Archive for the ‘Craciun’ Category

A Bad Moms Christmas 2017, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Bad Moms Christmas 2017 (Mame bune şi nebune 2), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Bad Moms Christmas 2017 (Mame bune şi nebune 2), film online nesubtitrat în Română

În Ajun de Crăciun, Amy (Mila Kunis) stă singură în casă cu toate decoraţiunile de Crăciun în ruină. Ea spune că a stricat Crăciunul pentru toată lumea, iar apoi ne spune şi cum a făcut acest lucru. Cu şase zile mai devreme, Amy, la fel ca oricare altă mamă, este stresată pentru a face sărbătorile de iarnă cât mai speciale pentru familia ei. Cum Read more »

Office Christmas Party 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Office Christmas Party 2016 (Super party la birou), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Office Christmas Party 2016 (Super party la birou), film online HD, subtitrat în Română

Josh Parker (Jason Bateman) se întâlneşte cu avocatul său, Ezra (Matt Walsh), pentru a finaliza divorţul de soţie înainte de sărbătorile de iarnă. Compania la care lucrează el, Zenotek, nu a reuşit să îşi atingă obiectivul trimestrial şi CEO-ul interimar Carol Vanstone (Jennifer Aniston) ameninţă că va da afară 40% dintre angajaţi, va tăia bonus Read more »

Dear Santa – Dragă Moş Crăciun, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dear Santa 2011 (Dragă Moş Crăciun), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dear Santa 2011 (Dragă Moş Crăciun), film online HD, subtitrat în Română

Crystal Carruthers (Amy Acker) este o femeie în vârstă de 30 de ani care îşi trăieşte viaţa bazându-se pe banii părinţilor ei şi cheltuie banii fără chibzuinţă. Într-un efort de-a o face pe fiica lor să devină mai reponsabilă, părinţii lui Crystal o anunţă că are timp până la Crăciun să-şi schimbe stilul de viaţă pentru că dacă nu va face asta Read more »

Love the Coopers 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Love the Coopers 2015 (Haos de Crăciun), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Love the Coopers 2015 (Haos de Crăciun), film online HD, subtitrat în Română

Atunci când Sam (John Goodman) şi Charlotte (Diane Keaton) sunt pe punctul de-a divorţa după 40 de ani de căsnicie, Charlotte spune că îşi doreşte să petreacă un ultim Crăciun împreună cu toată familia lor pentru ca toţi să se bucure de sărbătorile de iarnă înainte de-a primi Read more »

Christmas Evil 1980, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Christmas Evil 1980 (You Better Watch Out), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Christmas Evil 1980 (You Better Watch Out), film online HD, subtitrat în Română

În suburbiile oraşului New Jersey, în Ajunul Crăciunului anului 1947, micul Harry îşi vede mama fiind pipăită sexual de către tatăl lui care se îmbrăcat în Moş Crăciun. Cu inima frântă, el fuge în pod şi se taie într-un ciob dintr-un glob de zăpadă. 33 de ani mai târziu, adultul Harry (Brandon Maggart) lucrează la o fabrică de jucării modestă. Read more »

The Night Before 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Night Before 2015 (Înainte de Crăciun), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Night Before 2015 (Înainte de Crăciun), film online HD, subtitrat în Română

În decembrie 2001, Ethan Miller îşi pierde ambii părinţi într-un accident de maşină. Pentru a-l înveseli, cei mai buni prieteni ai lui, Isaac Greenberg şi Chris Roberts, încep o tradiţie de-a petrece fiecare Ajun de Crăciun împreună trecând din bar în bar prin oraşul New York. În 2008, prietenii întâlnesc nişte fete care le spun că se întorc Read more »

The Nightmare Before Christmas, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Nightmare Before Christmas 1993 (Coşmarul dinaintea Crăciunului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Nightmare Before Christmas 1993 (Coşmarul dinaintea Crăciunului), film online HD, subtitrat în Română

Povestea începe într-o pădure denumită „Holliday” cu şapte copaci care conţin uşi către oraşele ce reprezintă diverse sărbători: Ziua Îndrăgostiţilor, Ziua Sf. Patrick, Paştele, Ziua Recunoştinţei, Crăciunul, Halloween-ul şi Ziua Independenţei. Oraşul Halloween este o lume a fantez Read more »

Jack Frost 1998, filme online DVDRip subtitrat în Română

Urmărește online filmul Jack Frost 1998, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Jack Frost 1998, film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Jack Frost (Michael Keaton) este solistul unei trupe rock denumită simplu „The Jack Frost Band” şi concertează în oraşul fictiv Medford, Colorado. El se întoarce la fiul său Charlie (Joseph Cross) şi petrec timpul împreună construind un om de zăpadă în curte. După aceea, Jack îl Read more »

A Merry Friggin’ Christmas 2014, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Merry Friggin' Christmas 2014 (Un Crăciun de Coşmar), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Merry Friggin’ Christmas 2014 (Un Crăciun de Coşmar), film online HD, subtitrat în Română

Răpostaul Robin Williams îl interpretează pe Mitch, un bătrânel morocănos şi foarte bun prieten cu alcoolul care îşi dezamăgeşte familia încă din anii ’70. Băiatul lui, un manager pe nume Boyd (Joel McHale), încă este afectat de amintirile pe care le are cu tatăl lui cinic. El îşi aminteşte cum în copilărie tatăl lui i-a spus pe un ton Read more »

A Princess for Christmas 2011, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Princess for Christmas 2011 (Crăciunul la Castel), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Princess for Christmas 2011 (Crăciunul la Castel), film online DVDRip, subtitrat în Română

După moartea surorii şi cumnatului ei, Jules Daly (Katie McGrath) devine tutorele nepoatei sale în vârstă de 17 ani, Maddie (Leliah de Meza), şi a nepotului Milo (Travis Turner). După ce Jules este concediată de la locul de muncă, majordomul Ducelui Edward, bogatul bunic al celor doi copii, îşi face apariţia pentru a-i invita pe Maddie şi Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online