Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016, filme online subtitrat în Română

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016, filme online subtitrat în Română

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016 (Animale fantastice şi unde le poţi găsi), film online subtitrat în Română

În anul 1926, vrăjitorul Newt Scamander (Eddie Redmayne) soseşte în New York pentru un mic popas în drumul său către Arizona. El se întâlneşte cu Mary Lou Barebone (Samantha Morton), o No-Maj (om fară puteri magice) care conduce un orfelinat. Ea îl avertizează explicit despre existenţa şi pericolul pe care-l reprezintă vrăjitorii şi vrăjitoarele. În timp ce o ascultă, un Niffler scapă din servieta magică a lui Newt care se poate expanda şi în interorul căreia se află o mulţime de creaturi magice.

El încearcă să captureze înapoi creatura, dar îl implică fără să vrea pe Jacob Kowalski (Dan Fogler), un No-Maj care-i ia din greşeală servieta lui Newt. Aurora retrogradată Tina Goldstein (Katherine Waterston) îl arestează pe Newt pentru că este un vrăjitor neînregistrat şi îl duce la Congresul Magicienilor din Statele Unite ale Americii (CMSUA) în speranţa că datorită acestei „prăzi” ea îşi va recupera fostul post. Cu toate acestea, Preşedintele Seraphina Picquery şi Aurora Percival Graves, respinge acest caz. Acasă la Jacob, câteva creaturi reuşesc să scape din servieta lui Newt.

Între timp, Percival Graves (Colin Farrell) o abordează pe Credence Barebone (Ezra Miller), o orfană aflata în grija lui Mary Lou, şi se oferă să o scoată din situaţia abuzivă în care se află în schimbul găsirii unei gazde pentru Obscurus, o forţă magică întunecată şi distrugătoare pe care copiii o manifestă pentru a-şi ascunde puterile. Forţa poate fi eliberată în timpul perioadelor de furie sau stres, iar Graves crede că acesta este motivul pentru care se produc diverse fenomene misterioase şi distrugătoare în oraş.

Urmăreşte online filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016 (Animale fantastice şi unde le poţi găsi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

12 responses to “Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016, filme online subtitrat în Română”

 1. Miruna says:

  Guys, Credence e un el…

 2. viorel says:

  foarte bun,nota10,merita vazut

 3. Gorge says:

  misto 🙂

 4. Alessia says:

  Degeaba încearcă J.K.Rowling sa mai reanimeze ceva din celebra poveste cu vrăjitori a generației Harry Potter, degeaba se face referire la celebra scoală Hogwarts, povestea e plictisitoare presărata cu imagini de un profund ocultism întunecat. E un film pe care l-am întrerupt de multe ori și pe care l-am vizionat în decursul a trei zile. Deși acum e în topul celor mai vizionate filme, sunt convinsa ca nimeni nu-și mai dorește sa revadă acest film, e o porcărie.

 5. apollo says:

  prea lung si incarcat cu creaturi fantastice,fara un rol anume-doar de umplutura.dupa cum spune si Alessia se face referire la celebra scoala si este prezent acel truc in care imaginile se misca in ziar-lipsa de imaginatie

 6. adysonmorgan says:

  e super misto

 7. hdhshegeg says:

  De ce se aude bazaitul acela ?

 8. george says:

  fain filmul 8/10, merita vazut.

 9. Fara sunet says:

  ce draq ca nu se aude sunetul de ce ???

 10. Dani says:

  O porcărie fără margini,nu va doriți sa-l vedeti

 11. adrian says:

  Interessant, putin din fiecare, aventura, mister lupta, rigiditatea legii si binenteles romantinsm…………inevitabil nu?!

 12. nono says:

  Contra,comentariilor negative,e foarte bun filmul.Aventura,mister,magie.Cui nu-i plac astfel de filme,nu au ce comenta. ciocul mic .

Spune-ne parerea ta despre acest film