Archive for the ‘Drama’ Category

Imaginaerum 2012, filme online DVDRip, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Imaginaerum 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Imaginaerum 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Thomas Whitman este un fost muzician în vârstă de 75 de ani care a căzut într-o comă profundă după mai mulţi ani în care a suferit de demenţă. Pe măsură ce se agaţă cu ultimele puteri de viaţa lui, mintea lui Thomas intră într-o lume a fanteziei unde îşi retrăieşte viaţa ca un copil de zece ani ce a rămas orfan. După ce se întâlneşte cu o Read more »

Mandariinid – Tangerines 2013, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Mandariinid - Tangerines 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mandariinid – Tangerines 2013, film online HD, subtitrat în Română

Povestea are loc în perioada 1992-1993, în vremea războiului din Abkhazia, în micuţul sătuc ce poartă aceaşi nume, din Georgia, acolo unde fermierii estonieni şi-au stabilit casele pentru a cultiva mandarine. Odată cu izbucnirea ostilităţilor, cea mai mare parte a estonienilor care au locuit acolo şi-au luat lucrurile şi s-au întors de Read more »

The Insider 1999, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Insider 1999 (Scandal în industria tutunului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Insider 1999 (Scandal în industria tutunului), film online HD, subtitrat în Română

În Louisville, Kentucky, Dr. Jeffrey Wigand (Russell Crowe) pleacă din biroul său de la Brown & Williamson Tobacco Company şi se întoarce acasă la soţia lui Liane (Venora) şi cele două fiice ale lor. Atunci când Liane găseşte nişte cutii în portbagajul maşinii sale, el îi dă vestea că şeful lui l-a concediat. Lowell Bergman (Al Read more »

The Longest Ride 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul The Longest Ride 2015 (Cel mai lung drum), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Longest Ride 2015 (Cel mai lung drum), film online HD, subtitrat în Română

Sophia este o studentă care stă la un cămin, iar prietenele ei îi cer să le însoţească la o competiţie de rodeo. Deşi iniţial refuză, ea cedează insistenţelor din partea colegelor care-i spun că nu-şi poate petrece toată viaţa studiind şi o fac plictisitoare. La competiţia cu pricina, ea îl vede pe Luke, un călăreţ care a avut parte de un eveniment nefast Read more »

City of Angels – Îngerul Păzitor, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul City of Angels - Îngerul Păzitor 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

City of Angels – Îngerul Păzitor 1998, film online HD, subtitrat în Română

Seth (Nicolas Cage) este unul dintre mulţii îngeri care veghează asupra oamenilor şi îi protejează în moduri nevăzute. Principala responsabilitate a lui Seth este aceea de-a apărea acelora care sunt aproape de moarte şi să-i ghideze către viaţa de apoi. Ca parte a sarcinii lor, lui Seth şi unuia dintre colegii lui îngeri, Cassiel (Andre Braugher), Read more »

A Perfect Ending 2012, filme online HD, subtitrat în Română

Urmărește online filmul A Perfect Ending 2012, cu subtitrare în Română și calitate HD.

A Perfect Ending 2012, film online HD, subtitrat în Română

Cele două protagoniste principale ale filmului sunt Paris (Jessica Clark), o tânără brunetă care lucrează pe post de escortă de lux, dar este o artistă foarte talentată. Rebecca (Barbara Niven) este o femeie blondă de vârstă mijlocie din Stepford. Rebecca a dus o viaţă simplă în Sepford alături de soţul ei, Mason Westridge (John Heard), şi a încercat Read more »

The Face of an Angel 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Face of an Angel (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Face of an Angel 2014, film online HD, subtitrat în Română

Filmul The Face of an Angel abordează celebrul caz real petrecut în Italia anului 2007, atunci când studenta britanică Meredith Kercher a fost ucisă cu bestialitate. Thomas (Daniel Bruhl) este un regizor de film ce trece printr-o depresie şi are ago-ul sfărâmat, iar cei care-i sponsorizează proiectele trag de el pentru a scoate un film Read more »

Beyond Borders – La Graniță 2003, filme online subtitrat în Română

Urmărește online filmul Beyond Borders - La Graniță 2003, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Beyond Borders – La Graniță 2003, film online HD, subtitrat în Română

Angelina Jolie o interpretează pe Sarah Jordan, o femeie din înalta societate Londoneze al cărei soţ nu înţelege deloc pasiunea pe care o simte ea faţă de cauzele sociale. Nick Callahan (Clive Owen), pe de altă parte, este exact opusul soţului ei şi ceea ce îşi doreşte ea: el este doctor ce lucrează pentru ajutorarea oamenilor nevoiaşi, depla Read more »

Old Fashioned 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Old Fashioned 2014 (De modă veche), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Old Fashioned 2014 (De modă veche), film online HD 720p, subtitrat în Română

Simpatica şi inteligenta Amber (Elizabeth Roberts) rămâne fără benzină într-un oraş pitoresc parcă desprins din pozele de promovare turistică, acolo unde Clay (Rik Swartzwelder) deţine un magazin de antichităţi care se numeşte, exact, aţi ghicit, „Old Fashioned”. Intenţia lui Amber exact asta a fost; să conducă atât timp cât are Read more »

Manglehorn 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Manglehorn 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Manglehorn 2014, film online HD, subtitrat în Română

Al Pacino îl interpretează pe A.J. Manglehorn, un lăcătuş mecanic dintr-un mic oraş din Texas care e responsabil atât pentru încuietorile cât şi pentru cheile „propriei sale închisoare privată”. Această celulă emoţională este locul unde trăieşte împreună cu prostia lui, cu furia, cu pisica lui Fanny şi cu greşelile din trecut care-l macină şi acum, 40 de ani mai târziu. El a comis cea mai mare greşeală a Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online