EPIC – Regatul Secret, film online subtitrat în Română

EPIC – Regatul Secret, film online subtitrat în Română

EPIC – Regatul Secret 2013, film online dublat în Română

După moartea mamei sale, Mary Katherine (M.K.), o adolescentă de 17 ani, se mută cu excentricul ei tată înstrăinat, omul de ştiinţă Bomba, care caută soldaţi în miniatură despre a căror existenţă M.K. este sceptică. Fără a şti exact acest lucru, Bomba totuşi are dreptate în legătură cu aceşti mici soldaţi – ei chiar există sub numele de Leafmen (Oamenii-Frunză). Ei protejează pădurea în vecinătatea căreia locuieşte Bomba de creaturile rele numite Boggans, care trag cu săgeţi ce pot ucide orice lucru viu, pe care liderul lor răuvoitor, Mandrake, doreşte s-o distrugă. Un tânăr soldat independent pe nume Nod decide să renunţe din cauza liderului Oamenilor-Frunză, Ronin, care-l acuză că nu ştie să lupte în echipă.

Regina pădurii, Regina Tara, care este conştientă de simpatia evidentă a lui Ronin pentru ea, decide să aleagă un moştenitor al tronului său şi merge la un câmp de păstăi păzit de doi melci pe nume Mub şi un Grub. Tara alege cea mai mică păstaie drept moştenitor şi imediat după ce face acest lucru este atacată de Boggansi. Tara părăseşte zona luând păstaia cu ea şi, deşi gărzile ei luptă din toate puterile pentru a o proteja, în cele din urmă ei sunt copleşiţi de numărul mare al Bogansilor şi nu mai pot face nimic. Tara îşi foloseşte magia pentru a-şi încetini urmăritorii şi la un moment dat este salvată de un copil floare care o idolatrizează, iar mai târziu îşi face apariţia Ronin călare pe un colibri şi o ia de acolo.

După aceea, Mandrake, fiul său şi generalul Dagda îi atacă pe cei doi, iar Ronin reuşeşte să-l omoare pe Dagda, însă Mandrake o nimereşte pe Tara care cade de pe pasăre în pădure. Între timp, enervată de tatăl ei, M.K. decide să plece şi îi lasă un bilet pe unul dintre monitoarele sale. Înainte de-a pleca, câinele lor cu un ochi şi trei picioare fuge în pădure. Căutându-şi câinele, M.K. o vede pe Tara căzând. Regina aflată pe moarte îi oferă lui M.K. păstaia şi îşi foloseşte magia pentru a o micşora. Înainte de-a muri, regina îi spune să ducă acea păstaie la un licurici pe nume Nim Galuu. După ce se întâlneşte cu Ronin şi Oamenii-Frunză, alături de Mub şi Grub, o confuză şi speriată M.K. li se alătură.

Urmăreşte online filmul animat EPIC – Regatul Secret 2013, cu dublare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

18 responses to “EPIC – Regatul Secret, film online subtitrat în Română”

 1. kity says:

  SUPER FRUMOS MERITA VAZUT 3D…altfel nu are prea mult farmec..

 2. George says:

  Foarte frumos filmul. Apropo kity tu ai vazut vreodata 3D? Stii ce inseamna 3D? Parerea mea e ca e un motiv in plus de umflat pretul. Personajele nu ies din ecran. E un fasss.

  • Alina says:

   Inseamna ca ai avut ochelarii defecti sau ceva s-a intamplat! Poate personajele nu ies din ecran dar anumite faze merita vazute 3D!!!

 3. dragomir anca says:

  foarte tare,am plans la sf.

 4. Florinel says:

  foarte frumos. merita vazut

 5. ank says:

  frumos foarte frumos

 6. camelia says:

  superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 7. Lucian says:

  Foarte frumos filmul. Mulțumesc mult.

 8. Babygirl says:

  Foarte placut si desi nu mai am varsta pentru a ma uita la desene pot spune chiar impresionant recomand

 9. natasa says:

  e super tare e grozav merita vazut

 10. Marinela says:

  foarte frumos, filmul se blocheaza foarte mult in primele 30 minute;

 11. capone says:

  foarte fain filmu si idea cu “castile de ghinda” foarte buna am si eu una pentru “Regatul Secret 2” zburati pe pasari ia incercati sa calariti pe ceva gasiti voi

 12. ramona says:

  Foarte frumos filmul.Impresionant cum se ajuta unii pe altii.Cum se infilteeaza un strain fara sa vrea sa ajute.

 13. kty says:

  pai si filmul…? de ce a fost removed?

 14. Bya says:

  EPIC Regatul secret nu il pot vedea, a fost sters….!!!! Se poate face ceva? Va rog !!!!!!

 15. rasu andrei says:

  fost super de frumos si as vrea sal mai revad ca tare este frumos

Spune-ne parerea ta despre acest film