green), suferă o cădere nervoasă şi se află în pat. Câteva zile mai târziu, Eve dispare de acasă fără urmă. Kat este surprinzător de neimpresionată de dispariţia mamei sale. Poliţia o trimite Read more »

The Flash, sezonul 1, seriale online subtitrat în Română

Urmăreşte online serialul The Flash, sezonul 1, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Flash, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

The Flash este un nou serial de televiziune ce face parte din universul DC Comics şi serveşte drept un spin-off al succesului răsunător numit Arrow! Iniţial s-a dorit introducerea sa în ultimele episode din sezonul doi al serialului Arrow, dar producătorii s-au gândit mai bine şi au hotărât să meargă direct în direcţia producerii sale. Din câte se pare, primul sezon va fi unul de încercare pentru Read more »

Romper Stomper, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Romper Stomper 1992 (Confruntarea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Romper Stomper 1992 (Confruntarea), film online DVDRip, subtitrat în Română

O gaşcă de neo-nazişti din Footscray, Victoria, Australia, atacă doi adolescenţi australieni de origine vietnameză care sunt prieteni cu un anume Tiger (Tony Lee). Gaşca este condusă de Hando (Russell Crowe) şi prietenul lui, Davey (Daniel Pollock). Ei o întâlnesc pe dependenta de droguri Gabrielle (Jacqueline McKenzie) la o zi după ce Read more »

A Clockwork Orange, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Clockwork Orange 1971 (Portocala Mecanică), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Clockwork Orange 1971 (Portocala Mecanică), film online DVDRip, subtitrat în Română

A Clockwork Orange este un film britanic din anul 1971 ce a fost scris, produs și regizat de Stanley Kubrick, fiind o adaptare a romanului cu același titlu scris în anul 1962 de Anthony Burgess. Personajele centrale ale acestui film sunt interpretate de Malcolm McDowell, Patrick Magee, Adrienne Corri și Miriam Karlin. În ciuda naturii sale contro Read more »

Whitewash 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Whitewash 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Whitewash 2013, film online HD, subtitrat în Română

Whitewash este un film de dramă canadian ce a fost lansat în anul 2013. Regizat de Emanuel Hoss-Desmarais după un scenariu scris de Hoss-Desmarais şi Marc Tulin, filmul îl are în centrul atenţiei pe Thomas Haden Church care interpretază rolul unui şofer de plug de zăpadă neangajat din Quebec-ul rural care ucide accidental un bărbat şi se retrage în pădure. Criticii de film l-au primit foarte bine, Read more »

My Name is Khan, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul My Name is Khan 2010 (Numele meu este Khan), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Name is Khan 2010 (Numele meu este Khan), film online HD, subtitrat în Română

Rizwan Khan (Shah Rukh Khan) este un copil musulman care a crescut împreună cu fratele său Zakir (Jimmy Shergill) şi cu mama lor Razia Khan (Zarina Wahab), formând o familie de clasă mijlocie din Borivali, Mumbai. Rizwan este diferit faţă de ceilalţi copii, el are anumite talente, în special acela de-a repara tot felul de lucruri Read more »

Shakespeare in Love, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Shakespeare in Love 1998 (Shakespeare îndrăgostit), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Shakespeare in Love 1998 (Shakespeare îndrăgostit), film online HD, subtitrat în Română

„Shakespeare in Love” este un film americano-britanic din anul 1998 ce a fost regizat de John Madden după un scenariu scris de Marc Norman. Filmul prezintă o aventură romantică în care sunt implicaţi Viola de Lesseps şi William Shakespeare în timp ce acesta din urmă lucra la scrierea piesei Romeo şi Julieta. Povestea este una fictivă, chiar Read more »

Crossing Over, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Crossing Over 2009 (Imigranţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Crossing Over 2009 (Imigranţii), film online HD, subtitrat în Română

Crossing Over este un film independent din anul 2009 despre imigraţia ilegală şi strădania imigranţilor de a obţine actele necesare şederii în Los Angeles. Filmul a fost regizat de Wayne Kramer, el însuşi un imigrant din Africa de Sud, după un scenariu pe care l-a scris tot el. Distribuţia este asigurată de actori precum Harrison Ford, Ray Liotta, Read more »

Biutiful 2010, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Biutiful 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Biutiful 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Biutiful este un film mexicano-spaniol de dramă ce a fost regizat de Alejandro González Iñárritu bazându-se pe un scenariu scris tot de el împreună cu Armando Bo şi Nicolás Giacobone. Filmul a primit două nominalizări la Oscar în anul 2011, una la categoria de Cel mai bun film străin şi una la categoria Cel mai bun actor în rol principal primită de Javier Bardem. De asemenea, rolul lui Bardem a fost Read more »

Doubt – Îndoiala 2008, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Doubt - Îndoiala 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Doubt – Îndoiala 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Având ca locaţie o biserică catolică din The Bronx, New York, şi desfăşurându-şi evenimentele în anul 1964, filmul începe cu jovialul părinte Flynn (Philip Seymour Hoffman) ținând o predică despre îndoială, spunând că, spre deosebire de credință, îndoiala poate fi o forță unificatoare. A doua zi, sora Aloysius Beauvier (Meryl Streep), direct Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi