Equilibrium, film online subtitrat în Română

Equilibrium, film online subtitrat în Română

Equilibrium 2002, film online DVDRip, subtitrat în Română

Equilibrium se desfăşoară într-un stat-oraş pe nume Libria. După ce un al Treilea Război Mondial a devastat Pământul, a apărut un stat autoritar a cărui ideologie a determinat că emoţiile umane au fost sursa conflictului. Orice emoţie este interzisă cu desăvârşire, iar „infractorii simţurilor” sunt reţinuţi şi condamnaţi la „ardere”. Materialele ilegale sunt evaluate drept „EC-10”, care vine de la „Conţinut Emoţional”, sunt incinerate. Toată lumea este obligată să facă o injecţie zilnică de Prozium, un inhibitor de emoţii, pentru bunul mers al economiei şi societăţii. Libria este guvernată de Consiliul Tetragrammaton ce este condus de o figură cunoscută drept „Tatăl” (Sean Pertwee).

Tatăl nu interacţionează niciodată fizic cu oamenii ci poate fi văzut pe ecranele gigant plasate de-a lungul întregului oraş. În vârful forţelor de ordine ale Libriei se află Clericii Grammaton care sunt antrenaţi în arta marţială gun kata. Clericii întreprind raiduri în „regiunea de jos” a oraşului unde distrug orice material ce poate provoca emoţii, precum obiectele de artă, cărţi sau muzică, şi execută oamenii care le ascund. În ciuda eforturilor acestora, s-a format o mişcare de rezistenţă cunoscută sub numele de „Underground”. John Preston (Christian Bale) este un Cleric Grammaton de rang înalt şi tată văduv a doi copii, iar soţia lui, Viviana (Alexa Summer) a fost executată din cauza emoţiilor.

După un raid, Preston îl observă pe partenerul lui, Errol Partridge (Sean Bean), luând o carte de poeme în loc s-o incinereze. Dându-şi seama că Errol are de gând să păstreze acea carte, Preston îl urmăreşte şi îl execută. Înainte de-a muri, Errol îi spune că va suporta cu mare drag toate consecinţele emoţiilor. Dimineaţa următoare, Preston îşi sparge accidental flaconul ce conţine doza zilnică de Prozium şi nu are un înlocuitor la îndemână, astfel că începe să simtă anumite emoţii. După ce primeşte alte flacoane în loc, el decide să nu le mai ia şi le ascunde după oglinda de la baie.

Urmăreşte online filmul Equilibrium 2002, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Equilibrium, film online subtitrat în Română”

 1. cinomeD says:

  merita urmarit,buna ideea filmului…

 2. Sorinel says:

  Merita vazut… va pwp-a s0r!n3l

 3. alexa says:

  super tare ..:X

 4. MIKI says:

  Primul film se blocheaza la cateva min de la inceperea lui, iar cel de al 2 lea te arunca pe situri XXX
  Cum il pot viziona si eu OK ???

 5. ianos says:

  bun de tot prosssssst

Spune-ne parerea ta despre acest film