Archive for the ‘Drama’ Category

Trainspotting 1996, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Trainspotting 1996 (Din viaţă scapă cine poate), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Trainspotting 1996 (Din viaţă scapă cine poate), film online DVDRip, subtitrat în Română

Dependenţii de heroină Mark Renton (Ewan McGregor) şi Daniel „Spud” Murphy (Ewen Bremner) fug pe strada Princes Street din Edinburgh, urmăriţi fiind de agenţii de securitate ai unui magazin. Din cercul de prieteni al lui Renton fac parte escrocul Simon „Sick Boy Williamson (Jonny Lee Miller) – şi el dependent de droguri -, atletul Read more »

The Giver 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Giver 2014 (Darul lui Jonas), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Giver 2014 (Darul lui Jonas), film online DVDRip, subtitrat în Română

Locul unde se desfăşoară acţiunea acestui film este o societate din viitorul îndepărtat, anul 2048. După un război puternic, comunitatea a hotărât să se debaraseze de tot ce este „inutil”, începând cu culorile, pentru a elimina rasismul, şi terminând cu simţurile şi emoţiile care ne definesc. În plus, tuturor cetăţenilor acestei comunităţi li s-a şters orice Read more »

Of Mice and Men, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Of Mice and Men 1992 (Șoareci și oameni), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Of Mice and Men 1992 (Șoareci și oameni), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul Marii Recesiuni, isteţul George Milton (Gary Sinise) are grijă de puternicul său companion Lennie Small (John Malkovich), care suferă de o boală psihică ce-l face să se comporte precum un copil şi are o memorie extrem de slabă. Cei doi fug de angajatorii lor anteriori din Weed, California, şi de alţi fermieri care se află pe urmele lor Read more »

If I Stay 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul If I Stay 2014 (Dacă aş rămâne), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

If I Stay 2014 (Dacă aş rămâne), film online NESUBTITRAT în Română

Descrierea ce urmează este cam prea detaliată! Mia Hall (Chloë Grace Moretz) şi familia ei se pregătesc să treacă prin activităţile de zi cu zi atunci când se anunţă la radio că nu se mai fac ore la şcoală în ziua respectivă. Tatăl Miei, Denny (Joshua Leonard), este profesor şi drept rezultat al căderilor masive de zăpadă el nu mai trebuie să plece Read more »

Windtalkers 2002, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Windtalkers 2002 (Mesaje secrete), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Windtalkers 2002 (Mesaje secrete), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Cpl. Joe Enders (Nicolas Cage) vrea să se întoarcă în activitate cu ajutorul farmacistei Rita (Frances O’Connor) după ce a supravieţuit unei bătălii cumplite ce a avut loc în Insulele Solomon împotriva Armatei Imperiale Japoneze care i-a ucis întreaga unitate şi l-a lăsat aproape surd din cauza Read more »

J. Edgar 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul J. Edgar 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

J. Edgar 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) în biroul său, în ultimii ani de viaţă. El cere ca un scriitor, cunoscut drept Agentul Smith (Ed Westwick), să fie lăsat să intre la el pentru a-i povesti despre originile FBI-ului şi a face cunoscută publicului această poveste. Hoover spune că povestea începe în anul 1919, atunci când A. Mitchell Palmer (Geoff Pierson) era Procuror General şi şeful său Read more »

Cast Away 2000, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Cast Away 2000 (Naufragiatul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Cast Away 2000 (Naufragiatul), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1995, Chuck Noland (Tom Hanks) călătoreşte prin toată lumea pentru a rezolva diverse probleme pentru FedEx. El are o relaţie de lungă durată cu Kelly Frears (Helen Hunt) şi împreună cu care locuieşte în Memphis, Tennessee. Chiar dacă amândoi şi-ar dori să se căsătorească, programul de lucru agolmerat al lui Chuck Read more »

The Rover 2014, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Rover 2014 (Hoinarul), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Rover 2014 (Hoinarul), film online HD, subtitrat în Română

La zece ani după criza economică globală, oamenii din rase diferite s-au mutat în Australia, iar dolarul american este moneda cea mai uzitată. După ce un jaf decurge foarte prost, Archie (David Field), Caleb (Tawanda Manyimo) şi Henry (Scoot McNairy) fug de la faţa locului, lăsându-l în urma lor pe fratele lui Henry ce a fost rănit, Read more »

The Ultimate Gift, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Ultimate Gift 2006 (Cel mai de preţ dar), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

The Ultimate Gift 2006 (Cel mai de preţ dar), film online DVDRip, subtitrat în Română

Atunci când bunicul său bogat Howard „Red” Stevens (James Garner) a trecut în nefiinţă, Jason (Drew Fuller) a crezut că nu va primi absolut nimic din averea uriaşă deoarece n-a avut o relaţie prea bună cu el din cauza faptului că tatăl său a murit lucrând pentru el. Cu toate acestea, a existat o moştenire pentru el, dar aceasta vine Read more »

Freedom Writers, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Freedom Writers 2007 (Jurnalul Străzii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Freedom Writers 2007 (Jurnalul Străzii), film online HD, subtitrat în Română

Erin Gruwell (Hilary Swank), o profesoară nouă şi foarte încântată de meseria ei, îşi părăseşte siguranţa oraşului ei natal, Newport Beach, pentru a preda la Liceul Woodrow Wilson din Long Beach. Entuziasmul ei se stinge rapid când află că va preda unor studenţi cunoscuţi ca imposibil de a li se preda. Studenţii s-au strâns din proprie iniţiativă Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online | Filme Noi