Archive for the ‘Drama’ Category

Seven Days in May 1964, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Seven Days in May 1964 (Şapte zile în Mai), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Seven Days in May 1964 (Şapte zile în Mai), film online HD, subtitrat în Română

Povestea se desfăşoară la începutul anilor ’70, cu zece ani în viitor când Războiul Rece este încă o problemă majoră pentru planetă. Preşedintele American Jordan Lyman a semnat recent un tratat de dezarmare nucleară cu Uniunea Sovietică şi respectiva ratificare a produs un val de nemulţumire publică, mai ales printre cei care se Read more »

In Cold Blood 1967, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul In Cold Blood 1967 (Cu sânge rece), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

In Cold Blood 1967 (Cu sânge rece), film online HD subtitrat în Română

În noiembrie, anul 1959, Perry Smith (Robert Blake) şi „Dick” Hickock (Scott Wilson) pun la cale un plan de-a invada casa familiei Clutter deoarece au informaţia conform căreia Dl. Clutter ar deţine o sumă foarte mare de bani cash în seiful casei sale. În momentul în care cei doi infractori efectuează jaful, ei nu reuşesc să găsească acel Read more »

Chinatown – Cartierul Chinezesc, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Chinatown - Cartierul Chinezesc 1974, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Chinatown – Cartierul Chinezesc 1974, film online HD, subtitrat în Română

O femeie care se identifică drept Evelyn Mulwary îl angajează pe detectivul particular J. J. „Jake” Gittes (Jack Nicholson) pentru a-i urmări soţul, Hollis Mulwray, înginer şef la Departamentul de Apă şi Energie din Los Angeles. Gittes îl urmăreşte, îl aude opunându-se în mod public creării unui nou rezervor şi îl fotografiază în compania unei Read more »

Short Circuit 2 – Scurt Circuit 2, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Short Circuit 2 - Scurt Circuit 2 (1998), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Short Circuit 2 – Scurt Circuit 2 (1998), film online HD, subtitrat în Română

Benjamin Jahrvi (Fisher Stevens) face comerţ la colţ de stradă cu roboţi de jucărie sofisticaţi pe care îi construieşte el manual. Unul dintre roboţi pleacă de pe standul său şi îşi croieşte drum până la biroul lui Sandy Banatoni (Cynthia Gibb), o femeie care se ocupă cu recrutarea pentru o companie de jucării. Sandy îl găseşte Read more »

Einstein and Eddington 2008, filme online subtitrat în Română

einstein-and-eddington

Einstein and Eddington 2008 (Einstein şi Eddington), film online HD subtitrat în Română

La începutul Primului Război Mondial, Eddington este numit astronom şef la Universitatea Cambridge de către Sir Oliver Lodge şi este instruit să cerceteze lucrările lui Einstein pentru a apăra mecanica newtoniană. Între timp, Einstein este atras înapoi de la Zurich către Academia Regală Prusacă de Științe din Berlin într-o încercare de-a Read more »

JULIETA (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Julieta 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD

Julieta 2016, film online HD subtitrat în Română

Julieta trăieşte cu iubitul ei Lorenzo în Madrid, Spania, dar intenţionează să se mute amândoi în Portugalia. Julieta are o fiică pe care, însă, n-a mai văzut-o şi n-a mai vorbit cu ea de peste un deceniu, iar când se întâlneşte dintr-o întâmplare cu cea mai bună prietenă a acesteia de când era mică, Beatriz, ea află faptul că Antia trăieşte în Elveţia, având o viaţă împlinită cu soţ şi trei copii. Copleş Read more »

Desperate Measures 1998, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Desperate Measures 1998 (Măsuri disperate), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Desperate Measures 1998 (Măsuri disperate), film online HD, subtitrat în Română

Ofiţerul de poliţie Frank Conner (Andy García), din San Francisco, se află într-o căutare disperată a unui donator de măduvă compatibil cu băiatul său, Matt (Joseph Cross), care suferă de leucemie. Din disperare, el pătrunde în sediul FBI-ului şi găseşte în baza de date donatorul perfect. Din păcate, acesta este Peter McCabe (Michael Read more »

Bullhead – Cap de Taur 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Bullhead / Rundskop 2011 (Cap de Taur), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bullhead / Rundskop 2011 (Cap de Taur), film online HD, subtitrat în Română

În Sint-Truiden, văcarul Jacky vizitează o rudă îndepărtată şi o intimidează pentru a-i vinde vitele. În zona respectivă, un grup mafiot se ocupă de confecţionarea unor hormoni ilegali şi controlează piaţa de carne şi vite. Fermierii sunt nevoiţi să îşi vândă vitele acestui grup mafiot care injectează apoi vitele cu hormonii ilegali şi acestea sunt Read more »

Shanghai 2010, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Shanghai 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Shanghai 2010, film online HD subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!!! În decembrie, 1941, cu puţin timp înainte de intrarea Americii în cel de-al Doilea Război Mondial, un agent american de la Biroul de Informaţii Marine (John Cusack) ajunge în Shanghai şi descoperă că prietenul său Conner (Jeffrey Dean Morgan) a fost ucis recent. Hotărât să descopere cine l-a ucis pe Conner şi de ce, el începe Read more »

The Way – Drumul 2010, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Way - Drumul 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Way – Drumul 2010, film online HD subtitrat în Română

Thomas Avery (Martin Sheen) este un oftalmolog american care se duce în Franţa după moartea băiatului său adult, Daniel (Emilio Estevez), ce a fost ucis pe munţii Pyrenees în timpul unei furtuni pe când se afla pe Camino de Santiago (the Way of St. James), o rută de pelerinaj a catolicilor pentru a ajunge la Catedrala Santiago de Comp Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online