Fifty Shades Freed 2018, filme online subtitrat în Română

Fifty Shades Freed 2018, filme online subtitrat în Română

Fifty Shades Freed – Cincizeci de umbre descătușate (2018), film online subtitrat în Română

După o lună de miere prelungită petecută în Europa, Anastasia Steele şi Christian Grey se întorc în Seattle unde Christian recunoaşte faptul că este deranjat de faptul că Anastasia şi-a păstrat numele de fată la serviciu. Ezitând iniţial, ea acceptă să-şi modifice numele, iar Christian îi oferă drept cadou de nuntă Steattle Independent Publishing, pe care ea îl modifică mai apoi în Grey Publishing. Christian pleacă într-o călătorie de afaceri în New York şi în ciuda dorinţelor sale protectoare, Anastasia iese în oraş cu o prietenă veche pe nume Kate.

Când se întoarce acasă ea îl găseşte pe fostul său şef, Jack Hyde, lăsat inconştient de unul dintre ofiţerii ei de securitate. Acesta are o bandă adezivă la el, lucru care indică faptul că ar fi dorit să o răpească şi, drept consecinţă, este arestat. După o ceartă cu Christian pe seama faptului că a ieşit în oraş cu Kate, Ana îi reproşează că e prea posesiv şi îi controlează orice mişcare, spunând că are nevoie şi ea de un pic de libertate. Pentru a se revanşa, Christian o surprinde cu o vacanţă la Aspen unde să fie însoţiţi de mai multe persoane, inclusiv Kate.

Momentan filmul online Fifty Shades Freed – Cincizeci de umbre descătușate (2018) NU ARE SUBTITRARE IN ROMANA, DAR VA FI ADAUGATA IN CURAND!

SERVER 2

SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Fifty Shades Freed 2018, filme online subtitrat în Română”

 1. Andra says:

  Cand adaugati si subtitrarea???

 2. Lori says:

  Cand apare subtitrarea in romana?

 3. Elena says:

  Cat de curând apare subtitrarea???

 4. Veronica says:

  Acest film trebuia sa aiba subtitrare pana acum. Este online de 5-6 zile si totusi subtitrarea lipseste.

 5. Lore says:

  Bagati o data subtritarea …a aparut de atata timp si nu ati fost in stare sa o bagati …

Spune-ne parerea ta despre acest film