Faster: Iute ca glonţul, film online subtitrat în Română

Faster: Iute ca glonţul, film online subtitrat în Română

Faster: Iute ca glonţul 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Driver tocmai a fost eliberat din închisoare şi directorul închisorii îi spune că ar trebui să fie o personă mai bună de acum încolo. El iese pe poarta închisorii şi o ia la fugă, aparent setat pe ceva anume. Continuă să fugă până ce ajunge la maşina sa Chevelle LS5 SS şi merge cu ea până la un birou din Bakersfield unde ucide un om. Driver merge apoi la tipul care i-a oferit maşina şi arma pentru a-l forţa să-i spună informaţii despre numele aflate pe o listă.Între timp, detectivul Cicero şi un poliţist se află pe urmele lui. Ei investighează scena crimei de la acel birou şi se uită pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, iar când Driver apare pe imagini, Cicero îl recunoaşte imediat.

Mai târziu, un asasin fără nume căruia i se spune „Asasinul” este angajat să-l omoare pe Driver. Asasinul îşi spune iubitei sale că este ultima misiune şi chiar dacă simte că viaţa personală intră în contradicţie cu cea profesională, decide să dea curs misiunii. Driver porneşte pe urmele celui de-al doilea nume de pe listă. Acesta este un bătrânel căruia îi place să facă filme deocheate pentru propria colecţie, iar Driver intră peste el chiar când se afla în mijlocul unei filmări alături de o fată pe care o drogase şi îl împuşcă mortal. Asasinul îl găseşte pe Driver şi iniţiază un schimb de focuri, dar Driver reuşeste cumva să scape, ceea ce îi provoacă Asasinului căteva sechele psihice şi începe să ia această misiune personal.

Cicero şi partenerul ei îi investighează trecutul lui Driver şi descoperă că a fost trădat de câţiva oameni. Ea îşi aminteşte de Driver de o înregistrare de la moartea fratelui său, filmată de omul pe care tocmai l-a ucis acesta. Pe casetă, Driver apare ca fiind împuşcat în cap de un om neidentificat, dar cumva, miraculos, supravieţuieşte şi îi este implantată în cap o bucată de metal pentru a-i fixa craniul, iar acum îi caută pe toţi cei care au participat la uciderea fratelui său şi împuşcarea sa pentru a-i omorî.

Urmăreşte online filmul Faster: Iute ca glonţul 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Faster: Iute ca glonţul, film online subtitrat în Română”

 1. manayx_mc says:

  super filmul…mi-a placut

 2. niko says:

  super tare . merge vazut

 3. pohoata_mariua_boy says:

  marfa filmul
  merita vazut

 4. Bebe ;x says:

  Foarte tare filmul :3

 5. Dumitrache Marian says:

  film foarte bun Îlrecomand

Spune-ne parerea ta despre acest film